eitaa logo
آشپزخونه
196.6هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
9.2هزار ویدیو
301 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/AW9c.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
🥕 ✍🏻تركيبي است از گوشت/ماهيچه/ران مرغ، پياز سرخ شده، هويج خلالي سرخ شده، آلو، آبليمو/آبغوره، رب گوجه/گوجه فرنگي و محلول زعفرون. 📌ماهيچه رو با پياز سرخ شده، فلفل، زردچوبه، پودر سير و دارچين تفت دادم و گذاشتم تا پخته شد. هويج رو با پوست كن خيلي نازك خلال و خوب سرخ كردم. بعد بهش محلول زعفرون و آبليمو اضافه كردم و در تابه رو گذاشتم تا خوب پخت. 🥘هويج ها رو همراه با آلو كه از قبل خيس كرده بودم ، گوجه فرنگي حلقه شده و نمك به ماهيچه هاي پخته شده اضافه كردم و بعد از يك ربع شعله رو خاموش كردم. اين خورش بايد به روغن بيفته و كم آب باشد 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍶 مواد اصلی 🥣آرد ۲ لیوان سرخالی 🥣شکر۱ لیوان 🥣تخم مرغ۲ عدد 🥣بیکینگ پودر۱ قاشق چای خوری 🥣شکلات تلخ (ترجیحا 65 درصد)۱۰۰ گرم 🥣کره۱۰۰ گرم 🥣پودر کاکائو. ۲ قاشق غذا خوری ۱ 🔆فر را با دمای ۱۸۰ درجه گرم کنید.شکلات را به روش بن ماری ذوب کنید.قالب را با کره چرب کنید. ۲ 🔆کره ی نرم شده و تخم مرغ ها را با همزن خوب مخلوط کنید سپس شکر را اضافه کنید و بعد شکلات آب شده را بریزید و خوب هم بزنید ۳ 🔆حالا پودر کاکائو را ریخته و مخلوط کنید بعد آرد الک شده با بیکینگ پودر را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط بشن. 🔆مایع کیک را درون قالب ریخته و به مدت یک ساعت در فر از پیش گرم شده قرار دهید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🧆 🍣گوشت چرخکرده ۱۵۰ گرم 🍣سویا خشک ۱۰۰ گرم 🍣سیب زمینی ۱ عدد متوسط 🍣پیاز ۱ عدد بزرگ 🍣سبزی معطر خشک 🍣آرد گندم یا پودر سوخاری دو ق غ 🍣نمک و زردچوبه مقداری 🍛پیاز و سیب زمینی رو رنده ریز کرده و آبشو کاملا میگیریم،سویا رو به مدت نیم ساعت با آب گرم یا شیر خیس میکنیم،بعد آبکش کرده،کاملا آبش کشیده شد اونو با سیب زمینی و پیاز یه بار چرخ میکنیم بعد گوشت،سبزی های معطر،نمک،زردچوبه و آرد رو بهش اضافه میکنیم، خوب ورز میدیم و یک ساعت تو یخچال استراحت میدیم و بعد تو روغن سرخ میکنیم. برای چسبندگی بیشتر مواد میتونید یه دونه تخم مرغ هم اضافه کنید. 🥘کسایی که سویا خیلی دوس ندارن بدونن که این کتلت اصلا بو و مزه سویا نداره.بوی گوشت و سبزی غالبه 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥗برای شیرماهی سرخ شده اول تکه های ماهی رو شستم و آبکش کردم و داخل ظرفی گذاشتم و یه پیاز بزرگ رو حلقه حلقه کردم و بمقدار لازم نمک و زردچوبه و فلفل قرمز و پودر زنجبیل و کمی زعفران و آب یک لیمو ترش تازه رو روی ماهی ها ریختم و مواد رو به ماهی ها مالیدم ومابین ماهی ها حلقه های پیاز گذاشتم و در ظرف رو محکم بستم و توی یخچال گذاشتم و بعد از ۱۲ ساعت پیاز رو جدا کردم و ماهی ها رو برداشتم و دوباره با نمکدان کمی نمک روش ریختم و داخل روغن سرخ کردم 🍛 هر طرفش که سرخ شد طرف بعدی رو سرخ کردم تقریبا ۶،۷ دقیقه ای طول کشید تا هر طرف سرخ شد،مواظب باشید موقع برگردوندن ماهیها اونا رو خرد نکنید با استفاده از دوتا کفگیر ماهی ها رو برگردونین. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🌸به به چه صبح دل انگیزی 🍎صبحانه تـون 🌸یك دعای ناب ازتـه دل 🍎الهی همیشه خونه دلتون گرم 🌸دستاتـون پـر روزی 🍎نگـاهتون قـشنگ 🌸ودلتون لبریز از شـادی باشد 🍎صبحتون سرشار از عشق و محبت 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍧 🍌موز رسیده 3 عدد 🍌جو پرک 1 پیمانه 🍌کره بادام زمینی 1/4 پیمانه 🍌پودر بادام 1 پیمانه 🍌برای رویه 🍌شکلات تلخ 150 گرم 🍌روغن یا کره 1 ق چ 🍌پودر پسته 🍽 موزها را له کرده جو پرک و پودر بادام و کره بادام زمینی را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. با اسکوپ از مواد برداشته و در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید بچینید کوکی ها را در فر از قبل گرم شد با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 10 دقیقه بپزید تا زمانی که دور آن طلایی شود کوکی ها را وارونه کرده و دوباره ده دقیقه در فر بپزید. شکلات ها را به همراه روغن یا کره در مایکروفر یا روی بخار آب ذوب کنید کوکی ها را تا نیمه در شکلات آب شده زده روی آن پودر پسته بپاشید 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥘 مواد لازم: ✨جوجه یک عدد ✨حریره سیر یک ق غ ✨رنده زنجبیل تازه تازه یک ق مرباخوری ✨فلفل نیمکوب یک ق چ ✨نمک و زردچوبه پاپریکا و اب زعفران به میزارن لازم ✨اب انار تازه یک لیوان ✨سس انار و رب انار به میزان لازم طرز تهیه جوجه رو تمیز پاک کنیدو بشویید از وسط به دو نیم کنید تمام مواد بجز رب و سس انار را با هم مخلوط کرده و به تمام قسمتهای مرغ اغشته کنید حدود چهار ساعت داخل یخچال بمونه تا مزه بگیره 🍻بعد داخل تابه نچسب بچینید اب انار رو روی جوجه بریزید در تابه رو بزارید وقتی بخار کرد حرارت رو کم کنید تا اب بندازه و مغز پخت بشه گاهی برگردونید سمت دیگه هم رنگ بگیره و خوب بپزه سس باقی مانده از کف جوجه رو خارج کنید با سس انار و رب انار مخلوط کنید تا یکدست بشه 🔛وقتی دو سمت جوجه کمی برشته شد داخل ظرف سرو بکشید و با سس انار اماده شده و چلو زعفرانی سرو کنید توجه کنید من جوجه رو با پوست طبخ کردم و اینکه اصلا از روغن استفاده نکردم 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
مواد لازم: ❌پنیر خامه ای : 1 بسته ❌پنیر چدار : 1 فنجان ❌خامه ترش : 1 فنجان ❌زیتون خرد شده : 1 فنجان ❌فلفل دلمه ای خرد شده : 1 فنجان ❌پیازچه خرد شده : 1/2 فنجان ❌پودر سیر : مقداری ❌نمک : مقداری ❌نان لواش نازک : به تعداد لازم طرز تهیه تمامی مواد بالا را با هم مخلوط کنید. 🧀پنیر چدا و خامه ترش را اضافه کنید.یک سلفون را روی میز پهن کرده و نان لواش را رو آن قرار دهید. پنیرخامه ای را روی نان لواش با کاردک بزنید.از مواد مخلوط شده روی پنیر خامه ای بزنید و به آرامی نان را رول کنید. 🧈رول نان لواش را با سلفون درون یچخال برای چند ساعت قرار دهید تا کاملا سفت شود.رول را بیرون آورده و با چاقو به آرامی برش بزنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥘 . 🌀مرغ با این روش خیلی خوشطعم میشه.بنظرم خوبه که یکبار امتحانش کنید. 🔆هم میتونید از آب پرتقال طبیعی استفاده کنید و هم از آبمیوه های پاکتی .فقط اینکه بعضی مواقع که از آب پرتقال طبیعی استفاده میکنیم ممکنه بعد از پخت کمی طعم تلخی داشته باشه.برای اینکه سس غذا خوشمزه تر و براقتر و کاراملی بشه میتونید یک ق عسل هم بهش اضافه کنید که البته یکمی شیرینش میکنه. . 🌈طرز تهیه:تکه های مرغ رو نمک و کمی فلفل بزنید و لابلاش پیاز بذارید و یکساعت داخل یخچال قرار بدید. بعد پیازهارو جدا کنید و دور بریزید. 🥘مرغها رو در ترکیبی از کره و روغن با حرارت ملایم سرخ کنید تا طلایی بشن. در این روش نیازی به پیاز سرخ شده نیست ولی اگه بخواید میتونید یکی دو ق بریزید. 🔘بعد برای چهار تکه مرغ ، یک و نیم تا دو لیوان آب پرتقال بریزید و بذارید با حرارت ملایم حدود یک ساعت بپزه و سس غلیظ بشه. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍥اول از همه تو یه کاسه یه پیمونه آب و ۱۰۰ گرم نشاسته رو به هم مخلوط کنین حالا ۲ پیمونه شیر و یه پیمونه شکر رو تو قابلمه بریزین و روی حرارت ملایم بذارین و هم بزنین تا شکر حل بشه بعد آب و نشاسته رو از یه صافی رد کنین و کم کم تو شیر بریزین و خیلی خیلی تند مخلوطو با یه همزن دستی هم بزنین چون نشاسته اصن بهتون امان نمیده و یهو تو شیر داغ خودشو میگیره و سفت میشه و اگه نجنبین گوله میشه. حالا مغز تقریبا ده یازده تا هل رو که از قبل از غلافش دراوردینو تو مسقطی بریزین و ۵۰ گرم کره هم بریزین توش و باز خوب با یه همزن دستی همشون بزنین تا گوله نشه و بعد یه پیمونه شیر دیگه و نصف پیمونه گلاب هم اضافه کنین چون درسته که مسقطی فرم گرفته ولی نشاسته هنوز خامه و باید از خامی دربیاد. حالا مدام مسقطی رو هم بزنین تا نشاسته بپزه و مسقطی هم فرم بگیره این کار رو انقد ادامه بدین که 🥗وقتی با یه چنگال روی مسقطی میکشین جای پره هاش بمونه حالا مسقطیمون حاضره. تو یه ظرف که بهتره مستطیل باشه رو چرب کنین و مسقطی رو توش بریزین و بذارینش یخچال تا سفت بشه و بعدم لوزی لوزی ببرینش 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥩 مواد لازم: ✨3 عدد کدو ✨250 گرم گوشت چرخ شده گوساله ✨1 استکان آرد ✨3 عدد تخم مرغ 🌀ادویه های مورد دلخواه (نمک ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز پرک شده) طرز تهیه: 🔘ابتدا کدوها را بشویید و پوست کدو را بکنید و رنده کنید کمی نمک به کدوها اضافه کنید و با قاشق هم بزنید. سپس با دست آب اضافی کدو را بگیرید. یا داخل آبکش بریزید و آب کدو را بگیرید. کدو ها را داخل ظرف بزرگی بریزید و بقیه مواد را اضافه کنید و ورز بدید تا با هم مخلوط شوند. با قاشق از مواد بردارید و داخل ماهیتابه ای که روغن دارد و از قبل داغ شده بریزید و پشت و رو بپزید و سپس سرو کنید. کنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🧈 مواد لازم 🍨6 عدد سفیده تخم مرغ 🔆2 فنجان خامه پرچرب 🥄یک فنجان شکر ❄️1و 1/2 فنجان پسته و مقداری هم برای تزیین طرز تهیه 🍶در مخلوط کن با سرعت بالا پسته و 3/4 فنجان شکر را با هم بزنید. 🍻در ظرفی دیگر با استفاده از همزن برقی سفیده تخم مرغ را بزنید تا پف کند. 1/4 باقیمانده شکر را اضافه کنید و باز هم بزنید. در ظرفی دیگر خامه زده شده را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. ترکیب پسته و سفیده تخم مرغ را به آرامی به خامه اضافه کنید و مخلوط کنید. ترکیب را در ظرف مناسبی ریخته و حداقل 5 ساعت در فریزر بگذارید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕