eitaa logo
آشپزخونه
196.8هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
9.2هزار ویدیو
301 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/AW9c.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
... آش گوجه رو معمولا زمانی درست میکنن که گوجه فرنگی فراوان و رسیده و ارزان شده باشه🍅🍅🍅 قدیما که تابستون فصل گوجه میشد از گوجه های رسیده و ترش آش میپختن ولی الان در هر فصلی میشه آش گوجه درست کرد. خوب حالا با کمی حوصله میریم این آش رو آماده کنیم🍅🥣 . مواد لازم: لوبیای قرمز درشت یک پیمانه بلغور گندم دو پیمانه برنج دانه ریز نصف پیمانه گوجه فرنگی پوره شده یک کیلو سبزی آش ۵۰۰ گرم شامل تره، جعفری، گشنیز و اسفناج یا برگ چغندر فلفل دلمه ای یک عدد پیاز چهار عدد متوسط نعنا سه قاشق غذا خوری نمک، فلفل و زردچوبه آب غوره یک پیمانه در صورت دلخواه سیر سرخ شده . طرز تهیه: از شب قبل لوبیا رو خیس کنید و چند بار آبش رو عوض کنید. بلغور رو هم با آب ولرم خیس کنید. همچنین برنج رو هم بعد از شستن با آب ولرم خیس کنید. پیاز رو نگینی خرد کرده و با کمی روغن سرخ کنید. مقداریش برای تزیین کنار گذاشته و به اون مقدار باقی مانده ادویه و کمی نعنا خشک اضافه کرده و بلغور و برنج رو با کمی آب بذارید نیم پز شه. من لوبیا رو جدا پخته و به آش اضافه کردم. بعد گوجه رو که پوره کردید، داخل آش بریزید. وقتی تمام مواد آش پخت، سبزی رو بعد از پاک کردن و خرد کردن به مواد اضافه کنید و در ده دقیقه آخر پخت فلفل دلمه ای رو نگینی خرد کرده و به آش اضافه کنید. در آخر آب غوره رو اضافه کنید و بعد از این که یه جوش زد زیر گاز رو خاموش کنید و برای سرو روی آن نعنا داغ و پیاز داغ و در صورت تمایل سیر سرخ شده اضافه کنید. نوش جان 🥰😍🥰 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
پوست بادمجونا رو گرفته و نمک و زردچوبه زدم و یه ساعت گذاشتم کنار، داخل تابه روغن ریخته و بعد داغ شدن بادمجونا رو چیدم رو شعله رو کم کردم تا بادمجونا خوب و یکدست سرخ بشه (در حین سرخ شدن هی اینور و اونو قلش بدین😄) دو تا پیاز رو خرد کرده و سرخ کردم قشنگ طلایی بشه هاااا نمک،فلفل،زردچوبه اضافه کردم،بعد انار ترش ریختم داخلش و با هم خوب تفتشون دادم و یه مقدار هم آلو ترش،جنگلی بهش اضافه کردم، نصف قاشق رب انار ملس داخلش ریختم و باز تفت و در آخر مقداری سبزی خشک اوجی(پونه) ریختم داخلش اگر نداشتید هر سبزی معطر دیگه رو میتونین جایگزین کنید. بادمجونای سرخ شده رو از وسط با چاقو باز کرده و از مواد ریختم توش و به مدت یک ربع روی حرارت ملایم گذاشتم تا بادمجونا حسابی مزه دار بشن. دیگه با یه کته مشتی و ماست چکیده نوش جان شود. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
مواد لازم:6 نفر 3 لیوان مرغ پخته شده 1/2 یک کاهو خرد شده 1 لیوان نخود فرنگی 1 لیوان ذرت 1 لیوان زیتون بدون هسته (سبز یا سیاه) 1 لیوان کرفس خرد شده 1 لیوان گوجه فرنگی گیلاس یا معمولی خرد شده مواد سس: 1 لیوان ماست یونانی 1 قاشق غذا خوری سس خردل یا سس مایونز 2 قاشق غذاخوری آبلیمو 2 حبه سیر رنده شده 1 قاشق غذاخوری عسل (اختیاری) نمک و فلفل سیاه به میزان لازم طرز تهیه: ابتدا تمام مواد سس را در یک کاسه ریخته و مخلوط کنید تا کامل ترکیب شوند و در یخچال گذاشته،سپس یک کاسه شیشه ای با عمق زیاد را برای سرو سالاد آماده کنید و کف ظرف مرغ خرد شده ریخته و در لایه های بعد گوجه فرنگی،زیتون،نخود فرنگی،کرفس،ذرت و لایه آخر کاهو گذاشته ،این سالاد را میتوانید حداکثر 24 ساعت قبل از سرو در یخچال نگهدارید ،و موقع سرو با سس سالاد مخلوط و نوش جان کنید🤗 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
یک لیوان آرد یک و نیم لیوان آب دو لیوان شکر(میتونیدکمتربریزید) نصف لیوان گلاب پودر هل نصف قاشق غذاخوری کره 200 گرم زعفران به مقداررلازم اول ارد رو تفت میدم به رنگ مورد نظرم که رسید الک مبکنم و دوباره داخل ظرف برمیگردونم روی شعله قرار میدم و کره اضافه میکنم کامل هم میزنم تو ظرف جداگانه همزمان با تفت دادن ارد در مرحله اول دو لیوان شکر رو با اب و زعفران و هل بزارید روی شعله تا زمانی که شکر کامل حل بشه بعد شعلرو خاموش کنید و گلاب اضافه کنید.توجه کنید اصلا شربتتون نجوشه شربت رو به ترکیب ارد و کره اضافه کنید و هم بزنید تا وقتی که مواد منسجم بشه. برای اینکه مواد راحت از قیف در بیاد مقداری از شربت و نگه دارید و با حلوای درست شده ترکیب کنید تا شل تر بشه و راحت از ماسوره در بیاد 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
حیفم آمد که صبح را با نفس خوب خدا "ها"نکنم 🙏 حیفم آمد که در این روز دل انگیز خدا❤ به سرانگشت دعا وا نکنم🙏 ان شاءالله امروز به آرزوهای زیباتون برسید 😊🌹 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
ای ❇️مواد لازم 💠آرد... ۷۰۰ گرم 💠آب ولرم... ۲ لیوان سر خالی 💠خمیر مایه... ۲ قاشق غذا خوری 💠شکر... ۱ قاشق غذا خوری 💠نمک... ۱ پنس 💠روغن... یک سوم لیوان ❇️روش پخت 1⃣برای تهیه نان صبحانه پنبه ای ابتدا یک ظرف بر می داریم و خمیر مایه و آب ولرم و شکر را داخل آن می ریزیم و با قاشق چوبی مخلوط می کنیم. سپس ۱۰ دقیقه کنار می گذاریم تا به عمل آید. سپس روغن و نمک را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم. 2⃣در این مرحله آرد را چند مرحله به مواد اضافه می کنیم تا جایی که خمیر لطیفی بوجود آید که به دست نمی چسبد. سطح کار را آرد پاشی کرده و خمیر را حدود ۱۵ دقیقه ورز می دهیم. 3⃣یک کاسه را چرب کرده و خمیر را داخل آن قرار می دهیم. روی ظرف را با سلفون می پوشانیم. و در یک جای نسبتا گرم به مدت یک و نیم ساعت استراحت می دهیم تا حجم خمیر دو برابر شود. با دست پف خمیر را می خوابانیم. 4⃣در این مرحله پس از اینکه خمیر را کمی ورز دادیم، آنرا به ۶ قسمت تقسیم می کنیم. در ادامه یک قالب بر می داریم و کف و دیواره های آن را با کاغذ روغنی می پوشانیم یا با روغن جداکننده چرب می کنیم. 5⃣چونه ها را داخل قالب گذاشته و روی آن را سلفون می کشیم و مجددا ۱۵۰ دقیقه استراحت می دهیم. یک کاسه کوچک برداشته و زرده و زعفران دم کرده را با هم مخلوط می کنیم تا یکدست شود. کنجد و سیاه دانه روی آن می پاشیم. 6⃣فر را از ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قبل در دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم می کنیم. قالب را درون فر قرارداده و با همان دما حدود ۳۰ دقیقه می پزیم تا روی آن رنگ بگیرد. قالب را از فر خارج کرده و صبر می کنیم خنک شود. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
❇️مواد لازم 💠تخم مرغ... 4 عدد 💠ماست... 500 گرم 💠مغز گردو... 1 پیمانه 💠پیاز... 1 عدد 💠کشمش... 4قاشق سوپ خوری 💠نعنا خشک و یا شنبلیله خشک... 1 قاشق سوپ خوری 💠روغن... 5 قاشق سوپ خوری 💠زردچوبه... ۱ قاشق سوپ خوری 💠فلفل و نمک... به میزان لازم ❇️روش تهیه 1⃣ابتدا پیاز را پوست گرفته و به صورت خلالی های درشت خرد کنید. سپس یک قابلمه را بر روی شعله ملایم قرار دهید و درون آن روغن ریخته، زمان دهید تا داغ گردد. 2⃣سپس نعنا و یا شنبلیله خشک را با زردچوبه به آن افزوده، کمی تفت بدهید تا سرخ گردند. ۲ پیمانه آب گرم درون قابلمه ریخته و شعله را بلندتر کنید تا بجوشد. 3⃣وقتی آب به جوش آمد؛ دانه دانه تخم مرغ ها را داخل آن شکسته، کشمش و مغز گردو را نیز به آن بیفزایید. 4⃣زمانی حدودا ۳۰ – ۴۰ دقیقه زمان دهید تا اشکنه شما به خوبی جوشیده و آب آن مقداری خشک گردد. به طوری که فقط ۱ پیمانه (فنجان و یا لیوان) آب درون قابلمه بماند. 5⃣قابلمه را از روی شعله برداشته و کناری بگذارید تا از دیگر نجوشد. سپس پس از کمی ماست را درون قابلمه ریخته، به آن فلفل و نمک اضافه کنید. تمامی مواد را با یکدیگر ترکیب نمایید تا یکسان شوند. 6⃣۲ مرتبه قابلمه را بر روی شعله قرار دهید تا اشکنه گرم و یا به بیانی داغ گردد نباید بجوشد، زیرا امکان بریدن ماست وجود دارد 👩‍🍳نوش جان👩‍🍳 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
تخم مرغ: ۳ عدد شیر: ۲ لیوان آب: یک لیوانِ چای ماست: نصف لیوان روغن: نصف لیوانِ چای نمک جعفری آرد: ۲ لیوان ............... 👈طرز تهیه: تمام مواد را با همزن بزنید و در آخر جعفری (شوید یا .... ) را اضافه کنید. در تابه‌ای که خوب داغ شده و با دستمال کمی روغن زده شده دو طرف را بپزید. دقت کنید که خمیر سفت نباشد (آرد را کنترل شده اضافه کنید) حتما تابه را گرم کنید‌. فقط یک ملاقه خمیر بریزید که خیلی ضخیم نشود. کرپ‌های شما آماده است میتوانید داخل آن را با فیلینگ دلخواه مثل ژامبون، فیله مرغ سوخاری و یا سبزیجات پر و میل کنید. نوش جونتون🥰🌱 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🧀 🌸برای لایه اول بیسکوییت ساده آسیاب شده و کره ذوب شده رو با هم مخلوط کن. (به ازای هر یه بسته بیسکوییت پتی بور 50 گرم کره :معمولا 2 بسته استفاده میشه) بعد قالبو چرب کن یا کاغذ روغنی بنداز و مخلوطُ داخل قالب بریز و خوب فشار بده تا منسجم بشه. ‌ 🌸برای لایه ی دوم دو پیمانه ماست ، یک و یک چهارم پیمانه شیرخشک قنادی، یه پیمانه شکر، 8 تا پنیر کیبی یا مثلثی و یه قوطی شیر عسلی رو با هم مخلوط کن و خوب بزن، بعد روی لایه ی بیسکوییتی ریخته، بعد چند دقیقه توی فر قرار بده، تا به لایه ی زیریش بچسبه و از فر در بیار. 🌸برای لایه ی آخر دو عدد تخم مرغ و 5 گرم وانیل، یک پیمانه شکر و نصف پیمانه روغن و 100 گرم ماست، یک و یک چهارم پیمانه آرد سمولینا یا گندم و یه قاشق غذاخوری بیکینگ پودر رو با هم مخلوط کن و بذارش توی فر و فقط حرارت بالا رو روشن کن، بعد که روش عسلی رنگ شد درش بیار و با پودر قند و پودر پسته و غیره تزیینش کن و بذارش توی یخچال تا خودشُ بگیره بعد نوش جان کن. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🔸مواد لازم : ▫️خرمالوی رسیده 2 عدد ▫️خامه 50 گرم ▫️موز شیرین و یخ زده 2 عدد ▫️شکر یا عسل 4 قاشق غذاخوری (به دلخواه) ▫️وانیل نوک قاشق چایخوری 🔸دستور تهیه : ابتدا خرمالو‌ها را شسته و پوست نازک روی آن‌ها را بگیرید، سپس آن‌ها را به چند تکه تقسیم کرده و در فریزر قرار دهید تا یخ بزنند.خرمالو‌های یخ زده را همراه با خامه، وانیل و موز یخ زده در مخلوط‌کن ریخته و پوره کنید.سپس شکر را اضافه کرده، سرعت دستگاه مخلوط کن را زیاد کنید و حدود یک دقیقه صبر کنید تا مواد کاملا مخلوط شوند.بستنی خوشمزه خرمالو را با اسکوپ در ظرف سرو قرار دهید، روی آن را با شکلات چیپسی، ترافل رنگی یا انواع مغز‌ها تزیین کرده و نوش جان کنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🔸مواد لازم : ▫️سیب زمینی 4 عدد ▫️هویج 1 تا 3 عدد ▫️چغندر سفید 1عدد ▫️کلم بروکلی 1 ساقه ▫️زردک 1عدد ▫️روغن زیتون 1 فاسق غذاخوری ▫️نمک وفلفل سیاه به میزان لازم 🍘دستور تهیه : مواد تشکیل دهنده ناگت سبزیجات، همان طور که از نامش پیداست، فقط سبزیجات است. ناگت سبزیجات بر خلاف ناگت مرغ و گوشت، در مدت زمان کوتاه تهیه می‌شود.ابتدا سیب زمینی را به همراه سبزیجات (هویج، کلم بروکلی، چغندر سفید، زردک) و مقدار لازم نمک و فلفل سیاه درون یک قابلمه می‌گذاریم تا بجوشند، پس از جوشاندن، آن‌ها را به صورت پوره در آورید. (می‌توانید این کار را یا به صورت دستی انجام داده یا از دستگاه غذا ساز استفاده کنید.) نمک و فلفل سیاه را به همراه روغن زیتون به آن اضافه کنید. این پوره آماده شده را به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه در یخچال نگهداری کنید تا خود را بگیرد.پس از گذشت این زمان، ناگت‌ها را به صورت قطعات کوچک با قالب‌های دلخواه، در آورده و پس از غلتاندن در آرد سوخاری، در روغن داغ سرخ کنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🔻مواد لازم : مرغ: نصف یک عدد انار دانه شده: 2 عدد پیاز : 200 گرم شکر: در صورت تمایل دو قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی : سه قاشق غذاخوری نمک: به میزان لازم روغن: به میزان لازم زرد چوبه : یک قاشق چایخوری گلپر : یک قاشق چایخوری فلفل : نصف قاشق چایخوری 🔻طرز تهیه: مرغ را به همراه نمک و زردچوبه سرخ می‌کنیم. سپس آن را به همراه آب می‌گذاریم تا بپزد.در هنگام پخت، رب گوجه‌فرنگی را به مرغ می‌افزاییم تا خوش رنگ شود.پیاز خلالی خرد شده را با کمی روغن در تابه تفت می‌دهیم، سپس دانه‌های انار را به پیاز افزوده و به تفت دادن ادامه می‌‌دهیم.وقتی مرغ کاملا پخت، مخلوط انار و پیاز را به آن افزوده، حرارت را ملایم نموده و می‌گذاریم تا به مدت نیم ساعت غذا جا بیفتد.در انتها فلفل و گلپر را به خوراک اضافه کرده و حرارت را خاموش می‌کنیم. خورش انار دانه مسما باید غلیظ و کم‌آب باشد. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕