eitaa logo
آشپزخونه
196.6هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
9.2هزار ویدیو
301 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/AW9c.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
✔️مواد لازم : 🔸برنج پخته : 4 لیوان 🔸تخم مرغ : 5 عدد 🔸آرد سوخاری : 2 لیوان 🔸پنیر پارمزان رنده شده : 1 لیوان 🔸جعفری خرد شده : ۲ قاشق غذاخوری 🔸پنیر موزارلا : به مقدار لازم 🔸نمک و فلفل : به مقدار لازم 🔘برنج پخته را داخل کاسه‌ای بریزید ( برای کوفته برنجی، باید برنج شل و چسبنده باشد) سپس پنیر پارمزان رنده شده، 2 عدد تخم مرغ، نمک و فلفل اضافه کنید و با دست خوب مخلوط کنید تا مواد نرم و یکدست شوند. مقداری از مایه کوفتی برنجی بردارید و کف دستتان پهن کنید، تکه‌ای پنیر موزارلا در وسط آن قرار دهید سپس به شکل توپ فرم دهید، تمام کوفته‌ها را به همین صورت آماده کنید. آرد سوخاری و جعفری خرد شده را داخل کاسه‌ای بریزید و مخلوط کنید، ۳ تخم مرغ باقی مانده را داخل کاسه‌ای بشکنید و با چنگال بزنید تا یکدست شود، داخل ماهیتابه مقدار زیادی روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود. کوفته‌های برنجی را ابتدا در تخم مرغ بزنید سپس در آرد سوخاری بغلطانید و در روغن داغ قرار دهید تا سرخ شود، کوفته‌های سوخاری را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی‌اش گرفته شود سپس با سس تند سرو کنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
** *رمز و راز خوشمزه و خوش رنگ شدن ماکارونی* 🍝 افزودن قدری آبلیمو به آب ماکارونی در زمان پخت ، سبب ایجاد عطر و بوی خوب در غذا می‌شود. از نکات مهم خوشمزه شدن ماکارونی این است که در سس آن، از آبی که ماکارونی را در آن پخته‌اید، بریزید. این کار سبب می‌شود، ماکارونی، قوام بیشتری بگیرد. بهتر است برای دم کردن ماکارونی از قابلمه چدن استفاده کنید تا ته دیگ نسوزد. مزه خوشمزه ماکارونی به سس آن است، بنابراین سعی کنید حتما از سیر و فلفل دلمه ای در سس ماکارونی استفاده کنید تا مزه بهتری بگیرد. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥪مواد لازم برای برای 4 نفر: 🟠حدود نیم کیلو سینه مرغ، حدود 60 گرم پنیر خامه ای ، 1 ق.س ریحان، نمک و فلفل به میزان لازم، 4 عدد نان، یک دوم فنجان پنیر پیتزا کم چرب، 1 فنجان کاهو یا برگ اسفناج خرد شده، 1 فنجان گوجه فرنگی 🥗🥘🥗🥘🥗🥘🥗🥘 🧅🍗 طرز تهیه:✔️ مرغ را پخته تکه تکه کنید و کنار بگذارید. سپس پنیر، ریحان، نمک و فلفل را با قاشق هم بزنید.مخلوط پنیر را روی قطعات نان پخش کرده و از پنیر پیتزا روی آنها بپاشید و برگ کاهو و گوجه فرنگی را روی مرغ ها بگذارید. پس از خنک شدن می توانید سروکنید.😍 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
𖤛𑁍𖤛𑁍𖤛𑁍𖤛𑁍𖤛𑁍𖤛𑁍𖤛𑁍𖤛𑁍 مواد لازم:( برای ۵نفر) میگوپلویی🦐:یک کیلو برنج 🍙:۴پیمانه پیاز🧅:۴عددمتوسط سير خشك🧄:٢تا بوته پودر سير🧄 :نصف ق غ فلفل سياه🌶:نصف ق غ شويد سبز 🌿:خردشده ١كيلو زردچوبه:١ق چايخوري فلفل هندي يا فلفل قرمز🌶 كشمش🍇:١٥٠گرم شنبليله خشك🍃 :دو قاشق غذا خوري روش پخت: ميگو ها روداخل روغن به همراه زردچوبه پودر سير وفلفل سياه تفت ميديم وبعد داخل يك ظرفي پياز ها تفت ميديم وسيرو فلفل هم بهش اضاف ميكنيم وبعد ميگوهاي سرخ شده هم به پياز وسير فلفل ها وبعد كشمش شنبليله ،ونصف شويد هم اضاف ميكنيم ويه كوچولو تفت ميديم برنج هم به همراه شويدها آبكش ميكنيم برنج خيلي خشك برداريد تا پلو ميگو شفته نشه وموادولايه لايه بين برنج ميريزيم وميذارين دم بكشه وباترشي يا ليمو تازه نوش جون كنيد 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
(يا ترشي سالاد فصل)يه ترشي متعادله كه پر از گوجه است و معمولا هم خيلي پرطرفداره! طرزتهیه: گل کلم و هویج سیر و فلفل رو ریز ریز خرد کنید این ترشی خیار نداره ولی من ریختم ... گوجه رو تو میکسر بریزید و بجوشونید حداقل بیست دقیقه بجوشه این کار باعث میشه ترشی یا همون سالاد کپک نزنه .. همه مواد رو به اضافه گوجه ها نمک فلفل وکمی گلپر به اضافه یکی دو لیوان سرکه باهم قاطی میکنید و بریزید توی ظرف .بعد از یه هفته قابل استفاده هست. پ.ن.۱) کار گوجه ها رو چند ساعت زود تر انجام بدید که کامل خنک شده باشه بعد بریزید روی مواد پ.ن۲) همه مواد شسته شده باشن و بمونن خشک بشه بعد خرد کنید کامل باید خشک بشه. پ.ن.۳) این ترشی باید توی یخچال نگهداری بشه. راستی من تند دوست دارم فلفل بیشتر ریختم... . نوش جان ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥪🥪🥪 نان باگت 1عدد یا نان تست 8 تکه. تخم مرغ : 3 عدد. پنیر پیتزا : نصف پیمانه. جعفری خرد شده : کمی. روغن مایع : 3 ق غ. نمک و فلفل : به میزان لازم ابتدا نون باگت رو برش های یک اندازه می‌دهیم داخل سینی فر گاز روغنی گذاشته نون ها رو کنار هم می چینیم. حالا تخم مرغ ها و بقیه ی مواد رو داخل کاسه ای مخلوط میکنیم، به کمک قاشق از مواد برداشته روی نون ها میریزیم تا کامل سطحشون پر شه، مطابق تصاویر. سینی رو در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه به مدت 20 دقیقه قرار می دهیم تا روی نون ها برشته و طلایی بشه. به همین راحتی به همین خوشمزگی 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
زیباست گلستان خدا رنگ ‌به‌ رنگ است لبخند بزن، خنده دوای دل تنگست... صبح است بزن بوسه تو بر ساحت خورشید ترکیب گل و شادی ‌ و لبخند قشنگ است سلام صبح یکشنبه تون بخیر ☕️ ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌ 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
مواد لازم برای👈 ۱۲ 👉نفر 🍴گوجه فرنگی گیلاسی (چری یا ریز) ۵۰۰ گرم 🍴پنیر موزارلا (موتزارلا) به مقدار لازم 🍴روغن زیتون ۱/۴ فنجان 🍴سرکه بالزامیک ۲ قاشق غذا خوری 🍴ریحان به مقدار لازم 🍴نمک و فلفل به مقدار لازم طرز تهیه 1️⃣ ابتدا را به شكل مكعب و به یک اندازه برش بزنید. های گیلاسی را از وسط به دو قسمت تقسیم کنید ، هر مکعب پنیر را میان دو برش گوجه قرار دهید و با خلال دندان آنها را به هم متصل کنید و روی آن یك برگ قرار دهید. 2️⃣ درون کاسه ای ، سرکه ، و را مخلوط کنید سپس با قاشق روی گوجه های آماده شده بریزید.اردور را نیم ساعت داخل یخچال قرار داده و بعد با سرو كنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
مواد لازم: سیب زمینی کوچک دو عدد بیکینگ پودر نصف ق.چ نمک یک ق.چ تخم مرغ یک عدد کره پانزده گرم آب دو سوم پیمانه آرد دو سوم پیمانه طرز تهیه: سیب زمینی رو آبپز کردم و همونطور داغ رنده کردم. آب و کره رو روی حرارت ملایم گذاشتم تا جوش بیاد. همه آرد رو یک مرتبه در قابلمه ریختم و کره و آب هم اضافه کردم تا خمیر منسجم و مثل توپ وسط ظرف جمع‌شه ودیگر نشه با قاشق هم زد. خمیر رو داخل یک ظرف ریختم و تخم‌مرغ رو بهش اضافه کردم و ورز دادم تا تخم مرغ به خورد خمیر بره. بکینگ پودر، نمک و سیب‌زمینی رو اضافه کردم و خوب ورز دادم. مواد رو داخل قیف با ماسوره کنگره‌دار ریختم و از مواد به اندازه سه چهار سانت با قیچی چرب شده بریدم و داخل روغن داغ سرخ کردم. از مقداری آویشن هم برای خوش طعم‌تر شدن میشه استفاده کرد. بعد از این که روغن اضافی سیب‌زمینی بامیه‌ای رو گرفتم تو یه ظرف چیدم و همراه با سس سرو کردم. ‌ 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
😍😋 حدود ۲۰ عدد میگو رو با این مواد مزه دار میکنیم: زردچوبه، پودسیر،تخم گشنیز،فلفل سیاه و قرمز ، روغن زیتون 🔺️به مدت نیم ساعت میزاریم داخل یخچال . ۳ عدد پیاز ۲ اره سیر رب گوجه فرنگی مقداری آب داغ سیب زمینی برنج . اول کته رو درست میکنیم بعد میریم سراغ درست کردن دوپیازه😍😍😍 . پیاز و سیب رو سرخ میکنیم بعد فلفل سیاه و رب گوجه رو تفت میدیم بعد میگو ها رو اضافه میکنیم و خوب تفت میدیم یه مقدار آب جوش هم میریزیم تا خوب بپزه 😋 تو این مدت هم سیب زمینی رو سرخ میکنید و لذتشو ببرید 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
😍😍 ۱ عدد پیاز ۲ عدد سینه ی مرغ ۲ فلفل دلمه ای خورد شده چند عدد نان پیتا یا لواش ۱ بسته خامه صبحانه نمک و فلفل و آویشن ابتدا پیاز رو‌سرخ کرده و بهش فیله ی مرغ اضافه میکنیم،وقتی که رنگش تغییر کرده فلفل دلمه ای میریزیم و نمک و فلفل و آویشن ریخته و خامه صبحانه هم اضافه میکنیم، نان پیتا یا لواش رو با کاتر دایره ای برش زده و از موادمون میریزیم و پنیر پیتزا ریخته و در فر ۱۸۰ درجه ده دقیقه قرار میدیم😋 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
پياز ١ عدد متوسط گردو ٢٠٠ گرم بادمجان ٥ الى ٦ عدد نمك فلفل به اندازه لازم رب گوجه١ ق غ و ٢ الى ٣ ق غ رب انار پياز را نگينى خرد مى كنيم با كمى روغن سرخ مى كنيم وقتى طلاى شد گردو آسياب شده را اضافه مى كنيم و پنج دقيقه تفت مى دهيم بعد رب و رب انار را مى ريزيم و تفت مى دهيم تا رنگ رب باز بشه بعد ٢ الى ٣ ليوان آب مى ريزيم ميزاريم تا خورشت جا بيفته و به ررغن بيفته بادمجانها را پوست مى گيريم از داخل آب و نمك مى اندازيم تا تلخى انها گرفته بشه بعد خشك مى كنيم و از وسط نصف مى كنيم و سرخ مى كنيم در تابه را مى زاريم تا هم بپزه و هم سرخ بشه وقتى خورشت به روغن افتاد نمك فلفل ر مى ريزيم و در آخر بادمجانهاى سرخ شده را اضافه كرده و يك دقيقه روى شعله بمونه بعد از يك دقيقه از روى شعله بر ميداريم نكته: من كمى آب گوشت داخل خورشت ريختم و كمى هم نبات تا ملس بشه و ٣ تا بادمجان براى تزيين روى خورشت گذاشتم اين خورشت بسيار خوشمزه ميشه حتما امتحان کنید ‌‌ 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕