#ماکارونی_با_کدو_سبز
برای 4 نفر
هر پرس :125 گرم
کالری هر پرس :279
مواد لازم :
🥗ماکارونی...... 500 گرم
🥗کدو سبز..... 2 عدد
🥗روغن زیتون..... 3 قاشق غذاخوری
🥗سیر..... 2 حبه
🥗پیاز...... 1عدد
🥗نعنا خشک..... 1 قاشق غذاخوری
🥗نمک و فلفل.... به مقدار لازم
طرز تهیه :
▪️ابتدا ماکارونی با مقداری اب و نمک بپزید بعد داخل آبکش می ریزیم تا اب اضافی خارج شود. در ظرفی دیگر پیاز را همراه روغن زیتون تفت میدهیم تا سبک شود بعد کدو و سیر رنده شده را افزوده به تفت دادن ادامه میدهیم تا کاملا سرخ شوند در نهایت نمک، نعنا و فلفل را می ریزیم. سس را روی ماکارونی ریخته و سرو میکنیم
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#تاتلی_رنگی_لیوانی
مواد لازم برای سس توت فرنگی:
🥄1 مشت توت فرنگی پوره شده(تقریبا 1 لیوان)
🥄2 لیوان آب
🥄2 قاشق غذاخوری شکر
🥄2 قاشق غذاخوری نشاسته
مواد لازم برای کرم:
🧊1 لیتر شیر
🧊4 قاشق غذاخوری نشاسته گندم
🧊1 لیوان شکر
🧊1 قاشق غذاخوری کره نرم شده
🧊1 پاکت وانیل شکری
🧊1 پاکت پودر کرم شانتی
طرز تهیه:
🍯برای سس توت فرنگی،پوره توت فرنگی را داخل قابلمه ای بریزید.آب ،شکر و نشاسته را اضافه کنید و روی اجاق مدام هم بزنید وقتی به قوام رسید از روی اجاق بردارید و کنار بذارید.
▪️برای کرم شیر ،نشاسته ،شکر و کره را داخل قابلمه ای بریزید و در حالی که هم میزنید بپزید تا غلیظ شود وانیل و پودر کرم شانتی را اضافه کنیدو با همزن برقی بزنید.
کرم آماده شده را داخل لیوان ها بریزید،از سس توت فرنگی کمی به کرم اضافه کنید تا رنگی شود کمی از کرم رنگی داخل لیوان ها بریزید و باز از سس توت فرنگی کمی به کرم اضافه کنید و هم بزنید و تمام کرم را در لیوان ها بریزید
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#فروماژ_قهوه_فوری
مواد لازم:
➕تخم مرغ 3عدد
➕خامه یک پیمانه پر
➕شکر یک پیمانه پر
➕نسکافه ٢ قاشق سوپ خوری
➕هات چاكلت ١ بسته
➕آب جوش ١/٤ پيمانه
➕پودر ژلاتین یک قاشق سوپ خوري
➕فندوق به دلخواه
طرز تهيه:
📌اول تخم مرغها را خوب می زنیم ( زرده و سفیده با هم ) با هم زن برقی و شکر را اضافه کرده نسكافه و هات چاكلت رادر چند قاشق آب جوش حل كرده و اضافه ميكنيم اگر از پودر فندوق استفاده ميكنيم در اين مرحله اضافه ميكنيم خامه را می ریزیم و باز هم میزنیم
❗️پودر ژلاتین را روی آبسرد پاشیده و به طریق بن ماری حلش می کنیم و همه را با هم مخلوط می کنیم و داخل قالب ريخته و در یخچال میذاریم تا ببندد.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#خورشت_تره
مواد لازم
🔹 گوشت گوسفند یا گوساله:500گرم (ترجیحا با استخوان )
🔹 تره خرد شده:500 گرم
🔹 لوبیا چیتی یا سفید: 2 پیمانه (قبلا 24 ساعت خیسانده باشد
🔹 پیاز : 1 عدد متوسط
🔹 گرد لیمو: 1 قاشق مرباخوری
🔹 رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
🔹 نمک،فلفل،زردچوبه و روغن :به میزان لازم
طرز تهیه:
🌀در ظرف مناسبی کمی روغن بریزید و پیاز خرد شده را در آن کمی تفت دهید به طوری که نیمه طلایی شود.گوشت را به پیاز اضافه کنید و بعد از حدود 5 دقیقه زردچوبه و لوبیا چیتی را به آن اضافه کنید (دقت کنید لوبیا را از شب قبل خیس کنید و آب آن را دو بار عوض کنید)پس از کمی تفت دادن حدود نیم لیتر آب به آن اضافه کنید و اجازه دهید آب جوش بیاید زیر شعله را کم کنید و اجازه بدهید خوب بپزد.
❌در تابه ای جداگانه کمی روغن بریزید و تره و حدود یک قاشق چایخوری شنبلیله خشک را به آن اضافه کنید و حدود 10 دقیقه تفت دهید .وقتی گوشت پخت تره سرخ شده را به آن اضافه کنید و نمک و فلفل و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید.در 5 دقیقه آخر گرد لیمو یا 4 عدد لیمو عمانی رو به خورش اضافه کنید و برای ترشی این خورش کمی آبغوره یا آبلیمو بهش اضافه بشه
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#پیراشکی_کرم_دار
مواد خمیر
▪️شکر .......8ق
▪️شیر .........1/2 پیمانه
▪️آب ولرم.......1/2 پیمانه
روغن مایع ...... 2ق
▪️خمیر مایع........2ق
▪️کره .............1/3پیمانه
▪️نمک ............خیلی کم
▪️تخم مرغ .......2عدد
▪️آرد .......
❌خمیر
ابتدا شیرداغ رو با شکر و نمک و و روغن مایع و کره و آب خوب مخلوط میکنیم بعد از اینکه کمی خنک شد تخم مرغها و خمیر مایع رو اضافه میکنیم و بعد آرد الک شده رو اضافه کرده در حدی که به دست نچسبد و خوب ورز میدیم و به مدت 2ساعت روش رو میپوشونیم و استراحت میدیم تا دو برابر بشه بعد از استراحت به اندازه نیم سانت خمیر رو پهن میکنیم و قالب میزنیم و بعد دوباره خمیرهای قالب زده رو به مدت 20دقیقه استراحت میدیم و بعد در روغن سرخ کردنی فراوان سرخ میکنیم و میگذاریم تا سرد بشن بعد از سرد شدن یه برش از پهلو میدیم و کرم رو توش میزاریم .
کرم
🔹شکر و نشاسته رو باهم مخلوط میکنیم سپس شیر رو اضافه میکنیم بعد روی حرارت ملایم میزاریم تا غلیظ بشه بعد وانیل و کره رو اضافه میکنیم و هم میزنیم و بعد از روی حرارت برداشته و بعد از سرد شدن داخل پیراشکیها میزاریم .
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#باسلوق_میوه ای
🥄نصف لیوان نشاسته فرق نمیکنه گل باشه یا ذرت با یک و نیم لیوان آب مخلوط کنید بعد نصف لیوان شکر و دو قاشق غذا خوری گلاب بهش اضافه کنید و هم بزنید خوب خوب که حل شدند یک بسته پودر ژله طعم دلخواه خودتون وداخلش بریزید ومدام هم بزنید هر چقد حرارت کم باشه و زمان پخت بیشتر باشه تا زمانی که کمی سفت شد دقت کنید اگر شل باشه موقع برش یا قالب زدن خمیری میشه ونمیشه برش داد و قتی غلظتش به اندازه کافی شد توی یک سینی سلفون پهن کنید و بریزید داخل سینی بعد داخل یخچال بزارید بعد سه ساعت برش بزنید یا مثل من قالب بزنید و داخل پودر نارگیل یا آرد شیرینی پزی بغلتون
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🌸 نیایش صبحگاهی 🌸
خدای مهربانم
امروز را در نام زیبایت
صبح مےڪنم
باشد ڪه مرا از من رهایی دهی
و در فیض خودت
زندگیم را برڪت ببخشی
تا هر آنچه
ارادہ و خواست تو
در آن است برایم مقدّر شود #آمین
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#نان_نروژی
مواد لازم
🌀شکر ۱ قاشق چایخوری
🌀شیر ۱/۲ پیمانه
🌀خمیر مایه خشک فوری ۱ قاشق ق غذاخوری
🌀روغن مایع ۱/۲ پیمانه
🌀تخم مرغ ۲ عدد
🌀ماست ۱/۲ پیمانه
🌀نمک ۱ قاشق چایخوری
🌀زنجبیل ۱ قاشق چایخوری
🌀آرد ۴۷۰ گرم
🌀کنجد به مقدار لازم
طرز تهیه
‼️- مواد لازم برای ۳۰ عدد نان زنجبیلی(نان نروژی) کوچک می باشد.
‼️- همه ی مواد را مخلوط کرده و ۸ دقیقه ورز میدهیم و بعد با ۱ قاشق مرباخوری روغن مایع روی خمیر را چرب کرده و میگذاریم تا ۴۵ دقیقه استراحت کند.
‼️- بعد از ان وقتی خمیر پف کرده هم میزنیم تا پفش بخوابد.
‼️- بعد خمیر را با چانه های ۳۰ گرمی گلوله کرده در کف سینی چرب شده چیده و با زرده تخم مرغ رومال کرده و به مدت ۲۰ دقیقه و ۱۷۵ درجه سانتی گراد در فر قرار میدهیم .
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#سان_شاین
مواد لازم
🥣ژله ۳ بسته در رنگهای متفاوت و بستنی وانیلی به میزان لازم
طرز تهیه
🥄اول از همه ژله ها رو درست کردم و گذاشتم یخچال تا خودش رو بگیره بعد از یخچال بیرون آوردم و ریختم داخل مخلوط کن و نصف مواد رو داخل لیوانهام ریختم و نصف دیگه شو با بستنی وانیلی مخلوط کردم و روی ژله ریختم و دو لایه بعدی رو همینطور تکرار کردم و روش رو با توت فرنگی و بیسکویت و کرم شکلاتی تزئین کردم.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#پیتزا_کالزونه
❗️با خمیر معرکه
500گرم آرد،1عدد تخم مرغ،6 ق غ روغن مایع،1 ق غ مایه خمیر فوری، 1ق غ شکر،1ق م نمک+ 1پیمانه شیرولرم.
طرز تهیه:
همه مواد به جز آرد را با هم مخلوط میکنیم،آرد را کم کم میریزیم ❗️تا وقتی خمیر نرم ولطیفی به دست بیاد. *
✍🏻 اضافه یا کم بیاد . *اگر به مایه خمیر اطمینان دارید که عمل میکنه، نیاز نیست جداگانه عمل بیارید و میتونید مستقیم با بقیه مواد مخلوط کنید.
✍🏻یه ظرف بزرگ را چرب کرده، خمیر را داخل ظرف قرار بدید و درِ ظرف را بذارید و در جای گرم بمدت یکساعت تا یکساعت و نیم قرار بدید تا خمیر ور بیاد.
❗️برای غذا ها و نان ها از این رسپی استفاده کنید و برای نون های با فیلینگ شیرین، مقدار شکر دو یا سه برابر میشه.
کف قالب پیتزا را چرب کنید و یک چانه از خمیر را کف قالب پهن کنید، کمی سس گوجه فرنگی روی خمیر بمالید، مواد پیتزا را با پنیر پیتزا مخلوط کنید و روی سس گوجه فرنگی بریزید، سپس یک چانه کوچک تر از خمیر را با وردنه یا دست باز کنید و روی مواد پیتزا بذارید بیست دقیقه استراحت بدید و روی خمیر زرده تخم مرغ بمالید و کنجد بپاشید و توی فر از قبل گرم شده با بالاترین درجه بپزید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#دسرمالاگا
مواد لازم:
🧇سفیده تخم مرغ ۳۰۰ گرم
🧇پودر شکر ۳۰۰ گرم
آرد ۹۰ گرم
🧇شکلات اسلب توت فرنگی سوربن ۱۵۰گرم
🧇خامه قنادی سولیانو کاله ۵۰۰ گرم
🧇توت فرنگی ۱۰ عدد
طرزتهیه:
🍜ابتدا سفیده تخم مرغ را با دستگاه میزنیم تا پف کند و بعد از ۵ دقیقه خاک قند را اضافه می کنیم و بعد از ۱۵ دقیقه که دستگاه با دور تند کار کرد، شکلات سوربن را رنده کرده و به آرد اضافه می کنیم. سفیده وخاک قند را از دستگاه بیرون آورده و آرد وشکلات را به سفیده اضافه میکنیم ترجیحا با دست مخلوط کنید و رنگ خوراکی دلخواه را اضافه میکنیم.
🍜تمام مواد را داخل یک سینی بزرگ ریخته و با لیسک آن را به صورت مستقیم صاف میکنیم (به شکل رولت). در فر را باز نمایید آن را داخل فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ دقیقه قرار میدهیم و بعد بیرون آورده و حدود ۱۵ دقیقه اجازه میدهیم خنک شود. سپس با خامه قنادی سولیانو کاله آن را روکش میکنیم و بعد آن را شبیه رولت پیچ میدهیم. سپس سینی را داخل فریزر قرار میدهیم و بعد از یک ساعت از فریزر بیرون آورده و به صورت دلخواه برش میزنیم. برای تزیین هم میتوانید از توت فرنگی، موز یا آناناس استفاده کنید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#چيز_كيك_لوتوس
مواد لازم:
🥄بيسكويت لوتوس ١٠ عدد
🥄بيسكويت پتی پور وانیل ۱۵ عدد
🥄كره تقریبا ۱۰۰ گرم
🥄پنير کیبی ۸ عدد
🥄قشطه ٢٠٠ گرم قشطه همون خامه هست خامه صبحانه هم میشه بزنید
🥄كرم لوتوس ۲ ق غ
🥄پودر ژلاتين ٢ ق غ سر صاف
🥄حليب مكشفي ( شير عسلي) ٣/٤ قوطي و يا كمتر
طرزتهیه:
🧊واسه تزیین روش کرملوتوس مقداری
🍪بيسكويت ها رو داخل غذا ساز ريخته كامل حالت پودري بشه، بعد كره اب شده و هم مي زنيم تا حالت خميري در بياد، بعد ته قالب كمربندي به قطر ٢٠ سانت پهن ميكنيم و داخل يخچال مي گذاريم ، ميريم سراغ طبقه دوم.
🥡خامه رو هم مي زنيم تا فرم بگيره ، بعد پنير خامه اي رو با پشت قاشق از هم باز مي كنيم و به خامه اضافه ميكنيم تا حالت گوله گوله نشه، و بعد كم شير عسلي رو اضافه كرده ، ( شيرينيش بستگي به ذائقه اتون داره) بعد ژلاتين اب شده و خنک شده رو بریزید و همبزنید و سپس دو ق غ کرم لوتوس بریزید و مجدد همبزنید
🥄بعد روی لایه بیسکوییتی بریزید و داخل يخچال گذاشته تا خودش رو كامل بگيره،
🥄مرحله سوم بعد در مياريم و كرم لوتوس رو كه به روش بن ماري به راحتي اب شده رو روش ميريزيم و به دلخواه تزيين ميكنيم.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕