#پوره_سیب زمینی_خامه ای
🧈مواد لازم :
سوپ مرغ تغلیظ شده دو فنجان
سیب زمینی زرد پوست کنده و برش داده شده شش عدد
کره روشن نصف فنجان
کره معمولی دو قاشق غذاخوری
پودر سیر (کاملا به سلیقه شما مربوط میشه ) 2/1 قاشق چایخوری
پیازچه خرد شده در صورت دلخواه
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
🥔طرز تهیه :
سیب زمینی ها قطعه شده را درون قابلمه ریخته و سه لیتر آب به آن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا بجوشد سپس حرارت را کاهش داده تا آرام قل بزند و 10 دقیقه اجازه می دهیم تا پخته شوند سپس آب آن را تخلیه کرده و سیب زمینی ها را درون ظرف ریخته و له می کنیم.سپس در یک ظرف بزرگ سیب زمینی، کره و سوپ مرغ نمک و فلفل و پودر سیر را ترکیب کرده و به هم می زنیم تا یک دست شوند. به همین سادگی غذای شما آماده است.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#به_سه شنبه_خوش_آمدید🌸🍃
روزتون سرشار از
شادی و نشاط و موفقیت😊
و لطف خدای مهربان
تقدیم شما خوبان
با آرزوی روزی زیباااا💗🌷🍃
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍳املت ژامبون آلمانی
یه صبحونه خوشمزه😍
🥚مواد لازم
ژامبون چند ورق
فلفل دلمه ای خرد شده به مقدار لازم
گوجه فرنگی خرد شده به مقدار لازم
تخم مرغ 2 عدد
پیاز رنده شده 1 عدد
پنیر پیتزا رنده شده نصف پیمانه
سیر 1 الی 2 حبه رنده شده
کره یا روغن کمی
نمک و فلفل به مقدار لازم
🍳طرز تهیه :
تابه ای را روی شعله بگذارید و اجازه بدهید داغ شود. سپس کره یا روغن را اضافه کنید زمانی که داغ شد، گوجه فرنگی ها، پیاز، سیر و فلفل دلمه ای ها را با هم داخل ماهیتابه بریزید. کمی تفت بدهید تا نرم شوند. اکنون ژامبو خرد شده را اضافه کنید. سپس در تابه را بگذارید تا مواد جا بیفتند. در انتها تخم مرغ ها را اضافه کنید و مخلوط کنید. زمانی که تخم مرغ ها پختند پنیر را روی آن بریزید
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#دمی_بلغور_جو
🫕مواد لازم:
بلغور جو 200 گرم
لوبیا قرمز، لوبیا چیتی و نخود جمعا 150 گرم
آب 1 لیتر
عدس 70 گرم
سبزی (تره، جعفری، گشنیز، اسفناج) 300 گرم
نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین به میزان لازم
پیاز داغ 2 قاشق سوپخوری
نعنا 1 قاشق سوپخوری
برنج 100 گرم
ماست چکیده برای تزئین به میزان لازم
🫕طرز تهیه :
بلغور و حبوبات را به جز عدس، از شب قبل در آب بخیسانید. آن گاه در آبکش بریزید تا آب اضافی اش گرفته شود. حالا یک لیتر آب به آن بیفزایید و روی اجاق قرار دهید.آب که جوش آمد، شعله را ملایم کنید و پس از یک ساعت عدس را همراه با سبزی شسته و خرد کرده اضافه نمایید و صبر کنید تا حبوبات بپزد.سپس ادویه، پیاز داغ و نعنا داغ را بیفزایید هنگامی که آب غذا کشیده شد، برنج شسته و خیس خورده را اضافه کنید و آهسته هم بزنید تا تمام آب آن جذب شود.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥘🍣#خوراک_زبان_وسس_قارچ
🍴یک زبان گوساله رو که وزنش بین ۱/۵تا ۲ کیلو باشه رو تمیز کنید و بشویید و با مقداری آب جوش بذارین روی حرارت چندتا جوش بزنه آب رو بریزین دورحالا گوشت رو با یک عدد پیاز و دو حبه سیر و کمی زنجبیل تازه زردچوبه و دو سه لیوان آب بزارین تا پخته بشه من توی زودپز اونو پختم ولی درون قابلمه بیشتر آب بریزین ومدت بیشتری برای پخت نیاز هست بطوری که بعد از پخت یک لیوان آب داشته باشه سپس پوست زبان رو جدا کنید و چربی و اضافی اطراف گوشت رو جدا کنید اونو برش بزنید درون ظرف مناسب فر قرار دهید روی آنرا فویل بکشید و درون فر ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵_۳۰ دقیقه قرار بدین بعد ۳۰۰ گرم قارچ رو بشویید و اسلایس کنید و در مقدار کمی روغن به همراه یک ق آبلیمو تفت بدین(آبلیمو برای اینه که قارچ تیره نشه) در ظرف دیگری ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی رو به همراه ۱ قاشق غذاخوری آرد و کمی روغن تفت بدین و به قارچ اضافه کنید و با آب گوشت که صاف شده مخلوط کنید نمک و فلفل و آبلیموبزنید یکی دو جوش که زد از روی حرارت بردارید اگه دوست دارین توی این سس کمی فلفل سبز خرد شده بریزین زعفران برای خوشرنگ و خوش طعم شدن
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🧆🥙#شیش_کباب_مخصوص_سرآشپز
🥘یکی از معروف ترین کباب های ملل که در ترکیه می توانید طعم لذیذ آن را بچشید، شیش کباب است که از کلاسیک ترین کباب های ترکی به حساب می آید.برای طبخ این غذا، گوشت گوسفند و یا گاو را که در تکه های کوچک برش داده، از یک شب قبل در موادی از قبیل، نمک، آبلیمو سیر، روغن زیتون، زیره، فلفل قرمز می خوابانید. قطعات گوشت را به سیخ می کشند و سپس آنها را روی ذغال می گذراند تا به خوبی کبابی شده و آماده ی خوردن شود. شاید یکی از تفاوت های این کباب با انواع دیگر آن این باشد که معمولا برای مزه دار کردن گوشت آن از سبزیجات استفاده نمی کنند
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#تاس_کباب_گوشتی 🧆🍖
🫕ابتدا یک عدد پیاز متوسط رو رنده کردم بعد ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده رو بهش اضافه کردم بعد نمک فلفل پودر زیره ،پودر کاری ،دو قاشق آرد من کمی آرد برنج هم بهش اضافه کردم و با دستم خوب چنگ زدم و مخلوط کردم بعد مثل کله گنجشکی گرد کردم مواد رو بعد سرخ کردم و داخل سسی که از قبل آماده کردم خوابوندم و گذاشتم رو شعله قل ریز بزنه تا خوب مزه دار بشه و کنارش رو با بادمجان و سیب زمینی و گوجه سرخ شده سرو کردم جاتون سبز عالی شد
🫕رسپی سس🔻
🍴دوقاشق رب گوجه رو با یک فنجان آب و یک قاشق روغن و نمک و فلفل و آویشن مخلوط کردم
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍮#ژله_دونه_برف😋❄️
🍭مواد لازم :
دوبسته ژله بلوبري
يك بسته ژله الورا
بستني وانيلي ليوانی
دستور تهیه :
ژله الورا رو با ي ليوان اب جوش مخلوط ميكنيم و بن ماري ميكنيم تا ذرات ژله خوووب حل بشه بد ي بستني ليواني وانيلي كوچيك بهش اضافه ميكنيم و حسابي هم ميزنيم تا مخلوط بشن
حالا يك سيني نسبتا كوچيك رو سلفون بكشيد و ژله الورا رو داخل بريزيد
بد بزاريد يخچال تا ببنده
وقتي بست با قالب دونه برفي قالب ميزنيم و داخل ظرف ميزاريم
بد ژله بلوبري رو درست ميكنيم با اب جوش و اب سرد مخلوط ميكنيم.
حالا داخل قالبمون ي رديف دونه برفي ميچينيم و با قاشق خيلي خيلي كم ژله بلوبري روش ميريزيم در حدي كه دونه برفا تكون نخوره بد ميزاريم داخل يخچال وقتي نيم بند شد دوباره همين كارو ميكنيم و تا اخر
وقتي ژله كامل بست اول دورش رو ازاد ميكنيم با چاقو بد داخل اب گرم ميزاريم تا خودشو ول كنه در انتها در داخل ظرفمون بر ميگردونيم
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🧆🥙#چلو_گردن
🫕سلام دوستان 🌹ممنون از همراهیتون 😘 غذای پر طرفدار واصیل
گوشت گردن گوسفندی +پیاز دو عدد+سیر ۴حبه+رب گوجه فرنگی ۱/۵قاشق غذاخوری +چوب دارچین ۲تکه+زعفران دم کرده مقداری+زردچوبه وفلفل ونمک
گوشت گردن رو تمیز بشورید کمی زعفران وفلفل سیاه با برس به تمام نقاط گوشت میمالیم. پیاز رو نگینی خرد کرده وبه همراه مقداری روغن تفت میدهیم تا پیاز نرم شود مقداری زردچوبه به پیاز میزنیم گوشت آغشته به زعفران وفلفل سیاه به قابلمه اضافه وهمراه با پیاز خوب تفت میدهیم. آب به اندازه کافی میریزیم تا سطح گوشت رو بگیره (من از آب جوش استفاده کردم)دوتکه چوب دارچین وچهار حبه سیر بهش اضافه میکنیم وقتی جوش آومد در قابلمه رو میزاریم وشعله را کم تا آرام بپزه حدود چهار تا پنج ساعت زمان میبره عزیزان آگه عجله دارید تو زود پز بپزید توجه کنید وقتی تو زود پز میپزید آب کمتری نیاز دارد .یکساعت آخر پخت رب رو با کمی روغن تفت میدهیم فلفل قرمز ونصف لیوان آب به رب اضافه میکنیم ومیزاریم چند جوش بزنه وسس غلیظی بدست بیادوهمراه نمک به گوشت اضافه میکنیم دوباره درشو میزاریم تا بپزه وجا بیفته سس گوشت زیاد آبکی ورقیق نباشه
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#جوجه_تابه_ای_با_رب_نارنج 🍊
🍊مواد لازم :
سینه ی مرغ مکعبی شده به مقدار دلخواه
رب نارنج
کره ۲۰ گرم
روغن زیتون
گوجه گیلاسی
نمک ، فلفل قرنز ، ادویه لیمو فلفل ، زردچوبه
پیاز یدونه متوسط
سیخ کوچک کباب (من از پلاسکو فروشی ها تهیه کردم)
🍗طرز تهیه :
اول از همه مرغ هارو با یکم روغن زیتون و ادویه ها و پیاز خلالی شده داخل یه ظرف مخلوط میکنیم و روشو سلیفون میکشیم و یک الی ۲ ساعت میزاریم داخل یخچال.
توی این فاصله ۵ الی ۶ ق غ رب نارنج رو با ۲۰گرم کره و یکم روغن زیتون روی حرارت رقیق میکنیم و بعد داخل یه ظرفی شبیه جاسسی یا شیر داغ کن میریزیم.
جوجه هارو از یخچال در میاریم و با سیخ میکشیم،داخل تابه یکم روغن ریخته و جوجه هارو میچینیم داخلش،بعد از سسمون روش میریزیم و در تابه رو میزاریم تا جوجه ها مغز پخت بشن،بعد جوجه هارو به اون سمت هم برمیگردونیم تا اونورش هم بپزه.
اینجاس که رب نارنج به خورد جوجه ها میره.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥐#نان_المانی
🥟مواد خمیر👇
۱۳۰ میلی لیر آب ولرم
۱۳۰ میلی لیتر شیر ولرم
۲۰ گرم خمیر مایه تازه یا خیس
۱/۵ ق م شکر
۱ ق م سر صاف نمک
۷۰ گرم کره نرم هم دمای محیط
تقریبا ۴۲۰-۴۵۰ گرم آرد
🍞طرز تهیه👇
اگر از خمیر مایه تازه یا پودر خمیر مایه خشک فوری استفاده میکنید همه مواد خمیر به غیر از آرد را با هم مخلوط کنید و در آخر آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر به دست نچسبد و لطیف باشد ولی اگر از خمیر مایه خشک معمولی استفاه میکنید باید فعالش کنید، داخل ظرفی آب ولرم و شکر و پودر خمیر مایه معمولی را بریزید و مخلوط کنید و در ظرف را ببندید و ده دقیقه کنار بگدارید تا سطحش حباب حباب شود و فعال شود سپس نمک و شیر ولرم و کره نرم را اضافه کنید و کمی هم بزنید و در آخر آرد را کم کم اضافه کرده و ورز دهید تا خمیر لطیفی بدست آید که به دست نچسبد
روی خمیر را بپوشانید و ۴۵-۵۰ دقیقه استراحت دهید تا عمل آید
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
☕️🧋#قهوه_با_کرم
🍴 برای 1 نفر
🍹مواد لازم :
قهوه سیاه : 1.5 قاشق چای خوری
خامه : 0.5 پیمانه
آب سرد : 0.5 پیمانه
☕️طرز تهیه :
🧋ابتدا قهوه را در آب سرد حل می کنیم .
سپس آن را به همراه خامه در ظرفی ریخته و روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب هم زده تا کاملا یکدست و داغ شود .
سپس آن را در لیوان دلخواه ریخته و روی آن را با خامه یا کف شیر تزئین می کنیم .
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕