eitaa logo
آشپزخونه
196.6هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
9.2هزار ویدیو
301 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/AW9c.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
(برای ۴ نفر): 🍲 ❎سینه مرغ ۶۰۰ گرم ❎خرد شده ترخون ۱۰۰ گرم ❎ساطوری ریحان ۱۰۰ گرم ❎ساطوری کره ۲۵ گرم ❎روغن ۱ قاشق غذاخوری ❎آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری ❎پیاز کوچک ۱ عدد ❎ساطوری فلفل سبز ۳-۴ عدد ❎ساطوری آب مرغ ۱ پیمانه ❎نمک و فلفل به میزان لازم 🥘🥘🥘 دستورتهیه خورش ترخون: ۱- کره و روغن را در یک قابلمه روی شعله متوسط داغ کرده و تکه‌های مرغ را ۱۰-۸ دقیقه در آن سرخ کنید تا روی آن طلایی شود. مرغ را با قاشق سوراخ‌دار از روغن خارج کرده و کنار بگذارید. ۲- شعله را کم کرده و پیاز را ۵ دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شود. آب مرغ را اضافه کرده و آن را به جوش آورید. فلفل و سبزی‌ها را اضافه کرده و تکه‌های مرغ را به قابلمه برگردانید و با در بسته ۲۰ دقیقه آن را بپزید. در ۵ دقیقه آخر نمک و فلفل آن را اندازه کرده و آبلیمو را اضافه کنید. می‌توانید با برنج سرو کنید. ✅فوت و فن خوشمزه شدن خورش ۱- اگر می‌خواهید خورش لعاب‌دار باشد، یک قاشق چای‌خوری نشاسته ذرت را در ۲ قاشق غذاخوری آب سرد حل کرده و اضافه کنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥪سیب زمینی : 1کیلو 🥪تره فرنگی : 4عدد 🥪مارگارین(کره گیاهی) : 4قاشق غذاخوری 🥪آرد سوخاری : 1/4 پیمانه 🥪تخم مرغ : 2 عدد 🥪نمک دریایی : 1قاشق چای خوری 🥪فلفل سیاه : 1قاشق چای خوری 🥪روغن سرخ کردنی : به مقدار لازم دستور پخت 🧄 ابتدا سیب زمینی ها را آب پز کنید و با مارگارین مخلوط کنید تا بصورت پوره ای نرم و یک دست درآید. تره فرنگی ها را نیز آب پز کنید و به همراه نمک و فلفل و تخم مرغ به مواد درون کاسه اضافه کنید و با دست بخوبی ورز دهید. خمیر به دست آمده را به 8 قسمت تقسیم کنید و به شکل دلخواه دربیاورید و در آرد سوخاری بغلتانید. ماهیتابه را روی شعله قرار دهید و کمی روغن را به درون آن اضافه کنید و اجازه دهید روغن داغ شود. در انتها کوکو ها را در روغن بگذارید و اجازه دهید کمی سرخ شوند در حدی که طلایی رنگ شوند 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍗فیله مرغ چرخ شده- ۱۵۰ گرم ☘️جعفری خرد شده- ۲ قاشق غذا خوری 🧅پیاز خرد شده- ۲ قاشق غذا خوری 🥔سیب زمینی خرد شده- یک عدد کوچک 🥕هویج کوچک خرد شده- یک عدد 💧آب- ۵ لیوان 🍥خامه -نصف پاکت 🍜طرز تهیه فیله چرخ شده مرغ، جعفری و پیاز را با هم مخلوط کنید و به شکل قلقلی در بیاورید و در روغن تفت دهید. بقیه مواد را در قابلمه بریزید و بگذارید به مدت ۱۵ دقیقه روی حرارت کم بجوشد. پس از خنک شدن آن را در غذاساز بریزید تا به شکل پوره دربیاید. سوپ را به قابلمه بر گردانید و مرغ قلقلی شده را به آن اضافه کنید. نمک و فلفل اضافه کنید و بگذارید روی حرارت کم بجوشد تا جا بیفتد.*قبل از سرو خامه به آن اضافه و با جعفری تزیین کنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥪 ساندویچ سیب زمینی و پنیر: 🥢مواد لازم (2 نفر): 🥣6 عدد سیب زمینی 🥣1 ق.غ پودر چیلی 🥣1 ق.غ زیره 🥣1 ق.غ چات ماسالا 🥣کمی نمک 🥣2 ق.غ گشنیز 🥣4 عدد نان تست 🥣4 ق.غ کره 🥣200 گرم پنیر موزارلا 🌀دستورپخت🌀 ابتدا سیب زمینی پخته شده را له کنید و سپس به آن نمک، پودر چیلی، ادویه چات ماسالا و گشنیز اضافه کنید روی نان تست کمی کره بمالید و روی آن از مخلوط سیب زمینی بزیزید و تکه های مکعبی پنیر داخل سیب زمینی ها فرو کنید و روی آن پنیر رنده شده بریزید روی نان کرده بمالید و در دستگاه ساندویچ ساز قرار دهید، یا در تابه گریل سرخ کنید 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🌸تقديم به دوستانم 💗دوستانی كه دلشان درياست 🌸ومهرشان پاينده 💗همانهایی که نشانی مهربانی 🌸وعشق وآرامش آسمانی دارند 💗خـدايا شكـر دارمشـان 🙏 🌸بهترینها را نصیبشان کن بخیر 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🔸کدو تنبل ۱ عدد متوسط 🔸شکر ۵/۱ کیلو 🔸آهک به میزان لازم 🔸هل ۲تا ۳ عدد 🔸گلاب به میزان دلخواه 🔸آب لیمو ترش یک قاشق غذاخوری 🔸آب ۵ – ۶ لیوان ❎🍃دستور تهیه مربای کدو تنبل کدو را شسته و پوست بگیرید سپس دانه ها یش را خارج کنید و به اشکال مورد نظر برش دهید . آهک را با آب مخلوط کنید و بعد از ته نشین شدن آهک آب حاصل را به کدوها اضافه کنید و به مدت ۱۰ – ۱۲ دقیقه بگذارید بماند سپس آبکش کنید و چندین باردر آب سرد قرار دهید و آبکش کنید و یک بار هم در آب بجوشانید و آبش را تعویض کنید. آب و شکر را داخل یک قابلمه مناسب روی حرارت بگذارید و پس از جوش آمدن و صاف کردن شربت کدو ها را بپزید . وقتی شربت قوام لازم را پیدا کرد آب لیمو و گلاب را اضافه کنید و کدوها هم پخته شده مربا آماده است و بعد از خنک شدن داخل شیشه های استریل بریزید و نوش جان کنید . 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍛برنج: 1 پیمانه 🍛سیر له شده: 2 حبه 🍛آب مرغ: 420 گرم 🍛کشمش پلویی: 1 قاشق غذاخوری 🍛آب سیب یا آب: نصف فنجان 🍛ریحان یا ارگانو خشک کفمال: 1 قاشق چایخوری 🍛پیازچه خرد شده: نصف فنجان 🍛روغن ذرت: 2 قاشق غذا خوری 🍛ژامبون خرد شده یا گوشت چرخ کرده: 1 قاشق غذاخوری 🍛هویج یا فلفل دلمه‌ای رنگی خرد شده: 1 قاشق غذاخوری 🍛بادام خلال یا گردو خرد شده برشته: 1 قاشق غذاخوری طرز تهیه✅ برنج و سیر له شده را با روغن ذرت 3 الی 5 دقیقه تفت دهید تا برنج‌ها قهوه‌ای رنگ شوند. با دقت آب مرغ و سپس کشمش، هویج، آب سیب و ریحان را اضافه کرده و مخلوط را به جوش آورید. شعله را کم کرده و در ظرف را 15 تا 20 دقیقه ببندید تا برنج‌ها نرم شوند و آب برنج تمام شود. پیازچه و مغزها را هم اضافه کنید. در آخر ژامبون را اضافه کرده و سرو کنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍲 🥗سبزی (جعفری، گشنیز، شوید و تره): 500 گرم 🥗برگ چغندر یا اسفناج: 500 گرم 🥗لوبیا سبز: 200 گرم 🥗گوجه فرنگی: 3 عدد متوسط 🥗گوجه سبز یا غوره: به مقدار لازم 🥗سیر: 3 تا 4 حبه متوسط 🥗تخم مرغ: 2 تا 3 عدد 🥗نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و گلپر: به مقدار لازم 🫕 طرز تهیه ✅ لوبیا سبز را خرد کرده و ته قابلمه بریزید. سبزی‌ خرد شده را به همراه غوره یا گوجه سبز را اضافه کنید. گوجه فرنگی را پوست گرفته، به دو قسمت برش بزنید. به همراه یک لیوان آب حدود یک ساعت حرارت دهید. پس از اینکه مواد به مقدار کافی پخت با گوشت کوب آنها را له کنید. سیر ساطوری شده را جداگانه با روغن و زردچوبه تفت دهید تا به رنگ عسلی در آید. سپس تخم مرغ ها اضافه کرده و با هم مخلوط کنید. مخلوط سبزی را به آن اضافه کرده و هم بزنید. پس از اینکه آب سبزی به خوبی کشیده شد غذا آماده است. خورش تره را به همراه برنج کته سرو کنید 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥥 🍲سینه مرغ یا ران مرغ: 1 کیلو 🍲نارگیل: 400 گرم 🍲رب انار: 2 قاشق غذاخوری 🍲سرکه یا آبلیمو: 2 قاشق غذاخوری 🍲پیاز: 2 عدد 🍲آلو بخارا: 100 گرم 🍲چوب دارچین کوچک: 2 عدد 🍲فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری 🍲زردچوبه: 1 قاشق مرباخوری 🍲پودر تخم گشنیز: 1 قاشق چایخوری 🍲پودر زنجبیل: به مقدار کم 🥣طرز تهیه🥣 درتابه ای مناسب مقداری روغن داغ کرده، پیاز ساطوری شده را تفت ‌دهید تا طلایی رنگ شود. نصف ادویه‌ها را اضافه کرده و کمی تفت دهید. سینه مرغ را مکعبی درشت خرد کرده و با کمی فلفل سیاه و نمک مزه‌دار کنید. نارگیل را چرخ کرده، در تابه نارگیل و مرغ را حدود 6-5 دقیقه تفت ‌دهید. سپس 3 پیمانه آب اضافه کرده و زمان دهید تا جا بیافتد. 1 ساعت آخر پخت آلو بخارای خیس خورده را اضافه کنید. در 30 دقیقه آخر رب انار رقیق شده به همراه چاشنی و باقی مانده ادویه‌ها را اضافه کنید. حال باید زمان دهید تا خورش کاملا جا افتاده و به روغن بیافتد.🍛 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🧇 🥨تخم مرغ : 3 عدد 🥨سیر : 1 بوته 🥨مغز گردوی آسیاب شده : نصف لیوان 🥨جعفری ، تره و شوید : 200 گرم 🥨پیاز : 1 عدد 🥨روغن مایع : به مقدار لازم 🥨نمک : به مقدار لازم 🥨زردچوبه : به مقدار لازم 🥨فلفل : به مقدار لازم 🧅مراحل پخت کوکو گردو ابتدا گردوی آسیاب شده ، سیر و پیاز رنده شده و سبزی خرد شده را در کاسه ای می ریزیم و تخم مرغ ها را داخل آن شکسته ، کمی نمک و زردچوبه به آن اضافه می کنیم و کاملا هم می زنیم. سپس مخلوط آماده شده را درون ماهی تابه سرخ می کنیم. برای تزیین مواد می توان از گوجه فرنگی استفاده کنید 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🌮 🥪۱ لیوان نخود فرنگی ذرت هویج نگینی خرد شده پخته شده 🌮۱ عدد سینه مرغ پخته شده خرد شده 🥪۱ لیوان پنیر پیتزا رنده شده 🌮۱٫۴ لیوان خامه 🥪۱ ق چ آویشن 🌮خمیر 🥪۱ و۱٫۲ لیوان آرد 🌮۱٫۲ شیر ولرم 🥪۵ ق غ روغن 🌮۱ ق چ پودر خمیر ترش 🥪۱ ق م شکر 🌮۱ ق چ نمک 🥪۱ عدد تخم مرغ 🥟مراحل تهیه کاپ مرغ و سبزیجات : 1- همه مواد رو با هم مخلوط میکنیم (به جز مواد خمیر) کنار میزاریم . 2- شیر وشکر ، پودر خمیر مایه رو مخلوط میکنیم حدود ۱۰ دقیقه میزاریم تا عمل کنه تخم مرغ ، روغن ،نمک رومخلوط کرده شیر رو اضافه میکنیم هم میزنیم آرد الک شده رو بتدریج اضافه میکنیم هم میزنیم تا خمیر نرم ولطیفی داشته باشیم وبه دست نچسبد . 3- به خمیر استراحت میدیم تا ور بیاد . 4- خمیر رو روی سطح کار پهن میکنیم و با قالب گرد قالب میزنیم . قالب مافین رو چرب میکنیم و خمیر رو داخل قالب میزاریم از موادمون داخل خمیر میریزیم و در فر از قبل گرم شده بمدت ۱۵ یا ۲۰ دقیقه میزاریم تا کمی طلایی بشه . 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍲 🥨پیاز متوسط : 1 عدد 🥨گوجه فرنگی متوسط : 2 عدد یا (رب گوجه فرنگی : 1 قاشق غذاخوری ) 🥨نمک : به مقدار لازم 🥨زردچوبه : به مقدار لازم 🥨روغن : به مقدار لازم 🥨آب : 3 لیوان 🥨سیب زمینی متوسط : 2 عدد 🥨تخم مرغ : 4 عدد 🥨مرزه خشک : 1 قاشق چایخوری 🥘ابتدا پیاز را در کمی روغن تفت می دهیم . سپس گوجه خرد شده ، سیب زمینی خرد شده ، ادویه ، نمک و مرزه را به آن اضافه می کنیم و تفت می دهیم. سپس آب را اضافه کرده می گذاریم بپزد. در انتها تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته به آرامی به غذا اضافه می کنیم.دقت داشته باشید تا پخته شدن تخم مرغ ها غذا را هم نزنیم. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕