eitaa logo
آشپزخونه
196.6هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
9.2هزار ویدیو
301 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/AW9c.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
✍️طرزتهیه: برای یک کیلو پرتقال ریز من یک کیلو شکر رو داخل قابلمه ریختم و به اندازه دو لیوان آب ریختم تا بجوشه و مثل عسل غلیظ بشه. بعد از اینکه پرتقال هارو جوشوندیم تا تلخیش گرفته بشه( 👆من پنج بار اینکارو کردم و هر بار پنج دقیقه قل قل کرد و آبکش کردم و پنج دقیقه هم داخل آب سرد قرار دادم ) . وقتی کاملا مطمئن شدید که دیگه تلخ نیست وپوستش حسابی پخته شده چند سوراخ با نوک چاقو ایجاد کنید و پرتقال های اماده شده و پخته شده رو داخلش بریزید بعد از نیم ساعت خاموش کنید و روش دم کنی بزارید. من بخاطر اینکه شکرک نزنه به اندازه دو قاشق آبلیمو تازه زدم و کمی وانیل.عزیزان دقت کنید وقتی ابلیمو رو اضافه میکنید بزارید چهار پنج دقیقه بجوشه. خاموش کنید و دم کنی روش بزارید تا کاملا شربت غلیظ بشه و بخار مربا رو جمع کنه. نکته.اگه احیانا شربت خیلی غلیظ نشد پرتقال هارو از داخل شربت بیرون بیارید و شربت رو بجوشونید. یک مربای خوش عطر و خوش طعم وضد نفخ نکته : پرتقال های هسته دار مناسب نیستن . اگه پرتقالهاتون هسته داره بعد از پنج بار جوشوندن نصفش کنید و هسته هاشون رو خارج کنید . 🍊نوش جون🍊 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍃گاهی باید با خیالی آسوده زندگی کرد 🌸رها ازهرنبردی وشکستی آموختم که 🍃هیچ دارویی نمیتواند همچون اُمید 🌸آدمی را زنده نگه داشته باشد زندگی بیاورد عشق ببخشد زنـدگیتون پـراز امـید🕊 بخیر 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
5.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هر میوه ای که تو یخچال دارید و نمیخورید و تمیز میشورید تو قابلمه میریزید(میوه هایی که استفاده کردم:گوجه سبز_آلبالو_کیوی_توت فرنگی_سیب) نصف فنجان آب میریزید و درشو میزارید تا قشنگ بپزه حدود ۲ ساعت و هسته های میوه جدا بشه بعد از صافی رد کنید و دوباره بریزید تو قابلمه چاشنی اضافه کنید من فقط نمک زدم اگه طعم ملس دوست دارید دو قاشق شکر اضافه کنید هم بزنید و بزارید تا آب لواشک کشیده بشه و زیرشو خاموش کنید داخل سینی نایلون انداخته بعدلواشک و داخلش بریزید و صاف کنید بعد از چند روز لواشک خشک میشه مال من دو روزداخل محیط خونه خشک شد. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
2.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍉هندوانه مکعبی برش داده شده ۳ پیمانه 🍓توت فرنگی تازه ۱ پیمانه 🍋پوست رنده شده یک عدد لیمو ترش (اگر دوست نداشتین میتونین نریزین) 🍋آب یک عدد لیمو ترش تازه 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
11.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🧑🏻‍🍳👩🏻‍🍳 نان پیتا 1 کیلوگرم سینه مرغ 2 هویج 2حبه سیر 1 پیاز 50 350 گرم پنیر چدار شوید و سس مایونز نمک ، فلفل ، فلفل قرمز برای طعم و مزه روغن نباتی برای سرخ کردن 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
3.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
; مقدار لازم آلبالو ؛1/5 کیلو شکر ؛ 5 ملاقه سوپ خوری سر خالی مقدار آب ؛3پیمانه (بستگی به کوچیک و بزرگی شیشه س) برای هر یک پیمانه آب یک و نیم ملاقه شکر البته برای آلبالو این مقدار لازمه برای میوه های دیگه یه ملاقه س یکی اینکه کم و زیادی شکر بستگی به ذائقه ی خودتون داره طرزتهیه ؛اول دم آلبالو ها رو کنده و شسته و آبکش کرده تا خشک بشه و شیشه ها رو خوب پر کنید و شربت رو با آب سرد درست کنید تا شکرش خوب حل شد رو آلبالو ها تو شیشه بریزید تا لبه پر کنید و در فلزیشو محکم ببندید حالا تو قابلمه ی بزرگ که مناسب باشه شیشه ها رو بزارید و تا لبه پر کنید بهتره که آب از رو در شیشه ها هم بگذره و شعله رو روشن کنید تا این جوش بخوره هر وقت جوش خورد خاموش کنید و همنجور رهاش کرده تا آبش خنک بشه و شیشه ها رو بیرون آورده و دوباره درش رو با کمک دستمال نم ، فشار بدین تا مطمئن شوید که هوا نمیخوره 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
3.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترشی سالاد فصل😋 🥳🥳🥳🥳🥳 مواد لازم🔻 لوبیا سبز ۱ کیلو گل کلم ۱ عدد بزرگ هویج ۵۰۰ گرم سیر ۱۵۰ گرم فلفل سبز تند ۳ تا ۴ عدد گوجه فرنگی ۲ کیلو سبزی ترشی ۲۰۰ گرم نمک،زردچوبه، برگ آویشن، تخم گشنیز و پودرگلپر از هر کدام ۱ قاشق غذاخوری نکته : برای قرمزتر شدن رنگ ترشی،می توانید ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه را با سرکه مخلوط کنید و در آخر به ترشی اضافه کنید. برای ترشی ها سرکه به اندازه ای است که سر ظرف ترشی پر شود. این ترشی رو همون موقع هم به عنوان سالاد می تونید استفاده کنید و هم میشه بزارید چند هفته بمونه تا برسه و بعد نوش جان کنید. اگر دوست داشتید می تونید بهش کرفس هم اضافه کنید. اگر خواستید تند بشه که مقدار فلفل تند رو بیشتر کنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍪🍪 آرد سه لیوان و نیم آب ولرم دو لیوان خمیر مایه یه ق غ خ شکر یه ق چ خ نمک نوک ق چ خ. برای شربت: شکر سه لیوان آب دو لیوان گلاب یک چهارم لیوان نصف یه لیمو ترش اول شربت رو آماده می کنیم،شکرو گلاب و آب رو داخل قابلمه با حرارت کم میذاریم تا شکر حل بشه،همینه جوشید لیمو و زعفران رو اضافه کنید و بذارید با حرارت کم بجوشه تا شربت بعد خنک شد به غلظت عسل برسه.... برای خمیر هم،همه ی مواد رو با هم توی یه ظرف گود مخلوط می کنیک و یکساعت استراحت میدیم تا عمل بیاد، توی تابه یا قابلمه تا نصف روغن بریزید و بذرید تا داغ بشه،بعد یه قاشق رو بردارید و با روغن چرب کنید و نصف قاشق از خمیر رو بردارید و توی روغن بندازید ،سریع پف می کنه و سرخ میشه ، سرخ که شد با توری بردارید و روغنش که گرفته شد توی شربت خنک بندازید و بعد دو دقیقه از تو شربت خارج کنید. می تونید از قیف هم استفاده کنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕