eitaa logo
آشپزخونه
196.6هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
9.2هزار ویدیو
301 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/AW9c.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
🍮😋❄️ 🍭مواد لازم : دوبسته ژله بلوبري يك بسته ژله الورا بستني وانيلي ليوانی دستور تهیه : ژله الورا رو با ي ليوان اب جوش مخلوط ميكنيم و بن ماري ميكنيم تا ذرات ژله خوووب حل بشه بد ي بستني ليواني وانيلي كوچيك بهش اضافه ميكنيم و حسابي هم ميزنيم تا مخلوط بشن حالا يك سيني نسبتا كوچيك رو سلفون بكشيد و ژله الورا رو داخل بريزيد بد بزاريد يخچال تا ببنده وقتي بست با قالب دونه برفي قالب ميزنيم و داخل ظرف ميزاريم بد ژله بلوبري رو درست ميكنيم با اب جوش و اب سرد مخلوط ميكنيم. حالا داخل قالبمون ي رديف دونه برفي ميچينيم و با قاشق خيلي خيلي كم ژله بلوبري روش ميريزيم در حدي كه دونه برفا تكون نخوره بد ميزاريم داخل يخچال وقتي نيم بند شد دوباره همين كارو ميكنيم و تا اخر وقتي ژله كامل بست اول دورش رو ازاد ميكنيم با چاقو بد داخل اب گرم ميزاريم تا خودشو ول كنه در انتها در داخل ظرفمون بر ميگردونيم 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🧆🥙 🫕سلام دوستان 🌹ممنون از همراهیتون 😘 غذای پر طرفدار واصیل گوشت گردن گوسفندی +پیاز دو عدد+سیر ۴حبه+رب گوجه فرنگی ۱/۵قاشق غذاخوری +چوب دارچین ۲تکه+زعفران دم کرده مقداری+زردچوبه وفلفل ونمک گوشت گردن رو تمیز بشورید کمی زعفران وفلفل سیاه با برس به تمام نقاط گوشت میمالیم. پیاز رو نگینی خرد کرده وبه همراه مقداری روغن تفت میدهیم تا پیاز نرم شود مقداری زردچوبه به پیاز میزنیم گوشت آغشته به زعفران وفلفل سیاه به قابلمه اضافه وهمراه با پیاز خوب تفت میدهیم. آب به اندازه کافی میریزیم تا سطح گوشت رو بگیره (من از آب جوش استفاده کردم)دوتکه چوب دارچین وچهار حبه سیر بهش اضافه میکنیم وقتی جوش آومد در قابلمه رو میزاریم وشعله را کم تا آرام بپزه حدود چهار تا پنج ساعت زمان میبره عزیزان آگه عجله دارید تو زود پز بپزید توجه کنید وقتی تو زود پز میپزید آب کمتری نیاز دارد .یکساعت آخر پخت رب رو با کمی روغن تفت میدهیم فلفل قرمز ونصف لیوان آب به رب اضافه میکنیم ومیزاریم چند جوش بزنه وسس غلیظی بدست بیادوهمراه نمک ‌به گوشت اضافه میکنیم دوباره درشو میزاریم تا بپزه وجا بیفته سس گوشت زیاد آبکی ورقیق نباشه 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍊 🍊مواد لازم : سینه ی مرغ مکعبی شده به مقدار دلخواه رب نارنج کره ۲۰ گرم روغن زیتون گوجه گیلاسی نمک ، فلفل قرنز ، ادویه لیمو فلفل ، زردچوبه پیاز یدونه متوسط سیخ کوچک کباب (من از پلاسکو فروشی ها تهیه کردم) 🍗طرز تهیه : اول از همه مرغ هارو با یکم روغن زیتون و ادویه ها و پیاز خلالی شده داخل یه ظرف مخلوط میکنیم و روشو سلیفون میکشیم و یک الی ۲ ساعت میزاریم داخل یخچال. توی این فاصله ۵ الی ۶ ق غ رب نارنج رو با ۲۰گرم کره و یکم روغن زیتون روی حرارت رقیق میکنیم و بعد داخل یه ظرفی شبیه جاسسی یا شیر داغ کن میریزیم. جوجه هارو از یخچال در میاریم و با سیخ میکشیم،داخل تابه یکم روغن ریخته و جوجه هارو میچینیم داخلش،بعد از سسمون روش میریزیم و در تابه رو میزاریم تا جوجه ها مغز پخت بشن،بعد جوجه هارو به اون سمت هم برمیگردونیم تا اونورش هم بپزه. اینجاس که رب نارنج به خورد جوجه ها میره. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥐 🥟مواد خمیر👇 ۱۳۰ میلی لیر آب ولرم ۱۳۰ میلی لیتر شیر ولرم ۲۰ گرم خمیر مایه تازه یا خیس ۱/۵ ق م شکر ۱ ق م سر صاف نمک ۷۰ گرم کره نرم هم دمای محیط تقریبا ۴۲۰-۴۵۰ گرم آرد 🍞طرز تهیه👇 اگر از خمیر مایه تازه یا پودر خمیر مایه خشک فوری استفاده میکنید همه مواد خمیر به غیر از آرد را با هم مخلوط کنید و در آخر آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر به دست نچسبد و‌ لطیف باشد ولی اگر از خمیر مایه خشک معمو‌لی استفاه میکنید باید فعالش کنید، داخل ظرفی آب ولرم و شکر و پودر خمیر مایه معمولی را بریزید و مخلوط کنید و در ظرف را ببندید و ده دقیقه کنار بگدارید تا سطحش حباب حباب شود و ‌فعال شود سپس نمک و شیر ولرم و کره نرم را اضافه کنید و کمی هم بزنید و در آخر آرد را کم کم اضافه کرده و ورز دهید تا خمیر لطیفی بدست آید که به دست نچسبد روی خمیر را بپوشانید و ۴۵-۵۰ دقیقه استراحت دهید تا عمل آید 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
☕️🧋 🍴 برای 1 نفر 🍹مواد لازم : قهوه سیاه : 1.5 قاشق چای خوری خامه : 0.5 پیمانه آب سرد : 0.5 پیمانه ☕️طرز تهیه : 🧋ابتدا قهوه را در آب سرد حل می کنیم . سپس آن را به همراه خامه در ظرفی ریخته و روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب هم زده تا کاملا یکدست و داغ شود . سپس آن را در لیوان دلخواه ریخته و روی آن را با خامه یا کف شیر تزئین می کنیم . 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🧇🥐: 🧇🥐 🍴 برای 8 نفر 🍕 طرز تهیه : 180گرم آرد سفید و 125 گرم کره نرم شده و 100گرم پنیر گودای رنده شده و 50 گرم پودر پنیر پارمزان و 50گرم پنیر خامه ای و کمی فلفل را با همزن مخلوط کرده و 2تا4 قاشق سوپ خوری گشنیز تازه خرد شده اضافه و با دست مخلوط کرده تا خمیر بدست آید. به اندازه یک گردو از خمیر برداشته و گلوله کرده و در آب زده و در کنجد غلطانده و با فاصله در سینی فر چیده و به مدت 20 تا 25 دقیقه در طبقه وسط فر داغ 180 درجه سانتی گراد قرار داده تا کمی طلایی رنگ شود. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🌸صبح بخیر 🧚‍♀ خــدایـا 🌸 امروز برای دوستانم 🧚‍♀ عطا فرما 🌸 شـادی بسیـار 🧚‍♀ خنـده‌های فراوان 🌸 بـرکـت پـر بـار 🧚‍♀ موفقیت های بزرگ 🌸 لحظه های زیبـا 🧚‍♀ و یـه زنـدگی آرام 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
💐خمس انجیر یه صبحانه مقوی و خوبه محلیه که بیشتر جاها خالی ازش استفاده می کنند ولی ما معمولا بهش تخم مرغ می زنیمو سرو می کنیم فرقشم با مربای انجیر اینه که به خمس انجیر شیره اضافه نمی کنند و با روغن خوب سرخش می کنند.💐 ❇️مواد لازم 💠انجیر ... به میزان دلخواه 💠شکر... به میزان دلخواه( میتونین شکرنزنین) 💠روغن ... مقداری 💠تخم مرغ ... به میزان لازم ❇️روش پخت 1⃣ابتدا انجیرها رو خوب شسته و داخل تابه میریزیم روش شکر می ریزیم و روی گاز می ذاریم وبا گوشتکوب خوب له می کنیم. 2⃣وقتی که آبش خوب خشک شد بهش روغن اضافه می کنیم و سرخش می کنیم تارنگش تیره بشه. 3⃣اگه دوس داشتین بهش تخم مرغ اضافه کنیدو هم بزنید وبذارید تا تخم مرغها سفت شوند 👩‍🍳نوش جان👩‍🍳 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🫔 : برای 4 نفر🍵 مواد لازم :🍴 گوشت چرخ کرده : 200 گرم تخم مرغ : 2 عدد پسته : 50 گرم کنجد : 2 ق غ پنیر خامه ای : 150 گرم دارچین و زرد چوبه : هر کدام 1 ق چ فلفل قرمز خشک : 1 عدد فلفل و نمک : به مقدار دلخواه روغن مایع : به مقدار لازم 🫔طرز تهیه:🍘 ابتدا روغن را در تابه ریخته و بعد پسته خرد کرده را ریخته و وقتی که کمی گرم شد ، گوشت چرخ کرده ، نمک ، فلفل سیاه ، دارچین ، زردچوبه و کنجد را به آن اضافه کرده و سرخ می کنیم . سپس فلفل قرمز خشک کوبیده را می ریزیم و مایه آماده شده را کنار گذاشته تا خنک شود . پنیر خامه ای را در تابه ریخته و با مایه گوشتی خنک شده مخلوط می کنیم. تخم مرغ را در ظرفی ریخته و خوب هم زده و روی خمیر یوفکای باز شده به وسیله قلم مو مالیده و کمی از مایه گوشتی را وسط خمیر گذاشته و آن را رول‌ می کنیم . بعد روی خمیر را هم تخم مرغ زده و روی آن کمی کنجد پاشیده و آن را در تابه سرخ می کنیم . 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🌭🌮: 🍴 برای 3 نفر 🫔مواد لازم :🥔 سیب زمینی : 2 عدد پیاز : 1 عدد گل کلم : 0.5 عدد اسفناج : 200 گرم نخود فرنگی : 200 گرم گشنیز خرد شده : 2 قاشق غذا خوری آرد لپه : 1 پیمانه پودر سوخاری : 0.5 پیمانه ادویه : 1 قاشق چای خوری زرد چوبه : 0.5 قاشق چای خوری نمک : به مقدار لازم روغن مایع : برای سرخ کردن 🍕طرز تهیه : ابتدا گل کلم و اسفناج را به مدت پنج دقیقه بخار پز می کنیم . سپس پیاز و سیب زمینی را می پزیم در حدی که نیم پز شود . سپس گل کلم ، اسفناج ، پیاز و سیب زمینی را له می کنیم و بعد نخود فرنگی پخته و سیر رنده شده را اضافه و مخلوط می کنیم . بعد بقیه مواد را به مایه بالا اضافه کرده و خوب ورز می دهیم و در این زمان می توان یک زرده تخم مرغ نیز به مایه اضافه کرد . سپس کمی از مواد بر می داریم و سیخ را از آن عبور می دهیم و بعد در پودر سوخاری می غلطانیم و در روغن داغ سرخ می کنیم . البته می توان این غذا را بدون سیخ و مانند کتلت سرخ کرد . در این غذا می توان سیب زمینی و پیاز خام استفاده کرد ولی اگر نیم پز شود ، چسبندگی کباب بهتر می شود . 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍱🍕 برای 2 نفر 🍽مواد لازم :🍣 سینه مرغ پخته : 250 گرم گوجه : 5 عدد سیر : 1 حبه جعفری یا گشنیز خرد شده : 2 ق س خلال بادام درختی : 4 ق غ سس خردل : 1 ق س فلفل و نمک :به مقدار دلخواه روغن زیتون : 4 ق غ خمیر پیتزا : به مقدار لازم پنیر پیتزا : 150 گرم 🫔🍔طرز تهیه : ابتدا سیر را رنده کرده و در یک تابه با نصف روغن تفت داده و گوجه رنده شده و فلفل و نمک را در تابه ریخته و مرتب هم زده تا آب اضافه آن تبخیر شود . در یک تابه بقیه روغن را ریخته و مرغ چرخ کرده و خلال بادام خرد شده و سبزی را به آن اضافه کرده و چند دقیقه داده و بعد سس خردل و کمی فلفل و نمک اضافه کرده و حرارت را قطع می کنیم . خمیر را کف قالب چرب پهن کرده و اول سس گوجه را روی خمیر پهن کرده و بعد مخلوط مرغی و در آخر پنیر پیتزا را روی آن می ریزیم . قالب را به مدت 20 تا 30 دقیقه در طبقه وسط فر داغ 180 درجه سانتی گراد قرار می دهیم . 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥓🥓 🍴 برای 5 نفر 🥦 مواد لازم : گل کلم : 1 عدد شیر : 0.5 پیمانه آب : 0.5 پیمانه سس خردل شیرین : 4 ق س پنیر پیتزا : 150 گرم خمیر یوفکا : به مقدار لازم ادویه کاری : 0.5 ق چ پودر آویشن : 0.5 ق چ فلفل و نمک : به مقدار لازم روغن مایع : برای سرخ کردن 🍕 طرز تهیه : ابتدا گل کلم را بصورت گل درشت خرد کرده و شسته و با آب ، شیر و کمی فلفل و نمک آب پز کرده تا جایی که خیلی له نشود و آن را آبکش می کنیم. گل کلم را به ادویه و سس خردل آغشته کرده و در پنیر رنده شده غلطانده و روی یک لایه خمیر قرار داده و آن را گلوله کرده و دوباره روی یک لایه خمیر گذاشته و گلوله کرده و انتهای خمیر را خیس کرده و کمی فشار دهید تا به هم بچسبد. گل کلم پیچیده در خمیر را با قاشق در روغن فراوان داغ شده رها کرده و کاملا سرخ می کنیم. اگر سس خردل شیرین یا ملایم نداشتید ، از مخلوط سس خردل تند با کمی مایونز استفاده کنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕