eitaa logo
آشپزخونه
196.6هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
9.2هزار ویدیو
301 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/AW9c.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
🦪 🐟اگه می خواید یه ماهی کباب خوشمزه درست کنید روی ماهی کمی سس مایونز بزنید. کمی هم نمک. قبل از کباب کردن ماهی ادویه جات نزنید. اما بعد از آماده شدن کباب می تونید آبلیمو به ماهی بزنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍹🍺 🟠مواد لازم🟠 🔷۱/۲ پیمانه انگور سفید یخ زده 🔷۱/۲ انگور قرمز یخ زده 🔷۱ عدد پرتقال 🔷۱ عدد لیموترش 🔷۴ پیمانه نوشیدنی زنجبیلی 🔷۴ پیمانه آب انگور سفید 🍂طرز تهیه لیموترش و پرتقال را قاچ کرده و درون پارچ بریزید. بقیه مواد را به آن ها افزوده و هم بزنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🌮🌮🌯 🥚🍳تخم مرغ با سبزی 🧅برای تهیه این شام، یک عدد تخم مرغ را آبپز و آن را با ۲ لیوان از سبزی هایی مانند کدوی سبز حلقه حلقه شده، فلفل دلمه ای ورقه شده و هویج ریزریز و پخته شده با کمی آبلیمو و شکر سرو کنید. 🍳برای طعم دار کردن سبزی ها بهتر است آنها را در یک قاشق مرباخوری روغن کانولا تفت دهید. این غذا بین ۲۰۰ تا ۲۵۰ کیلوکالری انرژی دارد. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🧇 🥐مواد لازم 🥨کره : ۶۰ گرم 🥨آرد : ۴۰ گرم 🥨شیر : یک پیمانه 🥨تخم مرغ : ۴ عدد 🥨پنیر پیتزا رنده شده : ۱۲۵ گرم 🥨قارچ خرد شده : ۲۵۰ گرم 🥨کره جهت چرب کردن ظرف ( ظرف باید نسوز باشد ) : ۳۰ گرم 🥨نمک و فلفل به میزان لازم . 🥞طرز تهیه کره و شیر و آرد و نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا غلیظ شود. زرده های تخم مرغ را یکی یکی به مایع اضافه کنید سپس مقدار زیادی از پنیر رنده شده را به آن بیافزائید . قارچها را جداگانه تفت دهید . سفیده های تخم مرغها را به هم زده تا پف کند و به مایع قبلی اضافه کنید . داخل ظرف سوفله را با کره چرب کنید و یک لایه از مخلوط را بریزید و سپس یک لایه از قارچ و باز یک لایه از مخلوط و یک لایه از قارچ تا ظرف پر شود . بقیه پنیر ها را روی آن بپاشید و به مدت۲۰ تا ۳۰ دقیقه در فر با حرارت متوسط قرار دهید تا بپزد .😋 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🌯 🌮مواد لازم: 🔸۸ عدد تخم‌مرغ بزرگ 🔸¼ فنجان (۶۰ میلی‌لیتر) شیر 🔸۱۴۰ گرم پنیر سوئیسی 🔸نمک و فلفل تازه آسیاب شده 🔸۱ قاشق غذاخوری روغن‌زیتون 🔸۱۴۰ گرم ژامبون تکه شده 🔸۲۲۵ گرم ذرت 🔸۵ عدد پیازچه خردشده 🔸یک عدد فلفل هالاپینو 🌯طرز تهیه🌯 ۱. فر را از قبل گرم کنید. در کاسه‌ای بزرگ شیر و تخم‌مرغ را آن‌قدر هم بزنید تا به‌خوبی باهم ترکیب شوند. نیمی از پنیر و نمک و فلفل را اضافه کنید و ترکیب را کنار بگذارید. ۲. در ظرفی مناسب فر، روغن ریخته و آن را داغ کنید. ژامبون را در روغن سرخ‌کنید تا قهوه‌ای شود، اما مراقب باشید خشک نشود. سپس همه ژامبون‌ها به‌جز یک قاشق غذاخوری آن را از ظرف بردارید. ۳. ذرت، پیازچه و فلفل هالاپینو را اضافه کنید و حدود ۴ دقیقه هم بزنید. با نمک و فلفل به ترکیب طعم دهید. ۴. پوره تخم‌مرغ را داخل تابه بریزید و حدود ۲ دقیقه بپزید و دائم آن را هم بزنید. باقی‌مانده‌ی پنیر، مخلوط ژامبون و چند برش از فلفل هالاپینو را روی آن بریزید. ۵. ظرف را به مدت چند دقیقه در فر قرار دهید تا سطح مواد کاملاً طلایی‌رنگ شوند. سپس تا غذا را داغ سرو کنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍗🍗 ✅مواد لازم: 🥔چیپس ساده یه بسته متوسط 🧄فیله مرغ پخته شده ۲۰۰ گرم 🧅کالباس خشک یا مرغ (به دلخواه) ۳ برگ متوسط 🧅قارچ۲۰۰ گرم 🌶فلفل دلمه عدد متوسط 🌽ذرت و نخود کنسروی (به دلخواه) هرکدام یک قاشق سوپ خوری 🧀پنیر پیتزا۱۵۰ گرم 🌱آویشن و فلفل سیاه و زرد چوبه به اندازه دلخواه 🟠طرزتهیه اولین قدم باید قارچ خرد شده و فلفل دلمه خرد شده را در ظرفی ریخته کمی فلفل سیاه و زرد چوبه زده وبدون روغن با ماکزیمم قدرت مایکروفر به مدت ۴ دقیقه دکمه استارت رو میزنیم. پس از آماده شدن اگر قارچ هنوز آب اضافی داشت حتمآ دور بریزید. اکنون تمام موادی که داریم پخته شده هست و دیگر نیازی به حرارت پخت ندارد. ظرف گرد چینی یا پیرکس برای ۲ نفرتهیه کنید، یک ردیف چیپس بچینید سپس از تمامی مواد به جز ادویه‌ها و پنیر به صورت منظم و یکسات همانند ریختن مواد روی نان پیتزا بریزید سپس نیمی از پنیر روی مواد ریخته. دوباره یک ردیف دیگر چیپس باقیمانده مواد را ریخته ومابقی پنیر رو اضافه میکنیم. ظرف را به مدت ۲ الی ۲:۳۰ دقیقه با ماکزیمم قدرت در ماکروفر گذاشته تا آماده گردد. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥙 🥗 برای ۴ تا ۵ نفر 🍈شلغم متوسط پوست گرفته و رنده شده ۳ عدد 🥕هویج متوسط پوست گرفته و رنده شده ۳ عدد 🌿جعفری خرد شده نصف لیوان 🟡دانه کدو خام ۱ لیوان 🍋آب لیمو ترش نصف عدد 🍾روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری 🧂نمک به میزان لازم 🥙طرز تهیه 🥙 تمام سبزیجات را با هم مخلوط کرده و سپس آب لیموترش و روغ زیتون و نمک را با هم مخلوط کرده به سالاد اضافه کنید. این سالاد را تا ۴۸ ساعت می توانید در یخچال نگه دارید. شلغم بعد از رنده شدن تغییر رنگ داده و سفیدی آن زرد می شود بنابراین بهتر است سالاد را آماده کرده و درست قبل از سرو شلغم را رنده کنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🌸🍃🌸 امروزت سرشار از یاد خدا💖 دلت گرم به همراهی همیشگی اش💞 و توکلت بر او که بهترین تکیه گاهه☺️ بسم الله الرحمن الرحیم 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
تخم‌مرغ ۴ عدد کنسرو ذرت و نخود فرنگی مجموعا ١ پیمانه هویج آبپز و رنده یا نگینی ١/۴ پیمانه گوجه فرنگی متوسط ٢ عدد فلفل دلمه متوسط ١ عدد کره ‌ نمک فلفل سیاه زردچوبه میتونید این املت رو روی گاز و داخل تابه و یا توی فر و داخل قالب مافین درست کنید. گوجه و فلفل دلمه رو نگینی خرد کنید و توی کره تفت بدید. تخم‌مرغ ها رو توی یه کاسه بشکنید و نمک و فلفل سیاه و زردچوبه رو اضافه کرده و مخلوط کنید. تخم‌مرغ ها رو توی تابه یا قالب مافین بریزید و روی اونها گوجه و فلفل دلمه و نخود فرنگی و ذرت و هویج بریزید. اگر روی گاز املت رو میپزید حرارت رو کم کنید که تخم‌مرغ ها خودشون رو بگیرن. اگر توی فر املت رو میپزید، توی فر ١٨٠ درجه به مدت ٢٠ تا ٢۵ دقیقه. حتما از قالب های مافین نچسب استفاده کنید. میتونید بنا به سلیقه هر کدوم از مواد رو حذف کنید یا مواد دیگه ای که می‌پسندید جایگزین یا اضافه کنید، مثل پیاز داغ و سیر و پنیر پیتزا و جعفری و ... 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🌮 🎈مواد لازم: 🥙قارچ۵۰۰۰ گرم 🥙لیمو ترش۲ عدد 🥙روغن زیتون یا کره به میزان لازم 🥙خامه۰۰ ۱ گرم 🥙زرده تخم مرغ۲ عدد 🥙نمک و فلفل به میزان لازم 🥙پنیر پیتزا۲۰۰ گرم 🔸طرزتهیه قارچ‌ها را شسته و بعد از خرد کردن خشک کنید و آبلیمو به آن‌ها اضافه کنید تا سیاه نشوند سپس قارچ‌ها را در کره یا روغن زیتون سرخ کنید. خامه؛ زرده تخم مرغ؛ نمک و فلفل را در کاسه ایی باهم مخلوط کرده خوب هم بزنید. کف ظرف پیرکس را کمی چرب کرده و با قارچ‌های سرخ شده بپوشانید؛ سپس با مخلوط خامه و زرده‌های تخم مرغ روی قارچ‌ها را نیز بپوشانید و در آخر پنیر پیتزای رنده شده را نیز روی مواد بپاشید و ظرف را در فر با درجه حرارت ۲۴۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا پنیر‌های روی ظرف طلایی شوند.😋 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥘 🥗مواد لازم برای ۲ نفر : 🌮 سینه مرغ ۱ عدد از وسط نصف شده 🌮 کدو ۲ عدد کوچک مربع خرد شده 🌮 گوجه فرنگی ‌۲ عدد کوچک مربع خرد شده 🌮فلفل دلمه ‌۲‌عدد کوچک مربع خرد شده 🌮پیازچه ۴ شاخه حلقه خرد شده 🍛طرز تهیه: ابتدا سینه مرغ را از وسط نصف می‌کنیم و آرام آن را می‌کوبیم تا پهن شود. با یک استکان آب و روغن زیتون مرغ را می‌گذاریم تا بپزد. یا بعد از بخارپز کردن مرغ روغن زیتون روی مرغ می‌مالیم. اما در کنار این سینه مرغ، سبزیجاتی که بسیار مفید و مغذی است، کدو را ۱۰ دقیقه می‌پزیم مربع‌مربع می‌کنیم با بقیه سبزیجات و کمی روغن زیتون و خیلی کم فلفل و لیموی تازه مزه‌دار می‌کنیم و وقتی سینه مرغ پخته شود سبزیجات را روی سینه مرغ می‌ریزیم. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🌮برای پخت این غذا کافی است ۳ عدد بادمجان متوسط را با پوست حلقه حلقه کنید و در کمی روغن به صورت گریل شده درآورید. روی هر حلقه یک حلقه گوجه فرنگی بگذارید و آن را با پنیر موزارلا بپوشانید. 🧆برای دادن طعم بهتر به این غذا می توانید کمی جعفری خردشده به آن اضافه کنید. این حلقه ها باید در سینی فر به مدت ۶ تا ۷ دقیقه حرارت ببینند تا آماده خوردن شوند.😋 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕