eitaa logo
آشپزخونه
196.6هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
9.2هزار ویدیو
301 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/AW9c.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
@ashpazzkhooneh
کشمش پلو با مرغ غذای محبوب و معروف آمل مواد لازم برای۷ نفر: برنج ۶ پیمانه مرغ ۱ عدد کشمش پلویی ۲ پیمانه زعفران آب کرده ۳ قاشق سوپ خوری کرفس (اختیاری) به مقدار لازم رب نارنج ۳ قاشق سوپ خوری پیاز (سرخ شده) ۱/۴ پیمانه روغن حیوانی نصف پیمانه نمک و فلفل به مقدار لازم طرز تهیه: ابتدا مرغ را شسته و پوست آن را جدا میكنیم و مرغ را به شش یا هشت تكه تقسیم نموده و با نمك، فلفل و ادویه مزه‌دار می‌كنیم. بعد مرغ‌های مزه‌دار شده را با مقداری روغن با حرارت ملایم سرخ می‌نماییم. در آخر رب نارنج را با نصف پیمانه آب مخلوط كرده و به همراه پیازداغ روی مرغ‌های سرخ‌شده می‌ریزیم و اجازه می‌دهیم تا كاملا بپزند. اگر دوست دارید میتوانید مقداری كرفس را جداگانه سرخ كرده و با مواد مخلوط كنید. برنج را در ظرفی مناسب به مرحله آبكشی رسانده و آبكش نموده و دم می‌كنیم. كشمش‌ها را شسته و سرخ نموده سپس مقداری از برنج دم كرده، كشمش، زعفران و روغن حیوانی داغ كرده را با هم مخلوط می‌كنیم. حالا در ظرف سرو ابتدا پلوی ساده را كشیده، تكه‌های مرغ را بر روی آن قرار داده و مخلوط كشمش و برنج را روی آن می‌دهیم و سرو می‌نماییم. نکات👇 👈 اگر مرغ را با حرارت ملایم سرخ كنید، در حین سرخ شدن، پخته می‌شود و نیازی به زمان پخت جداگانه ندارند. 👈اگر دوست دارید به جای رب نارنج از رب انار ترش استفاده كنید یا آن را حذف كنید. 👈اگر در حین جوشیدن برنج یك عدد لیمو عمانی داخل آب بیندازید عطر خیلی خوبی به برنج شما میدهد. @ashpazzkhooneh
نان چرب شوشتری مواد لازم برای۵ نفر نمک و فلفل به مقدار لازم زعفران به مقدار لازم نان (لواش) ۵ عدد کره ۱ پیمانه لپه ۱ پیمانه پیاز ۴۰۰ گرم مرغ ۵۰۰ گرم طرز تهیه: ابتدا در ظرفی مناسب كمی روغن ریخته و لپه را در آن تفت دهید و بعد به همراه نمك آبپز كنید.مرغ را هم جداگانه ابتدا تفت داده و بعد آبپز كرده و ریش ریش كنید. بعد كره را در تابه ریخته و بعد حرارت را ملایم كرده و پیازها را حلقه حلقه كرده و در آن تفت دهید تا طلایی شود. بعد لپه و مرغ را هم اضافه كرده همراه زعفران، نمك و فلفل با حرارت ملایم هفت دقیقه مواد را هم بزنید. سپس نان لواش را در دیس گذاشته و مواد تابه را روی آن خالی كرده سطح نان را با مواد خوب بپوشانید. نکات👇 👌در صورت تمایل می‌توانید كمی كشمش بی‌دانه (پلویی) هم روی آن بپاشید. 👌میتوانید نانها را روی هم بگذارید و مواد را یكجا بریزید یا اینكه برای هر كس جداگانه در ظرف مناسب سرو كنید. 👌اضافه كردن كمی زرشك غذا را خوشمزه تر میكند. 👌حتما لپه را از شب قبل در آب خیس كنید و اگر فراموش كردید آن را 2بار بجوشانید و آبش را خالی كنید و بعد بپزید البته قبل از این كار آن را با كمی روغن تفت دهید تا وا نرود. @ashpazzkhooneh
@ashpazzkhooneh
يك قاشق و نيم خمير مايه و يك قاشق شكرو توي نيم استكان آب ولرم ميريزيم و درپوش ميذاريم تا به اصطلاح حال بياد و پف كن، يك و نيم ليوان آرد و يك قاشق نمك رو توي ظرف ميريزيم و يك ليوان شير كنار دستمون ميذاريم،خمير مايه رو اضافه ميكنيم. كم كم شير رو اضافه ميكنيم تا زمانيكه خمير خودشو جمع كنه و شكل بگيره ،تو اين مرحله دو قاشق روغن زيتون اضافه ميكنيم و به ورز دادن ادامه ميديم و ادامه ميديم و..... اگر خمير چسبنده بود بهش آرد اضافه ميكنيم،البته خيلي كم. يك ظرف رو كمي چرب ميكنيم و خمير رو كه بشكل چونه درست كرديم توش قرار ميديم و سطحشو كمي روغن ميماليم،و يه حوله تميز مرطوب روي خمير ميذاريم تو محيط آشپزخونه ميذاريم بمونه تا ور بياد و حجمش دوبرابر بشه.(اگر عجله نداريد خميرو از شب قبل درست كنيد و توي بخچال بذاريد ،با اين كار نان بهتري خواهيد داشت))  @ashpazzkhooneh
@ashpazzkhooneh
تخم مرغ.....3عدد  شکر.....1پیمانه و نصفی  روغن مایع.....1پیمانه  رنده پوست لیمو......2قاشق چای خوری  آب لیمو ترش تازه....1/4 پیمانه یا کمتر. من به ازای هر تخم مرغ آب ی عدد لیمو رو گرفتم..اگه فک میکنید ترشه کمتر بریزید. بکین پودر.....1/5 قاشق چای خوری  شیر.....نصف پیمانه  آرد.....3پیمانه  طرز تهیه:  تخم مرغ و شکر را با همزن به مدت 5 دقیقه می زنیم تا حجمش دو برابرشود.بعد روغن را می ریزیم .دوباره به مدت یک دقیقه هم می زنیم.سپس شیر را اضافه می کنیم. بعد از مخلوط شدن رنده پوست لیمو و آب لیمو ترش تازه رو اضافه می کنیم.آرد و بکین پودر را با هم مخلوط کرده سه بار الک می کنیم.به مواد اضافه می کنیم.قالب را روغن جدا کنده زده.در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 بمدت 30 دقیقه قرار می دهیم. @ashpazzkhooneh
@ashpazzkhooneh
برنج نيم دانه ١پيمانه  شكر ١تا ١.٥ پيمانه اب ٨ ليوان  گلاب نصف استكان  زعفرون غليظ نصف پيمانه عرق هل نصف استكان كره ٥٠ گرم  بادوم ٥٠ گرم (ميتونيد كمو زيادش كنيد) در ابتدا برنجو از قبل خيس داده  و ابو بزارين جوش بياد وقتي جوش اومد برنجو اضافه كرده و چن ساعتي اجازه بدين با حرارت متوسط برنج له بشه (در حين پخت ابش كه كم شد اب اضافه كنيد )وقتي برنج خوب له شد  شكرو اضافه كنيد به همراه زعفران رو حرارت متوسط زمان بديد تا ابش تقريبا كشيده شه  كره و گلابو بادوم هم اضافه كنيد  حواستون باشه دو حين طبخ حتما هم بزنيد شله زردتونو  و دراخر اجازه بديد شله زردتون به غلظت دلخواهتون برسه و ابش قشنگ كشيده شه @ashpazzkhooneh
@ashpazzkhooneh
مواد لازم: سینه مرغ۱عدد پیاز ۱عدد سیب زمینی ۱عدد زرشک گردو زعفران دم کرده ۲ق غ تخم مرغ ۵عدد هویج پخته ۱عدد پکینگ پودر ۱قاشق مرباخوری طرز تهیه ابتدا سینه مرغ رو پخته چرخ میکنیم و بعد با پیاز تفت داده و هویج پخته و خورد شده وسیب زمینی آبپز رنده شده و زعفران و نمک و ادویه و تخم مرغ مخلوط میکنیم وته ماهیتابه رو چرب میکنیم مواد رو میریزیم وروش زرشک وگردو میریزیم ودر ظرف رو با فویل میپوشونیم وتو فر ۱۸۰درجه نیم ساعت میذاریم تا خوب پخته بشه و سرخ بشه بعد سرد شدن برش میزنیم میتونید داخل ماهیتابه رو شعله گاز هم درست کنید و حتما زیرش شعله پخش کن بذارید و حرارت رو هم خیلی کم کنید @ashpazzkhooneh
@ashpazzkhooneh