#شامی_مرغ
❇️مواد لازم
💠گوشت مرغ... ۴۰۰ گرم
💠تخم مرغ... ۲ عدد
💠پیاز متوسط... 1 عدد
💠فلفل دامه ایی ریز خرد شده
💠جعفری ریز شده
💠نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه
❇️روش تهیه
1⃣سینه ی مرغ و با پیاز و نمک و زردچوبه کاملا بپزین ریز خرد کنین با چرخ کنین یا از غذا ساز استفاده کنین.
2⃣پیاز و رنده ی ریز کنین، آبش و بگیرین.
3⃣فلفل دلمه ایی و جعفری رو ریز خرد کنین و با پیاز ، گوشت مرغ ، تخم مرغ و نمک و فلفل و زردچوبه رو با هم حسابی ورز بدین.
4⃣گوشت مرغ به اندازه ی کافی چسبندگی داره و نیاز به ارد نیست. حالا داخل روغن سرخ کنین.
👩🍳نوش جان👩🍳
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🔰آش رشته کرمانی
❇️مواد لازم:
💠پوست پرتقال خلال شده... به میزان لازم
💠خلال پسته... به میزان لازم
💠لوبیا چیتی...1 پیمانه
💠خلال بادام... به میزان لازم
💠نخود...1و نیم پیمانه
💠عدس... 1 پیمانه
💠پیاز... 5 عدد
💠زردچوبه... 1 قاشق چای خوری
💠آب... 4 تا 5 لیوان
💠سبزی آشی...1 کیلو گرم
💠سیر سرخ کرده... به میزان لازم
💠رشته آشی... 1 کیلو گرم
💠کشک... به میزان لازم
💠نعنا سرخ کرده... به میزان لازم
💠گوشت چرخ کرده... 250 گرم
💠آرد نخودچی... نصف پیمانه
💠دارچین... 1 قاشق چای خوری
💠فلفل... به میزان لازم
💠نمک... به میزان لازم
💠زعفران آب کرده و غلیظ... 1 قاشق غذاخوری
💠سکنجبین...
💠روغن...
❇️ روش تهیه
1⃣جهت تهیه آش رشته کرمانی ابتدا در ظرفی مناسب 4 پیاز را خرد کرده و با روغن خوب سرخ کنید.
2⃣حبوبات شسته شده را به جز عدس به مواد افزوده و چند دقیقه تفت دهید و بعد زردچوبه را اضافه کرده و کمی تفت دهید و اجازه دهید مواد با 4 تا 5پیمانه آب بپزد.
3⃣زمانی که حبوبات پخت، سبزی آش خرد شده را به همراه عدس اضافه کنید. بعد از پخت سبزی، رشته آش را اضافه کنید و اجازه دهید آش جا افتد.
4⃣1 عدد پیاز را رنده کرده و به همراه گوشت چرخ کرده، آرد نخودچی، دارچین، نمک و فلفل، زردچوبه و زعفران آب کرده را با هم مخلوط کنید و خوب ورز دهید. از این مایه، کوفته ریزه درست کرده و آنها را در روغن سرخ کنید. در آخر کمی سکنجبین به آن اضافه کرده و زیر آن را خاموش کنید.
5⃣آش را در ظرف بکشید و روی آن را با سیر داغ، نعنا داغ، کوفته ریزه، خلال پسته، خلال بادام، خلال پرتقال و کشک تزیین کنید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#حلیم_بادنجان
🍖مواد لازم
نیم كیلو گوشت بی استخوان
12-10 عدد بادنجان قلمی
250 گرم عدس
3 قاشق غذا خوری پیاز سرخ شده
2یا 3 فنجان كشك ساییده غلیظ
2/1 فنجان گردوی چرخ شده
2/1 فنجان زعفران ساییده
3 قاشق غذاخوری سیر داغ
3 قاشق غذا خوری نعناع داغ
به مقدار كافی نمك وفلفل
🍆طرز تهیه
گوشت را چند تكه كرده، می شوییم وبا كمی روغن تفت می دهیم. سپس همراه سه لیوان آب و پیاز سرخ شده، روی شعله ملایم می گذاریم تا بپزد. بعد از نیم پز شدن گوشت، عدس خیس خورده را به آن اضافه می كنیم.بعد بادنجان های سرخ شده را به گوشت وعدس پخته اضافه می كنیم تا بادنجان ها هم بپزد و آب آن كشیده شود. سپس با گوشت كوب، آن را می كوبیم تا كاملاً له شود. حلیم را روی حرارت فر قرار می دهیم وكمی آن را هم می زنیم تا مایع حلیم كشدار شود.به تدریج كشك را به آن اضافه كرده ومرتباً آن را هم می زنیم تاحلیم بجوشد و ته نگیرد. روی حلیم را با كمی كشك، نعناع داغ و سیرداغ تزئین می كنیم.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#نون_محلی🥯🥯
🥛طرزتهیه:
شیریک لیوان
تخم مرغ دوعدد
شکرنصف لیوان
آردچهارلیوان
بکینگ پودریک قاشق مرباخوری
خمیرمایه یک قاشق غذاخوری
روغن مایع یاجامد دو قاشق غذاخوری
شیروکمی ولرم کرده خمیرمایه روبهش اضافه میکنیم میذاریم کمی بمونه شکروروغنومخلوط میکنیم تخم مرغهاروبهش اضافه میکنیم هم میزنیم شیروخمیرمایه رواضافه میکنیم خوب هم میزنیم تاترکیب یکنواختی بدست بیادآردوارواروم اضافا میکنیم تاخمیرمثل خمیرنونوایی بدست بیادزیادنبایدخمیرسفت بشه وزیادهم شل نباشه دراین مرحله برای اینکه به دست نچسبه یه کمی دستمون چرب میکنیم وخمیروخوب ورزمیدیم میذاریم تاچندساعت بمونه وعمل بیاد سطحی که برای پهن کردن خمیردرنظرگرفتیم کمی چرب میکنیم خمیروبه اندازه هی دلخواه به قطرنیم تایک سانت بازمیکنیم ودرروغن داغ سرخش میکنی من روی نون سیاهدونه ریختم بعدازسرخ شدن روی دستمالی قرارمیدیم تا روغنش گرفته بشه
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#غوره_مسما_با_مرغ 🥘🍲
بادمجونا رو بعد از پوست گرفتن یکی دو ساعت تو آب و نمک بخوابونید تا تلخیش گرفته بشه.
فیله ها رو تو روغن و با زعفرون سرخ کنید و کنار بذارید. تو همون قابلمه یه دونه پیاز ریز خرد کنید و تفت بدید تغییر رنگ که داد یک ق سرپر رب گوجه اضافه کنید تفت بدید نمک و زعفرون بریزید و فیله ها رو به قابلمه برگردونید. چند تا بامیه هم اضافه کنید. دو لیوان ابجوش بریزید و در قابلمه بذارید و اجازه بدید مرغ بپزه.
بادمجونا رو آبکش و خشک کرده و سرخ کنید . نیم ساعت آخر به همراه غوره به مرغ اضافه کنید تا بپزه و خورشت هم جابیفته. پنج دقیقهی آخر گوجه ها رو بریزید و خورشت آماده است نوش جان🍃
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
امروز راباگفتن یه صبح بخیر☺️
زیبا و عاشقانه💖به اونهایی ڪه
دوستشون داریم آغازمیکنیم🌺🍃
الهی امروز بهترین صبح را شروع کنید
#سلام_صبحتون_بخیر🌸🍃🌸
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
اینم یه نون خوشمزه بدونه فر مناسب عصرونه و صبحانه😍🥯🍞
🥪نان زیره تابه ای
✔️رسپی نان روغنی زیره👇👇
✔️مواد لازم
✔️نصف لیوان شیر
✔️یه ق غ خ پودر خمیر مایه
✔️۴ ق غ خ شکر
✔️۳ق غ خ روغن مایع یا کره
✔️یه تخم مرغ
✔️دو و نیم لیوان آرد
✔️یه ق مربا خ زیره
✔️یه ق چ خ زرد چوبه
✔️کمی نمک
ابتدا به شیر ولرم یه ق غ خ شکر اضافه میکنیم روش پودر خمیر مایه رو میریزیم درش میزاریم ده دقیقه تا عمل بیاد تو یه ظرف دیگه بقیه ی مواد غیر آرد با هم مخلوط میکنیم و خمیر مایه عمل اومده رو اضافه میکنیم بعد آرد کم کم اضافه میکنیم تا خمیر لطیفی بدست بیاد روی خمیر میپوشونیم یه ساعت تو جای گرم استراحت میدیم تا ور بیاد . بعد خمیر به چونه های مساوی تقسیم میکنیم و با کمک وردنه باز میکنیم روش میپوشونیم نیم ساعت استراحت میدیم بعد تو کمی روغن داغ دو طرفش سرخ میکنیم😍
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍺برای این #اسموتی خوشمزه و مقوی
👈 باید دو تا موز خرد شده و یخ زده رو به همراه چهار خرما بدون هسته+نصف ق مرباخوری پودر دارچین+دو ق غ چیا سید(نداشتید به جاش پودر نارگیل بریزید)+دو ق غ کره بادوم زمینی+دو لیوان شیر سرد رو در مخلوط کن بریزید و یک تا دو دقیقه مخلوط کنید.این مقدار حدود سه لیوان اسموتی میشه.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#دسر_لیمویی🍋
مواد لازم:
شیر ۱ لیتر
شکر ۸ ق غ
آرد ۲ ق غ
نشاسته ۲ ق غ
آب دو عدد لیمو
پوست دو عدد لیمو
وانیل نوک ق
کره نصف ق غ
زردچوبه نوک ق چ(خیلی کم)
🍨طرز تهیه:داخل قابلمه،شیر،آرد،نشاسته،شکر،آب لیمو،پوست لیمو،وزردچوبه بریزید و تا زمانیکه مخلوط شه هم بزنید.زیر اجاقث روشن کنید و مدام هم بزنید(برای اینکه نبره،خیلی تند هم بزنید).
بعد از جوشیدن،۱-۲ دقیقه صبر کنید و از روی اجاق بردارید.وانیل و کره اضافه کنید و هم بزنید.داخل کاپها بزارید و بعد از خنک شدن داخل یخچال بزارید دو ساعت بمونه و نوش جان😋
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#بال_مخصوص 😋
امروز براتون دستور یک مرغ خیلی خوشمزه رو نوشتم که می تونید در کنار انواع سبزیجات سرخ یا گریل و پلو درست کنید و نوش جان کنید 😋😍
مواد لازم :
مرغ ۵۰۰ گرم
۴ قاشق غذاخوری روغن
۴ قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
۳ قاشق غذاخوری سس سویا⠀
۳ حبه سیر، خرد شده ⠀⠀
نصف قاشق چای خوری آویشن( تازه یا خشک)
ریحان تازه یک لیوان
فلفل به میزان لازم
🍗دستورالعمل: ⠀ مرغ ها را در یک ظرف کاملا با روغن، سرکه بالزامیک، سس سویا، سیر، آویشن، فلفل مخلوط کنید . ظرف فر را چرب کرده و مرغ ها را در آن قرار داده و در فر از قبل کاملا گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه روی آن را با فویل پوشانده تا کاملا بپزد. سپس ۵ دقیقه ی آخر فویل را برداشته و گریل فر را روشن کنید .
در انتها برای سس دو قاشق سس کچاب یک قاشق سس یا سرکه بالزامیک و نصف قاشق چ عسل و کمی نمک ، فلفل و آویشن ، ریحان تازه را با هم مخلوط کرده و بر روی بال ها ریخته ومجددا به مدت ۵ دقیقه در فر قرار دهید و نوش جان کنید 😋
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥘#مرغ_بریونی_با_سایدیش_سبزیجات
سیب زمینی تنوری کدو و هویج
🥙طرز تهیه
مرغ رو خوب تمیز کرده و شسته ( با پوست)
مرغ برش پروانه ای خورده مواد مرینیت شامل پیاز رنده پوست لیمو اب لیمو .پاپریکا. فلفل سیاه.زنجبیل پودر سیر. نمک . زعفران . فلفل دلمه
کل پشت رو روی مرغ با مواد مرینیت شده چند ساعت داخل یخچال استراحت کرده
داخل ظرف مورد نظر گذاشته مواد سایدیش شامل هویج و سیب زمینی و کدو سبز برش خورده به همراه نمک و فلفل و اویشن و روغن زیتون و پاپریکا مزه دار شده دور مرغ چیده چند برش گوجه فرنگی
ظرف حاوی مواد رو فویل کشیده داخل فر داغ با درجه ۱۹۰ پخت کنید به مدت دو ساعت بعد یکساعت از فر خارج کنید ووچک کنید از عصاره مرغ که کف ظرف جمع شده روی سطح مرغ بریزید دوباه فویل کشیده داخل فر
در انتها پخت گریل رو روشن کنید تا سطح مرغ برشته و طلایی بشه
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#شیرینی_اسکار_پسته_ای
🧁🧁🧁🧁
برای درست کردن این شیرینی ابتدا زرده و سفیده یه تخم مرغو جدا کردم بعد پنجاه گرم کره نرم شده روبا پنجاه گرم پودر قند همزدم تا رنگش روشن بشه بعد یه ق چ خ پودر هل وزرده تخم مرغ اضافه کردم دوباره همزدم همزنو کنار گذاشتم وحدود یک ونیم لیوان( آرد۱۷۰گرم)آردالک شده رواضافه کردم با نوک انگشتام مخلوط کردم تا خمیرم درست بشه نیازی به ورز دادن نیست بعد کمی بزرگتر از فندوق برداشتم تو دستم گرد کرده توسفیده تخم مرغ که با چنگال زده بودم گذاشتم بعد داخل گردو خرد شده وپسته خرد شده زدم توی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشته بودم چیدم داخل فر گرم شده با ۱۶۰درجه حدود بیست دقیقه طبقه بالای فر گذاشتم این شیرینی خیییلی خوشمزس امیدوارم درست کنین ولذت ببرین نوش جان
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕