eitaa logo
آشپزخونه
196.7هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
9.2هزار ویدیو
301 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/AW9c.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
آشپزخونه
@ashpazzkhooneh
200 گرم گشنیز، 200 گرم اسفناج، مقداری شوید،200 گرم گل آغا و 100 گرم پونه(گل آغا و پونه به دلخواه)  نخود پخته شده نیم لیوان ،برنج یک چهارم لیوان دوغ محلی نیم کیلو،ماست چکیده یک کاسه  تخم مرغ یک عدد،نمک،فلفل و سیر یک بوته ابتدا دوغ و ماست را در یک لیتر آب حل کرده و بعد روی حرارت میگذاریم تخم مرغ رو اضافه میکنیم تا دوغ و ماست نبرد کم کم به هم میزنیم و سپس سبزیها رو که درشت ساتوری کردیم رو با برنج اضافه میکنیم بعد نخود پخته شده رو اضافه کرده و روی حرارت ملایم میگذاریم هم میزنیم تا ته نگیرد ودر آخر نمک و فلفل را اضافه میکنیم این آش 45 دقیقه ای آماده میشود فقط باید مرتب هم بزنید. مال هر منطقه ای فرق میکنه. خیلی خوشمزه ست حتما امتحان کنید. نوش جان😋😋 @ashpazzkhooneh
هدایت شده از آشپزخونه
@ashpazzkhooneh
آشپزخونه
@ashpazzkhooneh
غذای محلی مواد لازم برای۵ نفر: نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم نعنا به مقدار لازم جو (پوست کنده) 1/5 پیمانه نخود (و حبوبات دیگر مثل لوبیا نصف پیمانه آب قلم ۸ پیمانه کشک (رقیق شده و جوشیده) ۲ پیمانه پیاز سرخ شده نصف پیمانه طرز تهیه: ابتدا در ظرفی مناسب آب قلم، جو خیس‌خورده و نمك را اضافه كرده و می‌گذاریم تا جو خوب پخته شود.حبوبات را جداگانه آبپز میكنیم تا آب آنها كاملا تبخیر شود. بعد از پخت نخود و لوبیا آن را به جو اضافه كرده و پیاز سرخ شده را كه با زردچوبه و فلفل تفت داده‌ایم، به آش می‌افزاییم و می‌گذاریم آش خوب جا افتاده و لعاب‌دار شود. سپس 10 تا 15 دقیقه مانده به سرو، كشك را اضافه كرده و در آخر در ظرف دلخواه كشیده، با كشك و نعنا داغ روی آن را تزیین می‌كنیم. نکات👇 👈این آش سبزی ندارد اما اگر دوست دارید كمی اسفناج یا سبزی آش به آن اضافه كنید. 👈هر چه پیاز این آش بیشتر باشد خوشمزه‌تر می‌شود. 👈برای تهیه آب قلم آن را از شب با مقداری آب و نمك روی شعله بگذارید و روز بعد محتویات داخل قلم را با قاشق خالی كرده و مواد را یك بار از صافی رد كنید تا استخوانهای ریز آن گرفته شود و بعد داخل مخلوط كن بریزید. 👈حتما كشك را به مدت 20 دقیقه بجوشانید. @ashpazzkhooneh
هدایت شده از آشپزخونه
فیله های مرغ رو با پیاز خورد شده و نمک و فلفل و آب لیمو ترش تازه و کمی زعفران دم کرده غلیظ چند قاشق روغن زیتون مزه دار میکنیم و یکی دو ساعت در یخچال قرار میدیم سپس هر فیله رو روی تخته آشپزخونه قرار میدیم و با کارد به موازات هم چند ضربه روی فیله می زنیم و فیله رو برمیگردونیم وطرف دیگه فیله هم با کارد چند ضربه میزنیم و بعد یک سیخ چوبی رو که از یک ربع قبل در آب قرار داده ایم را به آرومی از وسط فیله عبور میدیم ؛یکی دو ق روغن زیتون در تابه ریخته و سیخ را در تابه میچینیم و دو دقیقه اول حرارت رو بالا میبریم و یکی دو ق زعفران دم کرده غلیظ روی فیله ها می ریزیم وچهار پنج دقیقه بعد حرارت رو متوسط میکنیم تا دو طرف فیله ها سرخ بشن پ.ن..می تونید به جای زعفران از دو سه ق رب انار استفاده کنید و به جای سرخ کردن در تابه ؛ فیله ها رو توی فر بذارید و گریل کنید. @ashpazzkhooneh
هدایت شده از آشپزخونه
@ashpazzkhooneh
هدایت شده از آشپزخونه
   انبه گلابی البالو موز,کمی ابلیموتازه و تخم شربتی خیس خورده رو تو بلندر ریختمو به یه پودینگ خوشمزه تبدیل شد. @ashpazzkhooneh
هدایت شده از آشپزخونه
  من از فیله مرغ استفاده کردم فیله مرغ توی پیازخلالی،زعفران،نمک،فلفل به مدت دوساعت خابوندم. داخل یک‌ظرف یک عدد تخم مرغ با دو قاشق شیر با چنگال خوب میزنیم.داخل یک‌ظرفم آرد معمولی و داخل یک ظرفم پودر سوخاری(من هم از پودر سوخاری معمولی استفاده کردم هم پودر سوخاری پانکو که تمامی هایپرمارکتا دارن) آماده کردم. اول فیله مرغ داخل آرد سفید،بعد تخم مرغ بعد آرد سوخاری میغلتونیم و داخل روغن شناور سرخ مکنیم @ashpazzkhooneh
هدایت شده از آشپزخونه
@ashpazzkhooneh
هدایت شده از آشپزخونه
🔴دسر مدرن 🔴 : مواد لازم برای۸ نفر : چوب دارچین کوچک ۱ تکه دانه انار ۱ لیوان آب جوش ۲ لیوان ژله انار ۲ بسته عسل ۲ قاشق غذا خوری پودر ژلاتین ۲ قاشق غذا خوری شیر ۱ لیوان خامه صبحانه ۴۰۰ گرم طرز تهیه : ابتدا پودر ژلاتین را داخل شیر بریزید و کناری قرار دهید تا ژلاتین داخل شیر حل شود ( مخلوط نکنید ). بعد خامه و عسل را داخل کاسه ای بریزید و روی بخار آب قرار دهید ، خامه را هم بزنید تا بپزد. سپس چوب دارچین را نیز اضافه کنید ، وقتی خامه داغ شد و احساس کردید ممکن است به جوش بیاید باید مخلوط شیر و ژلاتین را اضافه کنید ، سریع مواد را مخلوط نمایید و از روی حرارت بخار بردارید ( دقت کنید خامه نجوشد ، در اخر کار چوب دارچین را خارج کنید ). بعد لیوان های دسر را بصورت کج داخل قالب های کاپ کیک قرار دهید ( میتوانید از هر وسیله دیگری برای کج قرار دادن لیوان ها استفاده کنید ) ؛ پاناکوتا را تا نیمه داخل لیوان ها بریزید و داخل یخچال قرار دهید تا بسته شود. برای تهیه ژله ابتدا 2 بسته پودر ژله انار را در 2 لیوان آب جوش حل کنید ، هم بزنید تا مایع شفاف شود سپس 2 لیوان آب سرد به آن اضافه نمایید ، لیوان های پاناکوتا که بسته شده اند را از یخچال خارج کنید و به آرامی ژله انار را روی آنها بریزید ، چند دانه انار داخل هر لیوان بریزید سپس داخل یخچال قرار دهید تا کاملا بسته و سرد شوند. حالا پس از اینکه دسر آماده شد از یخچال خارج کنید ، روی هر لیوان چند دانه انار برای تزئین قرار دهید و سرو کنید. ✅ نکات در صورتی که میخواهید ژله انار سفت تری داشته باشید میتوانید برای حل کردن 2 بسته ژله فقط از 2 لیوان آب جوش استفاده کنید ، همچنین میتوانید بجای عسل از همان مقدار شکر استفاده کنید. @ashpazzkhooneh
هدایت شده از آشپزخونه
@ashpazzkhooneh
هدایت شده از آشپزخونه
١/٣ل جودو سر،١/٤ل ماست چكيده، ١/٣ل شيربادام(ياشيرديگر) ١ق غ عسل،١ق غ تخم شربتي٢ق غ پودر كاكائو،١/٢ل توت فرنگي خرد شده،و١/٢موز رو مخلوط كرده در یخچال٢۴ @ashpazzkhooneh
هدایت شده از آشپزخونه
@ashpazzkhooneh