eitaa logo
آشپزخونه
196.6هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
9.2هزار ویدیو
301 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/AW9c.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
😍 فقط‌ کافیه۲۵۰ گرم ماکارونی شکلی آبکش شده، ۱ پیمونه قارچ خام خورد کرده، ۱و ۱/۲ پیمونه تن ماهی، ۱ پیمونه گوجه گیلاسی خورد شده، ۱ پیمونه کلم‌بروکلی خورد شده و ۱/۲ پیمونه زیتون خورد شده رو با هم مخلوط کنیم‌. برای سس هم از ترکیب ۱/۲ پیمونه سس مایونز، ۳ حبه سیر خورد شده، آب یک عدد لیمو ترش، نمک، فلفل، پودر آویشن و تخم گشنیز رو با هم مخلوط کرده و به سالاد اضافه کنیم ... نوش جان. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥗 🍵موادلازم:🍵 نعنا،گشنيز،جعفرى ٤٠٠ گرم ماش ٢٠٠ گرم نعنا داغ به ميزان لازم پياز داغ ٣ق.غ زردچوبه ١ق.م كرفس ١عدد كشك ٢ق.غ طرز تهيه:🫕🫕 ابتدا در قابلمه ١ليتر آب مى ريزيم بعد ماش را ريخته تا به جوش آيد.كرفس را خرد مى كنيم در قابلمه ريخته سپس سبزى خرد شده،زردچوبه ،نمك،فلفل قرمزو پياز داغ را اضافه مى كنيم درب قابلمه را گذاشته تا كاملاً بپزد و جا بيوفتد در مرحله آخر با كشك و نعنا داغ و پياز داغ تزئين كرده و آماده سرو است. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍛🫔🍛🫔🍛 موادلازم:🥣 گوجه فرنگى ٥عدد پنير صبحانه ٣٠٠ گرم پياز ١عدد جعفرى ٣٠ شاخه كره ٥٠ گرم خمير يوفكا به تعداد لازم 🍵طرز تهيه:🍅 ابتدا گوجه فرنگى را خرد مى كنيم. در تابه كمى روغن و كره مى ريزيم پياز را تفت مى دهيم كمى كه تفت داده شد كمى فلفل قرمز و پنير صبحانه را ريخته و با هم مخلوط مى كنيم سپس گوجه فرنگى را اضافه كرده به مدت ١دقيقه روى حرارت باشد بعد در ظرفى مى ريزيم در مرحله آخر جعفرى خرد كرده را ريخته و خوب هم مى زنيم. دو ورق خمير يوفكا برداشته كمى كره آب شده زده بعد ١قاشق از مايه را در وسط خمير گذاشته و پيچيده سپس در تابه اى گرد چيده در طبقه وسط فر حرارت دو طرفه به مدت زمان ٢٥ دقيقه در دماى ١٨٠c گذاشته و آماده سرو است. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥗 🍵موادلازم: گوشت خورشتى ٣٠٠ گرم سير ٤الى٥ حبه كره ٥٠گرم زردچوبه ١ق.م تره ٢٥٠ گرم برنج ٣پيمانه 🍵🍵🍵🍵🍵🍵 🥣طرز تهيه: ابتدادر قابلمه كره را مى ريزيم با گوشت خورشتى ريز شده تفت مى دهيم بعد كمى زرد چوبه و نمك ريخته سپس سير خرد شده و تره خرد شده را اضافه مى كنيم و با هم سرخ مى كنيم در مرحله آخر برنج را با حدود نيم ليتر آب مى ريزيم درب قابلمه را گذاشته به مدت زمان ٥٠ دقيقه در شعله كم تا كاملاً بپزد و دم بكشد و آماده سرو است. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
انرژی مثبت تنها چیزیه که اگه با یه نفر دیگه تقسیمش کنی به جای نصف شدن دو برابر میشه...😁 روزتون پر از انرژی های مثبت🌸 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
این غذا در کاغذ روغنی و یکجا پخته می شود، که آن را غذایی سالم و بدون نیاز به تمیزکاری می کند. می توانید آن را برای صبحانه و یا به عنوان شامی سبک میل کنید. ✨ نکاتی در رابطه با تهیه ی تخم مرغ با قارچ و اسفناج: ۱- به روغن زیتون اضافی برای چرب کردن کاغذ روغنی نیاز دارید. ۲- قارچ ها را به شکل دلخواه خرد کنید. ۳- اسفناج را آب پز کرده و خرد کنید. ۴- می توانید فیلم تهیه آن را در اینجا ببینید : https://telegram.me/ashpazbashy_com/2208 ✨ مواد اولیه: ✏️ روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری ✏️ قارچ ۲۳۰ گرم ✏️ اسفناج ۶۸۰ گرم ✏️ تخم مرغ ۸ عدد بزرگ ✏️ نمک و فلفل سیاه به میزان لازم 🍴دستورالعمل : ۱- از قبل فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. ۲- ۴ عدد مربع ۶۰ در ۶۰ سانتی متر از کاغذ روغنی آماده کنید. آن ها را طول تا کرده و سپس باز کنید. ۳- در هر سینی فر ۲ عدد کاغذ روغنی بگذارید و یک سمت آن ها را با روغن چرب کنید. ۴- قارچ و اسفناج خرد شده را در قسمت چرب شده قرار دهید، ۲ عدد تخم مرغ روی هر یک بشکنید، ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون روی هر یک بپاشید و به آن ها نمک و فلفل بزنید. کاغذ را از محل تا روی آن ها برگردانید و گوشه های باز آن را بپیچید و محکم ببندید. ۵- آن ها را برای ۶ تا ۹ دقیقه در فر بپزید، تا سفیده تخم مرغ ببندد و زرده به حالت دلخواهتان درآید(سینی ها را در میان پخت بچرخانید). آن ها را سریع میل کنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥢 مواد لازم :🥄 لوبیای قرمز ۴۰۰ گرم قارچ ۱۵۰ گرم پیاز ۱ عدد سیر ۲حبه آرد ۲ الی ۳ ق .غ ادویه کاری ۱ ق .م تخم گشنیز ۱ ق .م برگ کاهو به مقدار لازم گوجه فرنگی به مقدار لازم 🌿🌿 🍴طرز تهيه:🍔🧇 ابتدا پیاز و سیر را درون غذا ساز خرد و داخل تابه سرخ می کنیم. بعد از اینک پیاز کمی سرخ شد قارچ ها را درون غذا ساز خرد و به پیاز ها اضافه می کنیم سپس ادویه کاری را به همراه کمی نمک و فلفل به آن اضافه می کنیم،۱ ق م تخم گشنیز را کوبیده و به مایه اضافه می کنیم،مایه پیاز و قارچ را خوب سرخ کرده تا کاملا خشک شود. لوبیا را از شب قبل خیس و می پزيم سپس آن را درون ظرفی خوب کوبیده تا چسبناک شود. مخلوط پیاز و قارچ را به لوبیای کوبیده شده اضافه و به شکل دلخواه درون تابه سرخ و یا درون فر(در دمای ۱۸۰ درجه و مدت ۲۰ دقیقه) می پزیم،سپس داخل نان با گوجه و کاهو میل نمایید 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
هدایت شده از مستندسازان وطن
12.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📣 فراخوان معرفی سوژه 📺 مستند خادمان فیروزه ای 🖋در این مستند هر قسمت به یک مسجد با ویژگی خاص اشاره دارد که قصه حول محور خادم مسجد روایت می شود. 📌لذا عزیزانی که در منطقه خود مسجدی با ویژگی خاص و خادم آن مسجد می شناسند از طریق سامانه پیامکی و شماره ذیل به ما اعلام کنند و بر اساس معرفی سوژه مناسب جوایزی برای این عزیزان در نظر گرفته خواهد شد. ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️ 📩 3000141417 📲 09378569050 🆔 @OFOGH_Documentary
🍱 موادلازم:🫕 لوبيا قرمز ٢٥٠ گرم پيازخلال شده ١عدد برنج ٢/٥پيمانه سير ٢حبه آب مرغ ٥٠٠ ميلى ليتر جعفرى ١٠ شاخه كره ٢٥ گرم 🥘🥘🥘🥘🥘 طرز تهيه:🧅 ابتدا در قابلمه كره و روغن را مى ريزيم پياز خلال شده و سير خرد شده و را با هم تفت مى دهيم تا كمى نرم شود بعد لوبيا قرمز پخته شده را مى ريزيم و با هم تفت داده سپس برنج شسته شده وآب گوشت را اضافه كرده درب قابلمه را گذاشته در شعله كم تا بپزد و دم بكشد بعد در ظرفى كشيده با جعفرى خرد شده تزئين مى كنيم و آماده سرو است. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍣🧆🥙 موادلازم: لوبيا سبز ٢٥٠ گرم پياز خرد شده ١عدد متوسط مرغ چرخ كرده ١٠٠گرم سير ٣حبه فلفل قرمز خشك ١عدد زعفران دم كرده ١استكان برنج ٢پيمانه گوجه فرنگى ١كيلو آب مرغ ١ليوان 🍅طرز تهيه:🍅 ابتدا لوبيا خرد كرده را در خردكن با سير مى ريزيم كمى كه خرد شد مغز گوجه فرنگى را ريخته بعد در تابه كمى روغن مى ريزيم مايه را كمى تفت داده سپس پياز خرد شده،مرغ چرخ كرده،نمك و فلفل قرمز خشك را اضافه مى كنيم و با هم تفت مى دهيم. در تابه ديگرى كمى روغن ريخته برنج و آب مرغ را مى ريزيم بعد به مايه اضافه كرده زعفران را ريخته درب تابه را گذاشته به مدت ٢٥ دقيقه تا كاملاً بپزد. در تابه كمى روغن، زعفران و آب مى ريزيم گوجه ها را پر مى كنيم در تابه چيده تا كاملاً جا بيوفتد و آماده سرو است. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍛‍ 🍛 🥗🫔موادلازم: سبزى پلويى ٢٥٠گرم لوبياى چشم بلبلى ١پيمانه برنج ٢پيمانه گوشت ٣٠٠ گرم تره ٥٠ شاخه كلم قُمرى ٢عدد پياز ١عدد ترخون خشك ١ق.غ پودر ليمو عمانى ١ق.غ ادويه جنوبى ١ق.غ 🫒طرز تهيه:🫒 ابتدا تره هارا خرد مى كنيم.در قابلمه پياز و گوشت را كمى تفت داده بعد ادويه جنوبى را مى ريزيم سپس سبزى پلويى و تره را ريخته كمى تفت مى دهيم حدود نيم ليتر آب اضافه مى كنيم بعد لوبيا چشم بلبلى پخته شده را هم ريخته درب قابلمه را گذاشته تا به نقطه جوش برسد تا كمى گوشت نرم شود. ترخون خشك يا تازه،كلم قُمرى و پودر ليمو عمانى را اضافه مى كنيم به مدت ١٠ دقيقه تا مزه دار شود در مرحله آخر برنج و كمى روغن مى ريزيم درب قابلمه را گذاشته به مدت ٤٠ دقيقه تا كاملاً دم بكشد بعد در ظرفى كشيده كمى گرد ليمو روى برنج مى ريزيم و آماده سرو است. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
موادلازم:🍣 ميگو ١٠٠ گرم نخود فرنگى پخته شده ٣٠٠ گرم فلفل دلمه اى قرمز ٢عدد ماست موسير ٥ق.غ پياز خرد شده ١عدد جعفرى ٣٠ شاخه پيازچه ٣٠ شاخه ليمو ترش ٢عدد كرفس ١شاخه بزرگ سُس خردل ٢ق.غ طرز تهيه:🧆🍤 ابتدا درتابه كمى آب مى ريزيم بعد ميگو و ليمو ترش حلقه شده را ريخته درب تابه را گذاشته تا بپزد. پيازچه و كرفس را در خرد كن مى ريزيم تا كاملاً يكدست شود بعد در ظرفى ريخته سپس فلفل دلمه اى كبابى را خرد كرده بعد نخود فرنگى،پياز،جعفرى خرد كرده،ماست موسير،سُس خردل و ميگو خرد شده را اضافه مى كنيم خوب هم زده تا با هم مخلوط شوند سپس نان باگت برش زده كمى از مايه آماده شده را روى نان مى ريزيم با فلفل دلمه اى تزئين كرده و آماده سرو است. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕