eitaa logo
آشپزخونه
196.6هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
9.2هزار ویدیو
301 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/AW9c.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
🍞🧇🧇🍞 🥐مواد لازم ⤵️⤵️⤵️ آرد جو : یک پیمانه آرد نانوایی : 2 - 3 پیمانه کره نرم : 1.5 قاشق غذاخوری نمک : یک قاشق چایخوری آب ولرم : ¼1 پیمانه شکر : یک قاشق مرباخوری خمیر مایه : یک قاشق مرباخوری عصاره مالت : ¼ پیمانه جو پرک شده : برای تزیین روی نان به مقدار لازم 🥯طرز تهیه ⤵️⤵️⤵️ یک چهارم آب ولرم، شکر و خمیر مایه رو مخلوط کرده و روی ظرف رو پوشانده و 10 دقیقه استراحت می دهیم. در ظرف دیگری آرد جو، 2 پیمانه آرد گندم، کره، نمک، عصاره مالت، بقیه آب رو با خمیر مایه عمل آمده، مخلوط کرده و هم می زنیم. پیمانه سوم آرد رو کم کم اضافه کرده و خمیر رو ورز می دهیم تا خمیر جمع و از ظرف جدا بشه. خمیر رو یک ساعت استراحت داده. بعد از استراحت، خمیر رو هواگیری کرده و کمی ورز داده و دوباره جمع می کنیم و داخل قالب نان (لوف) که کف و اطراف اون رو چرب کرده ایم قرار می دهیم. روی خمیر رو جو پرک شده ریخته و قالب رو برای پخت در فر با دمای 175 درجه به مدت 35 تا 40 دقیقه قرار می دهیم. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
مواد لازم ⤵️⤵️⤵️ آرد (ستاره یا بربری) : 4 پیمانه شیر : یک پیمانه تخم مرغ : 2 عدد خمیر مایه فوری : یک قاشق غذاخوری نمک : ½ قاشق چایخوری شکر : 3 قاشق غذاخوری روغن مایع : ½ پیمانه سیاه دانه : یک قاشق سوپخوری پودر هل : ½ قاشق چایخوری . طرز تهیه ⤵️⤵️⤵️ 1- تمام مواد بجز آرد رو داخل ظرفی ریخته و خوب مخلوط می کنیم 2- آرد رو کم کم اضافه کرده و خمیر رو هم میزنیم تا زمانیکه خمیر جمع بشه و یکدست و لطیف بشه. 3- خمیر رو به 4 قسمت تقسیم کرده و داخل سینی می چینیم. سطح خمیرها رو کمی چرب کرده، روی اونها رو پلاستیک کشیده و حدود 1.5 ساعت بهش استراحت میدیم تا حجمش دوبرابر بشه. 4- چونه ها رو هواگیری کرده و به صورت گرد، با دست باز شون می کنیم، زیاد نازک نشه، تقریبا اندازه یک پیشدستی. 5- دوباره روی خمیرها رو پوشانده و 20 دقیقه استراحت میدهیم 6- خمیر ها رو داخل سینی (با کاغذ روغنی) گذاشته و برای پخت داخل فر با دمای 180 درجه و به مدت 25 دقیقه قرار می دهیم.(داخل فر حتما یک ظرف آب قرار دهید) 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍪 🥣🍴مواد لازم: دو لیوان آب ولرم یک پاکت 10 گرمی خمیرمایه خشک فوری(یک قاشق غذاخوری) یک قاشق غذاخوری شکر نوک قاشق چایخوری نمک سه و نیم لیوان آرد مواد شربت: دو لیوان شکر یک و نیم لیوان آب 4_5 قطره آبلیمو روغن مایع برای سرخ کردن 🥠طرز تهیه: ابتدا شربت را آماده می‌کنیم. شکر و آب را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت می‌گذاریم تا بجوشد بعد از به جوش آمدن ده دقیقه با حرارت کم جوشانده و آبلیمو را اضافه می‌کنیم و دوباره 4 دقیقه جوشانده و از روی حرارت برمی‌داریم و می‌گذاریم تا خنک شود. برای خمیر آب ولرم شکر و خمیرمایه را مخلوط می‌کنیم و بعد آرد و نمک را اضافه می‌کنیم و با همزن دستی می‌زنیم تا یکدست شود روی خمیر نایلکس می‌کشیم و 45 دقیقه استراحت می‌دهیم. تا نصف تابه روغن مایع می‌ریزم تا گرم شود. یک کاسه کوچک روغن مایع را هم کنار دستمان می‌گذاریم. خمیر را با دست فشار داده و هر بار قاشق چایخوری را چرب کرده و از خمیر جدا کرده و داخل روغن می‌اندازیم. و تا طلایی شدن شیرینی‌ها با حرارت کم سرخ می‌کنیم. بعد از روغن خارج کرده و داخل شربت سر می‌اندازیم و 10 ثانیه بعد خارج کرده. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
: ▫️بادمجان حلقه شده ۱ کیلو ▫️قارچ حلقه شده ۵۰۰ گرم ▫️سیب زمینی ۲ عدد ▫️پیاز متوسط ۱ عدد ▫️فلفل دلمه ای ۱ عدد ▫️سبزی معطر ۴ قاشق ▫️گوجه فرنگی ۴ عدد ▫️نمک، فلفل و ادویه به میزان لازم ▫️آبلیمو ۲ قاشق غذا خوری ▫️رب گوجه ۲ قاشق غذاخوری ❇️مراحل تهیه : بادمجان ها را به صورت راه راه پوست کنده حلقه حلقه می کنیم روی آن ها نمک پاشیده ۱ ساعت در یخچال می گذاریم تا تلخی آن گرفته شود، سپس آب کشی کرده با دست کمی فشار می دهیم و سپس در روغن سرخ می کنیم.سیب زمینی ها را پوست کنده حلقه حلقه می کنیم و سرخ می کنیم، قارچ ها را هم حلقه کرده و با حرارت بالا تفت می دهیم، پیاز را هم تفت می دهیم تا شفاف شود. بادمجان ها را ته ظرف نسوز چیده روی آن کمی سبزی می ریزیم بعد سیب زمینی ها را چیده روی آن ها سبزی می پاشیم.ردیف بعدی پیاز و دوباره سبزی سپس قارچ، سبزی، بعد گوجه دوباره سبزی و در آخر فلفل دلمه ای حلقه شده سپس رب گوجه را تفت می دهیم بعد نصف لیوان آب + آب لیمو به آن افزوده به سبزیجات اضافه می کنیم روی آن را با آلومینیوم فویل پوشانده در فر ۱۷۵ درجه سانتی گراد به مدت نیم ساعت می پزیم. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
دوست خوبم امروز حس خوب زندگى... "هديه خدا..." براى توست. ☺️بخند و شادمانى كن☺️ 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
💐نوعی نان بسیار خوشمزه است و به زبان محلی گیته یا کولیره می گویند از آن بعنوان نان یا شیرینی محلی و حتی غذای محلی می توان یاد کرد چون در هر سه حالت فوق کاربرد دارد و بسیار پرطرفدار می باشد. که نوعی از آن بعنوان گیته مژگه یاد می شود همان نان گیته است که در بین نام هنگام پخت از خرده مغز گرده یا مغز چرخ شده گردو استفاده می شود و به نانی بسیار مغذی تبدیل می شود. همچنین در هر حالت با توجه به سلیقه مصرف کننده آنرا در پایان در روغن محلی داغ شده آغشته می کنند و به آن گیته چوره یا نان چرب شده می گویند. و دریایی از انرژی در آن جمع می گردد و چون ترکیبات اولیه آن گندم و گردو و روغن گوسفندی می باشد که هر سه به صورت طبیعی یافت می شوند. البته باید یادآور شده که در مصرف این نان زیاد روی به خرج ندهید چون بسیار قوی است.💐 ❇️مواد لازم برای ۵ نفر : 💠آرد...یک کیلو 💠پیاز...نیم کیلو 💠گردو...۲۰ عدد 💠آب ولرم... به مقدار لازم 💠نمک...به مقدار لازم 💠سیاه دانه( سیاوله)...۲ قاشق 💠روغن حیوانی... به مقدار لازم ❇️روش تهیه 1⃣ابتدا آرد را با آب ولرم و مقداری نمک خمیر شده می گذارید تا خوب ورآید 2⃣ سپس پیازها را رنده کرده و مغز گردوها را هم آماده کنید، مغز گردو و پیازها را با هم مخلوط کرده بعداً خمیر را که خوب ور آمده بصورت چنه( گونک) درآورده و با دست پهن کنید بصورت دایره درآورید بعد پیاز و گردوی مخلوط را روی قسمتی از آن ریخته و قسمت دیگر را روی آن می گذاریم تا پوشیده شود 3⃣سپس سیاه دانه را که با مقداری آب و آرد بصورت اوماج درآورده اید را روی نان ریخته و آنرا در تنور یا روی ساج گذاشته تا خوب پخته شود. 4⃣و سپس با روغن چرب نموده و با ماست موقع صبحانه مصرف کنید که بسیار خوشمزه می باشد. 👩‍🍳نوش جانتان👩‍🍳 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🔸مواد لازم : خرفه: ۵۰۰ گرم لپه : نصف پیمانه جعفری : ۲۰۰ گرم پیاز : ۱ عدد متوسط برگ چغندر : ۳۰۰ گرم بلغور جو دوسر : ۱ پیمانه نمک، فلفل، زردچوبه و روغن ارده کنجد : به میزان لازم 🥣طرز تهیه آش خرفه ابتدا پیاز خرد شده را با کمی روغن و زردچوبه کمی تفت دهید، بعد بلغور از قبل خیس شده را با کمی نمک و آب به پیازها اضافه نموده اجازه دهید با حرارت ملایم بپزد.بعد از پخت، لپه ی خیس شده را اضافه کنید تا خوب بپزد، پس از پخت سبزیجات خرد شده و فلفل را افزوده و اجازه دهید جا بیفتد، هر از گاهی مواد را هم زنید تا ته نگیرد . 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🔸مواد لازم : سینه مرغ نگینی شده نارگیل (روغن نارگیل + تکه های نارگیل خورده شده) گل کلم یا کلم پیچ ذرت سیر پیاز آبلیمو برنج تخم مرغ 🍚🍱مواد گفته شده را به صورت جدا جدا از هم تفت بدهید و گوشه ی بشقاب مورد نظر خود بریزید. پس از آن برنجی را که با ادویه های فراوانی به حالت کمی شفته پخته شده است را در کنار مواد تفت داده شده بریزید و با ترشی و یا تخم مرغ میل نمایید. به همین سادگی! فقط چون این غذا به ذات تند است، در اضافه کردن فلفل در صورت علاقه بسیار بسیار دست و دلباز باشید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
فرنگی 🍧مواد لازم : 👇 پودر ژلاتین ۲ ق غ سرخالی یک لیوان شیر ولرم یک عدد بستنی وانیلی یک بسته توت فرنگی منجمد یک بسته پنیر ماسکارپونه که اصلا شوری نداره و مخصوص دسر هست. 🍴🥣دستور تهیه : 👇 پودر ژلاتین رو با نصف شیرمون(نصف لیوان)،به روش بن‌ماری ذوب میکنیم،بعد نصف دیگه ی شیرمون رو با بستنی ترکیب میکنیم،جفت اینارو میزاریم کنار ، توت فرنگی هارو با یکم شکر(من شکر نزدم ، دلبخواهی هست) و یکم آب داخل آبمیوه گیری میکس میکنیم،داخل یه ظرف جداگانه پنیر رو با پوره توت فرنگی میکس میکنیم و با همرن برقی دو دقیقه میزنیم تا یکدست بشه مواد ، بعد مخلوط شیر و بستنی و ژلاتینمون رو اضافه و با سرعت هم‌میزنیم و با سرعت هم داخل قالب میریزیم ، دقت کنین سرعتتون بالا باش قالب رو با روغن مایع چرب کنین. ۶ الی ۷ ساعت در یخچال بزارین تا ببنده . 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
پفکی_روی بخاری 🧁🍪🧁🍪🧁🍪 ✨پودر شکر 4 ق غ ✨سفیده تخم مرغ 2 عدد ✨وانیل یک چهارم ق چ ✨آبلیمو یک ق چ 🔆ابتدا سفیده تخم مرغ را در ظرفی ریخته اینقدر هم میزنیم که فرم بگیره. 🔆بعد آبلیمو و وانیل رو اضافه می کنیم. 🔆و در آخر پودر شکر رو اضافه کرده اینقدر هم میزنیم که کاملا فرم بگیره. 🔆مواد را داخل قیف ریخته و با فاصله تو سینی می ریزیم (سینی چرب شده) 🔆حالا شیرینی پفکی رو با فاصله کنار هم شکل میدیم و روش رو با کنجد، پسته یا ترافل یا ... تزئین می کنید. 🔆سینی رو روی بخاری قرار داده و شعله بخاری رو کم می کنیم ، تقریبا یک ساعت و نیم زمان میبره (بسته به دمای بخاری) 🔆اگه روی شوفاژ درست می کنید لازم نیست تو سینی بذارید ، کاغذ رو روی شوفاژ پهن کنید و شیرینی ها رو روش شکل بدین. ✅(روی شوفاژ زمان بیشتری لازمه تا شیرینی ها آماده بشه حدود سه ساعت توجه داشته باشید که شیرینی ها باید کاملا خشک بشه) پ. ن:این دستور اصلی بود من روی شوفاژ درست کردم اگه خواستید شیرینی رنگی باشه قبل ریختن درون قیف کمی رنگ خوراکی ژله ای اضافه کنید و یک دور با همزن بزنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍱‍ 🍛 اول سه پیمانه برنج رو ابکش میکنیم بعد مواد گوشتی رواماده میکنیم (که شامل گوشت چرخ کرده:۲۰۰گرم پیازمتوسط رنده شده ونمک وفلفل وزردچوبه 🍣رو مخلوط کرده وخوب ماساژ میدیم تا چسبنده بشه ) بعد قالب رو خوب چرب کرده گوجه رو توی قالب میچینید بعد گوشت ها تون رو توی قالب صاف میکنید 🥣🍴دوقاشق ماست ودوقاشق روغن مایع ویک قاشق زعفران یک قاشق گلاب کمی هل مخلوط کنید تغریبا یک پیمانه از برنج ها رو اضافه کنید ومخلوط کنید (این ها مواد ته دیگ زعفرانیه) وروی گوشت ها بریزید وصاف کنید ودر اخر برنج های سفید رو بریزید وروش ۲۵گرم کره باز کنید همراه ۱/۴پیمانه اب روی برنج ها وبریزید روی قالب رو فویل بکشید وداخل فر با درجه ۲۰۰وبه مدت یک ساعت قراردهید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍴مواد لازم دال عدس(عدس قرمز) 1 پیمانه آب 2 پیمانه آب یا عصاره مرغ 2 پیمانه روغن حیوانی یا کره 3 قاشق سوپخوری خامه 3 قاشق سوپخوری سیر له شده 3 حبه پیاز سرخ شده 1 عدد گوجه‌فرنگی رنده شده 1 عدد نمک به مقدار لازم فلفل سیاه به مقدار لازم زیره به مقدار لازم زردچوبه به مقدار لازم 🍵طرز تهیه بعد از شستن عدس، آن را داخل قابلمه بریزید و به مدت 15 دقیقه روی حرارت قرار دهید تا کاملاً نرم و پخته شود. پیاز و سیر را با مقداری کره تفت دهید تا رنگ آن طلایی شود. نمک، فلفل، زیره و زردچوبه را به پیاز و سیر اضافه کنید. آب و آب مرغ را هم اضافه کنید تا به حد جوش برسد. بعد از جوشیدن آن را روی حرارت ملایم قرار دهید و عدس پخته شده را اضافه کنید. بعد از 20 دقیقه عدس را با خامه در میکسر، میکس کنید و قبل از سرو آن را گرم کنید. نان تست برشته شده را هم روی آن بپاشید. نکته در کشورهای عربی، سوپ عدس قرمز از سوپ‌هایی است که سر سفره افطار سرو می‌شود 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕