eitaa logo
آشپزخونه
196.6هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
9.2هزار ویدیو
301 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/AW9c.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از آشپزخونه
💢 جرم زدایی درب ماشین لباسشویی بهترین معجون👈 ترکیب جوش شیرین+سرکه است 📋 کمی جوش شیرین وسرکه روی قسمت های جرم گرفته ریخته و بعداز ۲ساعت با مسواک پاک کنید @ashpazzkhooneh
هدایت شده از آشپزخونه
@ashpazzkhooneh
هدایت شده از آشپزخونه
ترفند تشخیص عسل تقلبی 👈 مقداری عسل را برداشته و مطابق شکل بالا به سمت پائین رها کنید: اگر بریده بریده و نازک باشد: تقلبی است اگر ضخیم و ممتد باشد: طبیعی است @ashpazzkhooneh
هدایت شده از آشپزخونه
animation.gif
حجم: 545.4K
@ashpazzkhooneh
هدایت شده از آشپزخونه
✏️مواد لازم برای۳ نفر 🔸شیر: ۱۰ قاشق غذا خوری 🔸بیکینگ پودر: ۱ قاشق غذا خوری 🔸پودر کاکائو: ۴ قاشق غذا خوری 🔸شکر: ۷ قاشق غذا خوری 🔸تخم مرغ: ۲ عدد 🔸وانیل: ۱/۲ قاشق چای خوری 🔸روغن مایع: ۶ قاشق غذا خوری 🔸آرد سفید: ۸ قاشق غذا خوری ♨️طرز تهیه 🔹ابتداآرد، شکر، وانیل، بیکینگ پودر و پودر کاکائو را با هم مخلوط می کنیم . بعدتخم مرغ ها را اضافه کرده وخوب هم می زنیم . 🔹 بعد روغن و شیر راهم به مواد اضافه کرده و با یک چنگال خوب مخلوط می کنیم. فنجان ها را چرب کرده و از مواد تا نصف فنجان ها از مواد می ریزیم ودر قابلمه می گذاریم وبه اندازه نصف فنجان ها در قابلمه آب می ریزیم و روی حرارت می گذاریم . 🔹 وقتی آب جوش آمد حرارت راکم کرده و می گذاریم 15 دقیقه بپزد. بعد از 15 دقیقه قابلمه را دمکن گذاشته 20 دقیقه دیگر میگذاریم کاپ کیک ها خوب بپزد پس ازپخت کاپ کیک ها شعله را خاموش کرده آن را 10 دقیقه به همون حالت می گذاریم بماند سپس دم کن را بر داشته و تزیین می کنیم. 🔹 این کاپ کیک ها را میتوان ازفنجان خارج کرده و سرو کرد. 🚩سایر نکات 🔸بهتر است فنجان شما چینی باشد بدترین نوع فنجان برای تهیه این کیک شیشه ای است. 🔸توجه داشته باشید برای نچسبیدن کیک باید داخل فنجان را به خوبی چرب کنید. @ashpazzkhooneh
هدایت شده از آشپزخونه
🍡🍢🍕🍔 مواد لازم ترکیب ران و سینه یا فیله و سینه مرغ چرخ شده سینه خالی استفاده نکنید . پیاز و سیر میکس شده و پاپریکای تازه یا دلمه قرمز و سبز چرخ شده . نمک و فلفل سیاه و قرمز پاپریکا زردچوبه آب زعفران طرز تهيه ابتدا خوب ورز بدید و دو ساعت داخل یخچال بذارید بمونه اگه تو فر میپزید یه استکان کوچیک روغن داخل گوشت بریزید. تابه مستطیل نچسب رو چرب کنید داخلش پهن کنید و خط بندازین روشو فویل بکشید داخل فر ۱۹۰ نیم ساعت بعد نیم ساعت فویل رو بردارین گریل روشن کنین تا سطحش هم برشته بشه بعد از فر خارج کنین و روی اونو ترکیب کره آب شده و آب زعفران بزنین @ashpazzkhooneh
هدایت شده از آشپزخونه
@ashpazzkhooneh
هدایت شده از آشپزخونه
مواد لازم: آرد: 2 لیوان بکینگ پودر: 4 قاشق چایخوری شکر: 2 قاشق تخم مرغ: 2 عدد شیر گرم: 1 و 1/2 لیوان کره: 1/3 لیوان وانیل: 1 قاشق چایخوری طرز تهیه: دستگاه وافل ساز را روشن کنید تا گرم شود. در یک کاسه ی بزرگ، آرد، نمک، بکینگ پودر و شکر را باهم مخلوط کنید. زرده و سفیده ی تخم مرغها را جدا کنید و جداگانه هم بزنید. شیر، کره و وانیل را به زرده اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. حالا این مخلوط را به محتویات کاسه ی آرد اضافه کنید و خوب بهم بزنید. سفیده را در انتها به محتویات اضافه کنید. با استفاده از یک ملاقه مقداری از مایه بردارید و روی قالب وافل ساز بریزید. در دستگاه را ببندید. وافل ها را حدود 90 ثانیه بپزید. زمانی که نان پنجره ای طلایی رنگ شد می توانید آن را در بشقاب مناسب بگذارید. کمی توت فرنگی خرد شده کنار آن بریزید و این شیرینی خوشمزه و لذیذ را نوش جان کنید. @ashpazzkhooneh
هدایت شده از آشپزخونه
@ashpazzkhooneh
هدایت شده از آشپزخونه
@ashpazzkhooneh
آشپزخونه
@ashpazzkhooneh
200 گرم گشنیز، 200 گرم اسفناج، مقداری شوید،200 گرم گل آغا و 100 گرم پونه(گل آغا و پونه به دلخواه)  نخود پخته شده نیم لیوان ،برنج یک چهارم لیوان دوغ محلی نیم کیلو،ماست چکیده یک کاسه  تخم مرغ یک عدد،نمک،فلفل و سیر یک بوته ابتدا دوغ و ماست را در یک لیتر آب حل کرده و بعد روی حرارت میگذاریم تخم مرغ رو اضافه میکنیم تا دوغ و ماست نبرد کم کم به هم میزنیم و سپس سبزیها رو که درشت ساتوری کردیم رو با برنج اضافه میکنیم بعد نخود پخته شده رو اضافه کرده و روی حرارت ملایم میگذاریم هم میزنیم تا ته نگیرد ودر آخر نمک و فلفل را اضافه میکنیم این آش 45 دقیقه ای آماده میشود فقط باید مرتب هم بزنید. مال هر منطقه ای فرق میکنه. خیلی خوشمزه ست حتما امتحان کنید. نوش جان😋😋 @ashpazzkhooneh
هدایت شده از آشپزخونه
@ashpazzkhooneh