eitaa logo
آشپزخونه
196.6هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
9.2هزار ویدیو
301 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/AW9c.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
🍊 شکربه مقدار لازم آب پرتقال2 لیوان گل پرتقال 2 عدد پرتقال آب1 لیوان شکر بسته به میزان ترشی پرتقال ها و سلیقه ی شما طرز تهیه رانی پرتقال 🍹🍹 😍برای تهیه این نوشیدنی خوشمزه کافی است پرتقال ها را پوست بگیرید و گل های آن را جدا کنید خرد کنید (پوسته های نازک داخل آن را هم جدا کنید). سپس داخل قابلمه ای مقداری شکر که به نسبت شیرینی و ترشی پرتقال ها متفاوت است.بریزید مقدار کمی آب بریزید و روی شعله قرار بدهید زمانی که شکرها حل شدند زیر شعله را کم کنید. آب پرتقال را به آن اضافه کنید و در پایان گل های پرتقال را اضافه کنید و هم بزنید حدود 5 دقیقه همه ی مواد بجوشند. سپس شعله را خاموش کنید. اجازه بدهید کمی خنک شود. پس از آن، رانی را داخل مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید تا حدی که گل های پرتقال ریز شوند اما کاملا له و نشوند. آن را به مدت چند ساعت داخل یخچال قرار بدهید تا خوب خنک شود. و بعد نوش جان کنید. این رانی را می توانید داخل یخچال چند روز نگهداری کنید اما بهتر است آن را کم تهیه کنید و تازه تازه میل کنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
(با مرغ) 🥘🥘🥘 من خورشت بامیه با مرغ و اینجوری درست میکنم به تکه های مرغ فقط نمک میزنم و تو روغن خوب سرخشون میکنم و میزارم کنار بعد تو همون روغن پیاز و یه حبه سیر رنده شده تفت میدم (نمک، زردچوبه، فلفل قرمز)دو تا ق رب گوجه اضافه و میزارم تو روغن حالت دون دون بگیره تا خوب رنگ بده به غذا بعد گوجه نگینی شده رو اضافه و اونم خوب که تفت داده شده کمی اب اصافه میکنم و مرغا رو توش میچینم یه بوته سیر و از وسط نصف میکنم و میریزم توش اب هم در حدی باشه که روی سطح مرغ و بگیره نه بیشتر اخرای پخت یه مشت غوره رو اضافه میکنم و بامیه هارو توش میچینم و کمی زعفرون هم میزنم و میزارم سس خوب به خورد بامیه بره بعد اماده سرو هست 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
❇️مواد لازم 💠گوشت ... 300 گرم 💠پیاز ... 2 عدد 💠سیب زمینی درشت ... 1 عدد 💠سیر ... 2 حبه 💠تخم مرغ ... 1 عدد 💠نمک فلفل زردچوبه و زنجیل ... به میزان لازم 💠سبزیجات معطر ... 3 قاشق غذاخوری 💠رب گوجه ... 1 قاشق غذاخوری 💠رب انار ... 4 قاشق غذاخوری 💠فلفل چیلی ... مقداری 💠آبغوره ... نصف استکان 💠آب جوش ... دولیوان 💠روغن ... مقداری ❇️روش تهیه 1⃣ ابتدا گوشت چرخکرده رو با یک عدد پیاز و یک عدد سیب زمینی نسبتا درشت و دو حبه سیر و یک عدد تخم مرغ و نمک و فلفل سیاه و پودر زنجبیل و سه ق سبزیجات معطر مخلوط کرده و ورز میدیم 2⃣از مواد به اندازه یک گردو برمی داریم و در دست کمی صاف می کنیم و در روغن سرخ می کنیم و روی دستمال حوله ای قرار می دیم تا روغن اضافی گرفته بشه. 3⃣سپس در یک ظرف جداگانه یک عدد پیاز رنده شده رو با کمی روغن روی حرارت قرار می دیم تا پیازها طلایی رنگ بشن سپس یک ق رب گوجه فرنگی و چهار ق رب انار و کمی زردچوبه و فلفل چیلی اضافه می کنیم 4⃣ هم میزنیم و بعد دو لیوان آب جوش و نصف استکان آبغوره می ریزیم بعد از اینکه یکی دو جوش زد، شامی های سرخ شده رو اضافه می کنیم و با حرارت ملایم حدود نیم ساعت بهش زمان می‌دیم تا سس به خوبی جذب شامی ها بشه و جا بیفته. 👩‍🍳نوش جان👩‍🍳 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
💐خاویار بادمجان یک غذای کاملا گیاهی است که هم می‌توان آن را به عنوان غذای اصلی و هم پیش غذا استفاده کرد😋 ❇️مواد لازم 💠بادمجان ... ۸۰۰ گرم، پوست گرفته و 💠نگینی شده 💠فلفل دلمه‌ای ... ۲ عدد، زرد قرمز یا نارنجی 💠نگینی شده 💠هویج ... ۲ تا ۳ عدد متوسط، رنده شده 💠پیاز ... ۱ عدد متوسط، نگینی ریز 💠گوجه ... ۳ عدد متوسط 💠نمک ... ۱ قاشق چای‌خوری 💠فلفل سیاه ... ۱/۲ قاشق چای‌خوری 💠روغن ... مقداری برای تفت دادن ❇️روش تهیه 1⃣یک ماهیتابه بزرگ نچسب را روی حرارت متوسط به بالا قرار دهید و ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری روغن به آن اضافه کنید. بادمجان را به ظرف اضافه کرده و تفت دهید، در حین تفت خوردن گاهی بهم بزنید تا زمانی که بادمجان نرم و آبدار شود (حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه). در صورت نیاز مقدار بیشتری روغن اضافه کنید تا از چسبیدن بادمجان به کف ماهیتابه جلوگیری کنید. 2⃣در همان زمان، در ماهیتابه چدنی بزرگی، ۲ قاشق غذاخوری روغن را ریخته و فلفل دلمه‌ای خرد شده، هویج رنده شده و پیاز نگینی شده را اضافه کنید. آن‌ها را تفت دهید تا طلایی و نرم شوند. این کار ۱۰ تا ۱۵ دقیقه طول می‌کشد. آن‌ها را با مخلوط بادمجان ترکیب کنید. 3⃣گوجه‌های نگینی شده را اضافه کنید و آن‌ها را با نمک و فلفل مزه‌دار کنید. حرارت را به کم کاهش داده، درب قابلمه را بگذارید و به مدت ۱ ساعت بگذارید آرام بپزند. حین پختن هم گاهی به هم بزنید تا ته نگیرد. موقعی که هیچ آبی در ظرف نماند و مخلوط قابل جدا شدن است و هنوز هم مواد تا حدودی شکل خود را حفظ کرده‌اند، غذای شما آماده است. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🌸امروز هم 💗لبخندِ خورشید 🌸سهم من و توست 💗دلـت که گـرم شد 🌸در فنجان چای ☕️ 💗عـزیـزانـت لبخـنـد بـریـز 😊 🌸صبـح زیبـاتـون پـر نشـاط 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
مواد لازم : تخم مرغ فلفل دلمه ساطوری شده جعفری خرد شده پیاز پودر سیر و پیاز نمک و فلفل فلفل پول بیبر کره برای سرخ کردن پوره گوجه سیر رب گوجه روش پخت: ابتدا گوجه رو برای ۴۰ ثانیه بندازید توی اب جوش و بعد اب یخ که بتونید راحت پوستش رو جدا کنید و یا ریز خرد کنید یا توی غذا ساز پورش کنید، کره رو بریزید توی ماهیتابه با خرارت ملایم، پیاز رو نگینی خرد کنید و تفت بدیدطلایی که شد ، سیر رو اضافه کنید بعد فلفل های ساطوری رو ، نرم که شدن گوجه رو بریزید ، ادویه ها و نمک رو اضافه کنید ، ابش گرفته شد و از حالت خامی درومد رب بزنید ، سرخ که شد تخم مرغ ها رو اضافه کنید و اجازه بدید بپزن بدون هم زدن اخره کار هم جعفری خرد شده اضافه کنید و تمام . نوش جان❤❤❤ 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
مسیر فردای ما از تصمیم گیری امروز آغاز خواهد شد... 🔸تصمیمی برای شناختِ مسیر صحیح زندگی... 🔸تصمیمی برای شناخت پایه ها و زیرساخت فکری و معرفتی یک حرکت طولانی مدت به اندازه ابدیت... 🔸 خب تصمیم شما چیه؟ 🏃‍♂ من که دارم میرم طرح ولایت... 🔰 شما هم میای؟ 👈کِی؟ 👈کجا؟ 👈با کی؟ 👈چه طوری؟ 👈 چند روزه ؟ 🔴 ثبت نام تا ١۵ خرداد: 🌐 Hamzevasl.ir 🆔 @hamzevasl