#لیموناد_گل_رز_نوشیدنی
🍋مواد لازم
۲ تا ۳ عدد گل رز طبیعی (یا گل محمدی)
۳ لیوان آب مقطر
۱٫۵ پیمانه شکر
۱ پیمانه آب
۲ پیمانه آب لیموترش
۵ پیمانه آب گازدار
گل رز برای تزئین
🌹طرز تهیه
گلبرگ های گل رز را جدا کرده و آن ها را تمیز بشوئید. آن ها را درون قابلمه بریزید. آب مقطر را به قابلمه بیفزایید. آن ها را روی حرارت ملایم بگذارید تا بجوشند و رنگ گل رز نیز پس داده شود. آب صورتی رنگ را از صافی عبور دهید. شکر و آب را با هم درون قابلمه کوچکی ریخته و هم بزنید. سپس روی حرارت ملایم بگذارید تا بجوشند. تا زمانی که شکر کاملا حل شود، مایع را هم بزنید. سپس از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید تا خنک شود. آب لیموترش، آب گازدار و نصف پیمانه گلاب خانگی که درست کرده اید را با یکدیگر مخلوط کنید. آن ها را درون لیوان دلخواه ریخته و با یک شاخه رز تزئین و سرو کنید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#دورچین_پیاز_جعفری
😋☘️از دورچین پیاز جعفری در ساندویچها و کنار انواع غذاهای گوشتی استفاده می شود.☘️🍀
🔶پیاز مقداری
🔶روغن
🔶جعفری مقداری
🔶 فلفل سیاه
🔶نمک
🍀جعفری شسته و پاک شده را خرد کنید اما ساطوری نکنید.
🍀پیاز خلال شده را با جعفری در یک کاسه مخلوط کنید.
نمک و فلفل سیاه بزنید.روغن مایع اضافه کنید و سبزیجات را با روغن ماساژ دهید.🥙🥣
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#سیب_زمینی_بامیه ای
🥔مواد لازم
🔸سیبزمینی متوسط۲ عدد
🔸آرد۲ لیوان
🔸تخممرغ۱ عدد
🔸آب۲ لیوان
🔸کره۲۰ گرم
🔸نمک۱ قاشق مرباخوری
🔸بیکینگ پودر۱/۵ قاشق چایخوری
🥔روش تهیه:
ابتدا سیبزمینیها آبپز کرده و رنده میکنیم.آب جوش میاوریم. سپس کره را به آن اضافه کرده .مخلوط آب و کره را از روی حرارت برمیداریم و آرد را به آن اضافه میکنیم و در یک جهت هم میزنیم تا مرحلهای ادامه دهیم که خمیر نرمی به دست بیاید که دیگر با قاشق قابل هم زدن نباشد.خمیر را از قابلمه درمیآوریم و وقتی از گرما افتاد روی سطحی صاف به خوبی ورز میدهیم. سپس تخممرغ، سیبزمینی رندهشده، نمک و بیکینگپودر را به آن اضافه کرده و خوب ورز میدهیم.در مرحله آخر روغن را داغ میکنیم. مواد را داخل قیف یا ماسوره میریزیم و سپس به اندازه ۴ یا ۵ سانت با قیچی چربشده میبریم و درون روغن داغ به خوبی سرخ میکنیم.سیب زمینی بامیه ای شما آماده است! نوش جان!
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#رولت_کوکو_سبزی_با_نان_باگت
🔶مواد لازم
▫️نان باگت۱ عدد
▫️سبزی کوکو
▫️تخم مرغ۱ عدد
▫️آرد۱ قاشق غذاخوری
▫️نمک، فلفل، زردچوبه کمی
🌯دستور تهیه
نان باگت را به صورت حلقه حلقه برش بزنید، خمیر داخل آن را خالی کنید و آنها را کنار بگذارید.در یک کاسه سبزی کوکو، تخم مرغ، آرد، نمک و فلفل و زردچوبه را با هم مخلوط کنید و با یک چنگال آن را خوب بزنید.تابه را روی حرارت بگذارید و کمی روغن بریزید تا داغ شود.نانها را درون تابه بگذارید و خیلی سریع داخل آن را با یک قاشق از مواد کوکو سبزی پر کنید.کمی صبر کنید تا یک طرف آن سرخ شود. سپس آن را برگردانید تا طرف دیگرش هم سرخ شود.رولت کوکو سبزی برای سینی مزه آماده شده است.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#کوکوی_گوشت
🥩برای تهیه این کوکو تعدادی پیاز را خلالی سرخ کرده و سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید بهتر است که مقداری سویا را که مدت نیم ساعت در آب ولرم بوده و بعد درون آبکشی ریخته و آبش را گرفتهاید، با گوشت چرخ کرده مخلوط کرده و سرخ کنید. سپس نمک و فلفل و ادویه را هم اضافه کرده و تخم مرغهای زده شده را درون آن بریزید و خوب مخلوط کنید تا کاملا سرخ شود. این کوکو را با مرغ یا ماهی چرخ کرده نیز میتوانید تهیه کنید.😋
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
صبح است و همه باز کنند پنجرهها را
مردود کنند سردی شب؛
دلهرهها را
اغوش گشایند
و شوند همره این صبح
آرند برون از دل و سر
دغدغهها را
صبح بخیر ❤️
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#نکات_مهم_برای_تهیه_مربای_هویج🥕🥕🥕
🍧۱- برای هم زدن مربا هیچ وقت از قاشقی که کاملا تمیز نیست استفاده نکنید چون باعث میشود مربا خیلی زود کپک بزند و قابل خوردن نباشد.
۲- در هنگام پختن مربا هویج مقداری از شربت هویج را در قاشقی بریزید و اجازه دهید خنک شود. اگر پس از خنک شدن سریع از قاشق نریخت یعنی شربت شما قوام آمده است ولی اگر مانند آب از قاشق ریخت یعنی هنوز زمان برای قوام آمدن نیاز دارد.
۳- شما باید دقت کنید که شکر مربا کم نباشد کاملا قوام آمده باشد و کاملا پخته باشد تا کپک نزند.
۴- دلیل شکرک زدن مربا چیست: این حالت معمولاً در مرباها و شیره ها دیده میشود ، وقتی مربا یا شیره بیش از حد بجوشد یا آنکه شیرینی آن کم باشد شکرک میزند و برای رفع آن باید در شربت یا مربا کمی آب جوش و مقداری آبلیمو اضافه کنید و بگذارید چند جوش بزند تا شکرک ان از بین برود.
۵- برای تهیه مربای هویج باید از هویجهای کاملا سالم و بلند و صاف استفاده کنید.
۶- برای تزیین مربا هویج میتوانید از خلال پسته استفاده کنید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#تارت_کشک_و_بادمجان
🥙مواد لازم
🔸کشک و بادمجان به اندازه یک قابلمه کوچک
🔸تارت به تعداد لازم از مغازههای لوازم قنادی تهیه کنید
🔸نعناع خشکیک قاشق غذاخوری
🔸کشک و گردوی خرد شده مقداری برای تزئین
🥙دستور تهیه
کشک و بادمجان را تهیه کنید و کنار بگذارید تا کمی خنک شود.قالبهای تارت را روی یک سینی بچینید.درون آنها را با کشک و بادمجان پر کنید. (کشک و بادمجان نباید داغ باشد)نعناع خشک را با کمی زردچوبه درون کمی روغن داغ بریزید، آن را هم بزنید و حرارت را خاموش کنید. (حرارت کم باشد، چون نعنا خیلی زود میسوزد)روی تارتها را با کمی نعنا داغ، کشک و گردوی خرد شده تزئین کنید.تارتها را درون ظرف سرو بچینید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#سس_بشامل
🔘مواد لازم
▫️آرد سفید: دو قاشق غذاخوری
▫️شیر: دو فنجان
▫️کره: 50 گرم
▫️نمک و فلفل: به مقدار لازم
🔘طرز تهیه
ابتدا کره را در تابه ذوب کرده و سپس آرد را به آن اضافه کرده و کمی تفت دهید. سپس شیر را به تدریج به مواد اضافه کنید تا سس بشامل شما صاف، یکنواخت و غلیظ شود. در انتها نمک و فلفل را اضافه کنید؛ سس آماده است.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#کلم_بروکلی_سرخ_شده
✅مواد لازم
▫️ کلم بروکلی بزرگ1 عدد
▫️روغن زیتون2 قاشق غذاخوری
▫️نمک به میزان لازم
▫️پنیر پارمسان2 قاشق غذاخوری
▫️سیر خرد شده1 قاشق غذاخوری
▫️ فلفل قرمزبه میزان لازم
▫️آویشن تازه1 یا 2 عدد
▫️بادام (اختیاری)4 الی 5 عدد جهت تزیین
🥦دستور تهیه
روغن زیتون را در ظرفی ریخته و روی حرارت بگذارید.سیر خرده شده را اضافه کنید.سپس آویشن و فلفل قرمز را به ظرف اضافه کرده و به مدت 1 دقیقه سرخ کنید.کلم بروکلیهای شسته شده و خرد شده را به ظرف اضافه کنید و به خوبی تفت دهید.در انتها، پنیر پارمسان و نمک را روی کلم بروکلیها ریخته و ظرف را از روی حرارت بردارید.خوراک کلم بروکلی را درون ظرف ریخته و جهت تزیین آن از چند عدد بادام استفاده کنید و به صورت گرم این خوراک مقوی را سرو کنید.
نوش جان …
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#قارچ_سوخاری_رستورانی_با_تخممرغ
🔸مواد لازم
▫️قارچ1 کیلوگرم
▫️نمک نصف ق چایخوری
▫️تخممرغ1 عدد
▫️شیر1 ق غذاخوری
▫️آردسوخاری ادویهدارنصف پیمانه
🍢قارچها را به خوبی شسته و اجازه دهید خوب خشک شوند.تخممرغ را شکسته، بهآرامی بزنید و شیر و نمک را به آن اضافه کنید. قارچها را در مخلوط شیر و تخممرغ بیندازید و بعد از غلطاندن در آردسوخاری، در روغن داغ سرخ کنید تا رنگ آنها متمایل به قهوهای شود. این پیش غذا را میتوانید با سس تارتار سرو کنید.
نکته: میتوانید برای پفکردن قارچها، به مخلوط شیر و تخممرغ مقداری ماءالشعیر یا دلستر ساده اضافه نمایید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#اش_دوغ_تبریزی
• تعداد: 4 نفر
• زمان تهیه و پخت: 2 ساعت
مواد لازم🥣
• نیم کیلو سبزی پاک کرده (تره و شوید)
• ۴ لیتر دوغ
• 6 پیمانه برنج
• ۳۰۰ گرم گوشت چرخکرده
• یک پیمانه نخود
• نعنا و پیاز داغ
• نمک و زردچوبه
روش تهیه🍵
🔸 گوشت چرخ کرده را با پیاز و نمک و زردچوبه ورز می دهیم و به صورت قلقلی در می آوریم. برنج را در آب در قابلمه ای جداگانه تا اندازه ای می پزیم که له شود.
🔸 نخود را در قابلمه دیگری بپزید. گوشت های قلقلی و دوغ را در برنج بریزید و مدام هم بزنید. اگر هم نزنید، دوغ گلوله می شود و به اصطلاح می بُرد. پس از اینکه جوش آمد، سبزی، نعناداغ و پیاز داغ را اضافه کنید. 15 دقیقه بعد از ریختن سبزی، آش آماده است.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕