eitaa logo
آشپزخونه
196.6هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
9.2هزار ویدیو
301 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/AW9c.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم: 〽️سبزی آش ————— 500 گرم 〽️آلو ترش ————— 10 عدد 〽️پیاز سرخ شده ————— معادل یک عدد 〽️برنج ————— 1 پیمانه خیس شده 〽️لپه ————— 40 گرم خیس شده 〽️پیاز ————— 1 عدد 〽️گوشت چرخ کرده ————— 100 گرم 〽️زردچوبه ————— 1 ق . م 〽️نعنا داغ ————— 2 الی 3 ق .م طرز تهیه: 🔹ابتدا پیاز را به صورت رشته ای خرد می کنیم و کمی تفت می دهیم. 🔹گوشت چرخ کرده را با کمی زردچوبه و نمک، فلفل مخلوط می کنیم و به شکل توپ ها کوچک آنها را سرخ می کنیم. 🔹برنج خیس شده را به پیاز اضافه می کنیم و اجازه می دهیم کمی سرخ شوند. لپه را به همراه 3 لیتر آب به پیاز و برج اضافه می کنیم . در این مرحله سبزی آش ، زردچوبه ، آلو و کمی پیاز داغ هم می افزاییم و اجازه می دهیم حدود 40 دقیقه پخته شوند بعد از این زمان گوشت های توپی را به آش اضافه می کنیم و باز هم اجازه می دهیم آش به خوبی جا بیافتد. بعد از آماده شدن آش را با نعنا داغ و پیاز داغ و گوشت های توپی شکل تزینن می کنیم. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
مواد لازم برای تهیه سس بشامل : 🥄کره ۲۵ گرم 🥄آرد ۲ قاشق غذاخوری 🥄شیر ۲ پیمانه 🥄نمک و کمی پودر سیر در صورت تمایل 🥄خامه در صورت تمایل دو قاشق طرز تهیه : 🍾تهیه این سس خیلی ساده است. به این صورت که ابتدا کره رو با آرد تفت میدیم و بعد کم کم شیر گرم رو اضافه میکنیم که آرد ببنده و در حین اضافه کردن شیر مدام هم میزنیم که آرد گلوله گلوله نشه. وقتی که به غلظت مناسبی رسید شیر ریختن رو قطع میکنیم. 🥄سپس نمک و پودر سیر و خامه را اضافه می کنیم و خوب هم میزنیم. سس بشامل شما آماده است . 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
مواد لازم: 🍫تخم مرغ ۵ عدد 🍫خامه ۱۲۰ گرم 🍫قهوه دم کرده ۳ق.غ 🍫شکلات ۱۵۰ گرم 🍫شکر ۲ق.غ طرز تهیه: 🥄ابتدا کاکائو خرد کرده را به روش بن ماری آب می کنیم. ۳عد تخم‌ مرغ را زرده و سفیده جدا می کنیم، ۲عدد تخم مرغ را کامل با زرده قاطی کرده و هم می زنیم بعد وانیل و خامه را اضافه می کنیم هم زده تا کاملاً یکدست شود سپس شکلات آب شده را می ریزیم و خوب هم می زنیم. سفیده تخم مرغ را با همزن هم زده تا سفت شود،سپس به مایه اضافه می کنیم بعد در ظرف های کوچک می ریزیم در سینی فر چیده کمی آب می ریزیم در طبقه همکف حرارت دو طرفه دمای ۱۸۰c به مدت ۲۵ دقیقه گذاشته تا بپزد و آماده سرو است. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
مواد لازم: 🍴نخود ۲۰۰ گرم 🍴ماست موسیر ۲۰۰ گرم 🍴گوجه فرنگی ۲ عدد 🍴زیتون ۳۰۰ گرم 🍴پودر سیر ۱ ق .غ 🍴نان به مقدار لازم 🍴کاهو ۱ عدد 🍴ارده ۱۵۰ گرم طرز تهیه: 🌮ابتدا درتابه ۲ ق .غ روغن زیتون می ریزیم،بعد گوجه فرنگی ها را مربع خرد کرده وکمی تفت می دهیم.زیتون های بدون هسته را خرد کرده و به گوجه فرنگی ها اضافه و تفت می دهیم.کمی فلفل سیاه می ریزیم ،برای درست کردن هموس نخود،روغن زیتون،ارده،پودر سیر را در خردکن می ریزیم و با هم خوب مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شود.نان پیتا یا تافتون را پهن می کنیم و از مخلوط نخود با باقی مواد روی آن می مالیم،سپس ماست موسیر را روی آن پهن کرده و به مقدار دلخواه از مخلوط گوجه و زیتون تفت داه شده به آن اضافه می کنیم،در انتها کاهو خرد شده و کمی فلفل سیاه به آن اضافه می کنیم و حال ساندویچ ما آماده سرو است. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
برای 6 نفر هر پرس:150 گرم کالری هر پرس:211 مواد لازم: ☯️برنج.....2 لیوان ☯️روغن زیتون....4 قاشق غذاخوری ☯️شکر.....5 گرم ☯️نمک....به مقدار لازم ☯️آب.....3 لیوان طرز تهیه: 🍶پوست گوجه را بگیرید و با روغن زیتون تفت دهید تا جایی که نرم شود. سپس برنج خیس داده شده را اضافه کرده و برای 2 دقیقه دیگر تفت دهید. نمک و شکر را همراه 3 لیوان آب جوش روی برنج بریزید و وقتی اب برنج تمام شد دم کنی گذاشته و اجازه دهید با حرارت ملایم دم بکشد 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
مواد لازم: 🍪آرد گندم ۱۲۵ گرم 🍪پرک جو ۱۲۵ گرم 🍪کره ۱۰۰ گرم 🍪فندق ۱۰۰ گرم 🍪شکر قهوه ای ۲۰۰گرم 🍪تخم مرغ ۱عدد 🍪عسل ۱ق.غ 🍪کشمش ۱۰۰ گرم 🍪وانیل نصف ق.چ طرز تهیه: 🧆ابتدا در ظرفی کره،شکر،فندق خرد شده،کشمش،عسل،تخم مرغ،جو پرک،آرد گندم و وانیل را می ریزیم خوب ورز داده سپس کمی آب یا شیر ریخته تا مایه به دست نچسبد خوب مخلوط می کنیم.سینی فر را کمی چرب کرده مایه کوکی آماده شده را به شکل گردی درست کرده می چینیم در طبقه وسط فر دمای۱۸۰ c به مدت زمان ۲۵ تا ۳۰ دقیقه گذاشته تا بپزد در ظرفی چیده و آماده سرو است. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
نعمت فقط باران نیست گاهی خدا 🌷 رفیقی نازل می کند زلال تر از باران🌷 و پاک تراز آب سلامتی تمام دوستان خوب🌷 بخیر 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
: 🌧آب هویج 2 لیوان 🌧شیر 2 لیوان 🌧شکر به مقدار لازم 🌧گلاب 2 قاشق غذاخوری طرز تهیه شیرهویج : 🥄آب هویج تازه را بگیرید. بعد به آن شیر و گلاب و شکر را اضافه کنید. سپس مخلوط را داخل پارچ آبمیوه گیری بریزید، تا خوب با هم مخلوط شود. 🥤سپس این نوشیدنی بسیار خوشمزه را به صورت خنک مصرف کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
برای 10 نفر هر پرس:200 گرم کالری هر پرس:212 مواد لازم: 🥄برنج.....2 لیوان 🥄بادمجان.....2 عدد 🥄پیاز......3 عدد 🥄گوجه.....2 عدد 🥄شکر.....1 ق مرباخوری 🥄آب گوشت.....4 لیوان 🥄روغن زیتون....4 قاشق غذاخوری 🥄نمک و فلفل.....به مقدار لازم طرز تهیه: ❄️برنج را از نیم ساعت قبل خیس بدهید . بادمجان ها را مکعبی خرد کرده و داخل آب نمک قرار دهید تا تلخی آن گرفته شود. داخل قابلمه ای که میخواهید پلو را بپزید ابتدا پیاز خرد شده را تفت داده و سپس بادمجان ها را اضافه کنید و پنج دقیقه تفت دهید . وقتی رنگ بادمجان ها عوض شد گوجه را افزوده و به تفت دادن ادامه دهید . برنج ،نمک،شکر و آب گوشت را اضافه کرده و اجازه می دهیم با حرارت ملایم بپزد و آب برنج خشک شود بعد دم کنی گذاشته و برای 20 دقیقه دم می کنیم. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
برای 6 نفر هر پرس: 70 گرم کالری هر پرس:232 مواد لازم: 🔛عدس.....1 لیوان 🔛رشته آش....100 گرم 🔛پیاز.....1 عدد 🔛رب گوجه.....1 قاشق غذاخوری 🔛روغن مایع.....1 قاشق غذاخوری 🔛نمک و فلفل ....به مقدار لازم طرز تهیه: 📌عدس ها را همراه آب بپزید تا کاملا نرم شوند . در ظرفی پیاز خرد شده را تفت دهید تا سبک شود و بعد رب گوجه را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می دهیم . سپس 4 لیوان آب داغ را افزوده ، عدس و رشته آش را به مواد اضافه کرده و اجازه می دهیم با حرارت ملایم بپزد. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
برای 8 نفر هر پرس: 200 گرم کالری هرپرس:277 مواد لازم: ❌بروکلی.....950 گرم ❌شیر.....1 لیوان ❌خامه .....نصف لیوان ❌آرد سفید.....2 قاشق غذاخوری ❌پنیر پیتزا.....12 قاشق غذاخوری ❌کره....2 قاشق غذاخوری ❌نمک و فلفل.....به مقدار لازم طرز تهیه: ❄️بروکلی ها را به مدت 5 دقیقه بجوشانید و بعد داخل آبکش بریزید تا آب اضافی آن خارج شود . در ظرفی دیگر سس را آماده می کنیم . آرد را همراه کره تفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود. سپس خامه و شیر را اضافه کرده و هم می زنیم تا غلیظ شود . بروکلی ها را در ظرف مناسبی ریخته و از سس روی ان می ریزیم و در نهایت پنیر پیتزا را روی کل مواد ریخته و داخل فر میگذاریم 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
برای 6 نفر هر پرس:135 گرم کالری هر پرس:202 مواد لارم: ❄️برگ اسفناج.....500 گرم ❄️پیاز.....1 عدد ❄️برنج....2 قاشق غذاخوری ❄️روغن مایع....3 قاشق غذاخوری ❄️پنیر پیتزا.....8 قاشق غذاخوری ❄️فلفل و نمک .....به مقدار لازم طرز تهیه: 🥄اسفناج ها را خرد کنید. در ظرفی پیاز را سرخ کنید بعد برنج را اضافه کرده و کمی همراه پیاز تفت دهید. اسفناج های خرد شده را با نمک و فلفل افزوده و در قابلمه را می گذاریم اسفناج خودش آب می اندازد و نیازی به افزودن آب نیست. وقتی آب اسفناج خشک شد. مواد را داخل ظرف پیرکس ریخته و روی آن پنیر پیتزا بریزید سپس برای یک ربع داخل فر قرار دهید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕