eitaa logo
آشپزخونه
196.6هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
9.2هزار ویدیو
301 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/AW9c.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
🔻مواد لازم : ▫️آلبالو خشک ۱ لیوان ▫️آلو خشک ۱/۲ لیوان ▫️نمک ۱/۲ قاشق غذا خوری ▫️گلپر ۱/۲ قاشق غذا خوری ▫️شکر ۲ قاشق غذا خوری 🍒مراحل تهیه اسکمو آلبالو: اول آلبالو و آلو خشک ها رو با آب ولرم میزاریم خیس بخورند به مدت ۱ الی ۲ ساعت تا کمی باز و تمیز شوند. بعد داخل قابلمه کوچکی ریخته به اندازه ای که آب فقط روی آلوها باشد آب میریزیم و بعد نمک و گلپر و شکر و می گذاریم کمی جوش بخورد تا جایی که کمی له شوند.بعد از حاضر شدن می گذاریم کمی خنک شوند و داخل لیوان مورد نظرمان میریزیم و داخلش قاشق یا چوب بستنی می گذاریم.بعد آن ها را به مدت یک روز داخل فریزر قرار می دهیم تا آماده شوند. اسکموهای آلبالویی شما آماده هستند و می توانید آن ها را به عنوان دسر یا در بعد از ظهرهای گرم تابستان میل کنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
گوجه‌فرنگی متوسط 10 عدد نعناع به ميزان لازم دانه خردل 1 قاشق چای‌خوری برگ کاری 2 تا 3 عدد زیره 1 قاشق چای‌خوری تمبرهندی 2 قاشق غذاخوری عصاره سیر 1 قاشق چای‌خوری زنجبیل تازه رنده شده 1 قاشق غذاخوری فلفل قرمز 1 قاشق غذاخوری فلفل سبز 2 عدد بزرگ بادام هندی 1/2 پیمانه روغن 1/2 پیمانه نمک به مقدار لازم آب كمي روغن زیتون برای سرخ کردن 🧄🧄🧄🧄🧄 1. نیمی از روغن زیتون الیت را داخل تابه ریخته و بعد از داغ شدن فلفل قرمز و زیره را اضافه مي‌كنيم. 2. سپس فلفل سبز و تمبرهندی را اضافه کرده و بعد از 15 ثانیه بادام هندی و برگ کاری را اضافه مي‌كنيم. 3. گوجه‌فرنگی‌های خرد‌شده را همراه نعناع اضافه کرده، کمی نمک زده، در ظرف را گذاشته تا زمانی‌که گوجه‌ها کاملا پخته شوند. 4. مواد آماده شده را داخل غذاساز ریخته و در صورت نیاز کمی آب افزوده و مخلوط کرده تا مواد یک‌دست شوند سپس در ظرف مورد نظر بریزید. 5. باقیمانده روغن را در تابه ریخته، فلفل قرمز و دانه خردل را اضافه کرده و کمی تفت دهید و به‌صورت داغ روی چاتنی ریخته و سرو کنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
تازه نگه داشتن سالاد شیرازی چگونه امکان دارد؟ 🥒برای تازه نگه داشتن سالاد شیرازی، سبزیجات مورد استفاده در تهیه آن را خرد کرده و به ترتیب اول پیاز، بعد خیار و سپس گوجه را در لایه آخر در ظرف پلاستیکی یا شیشه‌ای دردار بریزید و در یخچال نگهداری کنید.افزودن چاشنی به سالاد شیرازی باعث نرم شدن سبزیجات و خرابی سالاد می‌شود، بنابراین از افزودن چاشنی به سالاد شیرازی اجتناب کرده و فقط هنگام مصرف، چاشنی را اضافه کنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
سلام 🌷🍃 به آفریدگاری که ما را لایق زمین دانست🌷🍃 سلام به مهری که در دلهامان جاری‌ است سلام به تو که از روح آفریدگاری و برای بهشتی زیستن🌷🍃 به این زمین آمدی صبح بخیر 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
مرغ 🍥مواد لازم ▫️تخم مرغ ۳ عدد ▫️شیر ½ پیمانه ▫️گل کلم ۱۵۰ الی ۲۰۰ گرم ▫️جعفری ساطوری ۳ قاشق غذاخوری ▫️نمک و روغن به میزان لازم 🍳دستور پخت پس از شستن گلم کلم، آن را خرد کرده و حدود ۷ دقیقه در کمی آب و نمک بجوشانید، سپس آبکش کنید.تخم مرغ، شیر و نمک را مخلوط کرده و هم بزنید تا یکدست شوند.روغن را در تابه بر روی حرارت ملایم داغ کرده و تکه‌های کلم را در آن سرخ کنید.پس از سرخ شدن کلم‌ها، جعفری ساطوری را اضافه کرده و چند دقیقه با هم تفت دهید.مخلوط شیر و تخم مرغ را به تابه اضافه کنید.وقتی یک طرف املت سرخ شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ شود. ☑️نکته: برای خوشمزه‌تر شدن این املت می‌توانید کمی پنیر رنده شده به آن اضافه کنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🧂مواد لازم برنج 500 گرم رشته پلویی 500 گرم خرما 250 گرم کشمش 150 گرم روغن به میزان لازم ماهیچه یک عدد زعفران ساییده شده یک قاشق چای‌خوری 🍵🍵🍵 1. برنج را از شب قبل خیس می‌کنیم سپس در قابلمه‌ که آب آن در حال جوشیدن است می‌ریزیم و پنج دقیقه قبل از آبکش کردن برنج، رشته‌ها را به آن اضافه می‌کنیم. 2. ماهیچه را در یک قابلمه دیگر به مدت دو ساعت می‌پزیم. 3. در قابلمه آب روغن ریخته و یک لایه نان لواش ته قابلمه گذاشته و برنج و رشته پلویی را در آن می‌ریزیم و سعی می‌کنیم برنج به صورت هرمی بالا بیاید. 4. وسط برنج را با انتهای قاشق به حالت حفره سوراخ می‌کنیم تا بخار برنج بالا آمده و برنج قد بکشد و سپس برنج را به مدت 10 الی 15 دقیقه دم می‌کنیم. 5. در یک تابه کوچک روغن ریخته، کشمش شسته شده را طی سه مرحله سرخ می‌نماییم و در تابه دیگر خرما هسته گرفته شده را تفت می‌دهیم. 6. پس از آن که برنج را در دیس کشیدیم با کشمش و خرما تزیین می‌نماییم و به ماهیچه زعفران زده و کنار برنج سرو می‌کنیم. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🔸مواد لازم ▫️عدس یک پیمانه ▫️بلغور گندم یک پیمانه ▫️پیاز یک عدد ▫️آب سه پیمانه ▫️روعن به مقدار لازم ▫️زیره سیز نصف قاشق چای خوری ▫️جعفری خرد شده سه قاشق غذاخوری ▫️نمک، فلفل، پودر موسیر به مقدار لازم 🍘طرز تهیه : عدس را با مقداری آب و نمک بر روی حرارت قرار دهید.بلغور گندم را که چند ساعت در آب خیسانده‌اید به عدس نیم‌پز شده اضافه کنید تا با یکدیگر به طور کامل بپزند و آب آن تمام شود.پیاز را خرد کرده و در تابه‌ای دیگر سرخ کنید. سپس زیره را به آن اضافه کرده و کمی تفت دهید تا عطر خود را پس دهد.پیاز داغ و زیره را به مخلوط عدس و بلغور اضافه کنید.سپس نمک، فلفل، جعفری خرد شده، پودر موسیر و آبلیمو را به مواد اضافه کرده و مواد را با یکدیگر ورز بدهید.با استفاده از دستان خود مواد را به صورت کوفته قلقلی در آورید و سرخ کنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥪مواد لازم پودر نارگیل 75 گرم روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری تخم زیره 1/2 قاشق چایخوری تخم رازیانه 1 قاشق غذاخوری تخم گشنیز 1 قاشق غذاخوری دانه فلفل 4 عدد پیاز 2 عدد خردشده مرغ 8 تکه 🧆🧆🍗🍗 . پودر نارگیل را در کاسه ریخته و 5 قاشق غذاخوری آب به آن اضافه کرده و به مدت 15 دقیقه استراحت دهید تا خیس بخورد. 2. یک قاشق از روغن را در تابه ریخته و روی شعله ملایم قرار دهید، تخم رازیانه، زیره، گشنیز و دانه فلفل را افزوده و برای 3 تا 4 دقیقه تفت دهید. 3. پیاز خردشده را افزوده و برای 5 دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید تا نرم شود. 4. پودر نارگیل و نمک را اضافه کنید و برای 5 دقیقه دیگر تفت دهید تا وقتی مواد حالت چسبندگی پیدا کنند، در صورت نیاز کمی آب اضافه کنید. سپس مواد را در مخلوط کن یا غذاساز ریخته و برای 30 ثانیه بزنید. 5. تابه جداگانه مابقی روغن را ریخته و تکه‌های مرغ را برای 10 دقیقه تفت دهید، سپس مخلوط نارگیل را اضافه کنید و به مدت 15 دقیقه دیگر با شعله کم اجازه پخت دهید تا مرغ‌ها قهوه‌ای شوند. سپس در ظرف دلخواه چیده، با برش‌هایی از لیمو تزئین کرده و همراه با برنج سرو کنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🔻مواد لازم : ▫️برنج آبکش شده از قبل چهار پیمانه ▫️تکه های مرغ به تعداد نفرات ▫️گوجه فرنگی چهار قاچ شده دو عدد ▫️کاهو خرد شده یک کیلوگرم ▫️روغن نصف پیمانه ▫️زعفران آب کرده به میزان لازم 🥬نحوه پخت:قابلمه نچسبی را انتخاب کنید و با کمی روغن چرب کرده، تکه های مرغ را در آن می چینیم و مابین آن ها گوجه فرنگی های خرد شده را می گذاریم. مقداری برنج روی مرغ ها ریخته و کمی زغفران زده و کاهو را روی آن می گذاریم همین طور چند لایه از این مواد را روی هم قرار می دهیم تا مواد تمام شود.بقیه زعفران را هم روی برنج ریخته و برنج را به مدت 45 دقیقه می گذاریم تا دم بکشد. در آخر کمی روغن بر روی برنج ها می ریزیم.پس از پخت کامل برنج را در ظرف مورد نظر بر می گردانیم و دور آن را با کاهو، اسفناج یا کرفس خرد شده تزیین می کنیم. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥢مواد لازم بادمجان شش عدد مرغ یا جوجه 800 گرمی یک عدد غوره دو خوشه گوجه فرنگی پنج عدد پیاز متوسط یک عدد نمک و ادویه به ميزان لازم 🧂🧂 1. پوست بادمجان‌ها را بکنید و از درازای آن در روغن سرخ کنید. پیازها را نیز پس از خرد کردن تفت دهید. 2. اکنون قطعات مرغ را به همراه گوجه‌فرنگی خردشده، زردچوبه، کمی نمک به همراه پیاز و آب بپزید. گوشت مرغ زودپز است و نیازی به پخت زیاد ندارد. 3. حال بادمجان‌ها و غوره را به قابلمه بیفزایید و بعد از کم کردن حرارت اجاق، اجازه دهید غذا ۱۵ دقیقه بپزد. 4. همواره پیش از کشیدن(سرو کردن) غذا، مزه آن را بچشید، دقت کنید بادمجان‌ها خوب پخته باشند. این خورش را می‌توانید با چلو یا نان همراه کنید.😋 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🔹مواد لازم : ▫️دو عدد تخم مرغ بزرگ ▫️یک عدد کلم بروکلی بزرگ ▫️یک عدد میگوی بزرگ و بریده شده به قسمت های مساوی ▫️یک عدد فلفل قرمز شیرین خرد شده ▫️یک عدد فلفل دلمه ای خرد شده ▫️چهار حبه سیر ▫️نصف قاشق چایی خوری نمک و فلفل ▫️مقداری سرکه ▫️مقداری روغن زیتون 🥦🍤مراحل تهیه :ابتدا یک ماهیتابه بزرگ بردارید و دو قاشق غذا خوری روغن داخل آن بریزید و بگذارید با حرارت زیاد داغ شود. سپس، تخم مرغ ها را عسلی کرده و در گوشه ای بگذارید تا خنک شوند.پس از آن، با همان روغنی که داخل ماهیتابه باقی مانده، گل کلم ها را به آن اضافه کرده و بگذارید به مدت 3 تا 4 دقیه پخته شوند و سپس فلفل قرمز، فلفل دلمه ای سیر، نمک، فلفل، روغن زیتون و کمی سرکه را به آن اضافه کنید و مرتبا هم بزنید تا تمام مواد پخته و با یکدیگر ترکیب شوند.درهمین میان، در ماهیتابه ای جداگانه میگو ها را بریزید و آن را هم بزنید تا رنگ آن تغییر کند و کمی سرخ شود. در مرحله آخر، میگو ها را به ظرف گل کلم و فلفل قرمز اضافه کرده و به خوبی هم بزنید تا تمام مواد با یکدیگر ترکیب شوند و سپس آنرا نوش جان کنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍥مواد لازم : 1 استکان برنج 1 لیوان شکر 1 لیتر شیر 2 لیوان آب 1 قاشق سوپ خوری نشاسته دارچین 🥣مراحل تهیه :برنج را بشویید و همراه آب داخل قابلمه بریزید و بپزید.وقتی برنج نرم شد، شیر، آرد برنج و نشاسته ی ذرت حل شده در کمی آب را به برنج اضافه کنید و مخلوط را مرتب هم بزنید.وقتی مواد غلیظ شد شکر را اضافه کنید. به تعداد افراد کاسه ی کوچک نسوز که قابلیت قرار دادن در فر را داشته باشد، انتخاب کنید. چند قاشق از مواد را کنار بگذارید و با زرده ی تخم مرغ مخلوط کنید.بقیه ی مواد را داخل کاسه ها تقسیم کنید و روی هر کاسه مقداری از مواد تخم مرغی بریزید و با پشت قاشق روی آنها را صاف کنید. فر را روشن کنید تا گرم شود و سپس کاسه ها را داخل فر بچینید.دمای فر برای پخت، ۲۰۰ درجه ی سانتیگراد است تا روی آنها طلایی شود. بعد از این که کاسه ها را از فر درآوردید، اجازه دهید خنک شوند و بعد چند ساعت داخل یخچال نگه دارید. سپس دسر برای سرو آماده است. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕