.
#ماکارانی_با_سس_سیر
یدونه پیاز خوب خرد کنید.سرخش می کنم.چند حبه سیر خرد شده رو بهش اضافه کنید.یکم تفت بدید.یه گوجه رو پوره کنید بهش اضافه کنید.یکی ،دو قاشق هم رب بزنید.نمک و فلفل هم بزنید.بزارید تا کاملا خوشرنگ بشه.پیاز رنده کنید.به گوشت اضافه کنید.نمک و فلفل و زردچوبه بزنید.خوب ورز بدید.قلقلی کنید.داخل یک تابه دیگر سرخش کنید.بعد به سس اضافه کنید.بزارید با سس کمی بپزه.ماکارانی رو طبق بسته بندی روش درست کنید.آبکش کنید.کمی روغن زیتون بهش بزنید.سپس داخل سس بریزد.تهدیگ مورد نظر را بزارید.بعد ماکارانی بزارید تا دم بکشه.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#هویج_پلو
که نصف سینه ی مرغ رو با پیاز و یه حبه سیر چرخ کردم . نمک و زرد چوبه و فلفل سیاه و پاپریکا و دو قاشق زعفرون دم کرده زدم و گذاشتم یک ساعت تو یخچال استراحت کنه و بعد قلقلی و سرخ کردم
بقیه مراحل شبیه هویج پلو هست
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#لیموناد_مادلاین
🍋لیموناد مادلاین از نوشیدنی های خوشمزه فصل تابستان بوده و با توجه به ترکیباتی که در تهیه آن بکار رفته باعث خنکی بدن شده و از گرمازدگی جلوگیری می کند.
مواد لازم :🧋🧋
● لیموترش زرد : 6 عدد
● لیموترش سبز : 2 عدد
● آب : 6 لیوان
● تمشک تازه : 1 فنجان
● شکر : 1 فنجان
● تکه های لیموترش زرد و سبز : برای تزئین
🍃طرز تهیه :🍃
1- در یک پارچ بزرگ آب، شکر و آبلیموها را هم بزنید تا شکر بخوبی حل شود
2- تمشک را به مخلوط فوق افزوده و روی آن را بپوشایند و یک شب تا صبح در یخچال قرار دهید
3- با تکه های لیموترش و زرد نوشیدنی را تزئین نمایید😋😍
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#استامبولی_پلو قالبی
🔶مواد لازم :
▫️روغن و نمک به اندازه نیاز
▫️رب گوجه فرنگی یک قاشق غذا خوري
▫️سیب زمینی دو عدد
▫️برنج دو پیمانه
▫️ گوشت مرغ به اندازه نیاز
🔸طرز تهیه :
برنج را با مقدار آبی که نیاز دارد ( سه پيمانه ) با نمک ، رب گوجه ، سیب زمینی ریز شده به اندازه حبه قند و روغن روی شعله ملايم بگزاریم يا در پلو پز بریزید و روشن کنید وقتی آب آن جوش شد در قالب نچسبي که قبلاً داخل آن را چرب کرده اید بریزید و روی قالب را با فویل بپوشانید و در فر با حرارت متوسط سی دقیقه دم بیندازید . اگر دوست داشتید رنگ ته ديگ پلو تیره و یا روشن تر شود زمان پخت را یا زیاد و کم کنید. و با انواع گوشت پخته و سبزيجات آنرا تزيين كرده و میل کنید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#نان_تره_جعفري
🥖مواد لازم:
آرد يك ونيم كيلوگرم
شكر ٢٥ گرم
نمك ٢٥ گرم
مخمر ٥٠ گرم
زردچوبه يك ق چايخوري
فلفل قرمز يك چهارم ق چايخوري
تره وجعفري خردشده ٧٥٠ گرم
روغن مايع ٢٥٠ گرم
پيازرنده شده سه عدد متوسط
🥞🥯طرز تهيه:
همه مواد خشك به جزسبزي وپياز را باهم مخلوط كرده وداخل كاسه همزن مي ريزيم ومقداري آب را كم كم اضافه كرده وبا سري خميرزن همزن خوب موادرامخلوط مي كنيم تا خمير منسجم ونرمي به دست آيد سپس ازخمير چانه هاي ٢٥٠ گرمي گرفته وبه مدت ٢٠ دقيقه خمير رااستراحت مي دهيم بعدازاستراحت ، خمير را بازكرده وآغشته به مخلوط پيازرنده شده وسبزي خردشده وروغن مايع مي كنيم ودوباره استراحت مي دهيم تا حجم خمير دوبرابر شود سپس خمير را بازكرده وبه شكل گردفرم داده ودر طبقه وسط فر با دماي ١٨٠ درجه به مدت ١٥ دقيقه قرار مي دهيم تا پخته شود
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🌺 صبح قشنگتون
🌺خـاطـره انگیـز 😊
♥️کامتون شیــرین 🥯
🌺روزگارتون بر وفق مراد
♥️افکارتون زیبا وامید بخش
🌺روزتون بـخیـر و شــادی
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#پخت_نان_شكلاتی_و_موز
🍌مواد لازم:
🔸كره ۲ قاشق سوپخوري
🔸تخم مرغ ۱ عدد
🔸شیر و آرد سفيد از هر کدام ۱ پيمانه
🍫روش پخت :
-آرد را در ظرفي بریزید وسط آن را گود کنید شير را كم كم داخل آن بریزید و هم بزنيد بعد تخم مرغ را اضافه کنید و كره آب شده را بریزید و هم بزنيد تا مواد يکنواخت شوند اگر در مواد گلوله اي وجود داشت مي توانيد مايه را از صافي رد كنيد بعد تابه اي كوچك را چرب کنید دو قاشق سوپخوري از مايه را در آن بریزید و مثل كرپ دو طرف نان را سرخ كنيد و بگذاريد تا سرد شود بعد مي توانيد آن را با سس شكلات و حلقه هاي موز تزئين كنيد.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#اسنك_ذرت_و_اسفناج
🌽براي درست كردن اين اسنك به مواد زير احتياج داريد:
يك ليوان ذرت پخته يا كنسروي،يك ليوان اسفناج ريز خرد شده،يك يا دو حبه سير رنده شده،دو ق پياز ريز خرد شده،سه ق پنير پيتزا يا فتا،يك ق گشنيز ريز خرد شده،نمك و فلفل سياه و قرمز
🧄طرز تهيه:
سير و پياز رو در يك ق روغن تفت بديد بعد اسفناج و بعد ذرت رو اضافه كنيد.نمك و فلفل و گشنيز رو اضافه كنيد و شعله رو خاموش كنيد.كمي كه از داغي افتاد پنير پيتزا رو هم اضافه كنيد.
از اين مواد بين دوتا نون تست بذاريد،قسمت بيروني نون تستها رو كمي كره بزنيد(دلخواهه،ميتونيد نزنيد) و داخل ساندويچ ساز تُست كنيد.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#حلوا_سنتی
🍘مقدارش به این صورت که یک پیمانه آرد.. یک پیمانه شکر.... یک پیمانه آب.... یک چهارم پیمانه گلاب... زعفرون دم کرده.... کمی هل.... کمی کره... روغن مایع نصف پیمانه
🍘شکر و گلاب و آب و باهم بزارید تا به جوش بیاد نزدیک جوش بود زعفرون رو اضافه کنید بعد به جوش اومدن خاموش کنید.
🍘آرد و تفت بدید تا زمانی که رنگش تغییر کنه من با شعله متوسط یک ربع تفت دادم بعد اونو الک کردم دوباره رو شعله گذاشتم و روغن رو بهش اضافه کردم و دوباره یک ربع تا بیست دقیقا سرخش کردم هل و اضافه کردم و در آخر شهد و و ریختم و تند تند مخلوط کردم تا خوب جمع بشه همین حین هم زدن کمی کره زدم و مخلوط شد بعد اینکه حلوا خوب مخلوط شد و خودشو گرفت تو ظرف ریختم و تزیین کردم 😉
🍘اگر دوست دارید حلواتون تیره رنگ بشه باید زمان بیشتری برای تفت دادنش بزارید قبلا عکس شو گذاشتم دیگه کاملا سلیقه ایه
میتونید از این راه بفهمید حلواتون چه رنگی درمیاد کمی از آرد و روغنی که دارید سره میکنید و با کمی شهد مخلوط کنید متوجه میشید وبه هر میزانی که دوست دارید میتونید تنظیم کنید
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#توپک_های_مرغ
🔶مواد لازم :
🔸 فلفل تند، خردشده – یک چهارم قاشق چایخوری(در صورت تمایل)
🔸 نمک نصف قاشق چایخوری.
🔸 پودر ذرت پنجاه گرم
🔸 تخم مرغ یک عدد.
🔸 سینه مرغ، نیم کیلو
🔸 گوجه فرنگی صد گرم
🔸 فلفل سبز یک عدد.
🔸روغن برای سرخ کردن پانصد میلی لیتر
🍘طرز تهیه :
-گوشت مرغ راچرخ بزنید وبا تخم مرغ و پودر ذرت، نمک، فلفل ورز دهید وبه شکل توپه های درست کنید وبعد درروغن سرخ کنید.روغن توپکها را بگیرید وبااستفاده یک سیخ چوبی آنها را با فلفل وگوجه فرنگی سیخ بزنید .
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#قرابیه_ارده
🥮ارده. 200 گرم
🥮روغن مایع 80 گرم
🥮پودر قند 150 گرم
🥮پودر هل یا وانیل 1/2 قاشق چایخوری
🥮ارد حدودا 360 گرم
🫕فر را با دمای 180 از 15 دقیقه قبل گرم کنید کف سینی فر کاغذ روغنی انداخته کنار بزارید. ارده و پودر قند و روغن مایع و پودر هل را با هم مخلوط کرده ارد را کم کم اضافه کنید و با دست مخلوط کنید. تا حدی ارد بزنید که خمیر جمع بشه ممکنه زیاد بیاد بستگی به جنس اردها داره ارد اضافه نزنید. در اخر خمیر منسجم و نرمی به دست میاد از خمیر گلوله هایی اندازه گردو یا 20 گرم جدا کنید در دست گرد کرده با کمی فاصله داخل سینی بچینید به مدت 15 دقیقه تا زمانی که زیر شیرینی طلایی بشه میتونید بعد از خنک شدن کامل روی قرابیه ها پودر قند بپاشید
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#کته_کباب
اینبار به جای درست کردن کباب تابه ای مواد گوشتی رو توی دست فرم دادم و در روغن سرخ کردم.
مواد کباب شامل گوشت چرخکرده+پیاز درشت +کمی آرد سوخاری که خیلی تردش میکنه+نمک و فلفل و زردچوبه و کمی پودر زیره سبز .
برای ته دیگ هم مقداری از برنج رو با زعفران آبکرده مخلوط کردم و کف قابلمه روغن ریختم ،لایه زعفرانی رو کف قابلمه پهن کردم و روی اون برنج سفید ریختم و گذاشتم دم بکشه
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕