#اسنک_سیب_زمینی 🥪🥪
♦️مواد لازم برای۴ نفر
◽سس گوجه فرنگی ۱ ق غ
◽سس مایونز ۱ ق غ
◽زعفران (دم کرده) ۱ قاشق چای خوری
◽زردچوبه ۱ قاشق چای خوری
◽فلفل ۱ قاشق چای خوری
◽نمک ۱ قاشق چای خوری
◽روغن مایع ۱ پیمانه
◽تخم مرغ ۸ عدد
◽سیب زمینی پخته شده ۴ عدد
◽نان تست ۸ عدد
◽پنیر گودا ۸ ورق
◽خیار شور ۱۰۰ گرم
♦️طرز تهیه:
۱- ابتدا برای سیبزمینیهای آبپز شده را پوست کنده و آنها را رنده کرده یا در غذاساز ریخته با تخممرغها، بیکینگپودر، نمک، فلفل، زردچوبه و زعفران مخلوط کرده و کاملا هم میزنیم.
۲- مواد را در روغن داغ به صورت قاشقی یا یکنواخت سرخ میکنیم.
۳- پس از سرخ شدن آنها را روی دستمال آشپزخانه میگذاریم تا روغن اضافی آن کشیده شود. یک طرف نانها سس کچاپ و در طرف دیگر آن سس مایونز مالیده و کوکو را طوری روی نان قرار میدهیم که از لبه نان بیرون نزند.
۴- روی کوکو را با خیارشورهای ورقه شده و پنیر گودا میپوشانیم و داخل دستگاه ساندویچ ساز قرار میدهیم. پس از آماده شدن میتوان آنها را برش زده و با سس خردل تزیین نمود.
🔷سایر نکات🔷
🔸میتوانید به جای استفاده از ساندویچ ساز نانها را داخل مایکروویو یا گریل یا فر قرار دهید و اگر به هیچ یک دسترسی ندارید آنها را داخل ظرف نچسب روی گاز قرار دهید و دمکنی قرار دهید البته انتظار نداشته باشید خیلی برشته شود
🔸 میتوان به جای پنیر گودا، از پنیرهای پروسس و پنیر پیتزا که طعم خوبی داشته و قدرت چسبندگی زیادی دارند، استفاده نمود
دستگاههای ساندویچساز دارای چراغ چشمکزنی هستند که مدت زمان تهیه ساندویچ را نشان میدهد
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#رولت_اسفناج_و_تخم_مرغ 🌮
♦️مواد لازم برای۵ نفر
◽تخم مرغ ۵ عدد
◽آرد ۵ قاشق غذا خوری
◽پنیر پیتزا ۱/۲ پیمانه
◽اسفناج ۵۰۰ گرم
♦️طرز تهیه
۱- ابتدا اسفناج ها را ریز خرد كنید و با مقداری آب و نمك آبپز كنید و بعد از آنكه آبش كاملا كشیده شد كمی كره یا روغن اضافه كره و سرخش كنید.
۲- تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بشکنید و هم بزنید سپس آرد ، نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید تا یکدست شود.
۳- داخل سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و مایه تخم مرغ را داخل قالب بریزید ، اسفناج ها را روی مواد بریزید و داخل فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 10 تا15 دقیقه قرار دهید تا تخم مرغ ها ببندد.
۴- پس از اینکه تخم مرغ بسته شد قالب را از فر خارج کنید و پنیر پیتزای رنده شده را روی رولت داغ بریزید ، با کمک کاغذ رولت را رول کنید سپس برش بزنید و داخل بشقاب سرو نمایید.
🔷سایر نکات🔷
🔸در صورت تمایل مقداری زعفران آبكرده به تخم مرغ بیفزایید تا خوشرنگ تر شود
🔸میتوانید این رولت را با قارچ هم تهیه كنید
میزان اسفناج بسته به سلیقه شما كم یا زیاد میشود درصورتی كه میخواهید رولت شما بیشتر سفید رنگ باشد میزان اسفناج را كمتر کنید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#بستنی_آلبالویی
♦️مواد لازم برای۶ نفر
◽آلبالو هسته گرفته ۲۵۰ گرم
◽شیر عسلی ۱۸۰ گرم
◽خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
◽خامه قنادی ۲۵۰ گرم
◽سیروپ آلبالو(شربت) یک سوم الی یک چهارم پیمانه
♦️طرز تهیه
۱- خامه قنادی رو کمی فرم بدین (لازم نیست کاملا فرم گرفته باشه حتی اگر خامه فرم گرفته داخل فریزر دارید از اون استفاده کنید )
۲- بعد بهش خامه صبحانه و شیر عسلی اضافه کنید و هم بزنید
۳- آلبالوهای هسته گرفته رو داخل مخلوط کن بریزید و مخلوط خامه و شیر عسلی رو بهش اضافه کنید و هم چنین ۱/۴ پیمانه سیروپ آلبالو (شربت آلبالو) .مخلوط کن رو روشن کنید برای چند دقیقه تا آلبالوها کاملا خورد بشن همچنین با مواد دیگه مخلوط بشه.
۴- ظرف دربسته ای رو انتخاب کنید موادتون رو توش بریزید برای مدت حدود ۲۰ ساعت داخل فریزر بگذارید
۵- می تونید از قالب ها و یا ظروف دیگه هم استفاده کنید ولی حتما روی ظرف با سلفون بپوشانید تا بستنی بافت یخی پیدا نکنه.
من خودم از قالب لوف ۹*۲۰ سانت استفاده کردم ولی دورش رو کاملا سلفون پیچیدم
۶- این میزان مواد ۸۳۰ گرم بستنی بهتون میده
🔷سایر نکات🔷
🔸دقت کنید آلبالوها رو وقتی وزن میکنید بدون هسته باشه ۲۵۰ گرم.
🔸دوم اینکه شربت آلبالو بسته غلظت شربت تون و ذائقه شما بین ۱/۴ تا ۱/۳ هست . من خودم چون طعم ترش و شیرین رو پسند میکنم ۱/۴ پیمانه سیروپ (شربت) آلبالو ریختم
شما اگر خیلی شیرین پسند میکنید ۱/۳ پیمانه بریزید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#گلت_توت_فرنگی 🥧🍓
🔷مواد لازم
♦️مواد اصلی
◽آرد یک ویک چهارم پیمانه
◽شکر ۲ ق چ
◽نمک ۱/۸ ق چ
◽کره سرد ۸ ق چ
◽تخم مرغ بزرگ ۱ عدد
◽آب یخ ۱ قاشق مربا خوری
♦️مواد میانی
◽توت فرنگی خردشده ۱/۵ پیمانه
◽شکر ۲ قاشق غذا خوری
◽وانیل ۱ قاشق چای خوری
♦️طرز تهیه:
۱- آرد شکر نمک رو با هم خوب مخلوط کنید و کره رو بهش اضافه کنید کره باید سرد باشه با دست کره رو با آرد مخلوط کنید یا اینکه میتونید با همزن ۲ بار بزنید
۲- بعد تخم مرغ هم زده و آب یخ رو بهش اضافه کنید اگه با همزن میزنید دو بار دیگه بزنید و خمیر رو بذارید توی نایلون پلاستیکی و اگه هنوز به شکل خمیر به هم نچسبیده بود توی نایلون که گذاشتید بادست کمی ورز بدید تا شکل خمیر نرم به دست بیاد و خمیر را با کف دست صاف کنید و داخل یخچال برای یک ساعت استراحت بدید
۳- بعد از یک ساعت استراحت اول روی سطح کار تون کمی آرد بریزید و خمیر را اگر دوست داشتید با میوههای مختلف درست کنید میتونید به چند قسمت تقسیم کنید من همه خمیر رو باز کردم و با کمک آرد و وردنه اون رو یک مقدار صاف کردم قطرش نباید زیاد باشه تا گلت ظاهر زیبایی پیدا کنه بعد توی سینی فر کاغذ روغنی بذارید و خمیر رو به اون انتقال بدید و داخل یخچال قرار بدید
۴- برای مواد میانی دو قاشق شکر و یک قاشق چای خوری وانیل رو به توت فرنگی های خرد شده اضافه میکنیم طوری که تمام سطح میوه تون رو آغشته کنه
۵- خمیر را از یخچال خارج کنید مواد میانی رو بچینید و لبها را به طرف داخل کمی تا کنید روی لبه های بیرونی یک مقدار رومال زرده تخم مرغ و شکر بزنید و پرک بادام بریزید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#اسنک_حلقه_ای_سیب_زمینی 😍😋😋
♦️مواد لازم برای۴ نفر
◽سیب زمینی آب پز ۵۰۰ گرم
◽نشاسته ذرت ۹۰ گرم
◽پودر سیر ۱ قاشق چای خوری
◽پودر پیاز ۱ قاشق چای خوری
◽پودر فلفل قرمز و سیاه ۲ قاشق چای خوری
◽پودر گشنیز ۱ قاشق چای خوری
◽نمک و زردچوبه ۲ قاشق چای خوری
◽روغن مایع ۲ قاشق غذا خوری سرپر
♦️طرز تهیه:
۱- سیب زمینی آب پز رو پوست میگیرم ورنده ریز میزنیم بعد نشاسته رو بهش اضافه میکنیم
۲- تموم ادویه هارو میریزیم دوقاشق غذاخوری سرپر روغن مایع به مخلوط اضافه می کنیم
۳- خوب ورز میدیم تا جایی که مثل خمیر جمع بشه بعد کف ظرف پلاستیک پهن وبا روغن چربش میکنیم خمیر رو روش قرار میدیم ی پلاستیک دیگه روچرب میکنیم وروی خمیر میزاریم
۴- وباوردنه بازش می کنیم تا حدی که نه خیلی نازک بشه نه خیلی ضخیم بعد با کاتر گرد قالب میزنیم و وسطش رو بازبا قالب کوچکتر میزنیم که شبیه حلقه بشه بعد تو روغن داغ سرخ میکنیم با شعله متوسط فوق العاده خوشمزه وترد میشه...
🔷سایر نکات🔷
🔸اگر موقع جمع کردن خمیر حس کردید سفته کمی روغن مایع بیشتر بزنید.
🔸به هیچ عنوان ادویه هارو حذف نکنید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🔷#بیسکوییت_های_بای #بیسکوییت
♦️مواد لازم برای۱۰ نفر
🔸مواد اصلی
◽آرد ۴۳۰ گرم
◽شکر ۱۵۰ گرم
◽کره ۳۰۰ گرم
◽تخم مرغ ۱ عدد
◽وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری
◽شکلات چیپسی به مقدار لازم
◽نشاسته ذرت ۲ قاشق غذا خوری
◽پودر کاکائو ۲ قاشق غذا خوری
♦️طرز تهیه:
۱- همهی مواد (آرد،شکر،کره،تخم مرغ و وانیل ) را با هم مخلوط کنید و مواد رو نصف کنید.
۲- 2 قاشق نشاسته ذرت به خمیر سفید و 2 قاشق پودر کاکائو به نصف دیگر خمیربزنید تا خمیر دورنگ داشته باشیم وخوب مخلوط کنید.
۳- نباید زیاد ورز بدید در حد یکدست شدن مواد کافیه.
۴- خمیر سفید و کاکائویی را به توپهای کوچولو انداره فندق آماده کنید.۳ تا سفید،۳ تا کاکائویی به صورت دایره در کنار هم قرار بدید و از طرفین به هم نزدیک کنید تا به هم وصل بشن
۵- وسطش رو چند تا شکلات چیپسی قرار بدید و روش رو بپوشونید و خمیر رو تو دست جمع کنید.تو سینی فر کاغذ روغنی انداخته و بیسکوییت ها را با فاصله تو سینی بچینید.
۶- با درجه حرارت ۱۷۰ ....به مدت ۱۵ دقیقه ...دمای فرها متغیر می باشد ..بعد از ۱۰ دقیقه چک کنید.
🔷سایر نکات🔷
🔸به جای کره میتوانید از روغن قنادی استفاده کنید.
🔸بهتره پودر کاکائو رو الک کنید تا بهتر مخلوط بشه.
🔸خمیر رو نباید بیش از حد ورز بدین چون به روغن میافته و روی بیسکوییت ترک میخوره.
🔸مزهاش مشابه بازاری هاست و صدالبته سالمتر.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#کرم_زعفرانی😍🍮
♦️مواد لازم برای ۳_۵ نفر
◽شیر ۳لیوان
◽خامه ی صبحانه نصف لیوان
◽زعفران دم کشیده ی غلیظ ۳ق غ
◽گلاب ۳ق غ
◽وانیل مایع ۵قطره
◽شکر ۸ق غ
◽پودر ژلاتین ۳ق غ
شیر رو بزارید روی گاز تا جوش بیاد.جوش که اومد حرارت رو کم کنید تا سر نره.شکر رو بهش اضافه کنید. پودر ژلاتین رو به آرومی روی شیر بپاشید .و تندتند باهم زن دستی برنید تا پودر ژلاتین به حالت لخته درنیاد و کاملا حل بشه.وقتی پودر ژلاتین کاملا حل شد شعله رو خاموش کنید.بزارید کمی از حرارت بیفته.خامه ی صبحانه رو که با قاشق زدین و روون شده رو بهش اضافه کنید.بعد گلاب و وانیل و زعفران رو اضافه کنید و دوباره باهمزن دستی بزنید تا کامل مخلوط بشه و داخل قالب بریزید.
طعمش شبیه بستنی سنتی میشه.
🔷سایر نکات🔷
🔸لطفا وانیل شکری رو با وانیل مایع جایگزین نکنید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
💗امیـدوارم
🌷ساعاتی مملو از
💗عشـق و زیبـایی
💗دقایقی لبریز از مهربانی
🌷و پر از خیر و برکـت..
🌷در انتظارتون باشـه
💗 تقدیم با بهترین آرزوها
🌷 #روزتون_گلباران
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#املت_اسپانیایی
🌱مواد لازم:
▫️تخم مرغ : 2 عدد
▫️قارچ : 2 عدد
▫️کره : 25 گرم
▫️فلفل : یک دوم قاشق چایخوری
▫️فلفل دلمه : یک دوم
▫️گوجه فرنگی : یک عدد متوسط
▫️ژامبون گوشت یا مرغ : یک ورق
▫️نمک : یک دوم قاشق چایخوری
🍳طرز تهیه:
تخم مرغ را خوب بزنید سپس بقیه مواد را خرد کرده .کره را در ماهیتابه آب کرده. مواد را در داخل ماهیتابه تفت بدهید حالا نمک و فلفل را اضافه کنید و در انتها تخم مرغ را هم افزوده و با بقیه مواد مخلوط کنید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#یخ_در_بهشت_نعنایی
مواد لازم
▪️ ۱ قاشق چای خوری نعنا خشک
▪️ ۴ فنجان آب سرد
▪️ ۱ فنجان آب لیموترش
▪️ ۱ فنجان آب
▪️ ۱ فنجان شکر
🌱طرز تهیه :
آب و شکر را بخوبی با هم قاطی کنید بعد آبلیمو ترش را به آن اضافه نمایید ، این مخلوط را با ۴ فنجان آب مخلوط کنید و آن را برای چهل دقیقه داخل فریزر بگزارید .در مخلوط بعد از بیرون آوردن از فریزر تکههای تازه لیموترش را با نعنا خشک در آن بگزارید و آن را در حالیکه حالت یخزدگی دارد، میل نمایید .
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#کوکو_سیب_زمینی_پیازچه
🥔مواد لازم :
🔸سیب زمینی آب پز ۲ عدد
🔸 پیاز۱ عدد
🔸پیازچه ۲۰۰ گرم
🔸تخم مرغ۱ عدد
🔸نمک، زردچوبه و فلفل سیاه به میزان لازم
🥔روش تهیه :
سیب زمینیهای آبپز را رنده کنید و آنها را در ظرفی مناسب بریزید.حالا پیاز را رنده کنید، آب آن را بگیرید و به سیب زمینی ها اضافه کنید.پیازچه ها را نگینی خرد کنید و به موادتان اضافه کنید.تخم مرغ، نمک، فلفل و زردچوبه را هم بریزید و خوب هم بزنید.در تابهای روغن بریزید و آن را روی حرارت بگذارید تا داغ شود. از مایه کوکو یک قاشق غذاخوری بردارید و در روغن یا قالب دلخواهتان سرخ کنید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#پیتزا_بادمجان
🍆مواد لازم
🔹سس خردل ۱ قاشق غذاخوري
🔹سس هزارجزيره ۲ قاشق غذاخوري
🔹پنيرپيتزا ۵ قاشق غذاخوري
🔹زرده تخممرغ ۱ عدد
🔹گوجهفرنگي مينياتوري اندازه نیاز
🔹جعفري خردشده ۲ قاشق سوپخوري
🔹بادمجان ۲ عدد
🔹سوسيس ۵ عدد
🔹خمير پيتزا يا خمير باگت ۱ چانه
🍆طرز تهیه:
اول خمير پيتزا را پهن ميكنيم و در قالب مورد بگزاریم و روي آن را سس هزارجزيره بریزیم و آن را پخش ميكنيم و بادنجانهاي از قبل سرخ کردیم را ميچينيم و كمي پنير بریزیم و بعد سوسيس، دوباره پنير و جعفري روي آن سس خردل و گوجهفرنگيها را ميچينيم و دوباره پنير ميريزيم و روي آن را با بقيه خمير مثل حصير ميبنديم. روي خمير زرده تخممرغ بزنیم و كنجد ميريزيم. بعد به مدت بیست دقيقه با حرارت صد و هفتاد درجه سانتيگراد در فر بگزاریم تا طلايي شود.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕