#خرما_شکلاتی
💢هسته خرما بگیرین و داخل خرما گردو بزارین شکلات رو آب کنین و روی خرما بریزین و با پودر نارگیل کنجد پسته تزیین کنین
#ایده_خوشمزه😍🍧
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#پیتزا_گیاهی_روسی
🥓مواد لازم:
🍕۱۵۰ گرم روغن
🍕۳۰۰ گرم آرد
🍕۷ قاشق غذا خوری آب یخ
🍕۲ هویج بزرگ
🍕۵۰ گرم پنیر پیتزا
🍕۲ کدو سبز متوسط
🍕۳۰۰ گرم خامه، یا شیر
🍕۴ تخم مرغ
🍕مقدار کمی گردوی خورد شده
🍔طرز تهیه
کره را از یخچال درآورده، خرد میکنیم و با آرد حسابی مخلوط میکنیم. بعد آب یخ رو از یخچال دراورده، کمی نمک اضافه کرده، بمواد اضافه می کنیم و با دست حسابی ورز میدیم. خمیر آماده است. .حالا یه گلوله از خمیر برداشته و روی سطح مورد نظر باز میکنیم.فقط حواسمون هست لایه نازکی بدست بیاد.
خمیر رو با ظرف مورد نظر داخل یخچال میذاریم و میریم سراغ مواد میانی:
طرز تهیه مواد میانی:
هویج و کدو رو نازک از طول برش میزنیم، بهتره برای بدست اوردن لایه های یه دست از پوست کن استفاده کنیم.چون نازک بودن کار برامون خیلی مهمه.
حالا خمیر رو از یخچال دراورده و از لبه کار شروع میکنیم به گذاشتن لایه های یه درمیون،تا برسیم به مرکز کار.
طرز تهیه سس
تخم مرغ ها رو.زده، سیر رو.رنده کرده و اصافه میکنیم،خامه رو هم میریزیم داخل مواد، پنیر رو هم رنده میگنیم، و در اخر هم گردو رو رنده ریز می کنیم و داخل مواد میریزیم.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#بورقی_ترکیه
🧆مواد لازم :
▫️روغن مایع به اندازه نیاز
▫️خمیر یوفكا یا فیلو هشت تا دوازده ورقه
▫️شوید ساطوریشده ۱ قاشق غذاخوری
▫️نعناع ساطوریشده ۱ قاشق غذاخوری
▫️جعفری ساطوری شده ۱ قاشق غذاخوری
▫️تخممرغ درشت ۱ عدد
▫️پنیر فتا دویست گرم
🌯طرز تهیه:
1– در یك كاسه تخممرغ و سبزیجات را ریخته، سپس پنیر را با چنگال له كرده و با مواد مخلوط كنید.
۲ – یك قاشق غذاخوری از مایه پنیر را روی خمیر به فاصله یك سانتیمتر از لبه بریزید، سپس دو طرف آن را جمع كرده و خمیر را لوله كنید. لبه خمیر را با انگشت خیس كرده و آن را ببندید، این كار باعث میشود خمیر در روغن باز نشود.
۳ – روغن را روی شعله متوسط داغ كرده و بسته به اندازه ظرف، بورقیها را ۲ یا ۳تایی در روغن۵تا۶ دقیقه سرخ كنید تا خمیر برشته و ترد شود.
۴ – با قاشق سوراخدار، بورقیها را خارج كرده و بعد بهسرعت سرو كنید. استفاده از سالاد شیرازی و سبزی خوردن دركنار این غذا بسیار لذتبخش است.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#ساندویچ_آووکادو
🥪مواد لازم :
▫️ نان تست به مقدار لازم
▫️ آووکادو به مقدار لازم
▫️ کاهو به مقدار لازم
▫️گوجه فرنگی به مقدار لازم
▫️سس مایونز به مقدار لازم
▫️نمک به مقدار لازم
🥑روش تهیه :
قبل از هر چیزی مواد لازم را آماده می کنیم. برای هر ساندویچ دو تکه نان تست می کنیم و در حالی که نانمان دارد تست می شود آووکادو و گوجه را برش می زنیم.روی یک لایه از نان تست شده به مقدار دلخواه سس مایونز می زنیم. روی مایونز تکه های آووکادو می گذاریم و روی آن مقدار کمی نمک اضافه می کنیم. بعد کاهو و گوجه می گذاریم و مجددا مقدار کمی نمک به گوجه اضافه می کنیم.لایه دیگر نانمان را روی لایه زیری قرار می دهیم و ساندویچ خوشمزه مان به همین سادگی آماده است.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
┊ ┊ ┊ ┊
┊ ┊ ┊ 🍎
┊ ┊ 🍎
┊ 🍎
🍎
🍂🍎 ســـــــــــلام
🍂🍎 صبح پاییزیتون بخیر وخوشی
🍂🍎 دوشنبه تـون پـر از مـوفـقیت
🍂🍎هفتـه خـوبـی داشتـه باشید
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#خواص_چای_دارچین
☕️براساس تحقیقات صورت گرفته ترکیبات موجود در دارچین، قند خون را کاهش میدهد و به بدن کمک میکند تا به بهترین شکل از انسولین استفاده کند.
🥄طرز تهیه ☕️☕️☕️
برای تهیه دمنوش دارچین، ۲ عدد چوب دارچین را در یک قوری آب سرد بیندازید و آن را روی شعلهی کم و مستقیم قرار دهید. پس از اینکه آب قوری به جوش آمد، آن را به مدت ۲ تا سه ساعت روی شعله غیرمستقیم بگذارید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#حلوای_زنجبیلی_تبریز
( زنجفیل حالواسی )
مواد لازم
روغن جامد:نصف پیمانه
کره:100 گرم
آرد سفید:دو پیمانه
آرد برنج:نصف پیمانه
پودر قند:دو پیمانه
پودر زنجبیل:یک قاشق غذاخوری
پودر هل سبز:یک قاشق مرباخوری
پودر پسته:به میزان لازم
طرز تهیه
روغن و کره را درون تابه ای ریخته و روی حرارت می گذاریم، وقتی که آب شد، آرد سفید را اضافه کرده و حدود 10دقیقه با حرارت ملایم تفت داده، سپس آرد برنج را هم افزوده و تفت می دهیم.
البته باید دقت داشته باشیم که رنگ حلوا نباید قهوه ای شود. وقتی که آرد آماده شد، از روی حرارت برداشته پودر قند، پودر زنجبیل و هل را به آن اضافه می کنیم.
حلوای آماده شده را در ظرف گود مناسبی ریخته و روی آن را صاف کرده، سپس با پودر قند و پودر پسته تزیین می کنیم. بعد از سرد شدن نیز حلوا را برش زده و سرو می کنیم.
نوش جان 💖
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#ژله_تکنفره
مواد لازم
تخم شربتی خیس خورده
ژله بلوبری
میوه دلخواه (تکه شده)
1.ابتدا بلوبری رو با یک و نیم لیوان آب جوش درست کنید. 2. مقدار کمی از ژله رو ته قالب ها بریزید و بذارید نیم بند و چسبناک بشه 3.تکه های میوه را در قالب قرار بدید و مقداری ژله روشون بریزید و بگذارید تا فیکس بشن
4. و در مرحله آخر قالب رو از ژله پر کنید.نکته. کیوی نمی ذاره ژله ببنده حتما قبلش به مقر کم بخارپز یا جوشانده بشه
نوش جان 💖
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#شامی_لپه_سیبزمینی_گوشت
موادلازم
گوشت چرخکرده ۳۰۰ گرم
لپه پخته شده یک لیوان(دسته دار فرانسوی)
سیب زمینی آبپز متوسط ۱ عدد
پیاز متوسط ۱ عدد
سبزی معطر ۲ قاشق غذاخوری(من جعفری،پیازچه و تره ریختم)
تخم مرغ ۲ عدد
آرد گندم ۱ قاشق غذاخوری
نمک،زردچوبه،فلفل قرمز و سیاه بمیزان لازم
طرزتهیه:
لپه خیس کرده و با سیب زمینی را گذاشتم تا بپزه.بعد لپه را توی میکسر میکس کردم سیب زمینی و پیاز را رنده کردم حالا در کاسه ای گوشت چرخکرده،لپه میکس شده و سیب زمینی و پیاز رنده شده،تخم مرغها،آرد،نمک و ادویه ها را همه با هم اضافه کردم و با دست خوب ورز دادم تا مواد مخلوط و چسبناک بشن یکساعت در یخچال استراحت دادم و بعد داخل تابه روغن ریختم وقتی داغ شد از مواد به اندازه یه گردو برداشتم و کف دستم کمی پهن کردم و داخل روغن سرخ کردم.
با این مقدار بیست تا شامی درست شد...
میتونید از مواد به اندازه یک گردو بردارین و وسطش رو با انگشت سوراخ کنید و به شامی هاتون شکل بدین
نوش جان 💖
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#_کرم_کاپوچینو
مواد لازم
کاپوچینو ۲ بسته
پودینگ شکلاتی فیت فان : نصف بسته
شیر ۲.۵ پیمانه
خامه ۱۰۰ گرم
شکر نصف پیمانه
پودر ژلاتین دو ق م سر پر
پنیر خامه ای ۱۰۰ گرم
طرز تهیه
ابتدای کار پودر ژلاتین با سه ق آب بن ماری میکنیم تا شفاف بشه بعد کاپوچینو و پودینگ شکلاتی رو در شیر و شکر حل کرده و دوی حرارت میزاریم تا مواد مخلوط شده و یکدست شود همین که یک کوچولو قل زد از روی حرارت برداشته و ژلاتین بنماری شده رو داخل آن ریخته و مخلوط میکنیم کمی که از حرارت افتاد خامه و پنیری که از قبل با هم خوب مخلوط کردیم و بهش اضافه میکنیم و با همزن دستی خوب هم میزنیم تا صاف شود بعد در قالب سلیکونی میریزیم و چند ساعت داخل یخچال میزاریم تا ببنده بعد دور تا دور قالب رو با چاقو آزاد میکنیم و ظرف مورد نظرم را روی قالب گذاشته و برمیگردونیم من برای روی دسر از همون پودر کاپوچینو استفاده کردم
نوش جان 💖
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#_دونات_ژامبون
مواد لازم
آب ولرم یک لیوان
خمیر مایه ۱ ق غ
شکر ۱ ق غ
نمک نصف ق غ
سوسیس یا ژامبون رنده شده ۱ لیوان
فلفل دلمه رنده شده نصف لیوان
فلفل و آویشن به میزان لازم
آرد حدود ۲/۵ لیوان
طرز تهیه
ابتدا آب ولرم و خمیر مایه و شکر رو با هم مخلوط کنید و بعد نمک و آویشن و فلفل رو اضافه کنید و فلفل دلمه و ژامبون رو هم توش بریزید و هم بزنید و بعد آرد رو سه بار الک کنید و به مواد کم کم اضافه کنید و ورز بدید تا یه خمیر نرم که به دستتون نچسبه بدست بیاد . روی ظرفی که خمیر رو گذاشتید سلفون بکشید و دو ساعت جای گرم بزارید تا خمیر دو برابر بشه بعد خمیر رو به قطر دو سانت پهن کنید و قالب بزنید و یک ربع بعد از قالب زدن استراحت بدید و بعد توی روغن سرخ کنید
نوش جان 💖
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#کرم_رافائلو
۲۰۰میلی خامه(صبحانه ) ۱٫۵لیوان شیر
۲قاشق غذاخوری شکر
۲قاشق غذاخوری پر پودر نارگیل(وکمی برای تزیین روی کرم )
۲قاشق غذا خوری نشاسته
۱۰۰گرم شکلات سفید
طرز تهیه
بجز شکلات تمام مواد را داخل قابلمه ای ریخته هم بزنید و سپس روی اجاق تا وقتی که بجوشد مدام هم بزنید وقتی شروع به جوشیدن کرد شکلات خرد شده را اضافه کنید و وقتی شکلات آب شد از روی اجاق بردارید و داخل ظرف های مورد نظر ریخته و روی کرم ها پودر نارگیل پاشیده و داخل یخچال بذارید تا سرد بشه آماده سرو هست نوش جان
میتونید نصف قاشق نشاسته بیشتر بریزید واین کرم رو قالبی درست کنید
نوش جان 💖
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕