هدایت شده از آشپزخونه
#کاپ_کیک_فنجانی
✏️مواد لازم برای۳ نفر
🔸شیر: ۱۰ قاشق غذا خوری
🔸بیکینگ پودر: ۱ قاشق غذا خوری
🔸پودر کاکائو: ۴ قاشق غذا خوری
🔸شکر: ۷ قاشق غذا خوری
🔸تخم مرغ: ۲ عدد
🔸وانیل: ۱/۲ قاشق چای خوری
🔸روغن مایع: ۶ قاشق غذا خوری
🔸آرد سفید: ۸ قاشق غذا خوری
♨️طرز تهیه
🔹ابتداآرد، شکر، وانیل، بیکینگ پودر و پودر کاکائو را با هم مخلوط می کنیم . بعدتخم مرغ ها را اضافه کرده وخوب هم می زنیم .
🔹 بعد روغن و شیر راهم به مواد اضافه کرده و با یک چنگال خوب مخلوط می کنیم. فنجان ها را چرب کرده و از مواد تا نصف فنجان ها از مواد می ریزیم ودر قابلمه می گذاریم وبه اندازه نصف فنجان ها در قابلمه آب می ریزیم و روی حرارت می گذاریم .
🔹 وقتی آب جوش آمد حرارت راکم کرده و می گذاریم 15 دقیقه بپزد. بعد از 15 دقیقه قابلمه را دمکن گذاشته 20 دقیقه دیگر میگذاریم کاپ کیک ها خوب بپزد پس ازپخت کاپ کیک ها شعله را خاموش کرده آن را 10 دقیقه به همون حالت می گذاریم بماند سپس دم کن را بر داشته و تزیین می کنیم.
🔹 این کاپ کیک ها را میتوان ازفنجان خارج کرده و سرو کرد.
🚩سایر نکات
🔸بهتر است فنجان شما چینی باشد بدترین نوع فنجان برای تهیه این کیک شیشه ای است.
🔸توجه داشته باشید برای نچسبیدن کیک باید داخل فنجان را به خوبی چرب کنید.
@ashpazzkhooneh
هدایت شده از آشپزخونه
🍡🍢🍕🍔
#كوبيده_مرغ
مواد لازم
ترکیب ران و سینه یا فیله و سینه مرغ چرخ شده
سینه خالی استفاده نکنید .
پیاز و سیر میکس شده و پاپریکای تازه یا دلمه قرمز و سبز چرخ شده .
نمک و فلفل سیاه و قرمز پاپریکا
زردچوبه آب زعفران
طرز تهيه
ابتدا خوب ورز بدید و دو ساعت داخل یخچال بذارید بمونه اگه تو فر میپزید یه استکان کوچیک روغن داخل گوشت بریزید.
تابه مستطیل نچسب رو چرب کنید داخلش پهن کنید و خط بندازین روشو فویل بکشید داخل فر ۱۹۰ نیم ساعت
بعد نیم ساعت فویل رو بردارین گریل روشن کنین تا سطحش هم برشته بشه بعد از فر خارج کنین و روی اونو ترکیب کره آب شده و آب زعفران بزنین
@ashpazzkhooneh
هدایت شده از آشپزخونه
#طرز_تهیه_وافل
مواد لازم:
آرد: 2 لیوان
بکینگ پودر: 4 قاشق چایخوری
شکر: 2 قاشق
تخم مرغ: 2 عدد
شیر گرم: 1 و 1/2 لیوان
کره: 1/3 لیوان
وانیل: 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
دستگاه وافل ساز را روشن کنید تا گرم شود. در یک کاسه ی بزرگ، آرد، نمک، بکینگ پودر و شکر را باهم مخلوط کنید.
زرده و سفیده ی تخم مرغها را جدا کنید و جداگانه هم بزنید. شیر، کره و وانیل را به زرده اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. حالا این مخلوط را به محتویات کاسه ی آرد اضافه کنید و خوب بهم بزنید. سفیده را در انتها به محتویات اضافه کنید.
با استفاده از یک ملاقه مقداری از مایه بردارید و روی قالب وافل ساز بریزید. در دستگاه را ببندید. وافل ها را حدود 90 ثانیه بپزید. زمانی که نان پنجره ای طلایی رنگ شد می توانید آن را در بشقاب مناسب بگذارید. کمی توت فرنگی خرد شده کنار آن بریزید و این شیرینی خوشمزه و لذیذ را نوش جان کنید.
@ashpazzkhooneh
آشپزخونه
@ashpazzkhooneh
#اش_دوغ
200 گرم گشنیز، 200 گرم اسفناج، مقداری شوید،200 گرم گل آغا و 100 گرم پونه(گل آغا و پونه به دلخواه)
نخود پخته شده نیم لیوان ،برنج یک چهارم لیوان
دوغ محلی نیم کیلو،ماست چکیده یک کاسه
تخم مرغ یک عدد،نمک،فلفل و سیر یک بوته
ابتدا دوغ و ماست را در یک لیتر آب حل کرده و بعد روی حرارت میگذاریم تخم مرغ رو اضافه میکنیم تا دوغ و ماست نبرد کم کم به هم میزنیم و سپس سبزیها رو که درشت ساتوری کردیم رو با برنج اضافه میکنیم بعد نخود پخته شده رو اضافه کرده و روی حرارت ملایم میگذاریم هم میزنیم تا ته نگیرد ودر آخر نمک و فلفل را اضافه میکنیم این آش 45 دقیقه ای آماده میشود فقط باید مرتب هم بزنید.
مال هر منطقه ای فرق میکنه.
خیلی خوشمزه ست حتما امتحان کنید.
نوش جان😋😋
@ashpazzkhooneh
آشپزخونه
@ashpazzkhooneh
غذای محلی
#آش_جو_ملایر
مواد لازم برای۵ نفر:
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
نعنا به مقدار لازم
جو (پوست کنده) 1/5 پیمانه
نخود (و حبوبات دیگر مثل لوبیا
نصف پیمانه
آب قلم ۸ پیمانه
کشک (رقیق شده و جوشیده) ۲ پیمانه
پیاز سرخ شده نصف پیمانه
طرز تهیه:
ابتدا در ظرفی مناسب آب قلم، جو خیسخورده و نمك را اضافه كرده و میگذاریم تا جو خوب پخته شود.حبوبات را جداگانه آبپز میكنیم تا آب آنها كاملا تبخیر شود.
بعد از پخت نخود و لوبیا آن را به جو اضافه كرده و پیاز سرخ شده را كه با زردچوبه و فلفل تفت دادهایم، به آش میافزاییم و میگذاریم آش خوب جا افتاده و لعابدار شود.
سپس 10 تا 15 دقیقه مانده به سرو، كشك را اضافه كرده و در آخر در ظرف دلخواه كشیده، با كشك و نعنا داغ روی آن را تزیین میكنیم.
نکات👇
👈این آش سبزی ندارد اما اگر دوست دارید كمی اسفناج یا سبزی آش به آن اضافه كنید.
👈هر چه پیاز این آش بیشتر باشد خوشمزهتر میشود.
👈برای تهیه آب قلم آن را از شب با مقداری آب و نمك روی شعله بگذارید و روز بعد محتویات داخل قلم را با قاشق خالی كرده و مواد را یك بار از صافی رد كنید تا استخوانهای ریز آن گرفته شود و بعد داخل مخلوط كن بریزید.
👈حتما كشك را به مدت 20 دقیقه بجوشانید.
@ashpazzkhooneh
هدایت شده از آشپزخونه
#فیله_مرغ
فیله های مرغ رو با پیاز خورد شده و نمک و فلفل و آب لیمو ترش تازه و کمی زعفران دم کرده غلیظ چند قاشق روغن زیتون مزه دار میکنیم و یکی دو ساعت در یخچال قرار میدیم سپس هر فیله رو روی تخته آشپزخونه قرار میدیم و با کارد به موازات هم چند ضربه روی فیله می زنیم و فیله رو برمیگردونیم وطرف دیگه فیله هم با کارد چند ضربه میزنیم و بعد یک سیخ چوبی رو که از یک ربع قبل در آب قرار داده ایم را به آرومی از وسط فیله عبور میدیم ؛یکی دو ق روغن زیتون در تابه ریخته و سیخ را در تابه میچینیم و دو دقیقه اول حرارت رو بالا میبریم و یکی دو ق زعفران دم کرده غلیظ روی فیله ها می ریزیم وچهار پنج دقیقه بعد حرارت رو متوسط میکنیم تا دو طرف فیله ها سرخ بشن
پ.ن..می تونید به جای زعفران از دو سه ق رب انار استفاده کنید و به جای سرخ کردن در تابه ؛ فیله ها رو توی فر بذارید و گریل کنید.
@ashpazzkhooneh