eitaa logo
آشپزخونه
192.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
9.7هزار ویدیو
301 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/AW9c.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
خورش بادمجان رو می تونید هم با گوشت درست کنید و هم با مرغ . طرز تهیه ش خیلی راحته و در عین حال یه انتخاب خوب برای سفره های مهمانی محسوب میشه. ✨ آماده کردن مواد برای تهیه خورش بادمجان با مرغ: ۱- بادمجان‌ها رو پوست بگیرید و از وسط نصف کنید. به برش‌های بادمجان کمی نمک بزنید و اون‌ها رو ۱ ساعت کنار بذارید تا تلخیشون گرفته بشه. ۲- پیاز رو پوست بگیرید و ریز خرد کنید. ۳- به جای آب غوره می‌تونید از غوره با آبلیمو هم استفاده کنید. ✨ مواد اولیه (برای ۴ نفر): ✏️ بادمجان ۸ عدد ✏️ پیاز ۱ عدد ✏️ مرغ ۵۰۰ گرم ✏️ زردچوبه به میزان لازم ✏️ نمک و فلفل سیاه به میزان لازم ✏️ رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری ✏️ آب غوره ۲ قاشق غذاخوری 🍴دستورالعمل: ۱- در ماهیتابه ای روی حرارت متوسط کمی روغن گرم کنید و بادمجان‌ها رو تا نرم بشن در اون سرخ کنید. ۲- در این میان، مقداری روغن در قابلمه بزرگی گرم کنید و پیاز رو تا نرم و طلایی بشه در اون تفت بدید. تکه‌های مرغ رو اضافه کنید و تا تغییر رنگ بدن، تفت بدین. به اون کمی زردچوبه، نمک و فلفل سیاه بزنید. حالا چند لیوان آب به مرغ اضافه کنید و بذارید تا برای نیم ساعت بپزه و نرم بشه. ۳- رب رو در مقدار کمی روغن تفت بدین و به همراه نیمی از بادمجان‌ها به مواد در قابلمه اضافه کنید و بذارید تا خورش جا بیفته. ۴- در آخر آب غوره رو به خورش اضافه کنید. بعد از اینکه خورش چند قل زد، آمادست. اون رو در ظرف مورد نظر بریزید، با بقیه بادمجان‌ها تزیین کنید و در کنار پلو میل کنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
پوره لوبیا، این غذای مکزیکی، در اصل همون خوراک لوبیا چیتی هست که اون رو پوره می کنن؛ ولی در نقاط مختلف کشورهای آمریکای لاتین اون رو به روش‌های متفاوتی تهیه می کنن. ✨ آماده کردن مواد برای تهیه پوره لوبیا: ۱- کنسرو لوبیا رو آبکش کنید و کنار بذارید. ۲- پیاز رو پوست بگیرید و خرد کنید. ۳- سیرها رو پوست بگیرید و ریز خرد کنید. ✨ مواد اولیه (برای ۳ نفر): ✏️ کنسرو لوبیا چیتی ۴۵۰ گرم ✏️ روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری ✏️ پیاز نصف یک عدد متوسط ✏️ سیر ۴ حبه ✏️ گشنیز خشک شده ۱ قاشق چای خوری ✏️ پودر زیره نصف قاشق چای خوری ✏️ آب مرغ ۲/۳ پیمانه ✏️ نمک و فلفل سیاه به میزان لازم ✏️ گشنیز ۱ قاشق غذاخوری 🍴دستورالعمل: ۱- حدود یک سوم از کنسرو لوبیا رو کنار بذارید و بقیه اون رو با چنگال له کنید. ۲- روغن رو در ماهیتابه‌ای متوسط روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. پیاز رو برای حدود ۴ دقیقه تا کمی قهوه‌ای بشه، تفت بدین. سیر رو اضافه کنید، مواد رو هم بزنید و بذارید تا سیر قهوه‌ای بشه. گشنیز خشک و پودر زیره رو اضافه کنید و مواد رو برای حدود ۱ دقیقه دیگه تا عطر ادویه‌ها بلند بشه، تفت بدین. ۳- لوبیاهای له شده و نیمی از آب مرغ رو اضافه کنید. مدام مواد رو هم بزنید و اون رو برای حدود ۵ دقیقه تا غلیظ بشه، بپزید. ۴- بقیه لوبیا و آب مرغ رو اضافه کنید و مواد رو برای حدود ۲ دقیقه دیگه بپزید. کمی نمک و فلفل سیاه به پوره بزنید، در صورت تمایل برگ‌های گشنیز رو اضافه کنید و اون رو سرو کنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
اگه ذرت مکزیکی دوست دارید، پس از این سالاد هم خوشتون میاد! برای این سالاد ذرت رو کبابی می کنیم و از سس مایونز کمتری استفاده می کنیم. همچنین برای مزه‌دار کردن سالاد به اون پیازچه، گشنیز و فلفل هالوپینو اضافه می کنیم. ✨ آماده کردن مواد برای تهیه سالاد ذرت مکزیکی کبابی: ۱- برگ‌های بلال‌ها رو جدا کنید و بعد اون‌ها رو برای حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه روی گاز بپزید. هر از گاهی اون‌ها رو بچرخونید تا یکنواخت بپزن. وقتی بلال‌ها خنک شدند، ذرت‌ها رو با چاقو از چوب بلال جدا کنید. ۲- پنیر فتا، پیازچه و برگ‌های گشنیز رو خرد کنید. ۳- فلفل هالوپینو رو برش بزنید، دانه‌های اون رو خارج کنید و بعد اون رو ریز خرد کنید. ۴- سیرها رو پوست گرفته و رنده کنید. ✨ مواد اولیه (برای ۴ نفر): ✏️ بلال ۴ عدد ✏️ سس مایونز دو و نیم قاشق غذاخوری ✏️ پنیر فتا ۶۰ گرم ✏️ پیازچه نصف پیمانه ✏️ گشنیز نصف پیمانه ✏️ فلفل هالوپینو ۱ شیشه ✏️ سیر ۲ حبه ✏️ آبلیمو یک و نیم قاشق غذاخوری ✏️ نمک به میزان لازم ✏️ پودر فلفل چیلی به میزان لازم 🍴دستورالعمل: ۱- ذرت‌ها رو به همراه سس مایونز، پنیر فتا، پیازچه، گشنیز، فلفل هالوپینو، سیر و آبلیمو در کاسه بزرگی بریزید و با هم ترکیب کنید. ۲- به اون‌ها قدری نمک و در صورت تمایل آبلیموی بیشتری اضافه کنید. برای تزیین مقداری پودر فلفل چیلی و تعدادی برگ گشنیز روی سالاد بریزید و سرو کنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🌱امروزتون پر از موفقیت 🌷لحظاتتون سرشاراز آرامش 🌱دلتون از محبت لبریز 🌷تنتون از سلامتی سرشار 🌱زندگیتون از برکت جاری 🌷وخدا پشت پناهتون باشه بخیر 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
💐املت گیلانی پنیر برشته در حقیقت یک صبحانه خوشمزه با پنیر سرخ شده است به همراه تخم مرغ. املت پنیر برشته را با انواع پنیر از لبنه و فتا تا وابیج درست می‌کنند.💐 ❇️مواد لازم 💠پنیر فتا... ۱۰۰ گرم 💠تخم مرغ ... ۲ عدد 💠سیر ... ۱ حبه رنده شده 💠شوید خشک ... ۱ ق غ 💠زردچوبه ... ½ ق چ 💠کره ... ۳۰ گرم 💠نمک و فلفل ...به مقدار لازم ❇️طرز تهیه طرز تهیه این املت خوشمزه و حرفه‌ای ایرانی هم بسیار ساده است. در یک ماهیتابه متوسط کره را گرم کنید. پنیر فتا را خرد کنید و در ماهیتابه بریزید و هم بزنید تا کاملا نرم و ذوب شود. در این فاصله تخم مرغ‌ها را در یک کاسه بشکنید. زردچوبه را به پنیر و کره اضافه کنید و هم بزنید. کمی بعد سیر را اضافه کنید بوی سیر که بلند شد تخم مرغ‌های هم زده شده را اضافه کنید. حسابی ترکیب را هم بزنید تا پنیر و تخم مرغ کاملا با هم مخلوط شوند. شوید خشک، نمک و فلفل را هم اضافه کنید و روی شعله ملایم گاز حدود ۷ دقیقه ترکیب را هم بزنید تا خوب جا بیفتد. نوشه جان 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥧🍰🥧🍰🥧 آرد ۳پیمانه تخم مرغ ۴عدد ماست ۱پیمانه روغن مایع ۱پیمانه شکر ۲پیمانه وانیل یک چهارم قاشق چایخوری بکینگ پودر ۱قاشق مرباخوری 🍪طرز تهیه:🍴🍴🍴 شکر و وانیل و تخم مرغ را با همزن خوب زده تا کرمی رنگ و کشدار بشه،سپس روغن و ماست را اضافه کرده ودر حد مخلوط شدن هم می زنیم ،آرد و بکینگ پودر را الک کرده و اضافه می کنیم و با لیسک هم می زنیم ،قالب را فقط چرب می کنیم(خوب باید چرب شود ) و بعد کنجد فراوان می پاشیم تا کاملا با کنجد پوشانده شوددر غیر این صورت خوب کیک از قالب بر نمی گردد و سپس مواد کیک را می ریزیم ،در فر ازقبل گرم شده با دمای ۱۷۵ به مدت ۵۰ دقیقه 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
ای 🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬 شکلات ذوب شده ۱۰۰ گرم شیر عسل حدودا ۲۰۰ گرم انواع مغز اسیاب شده ۱/۲ پیمانه بیسکویت اسیاب شدا ۱/۵لیوان برگه الو و قیسی خرد شده ۱۰ تا دانه شکلات رنگی جهت تزیبن مقداری 🍭تمام مواد با هم ترکیب کرده کنار میزاریم کف قالب سلفون کشیده مواد شکلات تو قالب ریخته و خوب منسجم میکتیم ۱ ساعت در یخچال استراحت داده و بعد برش داده و میل میکنیم نوش جان 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
‌‌ تخم مرغ ۲ عدد ارد برنج ۱ لیوان ارد گندم ۱/۲ لیوان شکر ۱/۵ لیوان گلاب ۱ لیوان سر خالی اب ۳/۴لیوان زعفران اب شده ۳ قاشق غلیظ روغن مایع به مقدار لازم‌ 🍣تخم مرغها رو با چنگال بزنید تا از لخته گی دربیاد بعد از یک صافی رد کنید تا لخته هاش گرفته بشه بعد گلاب و زعفران اضافه کنید کنار بزارید ارد هارو الک کنید تو تابه بریزید روغن مایع تا جایی که ارد روان شود بریزید و ۱۰ دقیقه با حرارت ملایم تفت بدین تو این فاصله اب و شکر را روی حرارت بزارید تا شکر حل شود بعد از اینکه ارد تفت خورد مایه تخم مرغی را اضافه کنید تند تند هم بزنید بعد مایع شربت را در سه مرحله اضافه کنید و حلوا را هم زده تا زمانی که یکدست بشه حدودا ۱۰ دقیقه و نشانه اینه که از ظرف جدا میشه نوش جان 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🫐🍌 برای ۶ لیوان احتیاج داریم به🧋🧋🧋🧋 ۴ عدد موز کوچیک یخ زده ۲ لیوان فرانسوی شیر (ترجیحا پر چرب) ۴ بستنی لیوانی وانیلی یا ۸ اسکوپ بستنی وانیلی ۱ قاشق غذا خوری عسل ( یا دو قاشق غذا خوری شکر ) ۱ لیوان فرانسوی پر شاتوت یخ زده 🧉تمام مواد رو با میکسر مخلوط کنید و لذت ببرید من که عاشق رنگشم😋 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥄مواد لازم👇 پودر ژله با طعم آلوئه ورا1 ق غ شکر 3 ق غ آرد شیرینی پزی 2 ق غ نشاسته گل یا گندم 3 ق غ پر آب یا شیر یک سوم پیمانه روغن مایع 2 ق مرباخوری طرز تهیه خمیر ژلارد:🥣🍴 اول نشاسته را در شیر حل میکنیم.اگه ناخالصی داشت صافش میکنیم. بعد، بقیه مواد (آرد،شکر،روغن،پودر ژله، وانیل) رو مخلوط میکنیم و هم میزنیم تا هیچ گلوله ای باقی نمونه، روی گاز میگذاریم با شعله ملایم و دائم هم میزنیم تا سفت بشه و حالت خمیری پیدا کنه، دو‌ دقیقه دیگه هم روی حرارت زیر و‌ روش میکنیم. بعد میگذاریم کنار تا سرد بشه. بعد از سرد شدن کاملش آماده کاره. دستها رو چرب کنید، کمی ورز بدید تا یکدست بشه. بعد به اندازه ی دلخواه از خمیر جدا میکنیم و با رنگ خوراکی رنگ میکنیم . نحوه ی نگه داری خمیر ، با پلاستیک داخل ظرف دردار در یخچال بگذارید . 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
اش جو با سیرابی 🫕🫕 نخود و لوبیا چیتی و لوبیا سفید از هر کدام نصف پیمانه عدس ۱ پیمانه جو ۲ پیمانه سبرابی اندازه اش دلخواه کامل یا نصفی 😜😜😜 پخته شده کشک مقداری سبزی اش حدودا نیم کیلو پیاز داغ سیر داغ و نعنا داغ مقداری جو را از شب قبل خیس کنید بعد بپزید نخود و لوبیا ها را از شب قبل خیس کنید بعد بپزید عدس را شب قبل خیس کنید بعد بپزید بعد سیرابی را با قیچی خرد کرده از قبل بپزید حالا تو ظرف بزرگی جو پخته شده و حبوبات با هم ترکیب کنید اگر اب قلم دارید هم اضافه کنید سیرابی را اضافه کنید بعد از ۱۰ دقیقه که مواد جوش خوردن سبزی اش خرد شده را اضافه کنید سبزی که پخت مقداری کشک حدودا ۱ لیوان اضافه کنید کمی پیاز داغ و سیر داع و نعنا داغ که اماده کردید و فلفل و زردچوبه زدید اصافه کنید مقداری برای تزیین بزارید و حالا احازه بدید اش جا بیافتد نمک نزنید چون کشک داره اگر لازم بود اضافه کنید. 🫕🫕🫕 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍪 ⁉️ بیسکوییت پتی‌بور: ۱۰۰ گرم تخم‌مرغ: یک عدد گردوی خردشده: ۲۰ گرم شکر: یک‌دوم پیمانه پورکاکائو: دو قاشق طرز تهیه شیرینی شکلاتی آلمانی 💯کره و پودر کاکائو را روی حرات بگذارید، آن‌قدر که کره آب شود. تخم‌مرغ و شکر را اضافه کنید و به‌سرعت هم بزنید که شکر حل شود. نباید اجازه دهید سفیده تخم‌مرغ ببندد و پخته شود. بیسکوییت‌ها را خرد کنید: به‌صورتی‌که پودر شود. ☢مواد را از روی شعله بردارید و پودر بیسکوییت و گردو را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. مواد را داخل ظرف مناسب دهید و روی آن را با پودر کاکائو و گردو کنید. برای دو ساعت آن را داخل فریزر قرار دهید. بعد از دو ساعت دسر آماده است و می‌توانید آن را برش بزنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕