1.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آوزش_موهیتوخونگی_خنک
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
4.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش_فینگرفود_فیله_نودلی
.
یه نکته خیلی مهم که داخل فیلم نگفتم اینکه حتما داخل روغنش زردچوبه بریزید که موقع سرخ شدن فیله ها حسابی طلایی بشه
اول از همه پوست فیله مرغ رو بگیرید،و حدودا به چهار قسمت مساوی تقسیمش کنید و بهش نمک،فلفل،زردچوبه،پودر سیر و روغن زیتون(یا هر روغنی که دارید)بزنید
بعد فیله هاتون رو داخل ارد سفید بزنید ،حالا نودل رو حدودا ۳دقیقه داخل ابی که جوش اومده بندازید تا بپزه و نرم بشه (ادویه داخل نودل هم بریزید )و
بعد آبکش کنید
حالا نودل هارو مثل فیلم دور فیله بپیچید و با فشار دست فشرده ارش کنید
آخر سر هم داخل روغن شناور و داغ سرخش کنید و نوش جون کنید
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
6.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلوچه_کشمشی
برای ۱۰ عدد
تخم مرغ ۱ عدد
شکر ۱۲۰ گرم (تقریبا نصف لیوان)
کره ۱۰۰ گرم
ماست ۸۰ گرم (۳ تا ۴ ق غ)
آرد سفید ۳۰۰ گرم (۲ لیوان)
بیکینگ پودر ۵ گرم (۱ ق م)
وانیل ۱/۴ ق چ
کشمش ۳ تا ۴ ق غ
همه مواد به دمای محیط برسه کره و شکر رو با همزن خوب زدم. تخم مرغ رو اصافه کردم و با همزن خوب زدم. وانیل هم ریختم ماست رو اضافه کردم یک دقیقه با همزن زدم آرد و بیکینگ پودر رو الک کردم و داخل مواد ریختم و مخلوط کردم. با دست خمیر رو جمع کردم ورز دادن نمی خواد ممکنه کمی چسبنده باشه ایراد نداره آرد زیاد نریزیدکشمش رو هم با آردمخلوط کردم وداخلش ریختم اگر دیدین کمی چسبنده است یک ربع تا نیم ساعت یخچال خمیر رو بزارین بهتر میشه از خمیر گوله هایی برداشتم و کف دستم کمی پهن کردم و داخل سینی چیدم اگر دیدین نمیتونین کار کنین و چسبنده است کمی دستتون رو آغشته به روغن کنین فر هم از یک ربع قبل روشن کردم سینی رو در طبقه وسط فر با دمای ۱۷۰درجه ۲۰الی۲۵دقیقه قرار دادم حتما خودتون چک کنین آخر هم یکی دو دقیقه گریل بالا رو روشن کردم تا روی کلوچه کمی تغییر رنگ بده
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
10.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش #کرم_زعفران 😋😍
آموزش کرم بسیاررررررر خوشمزه زعفران👌😎
مواد لازم:
زرده تخم مرغ ۵ عدد
تخم مرغ کامل ۱ عدد
شکر ۱۵۰ گرم
زعفران ۱/۲ق چ
آرد ۱ ق غ
شیر ۱ پیمانه
پودر ژلاتین ۳ ق غ سر پر
آب سرد ۱/۲پیمانه
گلاب ۱/۳پیمانه
خامه قنادی شل شده ۷۰۰گرم
طرز تهیه:
🌼🌼🌼
در ابتدا تخم مرغ و زرده ها و شکر را با همزن برقی حدود ۵ دقیقه زده تا کرم رنگ و پفدار بشه بعد بهش زعفران و آرد هم افزوده هم زده در آخر هم شیر را کمکم افزوده تا مواد یکدست بشن،بعد بزارید روی حرارت ملایم اجاق گاز تا کم کم مواد غلیظ بشه مثل فرنی بعد از روی حرارت برداشته تا خنک بشه،
🌼🌼🌼
توو این فاصله پودر ژلاتین و آب سرد را ترکیب وقتی حالت سفت و اسفنجی گرفت روی بخار کتری بن ماری کنید تا روان و شفاف بشه بعد که کمی از داغی افتاد به همراه گلاب به دسر افزوده هم بزنید تا یکدست بشه.
🌼🌼🌼
خامه قنادی شل شده را کمکم به مواد افزوده خوب هم زده تا یکدست بشه بعد قالب را کمی چرب کنید و مواد را درون قالب ریخته و به مدت ۶ تا ۸ ساعت بزارید داخل یخچال.
🌼🌼🌼
بعد از سفت شدن قالب از کناره ها با چاقو آزاد کنید و دسر را روی بشقاب برگردانید مثل داخل کلیپ و بعد با خلال پسته و گل محمدی تزیین کنید
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
11.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سیب_زمینی_پنیری
✅سیب زمینی درشت ۳ عدد
✅قارچ متوسط۸
✅نمک،فلفل،آویشن و پودر سیر. به مقدار لازم ✅پنیر پیتزا هر چی بیشتر خوشمزه تر ❌من سیب زمینی رو یه ۳ یا ۴ دقیقه پختم و بعد سرخ کردم شما میتونید فقط آبپز کنید یا تو فر بذارید که بپزه ❌قارچ رو حتما با شعله بالا تفت بدید که آب نندازه ❌میتونید از فلفل دلمه هم استفاده کنید عین قارچ کمی تفت بدید و روی سیب زمینی بریزید ❌میتونید از کالباس و مرغ یا عر چی دیگه تو این ترکیب استفاده کنید ❌حتما ماهیتابه رو روی شعله کم و حرارت کم بذارید که پنیرش کامل آب بشه ❌یه ۱۰ دقیقه زمان میخواد ❌از پنیر پیتزا کاله استفاده میکنم
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
7.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سمبوسه_ساندویچی🌹😋
خمیر هزارلا اماده
گوشت مرغ نگینی شده
نمک و فلفل سیاه و قرمز و ادویه های مورد نیاز که برا مرغ استفاده میکنید
تخم مرغ دو عدد برا سطحش بابرس بزنید
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#لوکوم_انگور
آب انگور، شکر و پودر نشاسته را باهم خوب مخلوط کنید. روی حرارت ملایم بزارید و مدام هم بزنید تا بجوشه و به غلظت برسه. وانیل و کره رو اضافه کنید ومخلوط کنید. حال از روی حرارت بردارید و در دمای محیط ۲۰ دقیقه زمان بدید تا کمی خنک بشه و در این فاصله باید زود زود هم بزنید تا رویه نگیره. لیوانهای باریک و بلندی انتخاب کنید. داخل لیوانها را با آب خیس کنید و مایه را داخلش بریزید و بزارید تو یخچال تا ببنده. داخل ظرفی پودر نارگیل بریزید و داخل پودر نارگیل بغلتونید و برش بزنید
نوش جان
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#دسر_لیوانی_اوریو
🍦مواد لازم :
🍨یک لیتر شیر
🍨یک پیمانه شکر دانه ریز
🍨دو ق غ نشا ذرت
🍨دو ق غ آرد سفید
🍨وانیل
🍨یک عدد خامه صبحانه
🍨بسکویت اوریو یا مارک ایرانیش اورینو
🥣طرز تهیه :
بسکویت اوریو باز کرده کرمش جدا میکنیم بعد پودر میکنیم
کل مواد بالا بغیر خامه ووانیل باهم مخلوط میکنیم روی شعله میزاریم مدام بهم میزنیم تا حالت فرنی بشه نه خیلی رقیق نه خیلی غلیظ
شعله خاموش کرده خامه صبحانه ووانیل اضافه میکنیم وخوب باهمزن دستی مخلوط کنید
لایه اول پودر بسکویت بعد کرم وتکرار لایه ها سه ساعت دریخچال قرار میدهیم تا کاملا ببنده وبعد این خوشمزه لذیذ رو نوش جان کنید
روش با پودر بسکویت تزیین کنید
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🌺خدایا به اندازه تمام
🪴🛵گلبرگهای دنــیــا
🌸در کار همه " برکت "
🪴🛵در وجودشان " سلامتی
🌼در زندگیشان " خوشبختی " و
🪴🛵در خانه همه " آرامش " عنایت بفرما
صبحتون عالی🌹
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
12.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#صبحانه_کره_ای
شما هم صبح ها در یخچال رو باز میکنید نمیدونید چی بخورید🫠؟😂
این صبحانه کُره ای یه گزینه جذاب و جدیده من یه کوچولو دستورش رو عوض کردم مثلا به جای خیار توش خیارشور زدم و سیب خرد شده رو هم حذف کردم اینطوری بهتر شد
مواد لازم: تخم مرغ آب پز خیارشور دوتا نصف یه هویج کلم سس دلخواه( من ماست سون+ سس مایونز کم چرب و سس خردل رو قاطی کردم ) ادویه هم هر چی دوست دارید مثل فلفل و ...بزنید
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕