eitaa logo
آشپزخونه
196.6هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
9.2هزار ویدیو
301 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/AW9c.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
🍳 🍣مواد لازم: تخم مرغ ٣عدد ماست ٣ق.غ آرد ..... ٢ق.غ پودر هل .... ١ق.غ پسته خام خرد شده ٣ق.غ شكر ... ٥ق.غ آب ....... نصف ليوان ليمو ترش ٢عدد زعفران دم كرده نصف استكان 🥨🥪طرز تهيه: ابتدا براى آماده كردن شهد خاگينه در قابلمه نصف ليوان آب،شكر و آب ليموترش ها را ميريزيم.در ظرف ديگرى پسته هاى خرد شده،هل و زعفران دم كرده را ريخته حالا تخم مرغ ها راشكسته با ماست به ظرف پسته اضافه كرده سپس آرد را با كمى آب هم زده تا حل شود به مايع اضافه كرده و خوب هم مى زنيم.تابه اى از قبل گرم شده كمى روغن ريخته مايع خاگينه را ريخته درب تابه را گذاشته تا كاملاً پف كند و سرخ شود.وقتى كه شهد آماده شد و كمى به غلظت رسيد روى خاگينه ريخته و حال خاگينه ما آماده سرو است. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍡🥮 🥧🍘موادلازم: آرد ٣٠٠ گرم شكر ٣٠٠ گرم كره ٣٠٠ گرم تخم مرغ ٥عدد شكلات تخته اى ٢٠٠ گرم پودر كاكائو ٤ق.غ بيكينگ پودر ١ق.م دسر شكلاتى ٤عدد 🍘طرز تهيه: ابتدا ته قالب كيك را چرب مى كنيم.كره آب شده و شكر را با همزن ميزنيم بعد تخم مرغ را اضافه كرده و به مدت ٥ دقيقه خوب هم ميزنيم،پودر كاكائو و بیكينگ پودر را اضافه کرده تا خوب هم بخورد حالا كم كم آرد را ريخته تا يكدست شود.كاكائو را به روش بن مارى آب كرده و دسر شكلاتى را ريخته هم ميزنيم،در مرحله بعد مايع كيك را در قالب از قبل چرب شده ریخته و در فر دماى ١٨٠c به مدت زمان ٤٠ دقيقه گذاشته تا آماده شود.وقتی کیک آماده اجازه دهید تا کامل خنک شود از قالب درآورده و بعد سُس شكلات را روى كيك ريخته و با كمى شكلات رنده شده را روى آن را تزئین می کنیم حالا کیک ما آماده سرو است. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥮 🫔🥗مواد لازم: ميگو ١٥٠ گرم ماهى بدون استخوان ٢٠٠ گرم نخود فرنگى ٣٥٠ گرم فلفل دلمه اى قرمز و زرد ٢عدد ليمو ترش ٢عدد سير ٥الى٦ حبه زنجبيل ١بند انگشت زردچوبه ١ق.م كره ٥٠ گرم پاستا ٣٠٠ گرم طرز تهيه:🍝🍝 ابتدا ٢ليتر آب رادر قابلمه به نقطه جوش رسانده وپاستا،نخودفرنگى و كمى روغن را ريخته تا پخته شود.حالا براى درست كردن سُس خوشمزه در تابه اى كمى روغن ريخته سير،زنجبيل له شده را ريخته تفت مى دهيم، ماهى را به اندازه بند انگشت خرد كرده و با ميگو و زردچوبه به تابه اضافه مى كنيم و تفت مى دهيم.فلفل دلمه اى ها را درشت درشت خرد كرده به تابه اضافه مى كنيم سپس كمى فلفل سياه،نمك و آب ليمو ترش را ميريزيم تا خوش طعم شود.پاستا و نخود پخته شده را آبكش ميكنيم وكمى روغن به آن اسپرى كرده و به سٰس اضافه ميكنيم و داخل ظرف ديگرى مى ريزيم،حال پاستاى ما آماده سرو است. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
هدایت شده از قاصدک
اربعین را احیا کنید! منتظران ظهور، اربعین کلید ظهور است! چند سالی است که به علت کرونا از زیارت اربعین محروم شده‌ایم اما اکنون با توجه به واکسیناسیون عمومی و گذر از پیک امیکرون می‌توان با برنامه ریزی صحیح سلامت عمومی و زیارت را با هم تضمین کرد! ایجاد موکب سلامت واکسیناسیون سیار تست سریع کرونا قرنطینه مبتلایان و... از جمله اقداماتی است که مجلس و دولت انقلابی می‌تواند برای زیارت اربعین برنامه ریزی کند و مطمئنا مردم ایران و عراق کمک زیادی در ایجاد موکب های سلامت و... خواهند کرد! از این رو در فارس من کمپینی ایجاد شده است تا پیگیری های لازم از همین الان صورت گیرد. در امضا و نشر این کمپین یاری کننده ما باشید👇👇👇 کمپین احیا اربعین در فارس من:https://eitaa.com/joinchat/4115726467Caddfe10f72
🌺زندگی هدیه خداوند به شماست🍃 و شیوه زندگی🎀 هدیه شما به خداوند است💝 "امروز را زیبا زندگی کنیم"🌿 😊🌹 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
✨ نکاتی در رابطه با تهیه ی نان تست اسفناجی: ۱- در گوجه گیلاسی ها با چاقو چند شکاف ایجاد کنید. ۲- می توانید برای داشتن یک صبحانه ی کاملا گیاهی، ژامبون را حذف کنید. ✨ مواد اولیه (برای ۲ نفر): ✏️ گوجه فرنگی گیلاسی ۱۶۰ گرم ✏️ تخم مرغ ۳ عدد بزرگ ✏️ ژامبون ۱ ورق ✏️ اسفناج ۸۰ گرم ✏️ فلفل سیاه به میزان لازم ✏️ شیر کم چرب ۲ قاشق غذاخوری ✏️ نان تست ۴ برش ✏️ پنیر کاتیج ۱ قاشق غذاخوری ✏️ روغن زیتون به میزان لازم ✏️ سس چیلی به میزان لازم 🍴دستورالعمل : ۱- گریل فر را روشن کنید. گوجه گیلاسی ها را برای حدود ۴ دقیقه زیر گریل کبابی کنید. بعد نان ها را در فر گذاشته و برشته کنید. آن ها را بچرخانید تا از طرف دیگر هم برشته شوند. ۲- در این میان ۱ عدد تخم مرغ را با ژامبون، اسفناج، نوک انگشت فلفل سیاه و شیر در مخلوط کن ریخته و خوب بزنید تا یکدست شوند. ۳- ترکیب اسفناج را روی برش های نان پخش کنید و از تکه های پنیر کاتیج روی آن ها قرار دهید. نان ها را در سینی فر چیده و برای حدود ۴ دقیقه تا زمانی که از کناره ها قهوه ای شوند، گریل کنید. ۴- در این میان ۲ عدد تخم مرغ باقیمانده را در ماهیتابه ای نچسب روی حرارت متوسط بدون روغن بپزید. درب ماهیتابه را بگذارید تا تخم مرغ ها بخار کرده و بپزند. آن ها را به درجه ی مورد نظرتان بپزید. ۵- نان ها را بین ۲ بشقاب تقسیم کنید. هر کدام را با یک عدد تخم مرغ پخته و نیمی از گوجه گیلاسی های کبابی میل کنید. می توانید مقداری روغن زیتون و سس چیلی هم روی آن ها بپاشید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
کاروان مردمی (خانوادگی) بیعت با امام مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف زمان جمعه ساعت ۸:۳۰ صبح محل تجمع ابتدای بلوار پیامبراعظم
🌮 🍱مواد لازم : 🍜🌯 سيب زمينى پخته ٥ عدد باقالى ٣٠٠ گرم پياز مربع خرد شده ١ عدد گشنيز ٢٠ شاخه كره ٥٠ گرم ليمو ترش ١ عدد ادويه كاري ١ ق. م خمير يوفكا به مقدار لازم 🌭طرز تهيه :🥐 در ابتدا پياز، روغن، كره، باقالى، نصف استكان آب و يك ليمو زرد كوچك را آب مى گيريم و به يك تابه اضافه مى كنيم و هَم مى زنيم، بعد ادويه كاري را اضافه مى نماييم، درب تابه را مى گذاريم تا مواد سرخ شود، سيب زمينى را مربع مربع مى كنيم و اضافه مى كنيم، كشنيز را خرد مى كنيم و اضافه مى كنيم، و بعد از حدود ٣٠ دقيقه كه مواد پخت ، مى گذاريم تا كامل خنك شود، خمير يوفكا را مى گذاريم، مايع را درون آن ريخته و به صورت ٤ گوش دُرست مى كنيم و آن را داخل يك تابه گرم همراه با روغن مى گذاريم، ( در صورتي كه خمير يوفكا نداريم مى توانيم از از نان لواش استفاده نماييم )، مى گذاريم سمبوسه ها كامل سرخ شود، سمبوسه آماده سرو مى باشد. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥣🍮 🍫🍫مواد لازم : 🥧🥧 آرد گندم ٢٠٠ گرم شكر ١٧٥ گرم لبو پخته ١٧٥ گرم پودر كاكائو ٥٠ گرم ماست خامه اى ٢٠٠ گرم بيكينگ پودر ١ ق.م وانيل ٢ ق.چ كاكائو تخته اي تلخ ٣٠٠ گرم روغن مايع ١ پيمانه 🍩طرز تهيه : در ابتدا شكلات تلخ (٨٥٪‏) را بِن مارى کرده تا آب شود، لبو و ماست خامه اى شيرين را در مخلوط كن ريخته و خوب هم مى زنيم، بعد شكر و روغن مايع را اضافه نموده، تيغه تيز دستگاه را با تيغه هم زن عوض مي كنيم، خوب هم مى زنيم، سپس بيكينگ پودر، وانيل، پودر كاكائو و همچنين كم كم آرد را به مايع اضافه مى نماييم، خوب هم مى زنيم، با كمى روغن قالب کيک را چرب مى كنيم، فِر را روى حرارت دو طرفه و دماى ١٨٠درجه و زمان ٥٠ دقيقه مى گذاريم، ١٠ دقيقه اجازه مى دهيم تا فِر گرم شود، مايع كيك را درون قالب کيک ريخته و قالب را براى مدت ٤٠ دقيقه داخل فِر مى گذاريم، بعد از ٤٠ دقيقه كيك آماده سرو مى باشد، با شكلات آب شده و هر چيزى كه علاقه مند هستيم آن را تزيين مى كنيم. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥘🥮 🥘مواد لازم : 🫕 مرغ ۱ عدد کوچک انار دان شده معادل ۲ عدد پیاز داغ معادل ۱ عدد بزرگ کره ۱۰۰ گرم نارنج ۴ عدد سیر ۵ حبه دارچین ۱ قاشق چایخوری هل ۱ قاشق چایخوری زردچوبه ۱ قاشق مرباخوری فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری روغن زیتون نصف استکان زیره ۱ قاشق چایخوری زعفران دم کرده نصف استکان طرز تهيه :🥘🌯 در ابتدا كره و روغن زيتون را به يك قابلمه اضافه مى نماييم، بعد مرغ را اضافه نموده و سرخ مى نماييم، سير را خلال نموده و به همراه فلفل سياه، دارچين، زيره كوبيده شده، هل كوبيده شده و زردچوبه اضافه مى نماييم، مرغ را در درون قابلمه مى چرخانيم تا خوب ادويه اي شود، بعد مقدارى زعفران، انار، پياز سرخ شده و آب (حدود نيم ليتر) را اضافه مى نماييم، شعله گاز را بسيار كم كرده و درب ظرف را براي حدود٤٠ دقيقه مى گذاريم، بعد نارنج را آب گرفته و آب نارنج را به همراه مقدارى نمك و باقى مانده زعفران اضافه نموده، دوباره درب ظرف را براى مدت زمان حدود ٤٠ دقيقه مى گذاريم تا غذا خوب پخته شود. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕