#خاگینه_قالبی
✍ مواد لازم:
تخم مرغ ۳ عدد
آرد سفید قنادی ۴ قاشق سوپخوری
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخورى
روغن مایع یک چهارم پیمانه
ماست سفت یکی دو قاشق سوپخوری
✍مواد لازم برای شربت :
۱٫۵ پیمانه شکر
سه چهارم پیمانه آب
یک چهارم پیمانه گلاب
کمى محلول زعفران
✍ روش پخت :
شکر، آب، گلاب و محلول زعفران را با هم مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید تا قوام بیاید. شربت را کنار گذاشته تا خنک شود .ابتدا تخم مرغها را با همزن برقى کاملا بزنید تا کرم رنگ شود و بوى زُهم تخم مرغ از بین بره.آرد سفید و بکینگ پودر را الک کنید.روغن مایع ، ماست و آرد و بکینگ پودر را به تخم مرغ ها اضافه کنید و با هم مخلوط و با همزن دستی بزنید.مواد خاگینه را در قالب چرب شده ى کیک بریزید. بسته به ارتفاع مواد ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر داغ با دمای ۱۸۰ درجه بپزید.بعد از خارج کردن از فر شربت خنک را روی خاگینه داغ در همون قالب بریزید.بعد از یک ربع که شربت به خورد کیک رفت، خاگینه ها را از قالب خارج کنید.
@Lezat_ashpazi
#چیپس_فلفلی_خونگی
مواد لازم✍
سیب زمینی دو عدد
آب یخ به مقدار لازم
ب پ نصف ق غ
نمک و فلفل قرمز به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
پوست سیب زمینی ها رو گرفتم و با پوست کن حلقه کردم.
با آب شستم تا نشاسته ی اضافیش از بین بره و چند دقیقه داخل ظرف آب یخ و ب پ گذاشتم .
آبکش کردم و با حوله کاغذی آب اضافیشو گرفتم با روغن داغ سرخ کردم.
و داخل صافی ریختم تا روغن اضافیش گرفته شه همزمان نمک و فلفل چیلی بهش اضافه کردم.
به همین سادگی و بسیار ترد و خوشمزه .
👉 @Lezat_ashpazi