#پاستيل_خونگي
🌀يك بسته پودر ژله را داخل دو سوم ليوان آب جوش ريخته و دو قاشق پودر ژلاتين هم اضافه ميكنيم و خوب هم ميزنيم تا حل بشه و اگر ديديد هنوز ذراتي از ژله مونده بود روي بخار كتري ميگذاريم تا كامل حل بشه و بعد داخل قالب پاستيل ميريزيم و البته از قبل كمي قالب را چرب ميكنيم به مدت دو ساعت داخل يخچال ميگذاريم و بعد نوش جان ميكنيم
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
*#ترفند_آشپزی*
*چه کار کنم خورشت قیمه قرمز شود ؟*
نکته اول اینکه در طبخ خورشت قیمه آب لیمو ترش یا لیمو ترش استفاده نگردد، زیرا بر روی طعم و رنگ آن تاثیر منفی خواهد گذاشت. بهتر است لیمو عمانی با رنگ روشن و رب گوجه فرنگی کمی ترش مزه و قرمز خوشرنگ به غذا اضافه شود.
نکته دیگر این که رب گوجه فرنگی و زعفران از عوامل مهمی هستند که رنگ و طعم بی نظیری به این خوراک می دهند. همچنین اگر از دارچین استفاده می شود مقدار آن کم یا ترجیحا چوب دارچین باشد.
و نکته دیگر اینکه میتوان از گوجه فرنگی پوره یا رنده شده که قبلا آن را سرخ کرده ایم، بعد از پخت گوشت اضافه کرد.
یک نکته دیگر این است که مواد سرخ کردنی مانند پیاز و گوشت زیاد سرخ نشود.
همچنین لپه ها را از قبل در آب خیسانده و قبل از اضافه کردن به خوراک، در آب بجوشانید و کف حاصل از جوشاندن لپه را دور بریزید. تا رنگ روشن و خوشرنگ تری به قیمه بدهد.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#موز_شكلات 😍
شكلات روحدود يك دقيقه توماكروويو ذوب كنيد،روى موزهاشكلات بريزين وبعد انواع مغزها يا ترافل هاى رنگى،بعد اونها روبذارين توفريزر.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
گفتم صبح بخیر
پیرمرد پاسخ داد "عاقبتت بخیر"
به وجد می آیم از پاسخش
چه دعایی!
من برای او خیری می خواهم به کوتاهی یک صبح و او خیری برایم میخواهد
به بلندای یک سرنوشت
سلام عاقبتتون بخیر
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#کیک_پرتقال_وارونه
🍊مواد اصلی
🍮پرتقال 5 عدد
🍮خاک قند 1/2 پیمانه
🍮شکر قهوه ای 4 قاشق مربا خوری
🍮آرد 1 پیمانه
🍮تخم مرغ 2 عدد
🍮کره ذوب شده 40 گرم
🍮بیکینگ پودر 2 قاشق مربا خوری
🍘طرز تهیه 🍘
1. پرتقال را پوست کنید و پالپ آن را از پوست جدا کنید.
2. فر را روی 210 درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
3. در 4 عدد قالب یک نفره یا یک عدد قالب مناسب، یک قاشق شکر قهوه ای بریزید و تکه های پرتقال را کف قالب بچینید وکمی آب پرتقال اضافه کنید.
4. تخم مرغ ها را با بقیه شکر و کره هم بزنید، سپس آرد و بکینگ پودر را به مواد اضافه کنید. مایه به دست آمده را در قالب روی پرتقال ها بریزید و به مدت 35 دقیقه در فر بگذارید تا بپزد.
5. قالب را در بیاورید و کیک را پس از کمی خنک شدن، با استفاده از چاقو از کنار قالب جدا کنید و برگردانید
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
✅ خورش کرفس 😋
کرفس هارو اندازه دلخواه خرد و سرخ میکنیم میزاریم کنار. پیاز رو نگینی خرد میکنیم و تفت میدیم گوشت گوسفندی رو اضافه میکنیم و تفت میدیم فلفل و زردچوبه رو هم اضافه میکنیم . سبزی خورشت کرفس جعفری و نعناع هست ولی من شبیهه قرمه سبزی درست میکنم معمولا و شنبلیله، گشنیز، تره و جعفری سرخ شده هم کمی اضافه میکنم ،نعناع رو هم دو قاشق جدا تفت میدم و به خورشت اضافه میکنم خیلی نعناع نریزید چون بعد از پخت تلخ میشه ،کرفس هارو اضافه میکنیم و میزاریم با دو لیوان آب بپزه. خورشت که جا افتاد ده دقیقه ی آخر کمی آبغوره و نمک اضافه میکنیم و میزاریم چند دقیقه دیگه جا بیفته
نوش جان
🏡 @e_khanevadeh 🏡
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#استيک
مرغ و گوشت و با نمك و فلفل و پودر سير و روغن زيتون مزه دار كردم و با بيفتك كوب زدم و نازك شده
و تو تابه گريل هر طرفش و سه دقيقه با شعله زياد سرخ كردم
دور چين ش هم پوره سيب زميني كه تو فلفل دلمه ريختم و تو سولاردم گريل كردم
بروكلي و قارچ و بلانچ و كمي تفت دادم
كدو سرخ و ذرت هم بخار پز و به كره وابليمو زدم .
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#کرم_ژله_هلو
مواد لازم
ژله هلو دو بسته
ژله الوورا دو بسته
بستنی وانیلی دو لیوان
آب جوش ب میزان لازم
ابتدا دو بسته پودر ژله هلو رو با ٣/۵ لیوان آبجوش به روش بن ماری حل کرده و کنار میذاریم.
ژله الوورا رو هم به همین ترتیب با ٣لیوان آبجوش خوب حل میکنیم بعد که از داغی افتاد بهش بستنی رو اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا یکدست بشه داخل قالب مورد نظر به ترتیب ابتدا از ژله هلو میریزیم میذاریم یخچال تا ببنده بعد لایه الوورایی رو میریزیم اینکار رو تکرار میکنیم تا قالب پر بشه. ضخامت لایه ها هم سلیقه ای هست من نازک در نظر گرفتم که خوشگلتر بشه.
قالب رو چندساعت داخل یخچال میذاریم تا حسابی خودشو بگیره بعد در ظرف سرو برمیگردونیم.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#کاکائو_داغ_با_شیر_نارگیل
مواد لازم
پودر کاکائو 3 قاشق چایخوری
شکر 3 قاشق چایخوری
خامه زده شده 2 قاشق سوپخوری
شیر پرچرب 300 ميلي ليتر
شیر نارگیل 300 ميلي ليتر
نمک به مقدار کم
دارچین به مقدار کم
طرز تهیه
شیر و شیر نارگیل را درون قابلمه روی حرارت بگذارید تا بجوشد. سپس پودر کاکائو، شکر، نمک و دارچین را اضافه کنید. شیر کاکائو داغ را درون لیوانهای بزرگ بریزید و روی آن را خامه بپاشید و با کاکائو یا ترایفل تزیین کنید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#دسر_هویج_و_گردو
🍭مواد لازم
🥕۴ هویج متوسط رنده شده
🥕۱ لیوان شکر(به اختیار کم یا زیاد کنین)
🥕۱۵ گرم کره
🥕۱۷۵ گرم بیسکویت پتی بور ساده
🥕۷۵ گرم گردو
🥕پودر نارگیل
🍡هویج ها، شکر و کره رو اونقدر بپزین تا آبشو بکشه و مثل پوره شه و حین پختن هم بزنین، بعد روی کاغذ روغنی بمالین و یکنواخت کنین و روش بیسکویت و گردو خرد شه یا پودر شده بریزین و بزارین یخچال تا سرد شه، بعد به اندازه ۱۲ سانتی متر ببرین و رول کنین و روش پودر نارگیل یا… بریزین.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#کوفته_برنجی_سوخاری
✔️مواد لازم :
🔸برنج پخته : 4 لیوان
🔸تخم مرغ : 5 عدد
🔸آرد سوخاری : 2 لیوان
🔸پنیر پارمزان رنده شده : 1 لیوان
🔸جعفری خرد شده : ۲ قاشق غذاخوری
🔸پنیر موزارلا : به مقدار لازم
🔸نمک و فلفل : به مقدار لازم
🔘برنج پخته را داخل کاسهای بریزید ( برای کوفته برنجی، باید برنج شل و چسبنده باشد) سپس پنیر پارمزان رنده شده، 2 عدد تخم مرغ، نمک و فلفل اضافه کنید و با دست خوب مخلوط کنید تا مواد نرم و یکدست شوند.
مقداری از مایه کوفتی برنجی بردارید و کف دستتان پهن کنید، تکهای پنیر موزارلا در وسط آن قرار دهید سپس به شکل توپ فرم دهید، تمام کوفتهها را به همین صورت آماده کنید.
آرد سوخاری و جعفری خرد شده را داخل کاسهای بریزید و مخلوط کنید، ۳ تخم مرغ باقی مانده را داخل کاسهای بشکنید و با چنگال بزنید تا یکدست شود، داخل ماهیتابه مقدار زیادی روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود.
کوفتههای برنجی را ابتدا در تخم مرغ بزنید سپس در آرد سوخاری بغلطانید و در روغن داغ قرار دهید تا سرخ شود، کوفتههای سوخاری را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافیاش گرفته شود سپس با سس تند سرو کنید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
*#ترفند_آشپزی*
*رمز و راز خوشمزه و خوش رنگ شدن ماکارونی* 🍝
افزودن قدری آبلیمو به آب ماکارونی در زمان پخت ، سبب ایجاد عطر و بوی خوب در غذا میشود.
از نکات مهم خوشمزه شدن ماکارونی این است که در سس آن، از آبی که ماکارونی را در آن پختهاید، بریزید. این کار سبب میشود، ماکارونی، قوام بیشتری بگیرد.
بهتر است برای دم کردن ماکارونی از قابلمه چدن استفاده کنید تا ته دیگ نسوزد.
مزه خوشمزه ماکارونی به سس آن است، بنابراین سعی کنید حتما از سیر و فلفل دلمه ای در سس ماکارونی استفاده کنید تا مزه بهتری بگیرد.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕