eitaa logo
آشپزخونه
196.6هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
9.2هزار ویدیو
301 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/AW9c.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
🍵 🍲🍲🍲 یدونه پیاز رو ریز خرد میکنیم با پنجاه گرم کره کمی تفت میدیم تا فقط سبک بشه بعد چهارصد گرم تره فرنگی رو خرد میکنیم و اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم بعد قارچ و هویج رو به همراه ادویه ها که شامل کمی زردچوبه و فلفل و پودر زنجبیل هست اضافه میکنیم و تفت میدیم و دو پیمانه جو پرک رو اضافه میکنیم و یک پیمانه اب مرغ و یک لیتر شیر و اجازه میدیم جوش بیاد بعد کم میکنیم تا یک ساعت بعد تقریبا پخته و اماده سرو میشه فقط،در قابلمه حتما نیمه باز باشه چون شیر داره سر نره اخر سر هم کمی نمک میزنیم و دو قاشق خامه صبحانه رو با دو قاشق از اب سوپ رقیق میکنیم و به سوپ اضافه میکنیم بقدری خوشمزه و خوش خوراکه که نگم براتون حتما امتحان کنید 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥔🥬 ✅ مواد لازم برای یک نفر - سیب زمینی - ۴ عدد کوچک - کاهو - چند برگ - سس: پیازچه - جعفری - زیتون - رب انار - بالزامیک - نمک و فلفل - یک کاسه ماست - ۱۰۰ گرم اسفناج 1️⃣ به عنوان سس اول پیاز و جعفری و زیتون رو کامل خرد کنید، بعدش یک قاشق غذاخوری رب انار، یک قاشق غذاخوری روغن زیتون و دو قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک رو با کمی نمک و فلفل قاطی کنید بریزید تو یه ماهی تابه پیاز و جعفری و زیتون رو بهش اضافه کنید، ۳ دقیقه بعد سیب زمینی کبابی رو بهش اضافه کنید.... تمام 2️⃣ سیب زمینی کبابی در فر ( اول ۱۰ دقیقه تو آب جوش بپزید بعد ۲۰ دقیقه بره تو فر) 3️⃣ اسفناج پخته شده رو بریزید تو یه کاسه ماست به عنوان سس ازش استفاده کنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
: فیله مرغ حدودا ۸ عدد آب انار یک لیوان گردو آسیاب شده ۵قاشق غذا خوری رب گوجه ۱ قاشق غذا خوری رب انار ۳ قاشق غذا خوری پیاز یک عدد آلو بخارا چند عدد 🥘🥘🥘🥘 طرز تهیه: ابتدا فیله مرغ رو که از قبل در زعفرون و پیاز خوابوندید به شکل حلزونی میپیچید بعد با خلال دندان فیکس میکنید و سرخ میکنید 🧅پیاز را خرد و یکم تفت میدید رب گوجه، رب انار و گردو را اضافه میکنید یکم تفت میدید و فیله های سرخ شده رو میچینید روی مواد آب انار روی مواد میریزید و در آخر آلوها رو میریزید و روی شعله خیلی ملایم حدودا یک ساعت میزارید امیدوارم درست کنید و از خوردنش در کنار عزیزانتون لذت ببرید🥰 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍛🍛🍛🍛 مواد لازم: کدو حلوایی ۲۰۰ گرم (خردشده به صورت مکعبی) فیله ران مرغ ۲ عدد یا سینه مرغ۱ عدد سیر ۱ حبه زعفران نمک و فلفل به مقدار لازم دارچین مقداری آبغوره ۲ قاشق غذاخوری کره مقداری پیاز ۱ عدد . طرز تهیه:ابتدا باید ران مرغ را فیله کنید یعنی از استخوان جدا کرده و خرد کنید و با مقداری روغن زیتون،نمک و فلفل و زعفران و سیر و پیاز مزه دار میکنیم از شب قبل مزه دار کنید بهتره؛ در مرحله بعدی کدوحلوایی را طبق عکس خرد کرده و در مقداری زعفران و کره سرخ میکنیم ،سپس فیله های مرغ مزه دار شده را هم جداگانه با کره تفت میدهیم تا کاملا سرخ و طلایی و پخته شود سپس کدوها را به مرغ اصافه کرده و مقداری آبغوره به عنوان چاشنی اضافه کرده و مواد میانی را کنار گذاشته؛ حالا برنجی که از قبل آبکش کردید را به صورت لایه‌لایه با مواد تهیه شده پر میکنیم. یک لایه برنج در قابلمه بریزید و روی آن را با مرغی و کدو پخته پر کنید. سپس سراغ لایه‌های بعدی بروید مابین کدوها دارچین بزنید من یادم رفت تو اسلاید عکس ها بنویسم و وقتی همه مواد را در قابلمه ریختید، روی آن زعفران غلیظ دم کرده ریخته. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍰🍰🍰 اول شربت خاگینه اماده می کنیم به این صورت که: یک لیوان شکر با نصف لیوان آب می ذاریم بجوشه چند تا دونه هل و یک چهارم پیمانه گلاب و دو ق زعفرون میریزیم و زیر شعله رو کم می کنیم می ذاریم ۱۵ دقیقه بجوشه و قوام بیاد . یک ق مربا آبلیمو ترش می ریزیم و از روی حرارت برمیداریم میذاریم سرد شه. . پنج عدد هویج نسبتا بزرگ رو با رنده ریز ، رنده می کنیم و آبش و کامل میگیریم‌ . چهار عدد تخم مرغ ، یک ق مربا بکینگ پودر، نصف ق م وانیل و یک ق غذا آرد اضافه و خوب مخلوط می کنیم . تابه ‌ی نچسبی رو انتخاب کرده و چرب می کنیم نصف مایه رو ریخته ، صاف می کنیم. گردوی خرد شده ، پودر گل محمدی و دارچین روی سطح مایه به طور یکنواخت می ریزیم و بقیه مایه رو هم ریخته و صاف می کنیم. در تابه رو با دم کنی می ذاریم و روی شعله ملایم به مدت نیم ساعت می پزیم . وقتی زیرش طلایی شد . برمی گردونیم تا سمت دیگه‌اش طلایی بشه. از روی حرارت برمیداریم و به شکل دلخواه برش می زنیم و شربت سرد شده رو می ریزیم و می ذاریم تا شربت و بکشه به جونش . _توی فر هم می تونید بپزید فقط باید روش و با ورق آلومینیوم بپوشونید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
روشی لذیذ و خوشمزه😍🧆🧆🧆 پیاز رنده شده : دو عدد سیر رنده شده : سه حبه فلفل دلمه ای قرمز و رنده شده : یک عدد گوشت چرخ کرده : یک کیلوگرم فلفل سبز خرد شده : ۱ تا ۲ عدد زیره سبز : ۱/۴ قاشق چایخوری سماق : ۱/۴ قاشق چایخوری نمک : یک قاشق چایخوری زنجبیل : یک قاشق چایخوری گشنیز خرد شده : یک پیمانه پودر فلفل قرمز : نصف قاشق چایخوری مغز نان باگت : ۱ عدد شیر : ۱ پیمانه برای پخت کوفته ترکی ابتدا پیازها را رنده کنید و آب آن ها را بگیرید سپس پیاز رنده شده را با گوشت چرخ کرده و سیر رنده شده و گشنیز خرد شده و فلفل دلمه ای رنده شده و فلفل سبز خرد شده و زیره و سماق و زنجبیل و نمک مخلوط کنید و ورز بدید. در مرحله بعد مغز یک عدد نان باگت را درون یک پیمانه شیر حل کنید و به مخلوط گوشتی اضافه کنید و مخلوط گوشتی را هم بزنید. از مخلوط گوشتی به اندازه یک نارنگی بردارید و مخلوط گوشتی را به شکل بیضی و گرد و یا شبیه به کتلت فرم بدید. درون تابه ای مناسب مقداری روغن بریزید و تابه را روی حرارت گاز قرار دهید تا روغن داغ شود سپس دو طرف کوفته ها را روی حرارت ملایم شعله گاز سرخ کنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥘🥘🥘🥘 اول ساق ران هارو زردچوبه و فلفل سیاه زدم و تو روغن سرخ کردم و گذاشتم کنار.تو همون روغن یه پیاز متوسط که رنده کردم و تفت دادم و بعد یه سیر رنده شده اضافه کردم.(قارچو تمیز شستم اگه بزرگه از وسط نصف کنید و اگه ریزه خورد نکنید )به پیازو سیر اضافه کردم و تفت دادم و بعد مرغهارو اضافه کردم یه لیوان آب جوش ریختم و گذاشتم نیم ساعت بپزه.بعد یکم جعفری خورد شده اضافه کردم(دو قاشق غذا خوری).تو یه ماهیتابه یه قاشق کره به همراه یه قاشق رب و یه قاشق ارد با هم تفت دادم نصف لیوان آب ریختم وقتی مواد یکدست شد به خورشتمون اضافه کردم و در آخر دوقاشق آب غوره ریختم .نمکش هم تست کنیداگه کم بود یکم اصافه کنید .۵ دقیقه قل بخوره و تمام .😋 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍰 🥚مواد لازم: 4 عدد تخم مرغ 1.5 پیمانه شکر دانه ریز 1 پیمانه روغن 1 پیمانه شیر آب 1 عدد لیموی بزرگ و پوست رنده شدش 3 قاشق غذاخوری نشاسته (ذرت / گندم) 2.5-3 فنجان آرد 1.5 بسته بکینگ پودر (۱۵گرم) 1 بسته وانیل (۵گرم) نصف قاشق چای خوری زردچوبه (اختیاری) 🍋مواد لازم برای ؛ آب 1 عدد لیموی بزرگ 4 قاشق غذاخوری پودر قند طرز تهیه: اول از همه ، تخم مرغ ها و پودر قند روی توی یه کاسه با هم مخلوط می کنیم و با همزن میزنیم. وقتی خامه ای شد ، روغن ، شیر ، آب لیمو و پوستشو اضافه می کنیم و دوباره میزنیم. در آخر ، همه مواد خشک رو به مخلوط مایع اضافه می کنیم و با لیسک کاملاً مخلوط می کنیم تا یکدست بشه. مخلوط رو داخل قالب کیکی که یکم چرب و آردپاشیش کردیم می ریزیم. چند بار قالب رو روی پیشخوان محکم می زنیم تا هوای بینش خارج شخ ، بعد میزاریمش توی فر 160 درجه از قبل گرم شده تا بپزه. در تا کیکمون داره آماده میشه ، آب لیمو و پودر قند رو توی یه کاسه مخلوط می کنیم. بعد از اینکه کیک پخت از فر درش میاریم و میزاریم خنک بشه ، بعد توی ظرف سرو برش میگردونیم و سسی که آماده کردیم می ریزیم روش. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍌 1 بسته خامه (200گرم) یک بسته بیسکویت کودک (172 گرم) دو عدد موز 1 لیتر شیر 2 تا زرده تخم مرغ نصف پیمانه سر پر شکر نصف پیمانه آرد 1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت 1 بسته وانیل (5گرم) 🥛طرز تهیه : خامه ای که استفاده میکنیم باید سرد باشه. خامه ی سردو با همزن خوب میزنیم تا فرم بگیره بعد از اینکه فرم گرفت باز بزارینش توی یخچال. شیر ، زرده تخم مرغ ، شکر ، آرد و نشاسته رو به توی یه قابلمه بزرگ با هم مخلوط میکنیم و میزاریم روی حرارت مرتب هم میزنیم تا غلظتش عین فرنی بشه وقتی شروع کرد به غل غل زدن حرارتو خاموش میکنیم و وانیل رو اضافه و خوب مخلوط میکنیم. سپس میزاریم خنک بشه حتما روی محلبیو با سلفون روشو میپوشونیم تا سفت نشه و میزاریمش توی یخچال. خامه رو از یخچال در میاریم مثل قبل باز با همزن بزنینش به محلبی اضافه ش میکنیم و 1-2 دقیقه دیگه هم میزنیمش. بیسکویت های کودک رو خرد میکنیم.موزها رو هم ریز خرد میکنیم. داخل لیوان سرو مقداری بیسکویت ، موز ، سپس محلبی خامه ای ، باز بیسکویت ، موز و محلبی خامه ای میریزیم تا لیوانمون پر شه. میزاریمش توی یخچال تا 1 ساعت استراحت کنه. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍔 با این مقدار مواد 14 همبرگر درست میشه اگه بخواین با خیال راحت میتونین تا یه هفته تو فریزر بزارینش 🧅مواد لازم؛ -1 کیلوگرم مرغ بدون استخوان -1 عدد تخم مرغ -5 حبه سیر -1 لیوان چایخوری آردسوخاری -1 قاشق چایخوری فلفل قرمز -1 قاشق چایخوری کاری -1 قاشق چایخوری فلفل سیاه -نمک 🧄مواد لازم برای غلتاندن: - آرد سوخاری -2 عدد تخم مرغ 🍔طرز تهیه؛ مرغ رو داخل غذاساز میریزیم بعد داخل یه کاسه میریزیمش همه ی مواد برگرو بهش اضافه میکنیم و خوب ورز میدیم و نیم ساعت میزاریمش توی یخچال تا استراحت کنه. اگه وقت ندارید میتونین همون موقع هم سرخش کنین. بعد از اینکه مواد مرغ استراحت کرد شکلش میدیم و داخل تخم مرغ میزنیم بعد داخل آرد سوخاری واردش میکنیم و سرخش میکنیم و با نان همبرگر و کاهو ، پنیر چدار ، پیاز و ترشی سرو میکنیم. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🌸ســـلام 💞به دلهای گرمتون 🌸سلامی به 💞قلب پاک و پر مهرتون 🌸آرزو میکنم امروزتون 💞از شوق سر ریز باشید 🌸و لبخندی به بلندی آسمان 💞رو لبهاتون نقش ببندد 🌸صبح زیبای دوشنبہ تون بخیر 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
😍 مواد لازم: برای املت سبزیجات: دو عدد تخم مرغ ۲فنجان بیبی اسفناج نصف فنجان کلم پیچ سفید ریز خردشده ۱قاشق روغن زیتون ۱حبه سیر خردشده پیاز خردشده نمک و فلفل ۱قاشق چایخوری ادویه با زردچوبه طرز پخت: ابتدا روغن زیتون را روی حرارت متوسط گرم کرده سیر و پیاز را اضافه کنید و سپس کلم ها را اضافه کرده و مقداری تفت بدید تا نرم شود همچنین اسفناج و ادویه و زردچوبه را اضافه کرده و باهم تفت دهید و دراخر تخم مرغ ها را بزنید و بگذارید باهم ترکیب و پخته شود. آن را از تابه درآورده و همراه با اسفناج تفت داده شده و نارنگی و توت فرنگی میل کنید نوشجان 😘 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕