آشپزخونه
@ashpazzkhooneh
#چیکن_پارمزان
🚩مواد لازم برای۴ نفر:
🚩نمک و فلفل به مقدار لازم
🚩ریحان به مقدار لازم
🚩پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) ۱ لیوان
🚩تخم مرغ ۲ عدد
🚩رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
🚩پیاز ۱ عدد
🚩سیر ۲ حبه
🚩آرد سوخاری ۱ لیوان
🚩کره ۲ قاشق غذا خوری
🚩سینه مرغ ۲ عدد
♨️طرز تهیه:
🔹هر سینه مرغ را به 2 قسمت برش بزنید ؛ آرد سوخاری ، پنیر پارمزان رنده شده ، مقداری نمک و فلفل را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید ، تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بشکنید و بزنید تا یکدست شود.
🔹چند قاشق روغن داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ، سینه های مرغ را در تخم مرغ بزنید سپس در مخلوط آرد سوخاری و پنیر بغلطانید تا تمام سطح مرغ به این مواد آغشته شود
🔹سینه های مرغ را داخل ماهیتابه قرار دهید تا سرخ شوند سپس کنار بگذارید.
🔹کره را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ، پیاز و سیر را ریز خرد کنید و با کره تفت دهید تا نرم شوند سپس رب گوجه فرنگی و نصف لیوان آب ، مقداری ریحان خرد شده ، نمک و فلفل اضافه کنید و هم بزنید تا سس غلیظ شود.
🔹سس را داخل ظرف فر بریزید و سینه های مرغ سوخاری را روی آن قرار دهید سپس ظرف را داخل فر با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 10 – 15 دقیقه قرار دهید تا چیکن پارمزان آماده شود.
🔹در صورت تمایل می توانید روی هر سینه مرغ مقداری پنیر موزارلا قرار دهید ، مراحل کار به همان صورت است و تنها پیش از قرار دادن در فر چند ورقه پنیر موزارلا روی مرغ های سوخاری قرار می گیرد.
💡سایر نکات:
🔸این غذای ایتالیایی با پاستا سرو می شود اما شما میتوانید آن را با نان ، پوره سیب زمینی ، سیب زمینی سرخ شده و … نیز سرو کنید.
@ashpazzkhooneh
آشپزخونه
@ashpazzkhooneh
#مرغ_با_سس_خیارشور
مواد لازم:
خیارشور: یک شیشه
ران مرغ: 6 عدد
آرد کامل: ¼ پیمانه
روغن گیاهی: یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
آب مرغ: یک پیمانه
کره: یک قاشق غذاخوری
شوید (خرد شده): یک قاشق غذاخوری
فلفل قرمز (خرد شده): ¼ پیمانه
طرز تهیه:
1- خیارشورها را خارج کنید و مرغها را درون سرکه آن بریزید و 8 تا 24 ساعت در یخچال نگهدارید.
2-فر را با دمای 475 درجه فارنهایت گرم کنید. مرغها را از سرکه خارج کنید و کنار بگذارید تا آب آنها کشیده شود. در یک کاسه کوچک، آرد و فلفل را با یکدیگر مخلوط کنید. مرغها را درون مخلوط آرد بغلتانید و تکان دهید تا آرد اضافه آن گرفته شود.
3- در یک تابه بزرگ روغن را روی حرارت ملایم گرم کنید. مرغها را داخل آن بچینید و با حرارت متوسط حدود 8 دقیقه سرخ کنید تا کاملا طلایی شوند. مرغها را برگردانید و تابه را درون فر قرار دهید. آنها را به مدت 15 دقیقه بپزید . مرغها را از تابه خارج کنید. آنها را درون بشقاب قرار دهید و بگذارید 5 دقیقه بماند.
4- تابه را دوباره روی اجاق بگذارید. روغن تابه را خارج کنید و فقط به اندازه یک قاشق غذاخوری بگذارید بماند. آب مرغ را اضافه کنید تا دو دقیقه بجوشد و مقدار آن به نصف کاهش بیابد. با قاشق چوبی هم بزنید. کره و نمک و فلفل را اضافه کنید. شوید را اضافه کنید و سس را روی مرغ بریزید. روی آن، خیارشورهای خرد شده و فلفل قرمز بریزید و سرو کنید.
@ashpazzkhooneh
هدایت شده از آشپزخونه
#سرو_ميوه
توت فرنگي هارو داخل شكلات سفيد بزن و با شكلات بن ماري شده شكلك بزن و براي بچه ها ميوه هاي اشتهابرانگيز سرو كن
👉 @ashpazzkhooneh
آشپزخونه
@ashpazzkhooneh
#كوفته_يزدي
٢ل برنج پخته روبا٢٠٠ گرم چرخ كرده و١ ل نخود پخته له شده و١تخم مرغ و٢پياز رنده شده(آبش روبگير)نمك مخلوط بذار يخچال -سرخ كن يه پياز سرخ شده و ٤ق غ رب رو تفت بده بريز روي كوفته ها بذار بپزه🍃
@ashpazzkhooneh
#پيتزاي_بادمجان
بعد حلقه كردن و گرفتن تلخي بادمجونا چيدمشون تو سينى فرپياز و گوشت چرخكرده قارچ نمك فلفل آويشن و كمى سس قرمز بود آماده كردم و روش پنير پيتزا بريز ده ديقه بذار فِر
👉 @ashpazzkhooneb
هدایت شده از آشپزخونه
#سالاد_تکی_مجلسی
كاهو
كلم سفيد و كلم بنفش
هويج و خيار
سس مايونز و نمك و فلفل سياه
چيپس خلالي
#شیک_پذیرایی_کن
👉 @ashpazzkhooneh