eitaa logo
آشپزخونه
210.1هزار دنبال‌کننده
12.9هزار عکس
7.6هزار ویدیو
300 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/a40d.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از آشپزخونه
@aahpazzkhooneh
هدایت شده از آشپزخونه
گوشت چرخکرده 200 گرم پیاز داغ 3 ق سوپ خوری هویج پخته و نگینی شده ½ پیمانه  نخود فرنگی پخته ½ پیمانه فلفل دلمه ای نگینی خرد شده 2 ق سوپخوری رب گوجه فرنگی 3 ق سوپخوری نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن به میزان لازم روغن به میزان لازم پنیر پیتزا (موتزارلا یا گودا) 1 پیمانه طرزتهیه: ابتدا گوشت و پیاز داغ را در مقداری روغن تفت میدهیم. نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن را هم اضافه کرده و مخلوط میکنیم. سپس سبزیجات (نخودفرنگی، فلفل دلمه، هویج) و رب را هم اضافه و مخلوط میکنیم و میگذاریم مواد کاملا جا بیافتاد و کنار میگذاریم. حالا مواد گوشتی را در ظرف مخصوص فر بریزید. روی مواد گوشتی را با پنیر بپوشانید کمی روش آویشن بریزید و روی پنیر را هم با سیب زمینی پوشانیده و با چنگال خطوطی روی پوره ایجاد کنید تا زیباتر شود (میتوانید پوره سیب زمینی را در قیف با ماسوره ستاره ریخته و روی پنیر را با شکوفه های سیب زمینی بپوشانید یا اینکه سیب زمینی ها رو تو دست عین گردو گرد کنید و بچینید). ظرف را برای مدت نیم ساعت یا تا زمانی که روی پوره طلایی شود در فر داغ شده با حرارت 180 درجه سانتیگراد یا 375 درجه فارنهایت قرار میدهیم سپس با همان ظرف سرو میکنیم @ashpazzkhooneh
هدایت شده از آشپزخونه
@ashpazzkhooneh
هدایت شده از آشپزخونه
@ashpazzkhooneh
هدایت شده از آشپزخونه
۱لیوان شیر و ۱ ق غ خ پودر ژلاتین ۲تا۳ق غ شکر مخلوط کنید بزارین روی بخار آب تا حل بشه بعد۱ق غ خ خامه در مواد خوب مخلوط کنید داخل قالب بریزین بزارین داخل یخچال ٢_۱ ساعت بماند @ashpazzkhooneh
هدایت شده از آشپزخونه
✏️مواد لازم برای۳ نفر 🔸برگ سیر: ۳ دسته 🔸تخم مرغ: ۲ عدد 🔸زردچوبه: به مقدار لازم 🔸نمک و فلفل: به مقدار لازم ♨️طرز تهیه 🔹ابتدا برگ سیر را به صورت دسته‌ای به فاصله یك سانتی‌متر برش زده و بعد كاملا شسته و آبش را بگیرید و در تابه با روغن داغ تفت دهید. 🔹تخم‌مرغ‌ها را دز ظرفی بشكنید و آنها را با زردچوبه ،نمك و فلفل زده و در تابه جدا گانه سرخ كنید. در انتها به تخم‌مرغ سرخ‌شده برگ سیر اضافه كرده و 10 دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید. 🔶سایر نکات 🔸به جای برگ سیر درمی‌توان از تره‌فرنگی استفاده كرد. سیرابیج غذای محلی استان گیلان است. اگر دوست دارید مقداری زعفران به تخم مرغ بزنید تا زیباتر شود. این غذا را می توانید به شكل یك تكه هم درست كنید و مثل كوكو با نان سرو كنید. @ashpazzkhooneh
هدایت شده از آشپزخونه
animation.gif
415.3K
@ashpazzkhooneh
هدایت شده از آشپزخونه
animation.gif
352.2K
@ashpazzkhooneh
آشپزخونه
@ashpazzkhooneh
👆👆👆 مواد لازم: شیر خشک=2 قاشق غذاخوری خامه=1 قاشق مرباخوری وانیل=کمی آب جوش=1 لیوان شکر=در صورت تمایل پودر کاکائو برای تزئین طرز تهیه: تمام مواد را در مخلوط کن به مدت یک دقیقه خوب با هم مخلوط می کنیم سپس مخلوط را در لیوان یا کوپ ریخته و روی آن را کمی پودر کاکائو می ریزیم. @ashpazzkhooneh
هدایت شده از آشپزخونه
✏️مواد لازم 🔸کلم قمری 500 گرم 🔸گوشت چرخ کرده 250 گرم 🔸پیاز 2 عدد 🔸تخم مرغ 1 عدد 🔸برنج 3 لیوان 🔸آرد نخودچی 2 قاشق غذاخوری 🔸سبزی ( شوید.تره.ترخان.ریحان ) 100 گرم ♨️طرز تهیه 🔹داخل کاسه ای گوشت چرخ کرده ، 1 عدد پیاز رنده شده ، آرد نخودچی ، تخم مرغ ، مقداری نمک و فلفل را خوب مخلوط کنید تا مواد یکدست شوند ( آب پیاز رنده شده را با دست بگیرید ) 🔹 با دست از مواد کوفته بردارید و قلقلی های یک اندازه ای درست کنید و در روغن سرخ نمائید و کنار بگذارید ( بهتر است قلقلی ها را به اندازه یک فندق گرد کنید ). 🔹کلم قمری ها را رشته ای خرد کنید و داخل قابلمه بریزید و با مقداری نمک ، زردچوبه و 1-2 لیوان آب بپزید تا نرم شوند ( آب کلم باید تمام شود ). 🔹داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و 1 عدد پیاز را خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم شود سپس کلم های پخته و سبزی های خرد شده را اضافه کنید و چند دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید. 🔹 برنج را 30 دقیقه خیس دهید سپس با چند لیوان آب و مقداری نمک داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید و پس از اینکه کمی جوشید آبکشی کنید ( برنج را زمانی آبکشی کنید که وقتی میان دو انگشت میفشارید اطراف برنج نرم و مغز آن کمی خام باشد ). 🔹قابلمه را روی حرارت قرار دهید ، ته قابلمه مقداری روغن بریزید و ته دیگ دلخواه تان را قرار دهید ( نان ، سیب زمینی و … ) ، مایه کلم ، گوشت های قلقلی و برنج را لایه لایه داخل قابلمه بریزید تا وقتی که مواد تمام شوند. 🔹حرارت را زیاد کنید تا برنج بخار کند سپس نصف لیوان آب را با مقداری روغن مخلوط کنید و روی برنج بریزید و حرارت را کم کنید ، پس از دم کشیدن برنج را در دیس بکشید و با گوشت قلقلی ، برنج زفرانی و … سرو کنید. 💡نکته ها 🔸می توانید بجای سبزی های تازه از سبزی های خشک نیز استفاده کنید، در صورت تمایل 1 قاشق چایخوری پودر لیمو عمانی برای طعم بهتر به مخلوط کلم اضافه نمائید ، بجای کلم قمری از کلم سفید هم میتوانید استفاده کنید. @ashpazzkhooneh
هدایت شده از آشپزخونه
animation.gif
416K
@ashpazzkhooneh
هدایت شده از آشپزخونه
✏️مواد لازم 🔸پودر نارگیل: به مقدار لازم 🔸خلال پسته: ۱/۳ پیمانه 🔸گردو خرد شده: ۱/۳ پیمانه 🔸هل: ۱ قاشق چای خوری 🔸پودر قند: ۱۲۵ گرم 🔸کره: ۱۲۵ گرم 🔸آرد نخودچی: ۲۵۰ گرم ♨️طرز تهیه 🔹ابتدا آرد نخودچی را داخل تابه نچسب ریخته، روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم و مرتب آن را هم می‌زنیم تا طلایی رنگ شود، سپس آن را 2بار الك می‌كنیم. 🔹كره را در ظرفی جداگانه ریخته، می‌گذاریم تا داغ شود، سپس آرد را به آن اضافه كرده و تفت می‌دهیم تا به رنگ قهوه ای روشن شود. 🔹پس از آن آرد را از روی حرارت برداشته، پودر قند و هل را اضافه می‌كنیم و پس از خوب مخلوط كردن می‌گذاریم تا كمی از حرارت آن كم شود، سپس روی سطح صافی لایه نازكی حلوا را پهن كرده، گردو و خلال پسته را روی آن ریخته و با وردنه به آرامی روی خمیر می‌كشیم تا خشكبار در خمیر حلوا فرو رود، 🔹سپس یك لایه دیگر و همین كار را دوباره انجام میدهیم بعد قالب زده و در ظرف موردنظر گذاشته و آن را با پودر نارگیل تزیین می کنیم. 💡سایر نکات 🔸اگر دوست دارید 1 قاشق غذاخوری گلاب به حلوا اضافه كنید. بهتر است خلال پسته و گردو را از شب قبل داخل گلاب و شكر و آب قرار دهید تا خوشمزه تر شوند. 🔸هر نوع مغز دیگری را می توانید به این حلوا اضافه كنید. بهتر است روی لایه آخر كمی شكلات آب شده یا كرم كاكائو اضافه كنید. @ashpazzkhooneh