eitaa logo
آشپزخونه
196.6هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
9.2هزار ویدیو
301 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/AW9c.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
🍨😍🍌 🔶مواد لازم 🍌یک عدد موز 🍫نصف پیمانه چیپس شکلات 🥥یک قاشق چایخوری روغن نارگیل 🍘دو عدد بیسکوئیت خرد شده 🍬 یک چهارم پیمانه مارشمالو 🍮طرز تهیه موز را به ۱۲ برش مساوی تقسیم کنید. بیسکوئیت ها را درون یک کیسه پلاستیکی ریخته و خرد کنید. چیپس های شکلات و روغن نارگیل را به مدت یک دقیقه در مایکروفر قرار دهید تا آب شوند. کف سینی یک لایه ورقه روغنی بگذارید. سپس موزها را درون شکلات غلتانده و درون سینی بچینید. روی آنها بیسکوئیت خرد شده ریخته و به مدت ۱۵۵ دقیقه در فریزر بگذارید تا شکلات ها سفت شوند. در آخر، بین دو لایه موز شکلاتی یک لایه مارشملو گذاشته و سرو نمایید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍕🍕 🥪مواد اولیه: 🧇سینه مرغ 100 گرم 🧇قارچ 30 گرم 🧇فلفل‌دلمه‌ای 20 گرم 🧇پنیرپیتزا 70 گرم 🧇خمیر پیتزا قیفی به تعداد دلخواه 🧇پیاز 20 گرم 🧇روغن 20 گرم 🧇عصاره مرغ نصف قرص 🧇زیتون بدون هسته یك عدد 🥣طرز تهیه: پیاز را داخل تابه در روغن سرخ كرده، سپس به آن سینه مرغ خرد شده را اضافه می‌كنیم و تفت می‌دهیم، پس از آن فلفل‌دلمه‌ای و قارچ را اضافه و روی آن عصاره مرغ می‌ریزیم و می‌گذاریم كه مواد خوب تفت بخورد، بعد از آن كه آب مواد تمام شد روی آن پنیرپیتزا می‌ریزیم. یك دقیقه كه به همراه بقیه مواد تفت خورد، داخل خمیر قیفی می‌ریزیم و روی آن را با فلفل‌دلمه‌ای و زیتون چهار قاچ شده تزئین می‌كنیم و داخل مایكروفر یا فر با حرارت 160 درجه سانتی‌گراد یا 330 درجه فارنهایت به مدت 30 دقیقه قرار می‌دهیم. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🌸سلام آخر هفته تون 🌸مملو از محبت و الطاف الهی 🌿روزتون پر از عشق 🌸دلاتون بی غم 🌿لباتون خندون 🌸کینه و بغض ازتون دور 🌿پنجشنبه تون پراز موفقیت 🌸 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍮 ای مواد لازم:🌰 *پرتقال: 500 گرم *نمک: 1 قاشق سوپخوری *آب پرتقال: 2 پیمانه *آب ساده: 1 پیمانه *شکر: 1 کیلو* 🍊چگونگی تهیه: 1- پرتقال را حلقه حلقه کنید. 2- نمک را با 2 پیمانه آب مخلوط کنید تا حل شود. 3- حلقه های پرتقال را داخل آب نمک بگذارید تا به مدت نیم ساعت بماند 4- حلقه های پرتقال را از آب نمک در آورید و در تابه بچینید (بیشتر از 2 ردیف پرتقال روی هم چیده نشود) روی آن آب بریزید طوری که روی پرتقال ها را بپوشاند (پرتقالها در آب شناور نشوند) 5- تابه را روی حرارت با شعله پایین قرار دهید تا بجوشد. پس از 5 دقیقه از روی حرارت برداشته و به آرامی آب آن را عوض کنید و دوباره روی حرارت بگذارید. 4 تا 5 بار این کار را تکرار کنید. 6- سپس حلقه های پرتقال را به مدت یک ساعت در آب خنک بریزید و در این فاصله 3 بار آب آن را عوض کنید. 7- آب پرتقال و آب و شکر را با هم مخلوط کنید و در قابلمه ای ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید گاهی بهم بزنید تا شکر حل شود. 8- حلقه های پرتقال را در صافی ریخته و به شربت بیفزایید. 9- حرارت را کم کنید تا به مدت 10 تا 15 دقیقه بجوشد و شربت قوام یابد. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥪🥪 🧈مواد اولیه برای 4 نفر : 🥦قارچ 250گرم 🥦سیر 2حبه 🥦پودر سیر 2قاشق مرباخوری 🥦پودر موسیر 1قاشق مرباخوری 🥦روغن زیتون 5قاشق غذاخوری 🥦نان تست 10عدد 🥦جعفری 5قاشق غذاخوری (ساطوری شده) 🥦آبلیمو 1قاشق چایخوری 🥦نمک به میزان لازم 🥦فلفل به میزان لازم 🥦گلپر 1قاشق مرباخوری 🥙طرز تهیه : جهت تهیه این اسنک قارچ ابتدا سیر را رنده کرده و به آن مقداری نمک بزنید تا به هم نچسبد. داخل تابه مقداری روغن زیتون را گرم کرده و سیر را داخل آن تفت دهید. قارچ را به شکل ورقه های نازک خرد کرده و به سیر اضافه کنید. حرارت را زیاد کنید تا قارچ زیاد اب نیندازد(در صورت لزوم مقدار بیشتری روغن زیتون اضافه کنید). وقتی قارچ سرخ شد پودر سیر، پودر موسیر، گلپر، جعفری خرد شده ، آبلیمو ، نمک و فلفل را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید. نان های تست را داخل سینی فر بچینید و روی دو طرف آنها را با روغن زیتون چرب کنید. حرارت بالای فر را روشن کنید و سینی را داخل فر قرار دهید تا نان ها طلایی شوند، سپس برگردانید تا طرف دیگر نان نیز برشته شود . پس از اینکه نان های تست آماده شدند در ظرف بگذارید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
:🍗 🧅ابتدا حدود سيصدگرم فيله بوقلمون را توي غذاساز ريخته و حسابي ميزنيم تا كاملا يكدست بشه (ميتونين از چرخ گوشت هم رد كنين) ، بعدش يه پياز متوسط ، چندشاخه جعفری تازه ، دوحبه سير و دوتا سيب زميني متوسط خام را اضافه ريخته و خوب ميكس ميكنيم و سپس ، نمك و فلفل سياه و ادويه ، يكي دوقاشق پودرنان و يه تخم مرغ را ريخته و باز چندپالس ميزنيم تا مواد یکدست بشه ، درانتها بادست و باحوصله كتلتها را فرم داده و سرخ ميكنيم. 🥯كتلت بوقلمون فوق العاده نرم و خوش خواك هست و اصلا سفت نميشه. ✔️سس شوید و تخم کتان: نصف پیمانه ماست چکیده ، نصف قاشق مرباخوری سس خردل ، دوقاشق روغن زیتون ، دوقاشق غذاخوری شوید تازه خردشده ، یک قاشق تخم کتان ، نمک و فلفل تازه آسیاب شده ، همه رو ترکیب و هم میزنیم تا یکدست بشه. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🧁 🍍شکر : 225 گرم 🍍تخم مرغ : 3 عدد 🍍روغن مایع : 1 پیمانه 🍍آب آناناس : 3 قاشق سوپخوری 🍍آرد : 225 گرم 🍍بیکینگ پودر : 1/5 قاشق چایخوری 🍍جوز هندی : نصف قاشق چایخوری 🍍نمک : به مقدار لازم 🍍آناناس خرد شده : 350 گرم طرز تهیه کاپ کیک آناناسی🧁🧁 فر را با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد گرم می‌کنیم. قالب مورد نظر را کاغذ انداخته کنار می‌گذاریم. شکر، تخم‌مرغ، روغن، آب آناناس را با همزن برقی می‌زنیم تا سفید رنگ و سبک شود. آرد را با بیکینگ پودر، جوز و نمک مخلوط کرده، روی مواد فوق الک می‌کنیم. در آخر آناناس های خرد شده را مخلوط و هم می زنیم. قالب های آماده را با مواد پر کرده و به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر قرار می‌دهیم. بعد از پخت کاپ کیک ها را روی پنجره سیمی قرار می دهیم تا خنک شود. رویه آن را به دلخواه تزئین می‌کنیم. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
😋 🍞یک عدد سینه مرغ بزرگ 🍞گردو آسیاب شده ۱۰۰گرم 🍞رب انار ترش وملس مخلوط ۵قاشق سرخالی 🍞پیاز یک عدد 🍞نمک وفلفل وزعفرون کمی 🍞کره ۵۰گرم طرز تهیه:🍗 سینه ها رو خلالی برش بزنید به ضخامت دو انگشت داخل ظرف بزرگی پیاز خلال شده رو بریزید. انار رو با کمی آب رقیق کنید وداخل ظرف اضافه کنید وگردو وزعفرون ونمک وفلفل رو هم اضافه کنید.بعد سینه های خلالی رو مخلوطش کنید وبزارید تا یک شب در یخچال استراحت کنه. سینه های مرغ رو بصورت نواری بپیچید وداخل سیخ چوبی بزنیدوبعد داخل تابه بچینید ودر تابه رو بزارید وکره رو هم اضافه کنید وبزارید تا با آب خودش پخته وسرخ بشه. حالا در کنار کته کره ای سرو کنید واز طعم بینظیرش لذت ببرید قول میدم عاشق این غذای خوشمزه وآسون میشید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍘🍃 ☘️ آرد:150 گرم ☘️ پودر چای سبز:یک و نیم قاشق سوپخوری ☘️ نمک:1/8 قاشق چایخوری ☘️کره:100 گرم ☘️شکر:60 گرم ☘️زرده تخم مرغ :1عدد 🍪طرز تهیه بیسکوئیت چای سبز ابتدا کاسه بزرگی بردارید و کره و شکر را داخل آن بریزید و با هم زن برقی خوب بزنید تا با هم ترکیب شوند. سپس زرده را افزوده و به هم زدن ادامه دهید تا مواد با هم مخلوط شود. در ادامه آرد ، پودر چای و نمک را در ظرف دیگری مخلوط نموده و به کاسه اضافه نمایید و مخلوط کنید. خمیر را داخل ظرف دربسته ای بریزید و برای 30 دقیقه در یخچال بگذارید تا استراحت کند بعد از 30 دقیقه خمیر را از یخچال بیرون آورده و با وردنه باز کنید تا به صخامت یک سانتی متر برسد. خمیر را قالب زده و در سینی فری که با کاغذ پوشانده اید بچینید و برای 20 دقیقه در فر بگذارید تا با دمای 175 درجه سانتی گراد بپزد 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍛🍛🍛 🥘مواد لازم برنج 4 پيمانه گوشت بدون استخوان و چربي 400تا500 گرم پياز متوسط 3عدد سير 2حبه زردچوبه 1ق چ ادويه دارچين يک دوم ق چ ادويه کاري 3ق س رب گوجه فرنگي 1 ق س محلول زعفران 2 ق س بادام سفيد يک دوم پيمانه کشمش دو سوم تا 1 پيمانه کره و روغن مايع به ميزان لازم نمک فلفل به ميزان لازم 🥣طرز تهیه🧂🧂 مرحله اول برنج را نمک سنگ يا آب نمک خيس کنيد. مرحله دوم گوشت را حبه اي شکل برش دهيد، پياز نگيني يا خلال شده را با کره و روغن مايع ( به ميزان لازم ) تاحدي تفت دهيد تا نرم و براق شود.سپس سير پوره شده را اضافه کرده هم بزنید. اجازه دهيد تا طلايي خوشرنگ شود سپس گوشت را اضافه کرده و تفت دهيد. زرد چوبه، ادويه يا دارچين، 1 قاشق سوپخوري از ادويه کاري و رب گوجه فرنگي را افزوده هم بزنيد.سپس محلول زعفران و آب به ( ميزان لازم ) را اضافه و با رب مخلوط و روي حرارت کم قرار دهيد تا بپزد مرحله سوم مايه آماده شده فوق را همراه با مابقي ادويه کاري و محلول زعفران لا به لا ي برنج آبکش شده قرارد هيد.مرحله چهارم پس از طبخ سطح روي آن را با بادم سفين و کشمش تفت داده شده تزيين و سپس سرو نماييد. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🌮 🥯سیب زمینی آب پز ۲ عدد 🥯پیاز ۱ عدد 🥯پیازچه ۲۰۰ گرم 🥯تخم مرغ ۱ عدد 🥯نمک، زردچوبه و فلفل سیاه به میزان لازم دستور تهیه🧇 سیب زمینی‌های آبپز را رنده کنید و آنها را در ظرفی مناسب بریزید. حالا پیاز را رنده کنید، آب آن را بگیرید و به سیب زمینی ها اضافه کنید. پیازچه ها را نگینی خرد کنید و به موادتان اضافه کنید. تخم مرغ، نمک، فلفل و زردچوبه را هم بریزید و خوب هم بزنید. در تابه‌ای روغن بریزید و آن را روی حرارت بگذارید تا داغ شود. از مایه کوکو یک قاشق غذاخوری بردارید و در روغن یا قالب دلخواهتان سرخ کنید. اگر می‌خواهید کوکویتان خوشرنگ شود، می‌توانید یک قاشق سوپخوری زعفران دم کرده هم به آن اضافه کنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🧆مرغ چرخ کرده : 400 گرم 🧆پیاز : 2 عدد 🧆سیر : 4 حبه 🧆کرفس خرد شده: نصف پیمانه(دایس شده) 🧆هویج خرد شده : نصف پیمانه(دایس شده) 🧆رزماری: 1 قاشق چای خوری 🧆پوره گوجه فرنگی: 1 پیمانه 🧆آب مرغ : 1 پیمانه 🧆نمک : به مقدار لازم 🧆فلفل : به مقدار لازم دستور تهیه 🥪 در تابه ای سیر، پیاز، کرفس و هویج را که از قبل در ابعاد کوچک خرد کرده اید را روی حرارت گذاشته و تفت دهید. سپس ادویه های لازم را به مواد اضافه کنید. بعد از چند دقیقه حرارت دیدن که مواد داخل تابه تفت خوردند، مرغ چرخ کرده را به همراه 1 قاشق رزماری به مواد اضافه کنید و به خوبی تفت دهید. پس از گذشت دقایقی که رنگ مرغ تغییر کرد بهتر است آب مرغ را نیز به مواد درون تابه اضافه کنید و شعله را کم کنید تا مواد بر روی شعله ملایم بپزند. پس از آنکه آب کمی تبخیر شد ،پوره گوجه فرنگی را به مواد بیافزایید و اجازه دهید تا مواد به خوبی با هم آمیخته شده و پخته شوند. بعد از جا افتادن غذا می توانید آن را نوش جان کنید😋 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕