eitaa logo
آشپزخونه
196.6هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
9.2هزار ویدیو
301 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/AW9c.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم: ❌پنیر خامه ای : 1 بسته ❌پنیر چدار : 1 فنجان ❌خامه ترش : 1 فنجان ❌زیتون خرد شده : 1 فنجان ❌فلفل دلمه ای خرد شده : 1 فنجان ❌پیازچه خرد شده : 1/2 فنجان ❌پودر سیر : مقداری ❌نمک : مقداری ❌نان لواش نازک : به تعداد لازم طرز تهیه تمامی مواد بالا را با هم مخلوط کنید. 🧀پنیر چدا و خامه ترش را اضافه کنید.یک سلفون را روی میز پهن کرده و نان لواش را رو آن قرار دهید. پنیرخامه ای را روی نان لواش با کاردک بزنید.از مواد مخلوط شده روی پنیر خامه ای بزنید و به آرامی نان را رول کنید. 🧈رول نان لواش را با سلفون درون یچخال برای چند ساعت قرار دهید تا کاملا سفت شود.رول را بیرون آورده و با چاقو به آرامی برش بزنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥘 . 🌀مرغ با این روش خیلی خوشطعم میشه.بنظرم خوبه که یکبار امتحانش کنید. 🔆هم میتونید از آب پرتقال طبیعی استفاده کنید و هم از آبمیوه های پاکتی .فقط اینکه بعضی مواقع که از آب پرتقال طبیعی استفاده میکنیم ممکنه بعد از پخت کمی طعم تلخی داشته باشه.برای اینکه سس غذا خوشمزه تر و براقتر و کاراملی بشه میتونید یک ق عسل هم بهش اضافه کنید که البته یکمی شیرینش میکنه. . 🌈طرز تهیه:تکه های مرغ رو نمک و کمی فلفل بزنید و لابلاش پیاز بذارید و یکساعت داخل یخچال قرار بدید. بعد پیازهارو جدا کنید و دور بریزید. 🥘مرغها رو در ترکیبی از کره و روغن با حرارت ملایم سرخ کنید تا طلایی بشن. در این روش نیازی به پیاز سرخ شده نیست ولی اگه بخواید میتونید یکی دو ق بریزید. 🔘بعد برای چهار تکه مرغ ، یک و نیم تا دو لیوان آب پرتقال بریزید و بذارید با حرارت ملایم حدود یک ساعت بپزه و سس غلیظ بشه. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍥اول از همه تو یه کاسه یه پیمونه آب و ۱۰۰ گرم نشاسته رو به هم مخلوط کنین حالا ۲ پیمونه شیر و یه پیمونه شکر رو تو قابلمه بریزین و روی حرارت ملایم بذارین و هم بزنین تا شکر حل بشه بعد آب و نشاسته رو از یه صافی رد کنین و کم کم تو شیر بریزین و خیلی خیلی تند مخلوطو با یه همزن دستی هم بزنین چون نشاسته اصن بهتون امان نمیده و یهو تو شیر داغ خودشو میگیره و سفت میشه و اگه نجنبین گوله میشه. حالا مغز تقریبا ده یازده تا هل رو که از قبل از غلافش دراوردینو تو مسقطی بریزین و ۵۰ گرم کره هم بریزین توش و باز خوب با یه همزن دستی همشون بزنین تا گوله نشه و بعد یه پیمونه شیر دیگه و نصف پیمونه گلاب هم اضافه کنین چون درسته که مسقطی فرم گرفته ولی نشاسته هنوز خامه و باید از خامی دربیاد. حالا مدام مسقطی رو هم بزنین تا نشاسته بپزه و مسقطی هم فرم بگیره این کار رو انقد ادامه بدین که 🥗وقتی با یه چنگال روی مسقطی میکشین جای پره هاش بمونه حالا مسقطیمون حاضره. تو یه ظرف که بهتره مستطیل باشه رو چرب کنین و مسقطی رو توش بریزین و بذارینش یخچال تا سفت بشه و بعدم لوزی لوزی ببرینش 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥩 مواد لازم: ✨3 عدد کدو ✨250 گرم گوشت چرخ شده گوساله ✨1 استکان آرد ✨3 عدد تخم مرغ 🌀ادویه های مورد دلخواه (نمک ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز پرک شده) طرز تهیه: 🔘ابتدا کدوها را بشویید و پوست کدو را بکنید و رنده کنید کمی نمک به کدوها اضافه کنید و با قاشق هم بزنید. سپس با دست آب اضافی کدو را بگیرید. یا داخل آبکش بریزید و آب کدو را بگیرید. کدو ها را داخل ظرف بزرگی بریزید و بقیه مواد را اضافه کنید و ورز بدید تا با هم مخلوط شوند. با قاشق از مواد بردارید و داخل ماهیتابه ای که روغن دارد و از قبل داغ شده بریزید و پشت و رو بپزید و سپس سرو کنید. کنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🧈 مواد لازم 🍨6 عدد سفیده تخم مرغ 🔆2 فنجان خامه پرچرب 🥄یک فنجان شکر ❄️1و 1/2 فنجان پسته و مقداری هم برای تزیین طرز تهیه 🍶در مخلوط کن با سرعت بالا پسته و 3/4 فنجان شکر را با هم بزنید. 🍻در ظرفی دیگر با استفاده از همزن برقی سفیده تخم مرغ را بزنید تا پف کند. 1/4 باقیمانده شکر را اضافه کنید و باز هم بزنید. در ظرفی دیگر خامه زده شده را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. ترکیب پسته و سفیده تخم مرغ را به آرامی به خامه اضافه کنید و مخلوط کنید. ترکیب را در ظرف مناسبی ریخته و حداقل 5 ساعت در فریزر بگذارید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🧄🧅 . مواد لازم: 🧈پیاز بنفش 4 عدد 🧈آب به مقدار لازم(به اندازه ی پُر کردنِ یک سوم هر ظرفِ ترشی) 🧈سرکه به مقدار لازم(به اندازه ی پُر کردن دو سوم هر ظرفِ ترشی) 🧈نمک 1 قاشق چای خوری(برای هر ظرف ترشی) 🧈آب لیموترش آبِ نصفِ یک لیموترشِ تازه(برای هر ظرف ترشی) طرز تهیه: 🥨ابتدا ظرف های شیشه ای مورد نظر برای ترشی را به خوبی شسته و خشک می کنیم. پیازهای بنفش را پوست می کنیم و حلقه حلقه می کنیم طوری که حلقه ها خیلی نازک نَباشد. حلقه های پیاز-بنفش را درون ظرف ها روی هم می چینیم. روی حلقه های پیاز، نمک می ریزیم سپس آب لیموترش تازه ، آب و سرکه را به هر ظرف اضافه کرده سپس درِ ظرف ها را بسته و به مدت 2 روز درون یخچال قرار می دهیم. بعد از این مدت می توانیم استفاده کنیم 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
مواد لازم 🍸کره ۱۰۰گرم 🍸آرد ۱ لیوان سرخالی 🍸پودر قند یک سوم لیوان 🍸خرما ۱۰ عدد 🍸مغز گردو به میزان لازم 🍸پودر هل و دارچین ۱ قاشق چای خوری طرز تهیه 🥣کره را ذوب کرده وآرد را اضافه می کنیم تا زمانی که طلایی بشه بعد پودر قند را افزوده (حرارت بسیار ملایم باشد) پودر هل و دارچین را هم اضافه کرده و هم میزنیم. 🥄داخل ظرف یا قالب دلخواه کمی از مواد ریخته و خرماهایی راکه هستشو در آوردیم و مغز گردو گذاشتیم و روی مواد میچینیم سپس دوباره از مواد روی خرماها ریخته و کاملا سطحشو میپوشونیم. داخل یخچال گذاشته تا کاملا خودشو بگیره بعد در آورده و با چاقو برش می زنیم و به دلخواه با پودر پسته پودر گل محمدی و....تزئین می کنیم. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥒 . 🍜گوشت چرخ کرده نیم کیلو یا خورشتی 🍜لوبیا سبز ۲۰۰ گرم 🍜گوجه نیم کیلو 🍜پیاز ۱ عدد 🍜نمک فلفل زردچوبه آویشن به میزان لازم . 🧇لوبیا سبز را پخته و سرخ میکنیم و کنار میذاریم پیاز را تفت میدیم و گوشت را به آن اضافه کرده و بعد از سرخ شدن ، ادویه و لوبیا سبز و گوجه خرد شده را اضافه میکنیم در آن را میبندیم و ۱ ساعت روی حرارت کم میذاریم 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍸🍹 مواد لازم: ⛔️خامه ۲/۳پیمانه ⛔️شکر ۲ قاشق مرباخوری ⛔️کاکائو ۳ قاشق مرباخوری ⛔️قهوه فوری ۳ قاشق مرباخوری ⛔️یخ ۶ قطعه ✍🏻همه مواد را در مخلوط کن میریزیم و به مدت ۱ هم میزنیم ( هر ۲۰ثانیه مخلوط کن رو خاموش روشن میکنیم). بهتر است ۵ دقیقه نوشیدنی توی مخلوط کن استراحت کند تا کفی که از هم زدن به وجود امده از بین برود تا نوشیدنی غلیظ تری داشته باشیم. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🕊درود بر کسانی کہ از پاکیشان 🌸دوستی آغاز میشود 🕊از صداقتشان دوستی 🌸ادامہ می یابد و از وفایشان 🕊دوستی پایانی ندارد 🌸روزتــان خـوش عزیزان 🕊و مملو از عشق و امید 🌸صبحت به زیبـایی گلها 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍪 یه خمیر نانوایی 2تا قاشق روغن مخلوط و بزارید تو یخچال. بعد از 1ساعت. آوردم بیرون.آورده ورز داده و کف یه ماهیتابه روی با روغن چرب کرده بعدش خمیر به صورت مارپیچ نازک تو ماهیتابه بچینید . بزارید بپزه . تو فر. تو تنور و روی گازهم حتی میشه. بعدش که پخته شد. قرقورت به اندازه که دوست داری. من اندازه خمیرم 200گرم میشد آبش کرده بروی نون و داخل بریزد و میل کنید 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍦شیر 1 لیوان 🍦خرما 6 عدد 🍦دارچین 1 ق چایخوری روش تهیه 🥄خرما ها رو پوست بکنید و هسته شون رو بگیرید و با پشت چنگال له کنید. یک لیوان شیر رو به خرما های پوره شده اضافه کنید. 🥞1 قاشق چوب دارچین رو هم به شیر و خرما اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید تا یکدست بشه. حالا مایع رو به مقدار کافی توی قالب بستنی بریزید و بذارید فریزر تا یخ بزنه. 🍭بعد از 6 ساعت بستنی سالم و خوشمزه شما حاضره. بعد از اینکه از قالب خارج کردید، میتونید سر بستنی رو بزنید توی دارچین تا دارچینی تر بشه. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕