#طرز_تهیه_سوهان😋
🥠آرد جوانه گندم ۲ قاشق غذاخوری
🥠آرد سفید یک قاشق غذاخوری
🥠شکر ۲۱۰ گرم
🥠کره ۱۶۰ گرم
🥠عسل ۲ قاشق غذاخوری
🥠بادکا (گلوکز) ۵/۱ قاشق غذاخوری
🥠گلاب ۲/۱ لیوان
🥠زعفران ۲/۱ قاشق چایخوری
🥠هل ۲/۱ قاشق چایخوری
🥠خلال بادام و پسته ۱۵۰ گرم
🍪طرز تهیه:🥣🍽
برای تهیه سوهان در ابتدا دو آرد را با هم مخلوط کرده کمی تفت میدهیم تا بوی خامی آرد از بین برود. سپس گلاب و شکر را اضافه مینماییم مرتب هم میزنیم. به طوریکه مواد به بدنه نچسبد. مواد که کف کرده کره را افزوده بعد از کمی جوش عسل – بادکا را افزوده و حرارت را ملایم میکنیم رنگ مواد باید خرمایی شود. مواد به حالت انگشتانه میجوشد. مواد که از ظرف برگشت به روی فویل چرب شده با فاصله ریخته و خلال بادام پسته روی آن ریخته و روی آن مهر میکشیم.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#غذاها را بخارپز کنید
🔹یکی از اصلیترین دلیلی که بسیاری از مردم بر بخار پز کردن مواد غذایی تاکید دارند، سالمتر بودن این روش نسبت به روشهای پخت و پز دیگر (مانند سرخ کردن در روغن) است.
🔹تحقیقات متعدد نشان داده است زمانی که از روشهایی مانند سرخ کردن، آب پز کردن، و یا کباب کردن مواد غذایی استفاده میشود حجم قابل توجهی مواد مغذی از بین میرود.
🔹همچنین زمانی که شما از روش بخارپز برای تهیه غذا استفاده میکنید دیگر نیازی به استفاده از روغنهای مضر و یا افزودنیهای دیگر در طول فرآیند پخت و پز نیستید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#سوفله_فرانسوی
مواد اصلی
🔸پنیر پیتزا ۱۵۰ گرم
🔸تخم مرغ ۵ عدد
🔸شیر۲ لیوان
🔸آرد۵۰ گرم
🔸کره ۵۰ گرم
🔸نمک و فلفل به مقدار لازم
🥠آرد را با مقداری نمك مخلوط كرده و ۳مرتبه الك كنید تا سبك شود.سپس آن را كم كم به كره اضافه كرده و مخلوط میكنیم تا به اصطلاح جمع شود.سپس شیر را اضافه كرده و مدام هم میزینم .تخم مرغ را در ظرفی شكسته و زرده و سفیده های آن را جدا میكنیم و زرده را به مواد تابه اضافه كرده و مخلوط میكنیم.پس از مخلوط کردن تخم مرغ باید سریع پنیر پیتزا را اضافه کنید به طوری كه اضافه کردن زرده تخم مرغ و پنیر با تاخیر زمان بسیار كمی انجام شود.
سفیده های تخم مرغ و اندکی نمک را خوب با همزن بزنید تا خود را بگیرد ، اجازه دهید مایه سوفله خنک شود. سپس کم کم سفیده زده شده را به مواد سوفله اضافه کنید و به آرامی با قاشق مخلوط نمائید.ظرف را چرب کنید و با مقداری پنیر دیواره های ظرف را بپوشانید سپس مایه سوفله را داخل ظرف بریزید و در طبقه وسط فری که از قبل گرم کرده اید به مدت ۴۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا بپزد.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#رول_ژامبون_سوخاری
🌮مواد اصلی
▫️نان تست ۴ عدد
▫️ژامبون ۴ ورق
▫️پنیر چدار یا گودا ۴ ورق
▫️آرد سفید به مقدار لازم
▫️آرد سوخاری به مقدار لازم
▫️تخم مرغ ۱ عدد
▫️شیر ۱/۴ پیمانه
▫️نمک و فلفل به مقدار لازم
🥙طرز تهیه : اطراف نان تست رو با چاقو جدا کنید.حتما از نان تست تازه استفاده کنید . با وردنه روی نان تست بکشید تا نازک بشه.روی نان تست یک ورق ژامبون قرار بدید.سپس یک ورق پنیر گودا یا چدار روی ژامبون قرار بدید.نون رو با احتیاط رول کنید.رول رو به صورت محکم داخل یک نایلون بپیچید تا محکم وفیکس شود سپس نیم ساعت داخل فریزر استراحت بدید.تخم مرغ و شیر و نمک و فلفل رو مخلوط کنید.رول رو بعد از استراحت ابتدا داخل آرد سفید سپس داخل مخلوط شیر وتخم مرغ و بعد داخل پودر سوخاری بزنید سپس داخل روغن سرخ کنید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#پخت_اسنک_کالباس_با_ماهیتابه_لذیذ
🌮 مواد لازم
🔸نان تست : دو عدد
🔸کالباس : یک برگ
🔸سیر رنده شده : نصف قاشق چایخوری
🔸کره : ۱۰ گرم
🔸قارچ متوسط : دو عدد
🔸پنیر پیتزای رنده شده : دو قاشق غذاخوری
🔸نمک : به مقدار لازم
🔸سس کچاپ : به مقدار لازم
🥪دستور پخت : برای تهیه اسنک کالباس ابتدا دور نان های تست را جدا نمایید سپس سیر را رنده کنید و کره و سیر را درون تابه بریزید و تابه را روی حرارت ملایم شعله گاز قرار دهید تا کره ذوب شود و مزه سیر را به خود بگیرید سپس مخلوط سیر و کره را روی نان های تست بمالید تا مزه دار شوند. در این مرحله از طرز تهیه اسنک با ساندویچ ساز مقداری سس کچاپ روی نان تست بمالید و پنیر پیتزا رنده شده را هم روی نان ریخته و یک ورق کالباس را روی پنیر پیتزا قرار دهید.قارچ ها را خرد نمایید و درون همان تابه بریزید. یک لایه قارچ روی کالباس قرار دهید سپس مقداری پنیر پیتزا روی قارچ ها بریزید و نان تست دیگر را با سس کچاپ به صورت کامل بپوشانید و روی اسنک قرار دهید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#سلام_صبح_زیباتون_بخیر☕️🌸
🌸يك صبح آرام
✨يك صبح شاد
🌸يك صبح پراز آرزو
✨یك صبح پراز محبت
🌸يك صبح پراز دوستی
✨يك صبح پراز اميـد
🌸براتون آرزومندم
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#نیمروی_سبز
🥚ماهیتابه را روی حرارت متوسط روی گاز بگذارید. کمی روغن بریزید. تا داغ شدن روغن باید ادویهها را اضافه کنید. کمی نعناع خشک را کفمال کنید، کمی فلفل پابریکا میخواهید و مقداری هم تخم گشنیز سائیده شده است. اینها را یکی دو بار بچرخانید. روغن که داغ شد تخممرغ را اضافه کنید. در این مدل از نیمرو بهتر است تخممرغها را هم بزنید تا ادویهها بر همه جای تخممرغها بنشینند. کمی هم نمک و فلفل اضافه کنید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#طرز_تهیه_پیاز_سوخاری_رستورانی
مواد لازم
پیاز خام
آرد گندم
تخم مرغ
پودر سوخاری
نمک و زردچوبه و فلفل
🧅ابتدا پیاز را پوست بکنید و بشویید. بعد از این که خشک شد، آن را به صورت حلقه حلقه برش دهید.یک کاسه بردارید و تخممرغها را داخل آن بشکنید. مقداری نمک و زردچوبه هم اضافه کرده و مواد را با هم مخلوط کنید تا تخم مرغ از حالت لختی در بیاید.پیاز را به مخلوط تخم مرغ آغشته کرده و داخل آرد بغلتانید. مجددا پیاز را داخل تخم مرغ بزنید و به آرد آغشته کنید. در آخر پیاز را داخل پودر سوخاری بزنید. پیاز آماده سرخ شدن است.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#طرز_تهیه_مواد_درون_پيراشكي_كرم دار
🍥مواد لازم کرم:
شکر ………1پیمانه سرخالی
شیر……….1و1/2پیمانه
وانیل شکری…..1قاشق چایخوری
نشاسته ذرت………1/4پیمانه
کره………. 2قاشق غذاخوری
🍩طرز تهيه کرم:
شکر و نشاسته رو باهم مخلوط میکنیم سپس شیر رو اضافه میکنیم بعد روی حرارت ملایم میزاریم تا غلیظ بشه بعد وانیل و کره رو اضافه میکنیم و هم میزنیم و بعد از روی حرارت برداشته و بعد از سرد شدن داخل پیراشکیها میزاریم .
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#جوجه_با_سبزیجات
❇️روش تهیه
1⃣اول از همه سینه مرغ رو به صورت حبه ای و به اندازه دلخواه تکه تکه می کنیم و با زعفران مزه دار می کنیم.
بعد داخل ظرف در دار میریزیم و با دوقاشق سس مایونز ، یک پیاز خلالی شده، یک عدد گوجه رنده شده، نمک، فلفل سیاه، چند تکه فلفل دلمه ای، چند قاشق آبلیمو، مخلوط و کامل هم میزنیم و اجازه میدیم حدود دوساعت مزه دار بشند داخل يخچال
2⃣بعد ازین مدت، مرغ هارو بیرون آورده و داخل سیخ چوبی، به ترتیب، یک تکه مرغ، یک تکه کدو، چند تکه فلفل دلمه ای رنگی و یک تکه پیاز، و به همین ترتیب ادامه میدیم تا سیخ پر بشه.
3⃣فر رو به مدت یک ربع میذاریم گرم بشه و طبقه بالای فر، سیخ هارو میچینیم و با دمای ۱۶۰ درجه تنها گریل رو روشن می کنیم و می ذاریم به مدت بیست دقیقه یه طرفش بپزه،
4⃣بعدش جوجه هارو برمیگردونیم و دوطرفش رو، رومال كره و زعفرون میزنیم و اجازه میدیم به مدت بیست دقیقه دیگه با همون دما و گریل، بپزه و برشته بشه.
👩🍳نوش جان👩🍳
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#مافین_چیپس_شکلات
❇️مواد لازم
💠تخم مرغ ... 2 عدد
💠شکر ...3/4 پیمانه
💠کره ...ذوب شده و خنک شده 85 گرم
💠ارد ...2 و 1/4 پیمانه
💠شیر ...3/4 پیمانه
💠ماست ... 3/4 پیمانه ( ابکی نباشه )
💠چیپس شکلات ... 3/4 پیمانه
💠بکینگ پودر ... 2 قاشق چای خوری
❇️روش تهیه
1⃣فر رو روی 350 درجه فارنهایت روشن کنید
2⃣تخم مرغها رو با شکر هم بزنید بهش کره اب شده همراه شیر و ماست رو اضافه و مخلوط کنید .
3⃣ارد و بکینگ پودر رو همراه چیپس شکلات رو مخلوط کنید .. نیازی به میکسر نیست میتونید همزن دستی استفاده کنید .
4⃣داخل قالب مافین کاغذ کپسولی بزارید و قالب رو پر کنید و روی هر کدوم مقداری چیپس شکلات بریزید .
بزارید داخل فر به مدت 25 - 30 دقیقه . بزارید کاملا مافینها خنک بشن و بعد سرو کنید .
👩🍳نوش جان👩🍳
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#مرغ_با_سس_آلبالویی
❇️روش تهیه
1⃣یه پیاز تفت بدید سبك شد مرغ ها رو نمك فلفل زردچوبه بمالید تو همون تابه با کمی زعفرون سرخ کنید
2⃣يك ليوان البالو هسته بگیرید با چند قاشق شکر بزارید رو حرارت آب بندازه وقتي پخت با بلندر میکسش کنید
3⃣حالا پیاز داغ و سس البالويي رو بریزید با کمی آب جوش رو مرغ ها بذارید بپزه و سس غلیظ بشه کمي زعفرون دم کرده و چند تا الو هم اخرای پخت بهش بزنید
👩🍳نوش جان👩🍳
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕