eitaa logo
آشپزخونه
213هزار دنبال‌کننده
12.8هزار عکس
7.2هزار ویدیو
300 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/a40d.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
ای_پلو 🍲مواد لازم: برنج قهوه‌ای 200 گرم روغن کنجد 4 قاشق سوپخوری هویج خرد کرده و پخته 2 عدد پیاز خرد کرده 1 عدد درشت کره گیاهی 1 قاشق سوپخوری گلچه‌های گل کلم 150 گرم گوجه فرنگی خرد کرده 2 عدد نخود فرنگی پخته 1 پیمانه گشنیز خرد کرده 1 دسته کوچک نمک و ادویه پلوئی به میزان لازم 🍘طرز تهیه: 1. برنج را بشوئید و بخیسانید. آن‌گاه در صافی بریزید. حالا در قابلمه مناسبی نیمی از روغن را بریزید و برنج را بیفزائید و یک دقیقه تفت دهید. 2. سپس به میزان کافی آب و نمک افزوده تا برنج قدری نرم و آب آن تبخیر شود. اینک به مدت 20 دقیقه برنج را دم کنید. 3. حالا هویج، پیاز، باقیمانده روغن، کره ‌گیاهی، گل کلم، گوجه‌فرنگی، نخودفرنگی، گشنیز، نمک و ادویه پلوئی را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید و تفت دهید. 4. سپس با برنج پخته شده مخلوط کنید، در ظرف مناسبی بکشید و رویش را با پلو زعفرانی و ورقه‌های لیمو‌ترش بیارائید. ➕یادآوری: برنج قهوه‌ای را باید از شب قبل بخیسانید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍛🍛🍛 🔸پودر سیر: 2 قاشق سوپ‌ خوری 🔸فلفل سیاه: یک قاشق سوپ‌خوری 🔸فلفل قرمز: 6 عدد 🔸تخم گشنیز: 2 قاشق سوپ‌خوری 🔸زردچوبه: 2 قاشق سوپ‌خوری 🔸زیره سبز: یک قاشق سوپ‌خوری ➕همه مواد را به صورت پودر با هم مخلوط و در ظرفی در دار در مکانی خنک و خشک و تاریک نگهداری کنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🧅فیله مرغ رو به تکه های باریک وتقریبا دوسانتی برش زدم وبا نمک وفلفل سیاه ،نوک قاشق چایخوری پودرسیر وکمی پودر زنجبیل وروغن مایع مخلوط کردم وکنار گذاشتم تا مزه دار شود. پیاز رو با کمی روغن تفت دادم گوشت چرخ شده گوساله رو‌اضافه کردم ،کمی زردچوبه وفلفل سیاه وپودر زنجبیل ونمک زدم وکنار گذاشتم. اول فر را با دمای ۱۷۵ روشن کردم وبعدروی میز کمی آرد پاشیدم وچونه ایی از خمیر به اندازه ظرف مورد نظر برداشتم با دست کمی باز کردم وبعد با وردنه به شکل ظرف دلخواه درآوردم ودر سینی پهن کردم وبمدت ۵دقیقه با دمای۱۷۵در فر گذاشتم بعد از آن زمان از فر خارج کردم واز سس خوشمزه ایی که درست کرده بودم روی همه قسمتهای خمیر ریختم وپهن کردم بعد مخلوطی از پنیر موزارلا وپروسس روی سس ریختم وبعد قسمتهایی راگوشت وقسمتهایی را فیله مرغ چیدم واز قارچ وزیتون وفلفل دلمه رنگی هم برای روی آنها استفاده کردم واز سوسیس بلغاری هم چند برش استفاده شده قسمتهای تیره گوشته وقسمتهای روشن فیله هستش ودر نهایت خیلی کم پنیر روش پاشیدم ودر فر از قبل گرم‌شده بادمای ۱۸۵درجه گذاشتم که زمان پخت پیتزا بستگی به حرارت فر شما داره . 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🧄مواد لازم🧄 ▢500 گرم فیله ماهی ▢2/3 پیمانه آبلیمو ▢2 حبه سیر (خرد شده) ▢1 عدد سیب زمینی (متوسط) ▢1 عدد پیاز (برش داده شده) ▢2 عدد فلفل سبز (تند) ▢2 قاشق غذا خوری گشنیز (خرد شده) ▢1 عدد ذرت (آبپز) ▢به میزان لازم نمک 🍋دستور تهیه🍋 آبلیمو، سیر، یك قاشق غذاخوری گشنیز، یك عدد فلفل سبز بدون سر و دانه و نیمی از پیاز رو توی غذاساز پوره كرده و نمك و فلفل روش میپاشیم. بلال و سیب‌زمینی رو 30 دقیقه در آب‌ جوش پخته، سپس سیب‌ زمینی رو نگینی خرد كرده و ذرت رو از ساقه با چاقو جدا می کنیم. ماهی رو با سیر و نمك و فلفل در نیم‌لیتر آب 20 دقیقه میپزیم، سپس آبكش كرده و با دست خرد می کنیم. فلفل سبز رو هم خرد می کنیم. نیم دیگه پیاز رو خلالی كرده و با ذرت، سیب‌زمینی، ماهی و فلفل سبز مخلوط كرده و سس رو روی اون داده و مخلوط می کنیم. این غذا رو میشه با نان یا به تنهایی سرو كرد. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
😋 🥭1 فنجان بادام 🥭1 فنجان اسفناج 🥭1 عدد انبه خرد شده 🥭3/4 فنجان شیر بادام یا شیر نارگیل 🥭 یخ به دلخواه 🍹طرز تهیه اسموتی اسفناج و انبه اول بادام و شیر بادام را در مخلوط کن بریزید و خوب مخلوط کنید، سپس بقیه مواد را اضافه کرده و هم بزنید تا به غلظت دلخواه برسد، اسموتی شما آماده است 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
بی خبر در بزن و سر زده از راه برس مثل باران بهاری که نمی گوید کی... سلام صبح تان بخیر 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🧀مواد لازم • ¼ پیمانه مایونز • دو پیمانه اسفناج تازه • یک قاشق چایخوری سیر رنده شده • ¼ قاشق چایخوری نمک • ¼ قاشق چایخوری فلفل • ۸ عدد نان تست • دو قاشق غذاخوری روغن زیتون • ۱۱۰ گرم پنیر بز مزه دار شده با سیر و سبزیجات معطر • یک عدد کدو سبز کوچک، ورقه شده • یک عدد گوجه فرنگی، خرد شده ۱٫ در غذاساز، مایونز، یک پیمانه اسفناج، سیر، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید. ۲٫ یک طرف ۴ نان تست را با روغن زیتون چرب کنید. سمت چرب شده را روی کاغذ روغن بگذارید. پنیر بز مزه دار شده را روی نان ها بمالید. یک لایه کدو سبز، گوجه فرنگی و برگ های اسفناج را روی آن بگذارید. مخلوط مایونز و اسفناج را روی ۴ نان تست دیگر بمالید و هر کدام از آنها را روی سبزیجات داخل لایه های دیگر نان بگذارید. ۳٫ ساندویچ های تهیه شده را به مدت ۶ تا ۸ دقیقه داخل تابه با حرارت متوسط بپزید تا نان ها طلایی شوند. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#"گواکومولی 🫕گواکومولی یک دیپ خوشمزه مواد لازم🥨 ▢1/2 قاشق چای خوری نمک ▢1/2 قاشق چای خوری زیره (آسیاب شده) ▢1 قاشق چای خوری فلفل هالیپونو ▢1 قاشق سوپ خوری گشنیز ▢1.5 قاشق سوپ خوری آبلیمو ▢1/4 فنجان پیاز ▢1 عدد گوجه فرنگی ▢3 عدد آووکادو (رسیده) 🧅دستور تهیه🧅 پیاز ریز خرد شده رو داخل یک کاسه ی کوچک بریزید. آب گرم به اون اضافه کنید و کنار بذارید. آووکادو رو از طول نصف کنید و با یک قاشق تخم های اون رو در بیارید. با همون قاشق گوشت آووکادو ها رو بتراشید و داخل یک کاسه ی متوسط قرار بدید. آب لیمو ترش رو روی آووکادو ها بریزید و با یک چنگال به آرومی له کنید تا حالت خامه ای پیدا کنه، اما هنوز بافت درشت داشته باشه. گوجه فرنگی ها رو نصف کنید و تخم اون ها رو در بیارید و خرد کنید. پیاز ها رو بعد از ۵ تا ۱۰ دقیقه در آب خیسوندن برای ملایم شدن طعم، آبکش کنید و به آووکادو اضافه کنید. گوجه فرنگی خرد شده، گشنیز ریز شده، زیره، نمک و فلفل خرد شده رو به آووکادو ها اضافه کنید و هم بزنید. فوراً سرو کنید یا روی ظرف رو با پوشش پلاستیکی به این صورت که پلاستیک رو روی فشار بدید و تا ۱ روز در یخچال قرار بدید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
کوکی با بستنی عصرانه کوچک خوشمزه‌ای است که در این روز‌های داغ تابستانی بسیار می‌چسبد. با طرز تهیه این دسر دلپذیر با ما همراه باشید. 🥠مواد لازم سه‌چهارم پیمانه شکر قهوه‌ای یک و سه‌چهارم پیمانه آرد سفید سه‌چهارم پیمانه شکر سه‌چهارم پیمانه کره بادام زمینی تخم مرغ ۲ عدد ۱ ق چ اسانس وانیل نصف ق چ بیکینگ پودر نصف ق چ جوش شیرین نصف ق چ نمک یک و نیم لیتر بستنی شکلاتی نصف پیمانه بادام زمینی 🍘طرز تهیه:✍️برای تهیه کوکی، فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد آماده کنید. یک کاسه بزرگ برداشته کره، کره بادام زمینی ، شکر و شکر قهوه ای را به وسیله همزن برقی بزنید . سپس تخم مرغ‌ها و اسانس وانیل را اضافه کرده و مخلوط کنید. در یک کاسه دیگری آرد را همراه با بکینگ پودر، نمک و جوش شیرین الک کنید. سپس به مواد مایع اضافه کرده و در حدی هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند. خمیر کوکی آماده است. با یک قاشق خمیر کوکی را برداشته و روی سینی فر به شکل دایره با فاصله بریزید. کوکی‌ها را ۱۰ دقیقه داخل فر بگذارید تا طلایی رنگ شوند.بعد از این که خنک شد مقداری بستنی شکلاتی برش بزنید و وسط دو کوکی قرار دهید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
1عدد کنسروقارچ اسلایس شده 2 قاشق چای خوری روغن زیتون ½ قاشق چای خوری فلفل سیاه 2 قاشق چای خوری روغن زیتون جهت سرخ کردن پیاز 2عدد پیاز بزرگ 1/4فنجان کنسرو عدس ¾ فنجان آب سبزی ¼ فنجان آجیل کاج ¼ فنجان گلک2 تا3 قاشق چای خوری سیر خرد شده برای چاشنی 🍱طرز تهیه پیاز را خرد کرده و آن را با دو قاشق روغن زیتون مهرام سرخ کنید تا طلایی شود، پیاز سرخ شده، قارچ مهرام و عدس مهرام را با هم مخلوط کرده و نمک، گلک وآجیل کاج را به آن اضافه کرده به همراه مقدار زیادی سیر و پیاز و روغن زیتون سرو کنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍥مواد لازم ▫️روغن زیتون تصفیه نشده نصف فنجان ▫️سرکه بالزامیک یک چهارم لیوان ▫️پیازچه خرد شده۲ قاشق چای خوری ▫️پرتقال رنده شده۱ قاشق چای خوری ▫️نمک و فلفل به میزان لازم 🍊طرز تهیه: روغن‌زیتون، سرکه‌بالزامیک، پیازچه‌ها و پوست‌های پرتقال همگی را با هم مخلوط کنید تا زمانی که یک مخلوط همگن و هم شکل بوجود آید.‌ می‌توانید آن را تا یک هفته در یخچال نگه‌داری کنید. حتماً قبل از هربار مصرف آن را به خوبی بهم بزنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
هدایت شده از حرم 🦋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موهام نه رشد داره نه پرپشت میشه😫 ولی دوستام اووف چه موهایی دارن🐎😟 تازگی راز بلندی و موهاشونو فهمیدم😍 آموزش ‌بلند کردن و پرپشت کردن موبلد نیستی 🤦🏻‍♀ بیا 👇💕 https://eitaa.com/joinchat/1795620904C14db9c5dd4 موهاتو 2متر کن🤤👆🏻👆🏻