eitaa logo
آشپزخونه
196.6هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
9.2هزار ویدیو
301 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/AW9c.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
برای 4 نفر هر پرس:140 گرم کالری هر پرس:200 مواد لازم: 🔆نخود.....200 گرم 🔆سینه مرغ.....200 گرم 🔆پیاز.....1 عدد 🔆سیر.....3 حبه 🔆رب گوجه.....2 قاشق غذاخوری 🔆روغن زیتون....2 قاشق غذاخوری 🔆ادویه......1 قاشق چای خوری 🔆نمک و فلفل .....به مقدار لازم طرز تهیه: ❗️نخود ها را از شب قبل خیس کنید سپس با اب بپزید تا کاملا پخته و نرم شود . پیاز خرد شده را با روغن زیتون تفت داده بعد سینه مرغ هایی که در اندازه دلخواه خرد کرده ایم اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می دهیم تا اب مرغ خشک شود بعد رب گوجه و سیر رنده شده ، ادویه ، نمک،فلفل را اضافه می کنیم و یک لیوان آب جوش روی مواد می ریزیم و اجازه می دهیم با حرارت ملایم مغز پخت شود در نهایت نخود را افزوده و یک ربع دیگر می پزیم. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🌸🍃الـــهـــی🙏 💜🍃همیشه بهترین 🌸🍃افکار به سراغتون بیاد 🌸🍃الــهــی🙏 💜🍃اونــقــدر غــرق 🌸🍃خوشبختی بشید که تا 💜🍃عمق بی انتهای 🌸🍃رضایت برسید 💜🍃الــهــی 🙏 🌸🍃که همیشه بهترین 💜🍃حال ممکن رو داشته باشید 🌷سه شنبه‌تون گلبارون دوستان باوفا 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
برای 4 نفر هر پرس:90 گرم کالری هر پرس:240 مواد لازم: 🔘تخم مرغ.....5 عدد 🔘پنیر پیتزا.....3 قاشق غذاخوری 🔘روغن مایع.....2 قاشق غذاخوری 🔘جعفری.....1 مشت 🔘نمک و فلفل.....به مقدار لازم طرز تهیه: 🥣همه مواد را داخل ظرفی ریخته و خوب هم بزنید . در ماهیتابه روغن ریخته و اجازه دهید داغ شود . سپس مواد را ریخته و بعد از سرخ شدن یک طرف ، املت را برگردانید تا طرف دیگرش هم سرخ شود ا 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
برای 4 نفر هر پرس :170 گرم کالری هر پرس :187 مواد لازم: ❄️پنیر پیتزا..... 150 گرم ❄️قارچ..... 500 گرم ❄️نمک و فلفل.... به مقدار لازم طرز تهیه : ▪️قارچ ها را بشویید و ساقه وسط آن را جدا کنید سپس نمک زده و پنیر پیتزا رنده شده را رویش بریزید. در دمای 180 درجه به مدت 20 دقیقه داخل فر قرار دهید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
برای 4 نفر هر پرس :125 گرم کالری هر پرس :217 مواد لازم : ➕گل کلم...... 600 گرم ➕پنیر پیتزا...... 70 گرم ➕آرد گندم...... نصف لیوان ➕تخم مرغ..... 2 عدد ➕روغن مایع..... 2 قاشق غذاخوری ➕نمک و فلفل.... به مقدار لازم طرز تهیه: 🥄گلم کلم را خوب شسته و با دست به قطعات ریزخرد کنید. سپس داخل قابلمه ریخته و رویش آب جوش بریزید و اجازه دهید بپزد تا جایی که کاملا نرم ‌شود سپس داخل آبکش می ریزیم تا اب اضافی خارج شود. بعد با گوشت کوب له می کنیم و بقیه مواد را اضافه کرده و خوب هم می زنیم داخل ماهیتابه روغن ریخته و با حرارت ملایم سرخ می کنیم 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
برای 12 نفر هر پرس:179 گرم کالری هر پرس:256 مواد لازم: 🔆گوشت قرمز...... 750 گرم 🔆سیب زمینی..... 2 عدد 🔆هویج...... 2 عدد 🔆نخود سبز..... 1 لیوان 🔆پیاز..... 2 عدد 🔆روغن مایع ......2 قاشق غذاخوری 🔆کره.... 1 قاشق غذاخوری 🔆رب گوجه...... 1 قاشق غذاخوری 🔆آویشن..... 2 قاشق غذاخوری 🔆آب..... 2 لیوان 🔆نمک و فلفل.... به مقدار لازم طرز تهیه : 🔛پیاز را همراه کره وروغن تفت دهید تا سبک شود. گوشت را اضافه کرده و در قابلمه رو میگذاریم تا آب بیندازد هر از گاهی هم میزنیم وقتی آب گوشت خشک شد سبزیجات و رب گوجه را اضافه می کنیم. و دوباره تفت می دهیم 2 لیوان آب ریخته و اجازه می دهیم با حرارت ملایم 2 ساعت بپزد در آخر، نخود سبز، آویشن، نمک و فلفل را می ریزیم. نوش جان 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
❗️شاتوت 1 كیلوگرم ❗️آب 1 لیوان ❗️شكر 2 لیوان 🔹شربت شاتوت به همراه آب سرد، نوشیدنی خنك و بسیار دلچسب در روزهای گرم تابستان است. حتی توصیه می شود به جای نوشیدنی های بازار كه مواد نگهدارنده دارند و در دراز مدت به بدن انسان آسیب می رسانند، از شربت های سالم خانگی مانند شربت شاتوت كه در این جا دستور تهیه آن آورده شده است، استفاده كنید. آب و شكر را مخلوط كرده روی حرارت بگذارید تا چند جوش بزند. شاتوت را در كیسه توری قرار دهید و این كیسه را در آب شكر بگذارید. هر چند دقیقه با كفگیر چوبی روی كیسه بزنید تا شیره شاتوت خارج شود. هر چند دقیقه شربت را با قاشق برداشته و از ارتفاع به داخل قابلمه شربت سرازیر كنید تا غلظت آن را ببینید. شربت نه خیلی سفت و نه خیلی شل باشد. وقتی شربت غلیظ شد و تا حد ممكن عصاره شاتوت وارد شربت شد، كیسه محتوی شاتوت را خارج كنید. این تفاله شاتوت را دور نریزید بلكه می توانید با بستنی میل كنید و حتی شاتوت خالی و یا به جای قند با چایی نیز خورده می شود. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
برای 4 نفر هر پرس :125 گرم کالری هر پرس :279 مواد لازم : 🥗ماکارونی...... 500 گرم 🥗کدو سبز..... 2 عدد 🥗روغن زیتون..... 3 قاشق غذاخوری 🥗سیر..... 2 حبه 🥗پیاز...... 1عدد 🥗نعنا خشک..... 1 قاشق غذاخوری 🥗نمک و فلفل.... به مقدار لازم طرز تهیه : ▪️ابتدا ماکارونی با مقداری اب و نمک بپزید بعد داخل آبکش می ریزیم تا اب اضافی خارج شود. در ظرفی دیگر پیاز را همراه روغن زیتون تفت می‌دهیم تا سبک شود بعد کدو و سیر رنده شده را افزوده به تفت دادن ادامه میدهیم تا کاملا سرخ شوند در نهایت نمک، نعنا و فلفل را می ریزیم. سس را روی ماکارونی ریخته و سرو میکنیم 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
مواد لازم برای سس توت فرنگی: 🥄1 مشت توت فرنگی پوره شده(تقریبا 1 لیوان) 🥄2 لیوان آب 🥄2 قاشق غذاخوری شکر 🥄2 قاشق غذاخوری نشاسته مواد لازم برای کرم: 🧊1 لیتر شیر 🧊4 قاشق غذاخوری نشاسته گندم 🧊1 لیوان شکر 🧊1 قاشق غذاخوری کره نرم شده 🧊1 پاکت وانیل شکری 🧊1 پاکت پودر کرم شانتی طرز تهیه: 🍯برای سس توت فرنگی،پوره توت فرنگی را داخل قابلمه ای بریزید.آب ،شکر و نشاسته را اضافه کنید و روی اجاق مدام هم بزنید وقتی به قوام رسید از روی اجاق ‌بردارید و کنار بذارید. ▪️برای کرم شیر ،نشاسته ،شکر و کره را داخل قابلمه ای بریزید و در حالی که هم میزنید بپزید تا غلیظ شود وانیل و پودر کرم شانتی را اضافه کنیدو با همزن برقی بزنید. کرم آماده شده را داخل لیوان ها بریزید،از سس توت فرنگی کمی به کرم اضافه کنید تا رنگی شود کمی از کرم رنگی داخل لیوان ها بریزید و باز از سس توت فرنگی کمی به کرم اضافه کنید و هم بزنید و تمام کرم را در لیوان ها بریزید 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
مواد لازم: ➕تخم مرغ 3عدد ➕خامه یک پیمانه پر ➕شکر یک پیمانه پر ➕نسکافه ٢ قاشق سوپ خوری ➕هات چاكلت ١ بسته ➕آب جوش ١/٤ پيمانه ➕پودر ژلاتین یک قاشق سوپ خوري ➕فندوق به دلخواه طرز تهيه: 📌اول تخم مرغها را خوب می زنیم ( زرده و سفیده با هم ) با هم زن برقی و شکر را اضافه کرده نسكافه و هات چاكلت رادر چند قاشق آب جوش حل كرده و اضافه ميكنيم اگر از پودر فندوق استفاده ميكنيم در اين مرحله اضافه ميكنيم خامه را می ریزیم و باز هم میزنیم ❗️پودر ژلاتین را روی آبسرد پاشیده و به طریق بن ماری حلش می کنیم و همه را با هم مخلوط می کنیم و داخل قالب ريخته و در یخچال میذاریم تا ببندد. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
مواد لازم 🔹 گوشت گوسفند یا گوساله:500گرم (ترجیحا با استخوان ) 🔹 تره خرد شده:500 گرم 🔹 لوبیا چیتی یا سفید: 2 پیمانه (قبلا 24 ساعت خیسانده باشد 🔹 پیاز : 1 عدد متوسط 🔹 گرد لیمو: 1 قاشق مرباخوری 🔹 رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری 🔹 نمک،فلفل،زردچوبه و روغن :به میزان لازم طرز تهیه: 🌀در ظرف مناسبی کمی روغن بریزید و پیاز خرد شده را در آن کمی تفت دهید به طوری که نیمه طلایی شود.گوشت را به پیاز اضافه کنید و بعد از حدود 5 دقیقه زردچوبه و لوبیا چیتی را به آن اضافه کنید (دقت کنید لوبیا را از شب قبل خیس کنید و آب آن را دو بار عوض کنید)پس از کمی تفت دادن حدود نیم لیتر آب به آن اضافه کنید و اجازه دهید آب جوش بیاید زیر شعله را کم کنید و اجازه بدهید خوب بپزد. ❌در تابه ای جداگانه کمی روغن بریزید و تره و حدود یک قاشق چایخوری شنبلیله خشک را به آن اضافه کنید و حدود 10 دقیقه تفت دهید .وقتی گوشت پخت تره سرخ شده را به آن اضافه کنید و نمک و فلفل و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید.در 5 دقیقه آخر گرد لیمو یا 4 عدد لیمو عمانی رو به خورش اضافه کنید و برای ترشی این خورش کمی آبغوره یا آبلیمو بهش اضافه بشه 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
مواد خمیر ▪️شکر .......8ق ▪️شیر .........1/2 پیمانه ▪️آب ولرم.......1/2 پیمانه روغن مایع ...... 2ق ▪️خمیر مایع........2ق ▪️کره .............1/3پیمانه ▪️نمک ............خیلی کم ▪️تخم مرغ .......2عدد ▪️آرد ....... ❌خمیر ابتدا شیرداغ رو با شکر و نمک و و روغن مایع و کره و آب خوب مخلوط میکنیم بعد از اینکه کمی خنک شد تخم مرغها و خمیر مایع رو اضافه میکنیم و بعد آرد الک شده رو اضافه کرده در حدی که به دست نچسبد و خوب ورز میدیم و به مدت 2ساعت روش رو میپوشونیم و استراحت میدیم تا دو برابر بشه بعد از استراحت به اندازه نیم سانت خمیر رو پهن میکنیم و قالب میزنیم و بعد دوباره خمیرهای قالب زده رو به مدت 20دقیقه استراحت میدیم و بعد در روغن سرخ کردنی فراوان سرخ میکنیم و می‌گذاریم تا سرد بشن بعد از سرد شدن یه برش از پهلو میدیم و کرم رو توش میزاریم . کرم 🔹شکر و نشاسته رو باهم مخلوط میکنیم سپس شیر رو اضافه میکنیم بعد روی حرارت ملایم میزاریم تا غلیظ بشه بعد وانیل و کره رو اضافه میکنیم و هم میزنیم و بعد از روی حرارت برداشته و بعد از سرد شدن داخل پیراشکیها میزاریم . 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕