🫔🫔#ساندویچ_میگو_و_ذرت
مواد لازم:🍤🌽
میگو ۲۰۰ گرم
پیاز خلال شده ۱عدد
ذرت پخته ۳۰۰ گرم
لیمو ترش ۲عدد
سس باربیکیو ۳ق.غ
ماست موسیر ۱۵۰ گرم
فلفل قرمز خشک ۲عدد
گشنیز ۲۰ شاخه
سس خردل ۲ق.غ
🥮طرز تهیه:
ابتدا در تابه کمی روغن می ریزیم پیاز خلال شده و میگو را باکمی نمک با هم تفت می دهیم،بعد آب لیمو ترش و سس باربیکیو را ریخته و با هم تفت داده سپس ذرت و فلفل قرمز خشک را اضافه کرده درب تابه را گذاشته به مدت ۵ دقیقه تا بپزد. برای درست کردن سس (گشنیز،ماست موسیر و سس خردل) را در خرد کن می ریزیم تا کاملاً یکدست شود. نان باگت را برش زده کمی از سس به همه جای نان پخش کرده مقداری از مخلوط میگو را می ریزیم و آماده سرو است.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥧🧁#کرم_کارامل_بادام_عسلی
مواد لازم:🥟🍱
تخم مرغ ۷عدد
شیر ۳۰۰ میلی لیتر
عسل ۱۰۰ گرم
خامه ۲۰۰ گرم
خلال بادام ۱۵۰ گرم
وانیل ۱ق.چ
شکر ۱۵۰ گرم
🍱طرز تهیه:
برای درست کردن بادام عسلی ابتدا شکر را در تابه میریزیم تا کاراملی شود کمی که آب شد بادام را می ریزیم هم می زنیم بعد از روی شعله برداشته روی کاغذ سیلیکونی ریخته تا خنک و سفت شود. در ظرفی تخم مرغ ها را شکسته وانیل را می ریزیم خوب هم می زنیم،سپس شیر،خامه و عسل را اضافه می کنیم خوب هم می زنیم تا کاملاً یکدست شود. مایه آماده شده را در قابلمه ریخته روی شعله کم، کمی گرم شد در ظرف های کوچک می ریزیم در سینی فر چیده حالا در طبقه همکف حرارت دو طرفه دمای ۲۰۰c به مدت زمان ۲۵ دقیقه گذاشته تا بپزد. بادام عسلی ها را خردکرده بعد روی کرم کارامل آماده شده می ریزیم و آماده سرو است.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#کیک_قهوه
مواد لازم
🌸آرد دو پیمانه
🌸شکر یک و یک سوم پیمانه
🌸تخم مرغ درشت سه عدد
🌸روغن نصف پیمانه
🌸شیر ولرم دوسوم پیمانه
🌸پودر قهوه یک قاشق غذاخوری
🌸پودر نسکافه یک قاشق غذاخوری
🌸پودر کاکائو دو قاشق غذاخوری
🌸بکینگ پودر یکونیم قاشق چایخوری
🌸وانیل کمی
برای سس قهوه👇
🌸شیر یک لیوان
🌸شکر نصف لیوان
🌸پودر قهوه یک قاشق غذاخوری
🌸پودر نسکافه یک قاشق غذاخوری
🌸نشاسته ذرت دو قاشق غذاخوری
طرزتهیه 👇
شکر وانیل و تخم مرغ هارو ب مدت پنج الی شش دقیقه با همزن میزنیم تا کرمی و کشدار بشه
پودر قهوه و پودر نسکافه رو ب شیر ولرم اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم و ب مواد تخم مرغی اضافه میکنیم بعد روغنو اضافه میکنیم در حد چند ثانیه میزنیم ارد بکینگ پودر و پودر کاکائو رو باهم سه بار الک میکنیم و در دو مرحله ب موادمون اضافه میکنیم و با همزن دستی مخلوط میکنیم
موادمون رو میریزیم داخل قالبی ک از قبل چرب و آرد پاشی کردیم و میزاریم داخل فر دست ساز ب مدت 35دقیقه
میریم سراغ سسمون
همه موادو میریزم داخل ظرف مناسب بعد میزاریم روی شعله گاز شعله ملایم باشه هم میزنیم تا ب غلظت فرنی برسه من چندتا تیکه شکلات اضافه کردم دلبخواهیه و میزاریم خنک بشه بعد ک کیک اماده شد سس ولرم رو روی کیک ولرم میریزیم نوش جان
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#شکلات_نارگیلی
❇️مواد لازم
💠شکلات سفید... ۲۰۰ گرم
💠پودر نارگیل... ۱۰۰ گرم
💠وانیل... کمی در صورت تمایل
💠شکلات شیری و نقل رنگی... برای تزیین
❇️روش تهیه
1⃣شکلات را خرد کنید و روی بخار کتری قرار داده تا ذوب شود از روی شعله بر دارید و پودر نارگیل و وانیل را اضافه کرده خوب مخلوط کنید و به اندازه یک قاشق غذا خوری روی کاغذ روغنی قرار داده و با انتهای خودکار یا انگشت وسطش سوراخ ایجاد کنید بعد از ۱ ساعت با شکلات رنگ دلخواه ذوب شده تزیین کنید و نقل رنگ دلخواه
👩🍳نوش جان👩🍳
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
امروز سعی کنیم
یه اتفاق خوب توی زندگی
دیگران باشیم...
مثل یه چتر توی روزای بارونی
مهربون باشیم و صمیمی
بدون شک هزاران مهربونی
به ما برمیگرده...
🌸امـروزتـون عـااااااالی🌸
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#اردور_گوجه_فرنگی_مخصوص_صبحانه🍅
🍅مواد لازم
گوجه فرنگی (گیلاسی یا ریز) ۵۰۰ گرم
پنیر موزارلا به مقدار لازم
روغن زیتون ۱/۴ فنجان
سركه بالزامیك ۲ قاشق غذاخوری
ریحان به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
🍅طرز تهیه
۱- ابتدا پنیر را به شكل مكعب و به یک اندازه برش بزنید. گوجه های گیلاسی را از وسط به دو قسمت تقسیم کنید ، هر مکعب پنیر را میان دو برش گوجه قرار دهید و با خلال دندان آنها را به هم متصل کنید و روی آن یك برگ ریحان قرار دهید.
۲- درون کاسه ای روغن زیتون ، سرکه بالزامیک ، نمک و فلفل را مخلوط کنید سپس با قاشق روی گوجه های آماده شده بریزید.اردوز را نیم ساعت داخل یخچال قرار داده و بعد با نان سرو كنید.
🍅سایر نکات
بهترین سركه برای تهیه این اردور سركه بالزامیك است اما اگر به آن دسترسی نداشتید میتوانید از سركه سیب هم استفاده كنید
اگر گوجه گیلاسی نداشتید از گوجه خیلی ریز استفاده كرده و پوست آن را بگیرید به این صورت كه آن را چند ثانیه داخل آب در حال جوش بیندازید و بعد به آب سرد انتقال داده و بعد با چاقو پوست آن را جدا كنید
در صورت تمایل به جای پنیر موزارلا از پنیر خامه ای به همراه شوید استفاده كنید
میتوانید مقداری سس سویا هم به اردور اضافه كنید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#ذرت_کرمی🍃🌽
۲۲۵ گرم ذرت پخته یخ زده
۱ و ۱/۲ پیمانه شیر
۱/۲ پیمانه پنیر پیتزا
۲۰ گرم کره
۱ قاشق غذاخوری آرد سفید
نمک و فلفل به مقدار لازم
ابتدا ذرت یخ زده رو داخل آبکش بریزین و چند بار آب بکشین تا یخش باز باشه بعد خوب آبش رو تخلیه کنین و بریزینش داخل قابلمه. حالا نمک، فلفل، کره و ۱ پیمانه شیر رو به ذرت اضافه کنین و اجازه بدین تا روی حرارت ملایم کره آب شده و شیرم داغ بشه. تا شیر داغ میشه تو یه کاسه مابقی شیر و آردی که داشتیم رو بریزین. با یه همزن دستی خوب همشون بزنین تا محلول یکدست بشه و آرد گوله شده باقی نمونه. حالا مخلوط شیر رو داخل قابلمه ذرت بریزین و سریع شروع به هم زدن کنین. دقت کنین تا حرارت ملایم باشه. به طور یکنواخت به هم زدن ادامه بدین تا آرد لعاب بندازه و مخلوط غلیظ بشه. حدود ۱۰ دقیقه به هم زدن ادامه بیدن تا آرد از خامی دربیاد. حالا نوبت اضافه کردن خوشمزه ترین بخش یعنی پنیر پیتزاست. در نهایت باز مخلوط رو هم بزنین تا پنیر هم کاملا آب بشه. حالا موقع سرو کردن ذرت کرمی و خوشمزه تونه تا به تنهایی یا کنار غذاهای دیگه ازش لذت ببرین.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#بال_مرغ_در_فر 🍗
مواد لازم:👇
چنتا بال مرغ
1/4 پیمانه روغن مایع یا زیتون
1/4 پیمانه آب
1 قاشق مرباخوری رب گوجه فرنگی
نمک، فلفل سیاه، پودر فلفل قرمز و ...
3 سیب زمینی
طرز تهیه:👇
مواد سس رو مخلوط کنین و روی سیب زمینی و مرغها بریزین و خوب اینور اونور کنین تا همه جاشون سس برسه، در فر گرم شده 200 درجه بپزین تا سرخ شن.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#تن_ماهي_با_كاري🐟
ابتدا يك عدد پياز رو نگيني كرده و با مقداري روغن تفت ميدهيم وقتي پياز سبك شد سير رنده شده( يك حبه ) و زنجيل تازه رنده شده يك ق چ رو اضافه ميكنيم و تفت مي دهيم مقداري زردچوبه اضافه ميكنيم و بعد يكعدد گوجه فرنگي نگيني رو اضافه ميكنيم به همراه فلفل دلمه اي رنگي نگيني شده ( به اندازه نصف استكان ) و تفت ميدهيم و زماني كه گوجه نرم شد يك ق غ رب گوجه فرنگي اضافه ميكنيم براي اينكه رب گوجه از هم باز بشه نصف استكان آب ميريزيم تا رب از هم باز بشه
سپس ادويه كاري مخصوص ماهي و پودر فلفل قرمز و پودر زيره سياه ، پودر پاپريكا استفاده ميكنيم وبعد درب تن ماهي رو باز كرده و روغنش رو خالي ميكنيم و بعد به مواد اضافه ميكنيم تا مواد به خورد ماهي بره و طعم بگيره ، براي تزيين از گشينز تازه خرد شده استفاده ميكنيم .اين غذا كمي تند هست.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#مرغ_دم_کرده_با_سس_زرشک 🍛
ترش و باحال
آسون و عالی
مواد لازم:
قطعات مرغ به دلخواه رون یا سینه
گوجه فرنگی ۳عدد
پیاز متوسط۱عدد
سیر ۱حبه درشت
نصف فلفل دلمه ایی
نمک و فلفل
رب گوجه فرنگی یه قاشق
مرغ ها رو با روغن و زردچوبه حسابی تفت بدین
پیاز،سیر،فلفل دلمه،گوجه فرنگی و رب رو توی مخلوط کن بریزید و کاملا مخلوط کنید تا یه سس غلیظ به شما بده .
این سس رو روی مرغای تفت داده بریزید و بعد از جوش اومدن درش رو با یه پارچه ی نازک ببندید و روی شعله ی کم دم کنید.
وقتی مرغا کاملا پخت نصف لیوان زرشک شسته شده رو به سس اضافه کنید و ۱۰دقیقه دوباره دم کنید😍
پ ن :اگه دوست داشتین خوراک مرغتون ملس باشه یه قاشق چایخوری شکر اضافه کنید😍
پ ن :این مرغ اصلا احتیاج به آب نداره👍
پ ن : این مرغ اصلا احتیاج نداره این ور و اون ور بشه و دائم بهش سر برنید😍
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#سالاد_تخم_مرغ🤗
🥣🍽مواد لازم :
تخم مرغ آبپز شده بزرگ ۸ عدد
پیازچه ۴ تا ۵ ساقه خورد شده
جعفری و گشنیز خورد شده سه قاشق غذاخوری ( من سبزی هاش رو بیشتر ریختم)
قارچ نگینی و تفت داده شده یک بسته ی کوچک حدودا ۸ عدد
سس مایونز ۶ تا ۸ قاشق غذاخوری
آبلیمو یک قاشق غذاخوری
سس خردل یک قاشق غذاخوری
حدود یک سوم پیمانه کرفس نگینی ریز خورد شده
نمک و پاپریکا به میزان لازم
مواد لازم رو با هم ترکیب کنید و بزارید توی یخچال که مزه ها با هم دوست بشن😊
هم میتونید با سالاد بخورید هم بصورت ساندویچ و با نون
پی نوشت: میتونید کرفس رو با گل کلم جایگزین کنید🌺🥙
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#خورشت_كدوى_آملى🥣
🥫🫕موادلازم:🍕🥗
گوجه فرنگى ٨عدد
كدو ٧عدد
پياز مربع خرد شده ١عدد
سير ٣حبه
زرد چوبه ١ق.م
رب گوجه فرنگى ١ق.غ
🧆طرز تهيه:🥘
ابتدا در تابه كمى روغن مى ريزيم پياز را با سير خرد كرده كمى تفت مى دهيم ،درب تابه را گذاشته تا كمى نرم شود.سپس زردچوبه،رب گوجه فرنگى،نمك وفلفل قرمز را اضافه مى كنيم و خوب هم مى زنيم تا تفت داده شود بعد كدو را با پوست رنده درشت كرده مى ريزيم ، سپس گوجه فرنگى را در خرد كن ريخته تا كاملاً يكدست شود و به مايه اضافه مى كنيم،نصف ليوان آب سرد مى ريزيم درب تابه را گذاشته تا كاملاً بپزد و جابيوفتد و آماده سرو است.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕