🍞#كوكوى_زرشك_و_سيب_زمينى
🧄🫒موادلازم:
تخم مرغ ٥عدد
سيب زمينى ٢عدد
زرشك ١پيمانه
گردو ١٠عدد
پياز ١عدد
سير ٣حبه
🥔طرز تهيه:
ابتدا سيب زمينى هارا پخته و رنده درشت مى كنيم. بعد سير وپياز را در خرد كن ريخته در ظرفى تخم مرغ ها راشكسته و هم مى زنيم بعد سير و پياز خرد كرده را اضافه مى كنيم سپس گردو خرد شده و زرشك را روى سيب زمينى ها مى ريزيم بعد مخلوط تخم مرغ،سيرو پياز را ريخته با هم مخلوط مى كنيم بعد در تابه دونه اى سرخ مى كنيم و آماده سرو است.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍛🍣#خورشت_آلو_و_زرشك
🫕🍱موادلازم:
مرغ ١عدد كوچك
گوجه فرنگى ٧٠٠ گرم
آلو خورشتى ٣٠ عدد
پياز خلال شده ١عدد
زرشك خيس كرده ٣ق.غ
رب گوجه فرنگى ١ق.غ
خلال پرتغال ١ق.غ
تخم گشنيز ١ق.م
آب پرتغال نصف استكان
زعفران دم كرده نصف استكان
🫒طرز تهيه:🫕🫕🫕
ابتدا در قابلمه كمى روغن مى ريزيم تخم گشنيز كوبيده نشده و خلال پرتغال را با هم كمى تفت داده بعد مرغ و پياز را اضافه كرده و باهم سرخ مى كنيم بعد رب گوجه فرنگى،كمى زعفران ،نمك و فلفل قرمز مى ريزيم حالا گوجه فرنگى را در خرد كن ريخته و بعد به مرغ اضافه مى كنيم كمى آب مى ريزيم در مرحله آخر آلوخورشتى،زرشك،آب پرتغال و بقيه زعفران را ريخته درب قابلمه را گذاشته به مدت زمان ٤٠ دقيقه تا كاملاً بپزد و آماده سرو است.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍘🫔#كتلت_گردو
🥮موادلازم:🥮
گوشت چرخ كرده ٢٥٠ گرم
برنج خيس كرده ١پيمانه
گردو ١٠٠ گرم
تخم مرغ ٢عدد
پودر سوخارى ٢الى٣ق.غ
زردچوبه ١ق.غ
فلفل سياه ١ق.چ
پياز رنده شده ١عدد متوسط
🥪🥪طرز تهيه:🍞
ابتدا گردو را كمى خرد كرده با گوشت چرخ كرده در ظرفى مى ريزيم.بعد برنج كمى پخته شده را در خردكن كمى ريز كرده به گوشت و گردو اضافه مى كنيم سپس نمك،فلفل سياه،پودر سوخارى،زردچوبه،پياز رنده شده و تخم مرغ را مى ريزيم و همه مواد را باهم مخلوط كرده بعد در تابه سرخ مى كنيم و آماده سرو است.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍳#خاگينه_هل_و_پسته
🍣مواد لازم:
تخم مرغ ٣عدد
ماست ٣ق.غ
آرد ..... ٢ق.غ
پودر هل .... ١ق.غ
پسته خام خرد شده ٣ق.غ
شكر ... ٥ق.غ
آب ....... نصف ليوان
ليمو ترش ٢عدد
زعفران دم كرده نصف استكان
🥨🥪طرز تهيه:
ابتدا براى آماده كردن شهد خاگينه در قابلمه نصف ليوان آب،شكر و آب ليموترش ها را ميريزيم.در ظرف ديگرى پسته هاى خرد شده،هل و زعفران دم كرده را ريخته حالا تخم مرغ ها راشكسته با ماست به ظرف پسته اضافه كرده سپس آرد را با كمى آب هم زده تا حل شود به مايع اضافه كرده و خوب هم مى زنيم.تابه اى از قبل گرم شده كمى روغن ريخته مايع خاگينه را ريخته درب تابه را گذاشته تا كاملاً پف كند و سرخ شود.وقتى كه شهد آماده شد و كمى به غلظت رسيد روى خاگينه ريخته و حال خاگينه ما آماده سرو است.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍡🥮#كيك_شكلاتى_سوئيسى
🥧🍘موادلازم:
آرد ٣٠٠ گرم
شكر ٣٠٠ گرم
كره ٣٠٠ گرم
تخم مرغ ٥عدد
شكلات تخته اى ٢٠٠ گرم
پودر كاكائو ٤ق.غ
بيكينگ پودر ١ق.م
دسر شكلاتى ٤عدد
🍘طرز تهيه:
ابتدا ته قالب كيك را چرب مى كنيم.كره آب شده و شكر را با همزن ميزنيم بعد تخم مرغ را اضافه كرده و به مدت ٥ دقيقه خوب هم ميزنيم،پودر كاكائو و بیكينگ پودر را اضافه کرده تا خوب هم بخورد حالا كم كم آرد را ريخته تا يكدست شود.كاكائو را به روش بن مارى آب كرده و دسر شكلاتى را ريخته هم ميزنيم،در مرحله بعد مايع كيك را در قالب از قبل چرب شده ریخته و در فر دماى ١٨٠c به مدت زمان ٤٠ دقيقه گذاشته تا آماده شود.وقتی کیک آماده اجازه دهید تا کامل خنک شود از قالب درآورده و بعد سُس شكلات را روى كيك ريخته و با كمى شكلات رنده شده را روى آن را تزئین می کنیم حالا کیک ما آماده سرو است.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥮#پاستا_با_سس_كارى_دريايى
🫔🥗مواد لازم:
ميگو ١٥٠ گرم
ماهى بدون استخوان ٢٠٠ گرم
نخود فرنگى ٣٥٠ گرم
فلفل دلمه اى قرمز و زرد ٢عدد
ليمو ترش ٢عدد
سير ٥الى٦ حبه
زنجبيل ١بند انگشت
زردچوبه ١ق.م
كره ٥٠ گرم
پاستا ٣٠٠ گرم
طرز تهيه:🍝🍝
ابتدا ٢ليتر آب رادر قابلمه به نقطه جوش رسانده وپاستا،نخودفرنگى و كمى روغن را ريخته تا پخته شود.حالا براى درست كردن سُس خوشمزه در تابه اى كمى روغن ريخته سير،زنجبيل له شده را ريخته تفت مى دهيم، ماهى را به اندازه بند انگشت خرد كرده و با ميگو و زردچوبه به تابه اضافه مى كنيم و تفت مى دهيم.فلفل دلمه اى ها را درشت درشت خرد كرده به تابه اضافه مى كنيم سپس كمى فلفل سياه،نمك و آب ليمو ترش را ميريزيم تا خوش طعم شود.پاستا و نخود پخته شده را آبكش ميكنيم وكمى روغن به آن اسپرى كرده و به سٰس اضافه ميكنيم و داخل ظرف ديگرى مى ريزيم،حال پاستاى ما آماده سرو است.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
هدایت شده از قاصدک
اربعین را احیا کنید!
منتظران ظهور، اربعین کلید ظهور است!
چند سالی است که به علت کرونا از زیارت اربعین محروم شدهایم اما اکنون با توجه به واکسیناسیون عمومی و گذر از پیک امیکرون میتوان با برنامه ریزی صحیح سلامت عمومی و زیارت را با هم تضمین کرد!
ایجاد موکب سلامت
واکسیناسیون سیار
تست سریع کرونا
قرنطینه مبتلایان
و...
از جمله اقداماتی است که مجلس و دولت انقلابی میتواند برای زیارت اربعین برنامه ریزی کند و مطمئنا مردم ایران و عراق کمک زیادی در ایجاد موکب های سلامت و... خواهند کرد!
از این رو در فارس من کمپینی ایجاد شده است تا پیگیری های لازم از همین الان صورت گیرد.
در امضا و نشر این کمپین یاری کننده ما باشید👇👇👇
کمپین احیا اربعین در فارس من:https://eitaa.com/joinchat/4115726467Caddfe10f72
🌺زندگی
هدیه خداوند به شماست🍃
و شیوه زندگی🎀
هدیه شما به خداوند است💝
"امروز را زیبا زندگی کنیم"🌿
#آدینهتون_زیبا😊🌹
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#نان_تست_اسفناجی
✨ نکاتی در رابطه با تهیه ی نان تست اسفناجی:
۱- در گوجه گیلاسی ها با چاقو چند شکاف ایجاد کنید.
۲- می توانید برای داشتن یک صبحانه ی کاملا گیاهی، ژامبون را حذف کنید.
✨ مواد اولیه (برای ۲ نفر):
✏️ گوجه فرنگی گیلاسی ۱۶۰ گرم
✏️ تخم مرغ ۳ عدد بزرگ
✏️ ژامبون ۱ ورق
✏️ اسفناج ۸۰ گرم
✏️ فلفل سیاه به میزان لازم
✏️ شیر کم چرب ۲ قاشق غذاخوری
✏️ نان تست ۴ برش
✏️ پنیر کاتیج ۱ قاشق غذاخوری
✏️ روغن زیتون به میزان لازم
✏️ سس چیلی به میزان لازم
🍴دستورالعمل :
۱- گریل فر را روشن کنید. گوجه گیلاسی ها را برای حدود ۴ دقیقه زیر گریل کبابی کنید. بعد نان ها را در فر گذاشته و برشته کنید. آن ها را بچرخانید تا از طرف دیگر هم برشته شوند.
۲- در این میان ۱ عدد تخم مرغ را با ژامبون، اسفناج، نوک انگشت فلفل سیاه و شیر در مخلوط کن ریخته و خوب بزنید تا یکدست شوند.
۳- ترکیب اسفناج را روی برش های نان پخش کنید و از تکه های پنیر کاتیج روی آن ها قرار دهید. نان ها را در سینی فر چیده و برای حدود ۴ دقیقه تا زمانی که از کناره ها قهوه ای شوند، گریل کنید.
۴- در این میان ۲ عدد تخم مرغ باقیمانده را در ماهیتابه ای نچسب روی حرارت متوسط بدون روغن بپزید. درب ماهیتابه را بگذارید تا تخم مرغ ها بخار کرده و بپزند. آن ها را به درجه ی مورد نظرتان بپزید.
۵- نان ها را بین ۲ بشقاب تقسیم کنید. هر کدام را با یک عدد تخم مرغ پخته و نیمی از گوجه گیلاسی های کبابی میل کنید. می توانید مقداری روغن زیتون و سس چیلی هم روی آن ها بپاشید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
کاروان مردمی (خانوادگی) بیعت با امام مهدی
عجل الله تعالی فرجه الشریف
زمان جمعه ساعت ۸:۳۰ صبح
محل تجمع ابتدای بلوار پیامبراعظم
#طریق_المهدی
#امام_زمان #نیمه_شعبان