eitaa logo
آشپزخونه
196.5هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
9.2هزار ویدیو
301 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/AW9c.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
@ashpazzkhooneh
آشپزخونه
@ashpazzkhooneh
🚩مواد لازم برای۴ نفر: 🚩نمک و فلفل به مقدار لازم 🚩ریحان به مقدار لازم 🚩پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) ۱ لیوان 🚩تخم مرغ ۲ عدد 🚩رب گوجه ‌فرنگی ۲ قاشق غذا خوری 🚩پیاز ۱ عدد 🚩سیر ۲ حبه 🚩آرد سوخاری ۱ لیوان 🚩کره ۲ قاشق غذا خوری 🚩سینه‌ مرغ ۲ عدد ♨️طرز تهیه: 🔹هر سینه مرغ را به 2 قسمت برش بزنید ؛ آرد سوخاری ، پنیر پارمزان رنده شده ، مقداری نمک و فلفل را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید ، تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بشکنید و بزنید تا یکدست شود. 🔹چند قاشق روغن داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ، سینه های مرغ را در تخم مرغ بزنید سپس در مخلوط آرد سوخاری و پنیر بغلطانید تا تمام سطح مرغ به این مواد آغشته شود 🔹سینه های مرغ را داخل ماهیتابه قرار دهید تا سرخ شوند سپس کنار بگذارید. 🔹کره را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ، پیاز و سیر را ریز خرد کنید و با کره تفت دهید تا نرم شوند سپس رب گوجه فرنگی و نصف لیوان آب ، مقداری ریحان خرد شده ، نمک و فلفل اضافه کنید و هم بزنید تا سس غلیظ شود. 🔹سس را داخل ظرف فر بریزید و سینه های مرغ سوخاری را روی آن قرار دهید سپس ظرف را داخل فر با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 10 – 15 دقیقه قرار دهید تا چیکن پارمزان آماده شود. 🔹در صورت تمایل می توانید روی هر سینه مرغ مقداری پنیر موزارلا قرار دهید ، مراحل کار به همان صورت است و تنها پیش از قرار دادن در فر چند ورقه پنیر موزارلا روی مرغ های سوخاری قرار می گیرد. 💡سایر نکات: 🔸این غذای ایتالیایی با پاستا سرو می شود اما شما میتوانید آن را با نان ، پوره سیب زمینی ، سیب زمینی سرخ شده و … نیز سرو کنید. @ashpazzkhooneh
@ashpazzkhooneh
آشپزخونه
@ashpazzkhooneh
مواد لازم: خیارشور: یک شیشه ران مرغ: 6 عدد آرد کامل: ¼ پیمانه روغن گیاهی: یک قاشق غذاخوری نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم آب مرغ: یک پیمانه کره: یک قاشق غذاخوری شوید (خرد شده): یک قاشق غذاخوری فلفل قرمز (خرد شده): ¼ پیمانه طرز تهیه: 1- خیارشورها را خارج کنید و مرغ‌ها را درون سرکه آن بریزید و 8 تا 24 ساعت در یخچال نگهدارید. 2-فر را با دمای 475 درجه فارنهایت گرم کنید. مرغ‌ها را از سرکه خارج کنید و کنار بگذارید تا آب آنها کشیده شود. در یک کاسه کوچک، آرد و فلفل را با یکدیگر مخلوط کنید. مرغ‌ها را درون مخلوط آرد بغلتانید و تکان دهید تا آرد اضافه آن گرفته شود. 3- در یک تابه بزرگ روغن را روی حرارت ملایم گرم کنید. مرغ‌ها را داخل آن بچینید و با حرارت متوسط حدود 8 دقیقه سرخ کنید تا کاملا طلایی شوند. مرغ‌ها را برگردانید و تابه را درون فر قرار دهید. آنها را به مدت 15 دقیقه بپزید . مرغ‌ها را از تابه خارج کنید. آنها را درون بشقاب قرار دهید و بگذارید 5 دقیقه بماند. 4- تابه را دوباره روی اجاق بگذارید. روغن تابه را خارج کنید و فقط به اندازه یک قاشق غذاخوری بگذارید بماند. آب مرغ را اضافه کنید تا دو دقیقه بجوشد و مقدار آن به نصف کاهش بیابد. با قاشق چوبی هم بزنید. کره و نمک و فلفل را اضافه کنید. شوید را اضافه کنید و سس را روی مرغ بریزید. روی آن، خیارشورهای خرد شده و فلفل قرمز بریزید و سرو کنید. @ashpazzkhooneh
هدایت شده از آشپزخونه
توت فرنگي هارو داخل شكلات سفيد بزن و با شكلات بن ماري شده شكلك بزن و براي بچه ها ميوه هاي اشتهابرانگيز سرو كن 👉 @ashpazzkhooneh
هدایت شده از آشپزخونه
@ashpazzkhooneh
هدایت شده از آشپزخونه
@ashpazzkhooneh
آشپزخونه
@ashpazzkhooneh
٢ل برنج پخته روبا٢٠٠ گرم چرخ كرده و١ ل نخود پخته له شده و١تخم مرغ و٢پياز رنده شده(آبش روبگير)نمك مخلوط بذار يخچال -سرخ كن يه پياز سرخ شده و ٤ق غ رب رو تفت بده بريز روي كوفته ها بذار بپزه🍃 @ashpazzkhooneh
بعد حلقه كردن و گرفتن تلخي بادمجونا چيدمشون تو سينى فرپياز و گوشت چرخكرده قارچ نمك فلفل آويشن و كمى سس قرمز بود آماده كردم و روش پنير پيتزا بريز ده ديقه بذار فِر 👉 @ashpazzkhooneb
هدایت شده از آشپزخونه
@ashpazzkhooneh
هدایت شده از آشپزخونه
كاهو كلم سفيد و كلم بنفش هويج و خيار سس مايونز و نمك و فلفل سياه چيپس خلالي 👉 @ashpazzkhooneh
هدایت شده از آشپزخونه
@ashpazzkhooneh