eitaa logo
آشپزخونه
196.6هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
9.2هزار ویدیو
301 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/AW9c.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
5.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 برنج ۴ پیمانه ساق مرغ ۸ عدد خلال پسته ۱۰۰ گرم خلال بادوم ۱۰۰ گرم زرشک ۱۰۰ گرم کشمش ۱۰۰ گرم پوست پرتغال ۱۰۰ گرم زعفران دم کرده ۵ قاشق غ خ نمک ۲ قاشق غ خ برنج و با نمک خیس کنید و با روغن و نمک و اب درحال جوش ۱۰ دقیقه بپزید و ابکش کنید و با زعفرون دم بزارید ،مرغ رو سرخ کنید و با زعفرون و نمک و اب بزارید دم بکشه،مواد تزیین مرصع پلو رو هم توضیح دادم 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
6.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
2 لیوان شیر ولرم 1 لیوان آب ولرم 1 پاکت خمیر مایه خشک فوری (10 گرم معادل 1 قاشق غذاخوری) 1 فنجان قهوه خوری روغن زیتون (65 گرم) و یا روغن مایع 1 قاشق غذاخوری شکر 1 قاشق مربا خوری نمک 7_6 لیوان آرد طرز تهیه: شیر و آب ولرم، شکر و خمیر مایه را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید و در جایی که دمای ولرم دارد (نه سرد و نه گرم ، داخل آشپزخانه دور از پنجره و هوای مستقیم) تا وقتی که خمیر مایه کف کند صبر کنید (حدود 10 دقیقه) سپس بقیه مواد را اضافه کنید آرد را کم کم و با کنترل بریزید و ورز بدید تا خمیر نرمی شود و به دست نچسبد. روی خمیر سلفون بکشید و استراحت بدید. (تا وقتی که حجمش دو برابر شود حدود یک الی یک و نیم ساعت) خمیر عمل آمده را کمی ورز بدید و سپس چانه هایی که کمی از لیمو بزرگتر است شکل بدید و روی سطح آرد پاشی شده باز کنید. داخل ماهیتابه تفلون داغ بدون روغن بپزید. وقتی حباب زد و پف کرد با کفگیر نان را داخل ماهیتابه تکان دهید و چند بار برگردانید تا هر دو طرف بپزد 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
6.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 😋👆 آرد بربری 6 لیوان الک شده تخم‌مرغ 1 عدد روغن حیوانی 1 پیمانه آب ولرم 1 لیوان وانیل شکر 3 چهارم لیوان نمک 1 قاشق سرصاف ماست 1 لیوان فرانسوی ترکیبات مایه خمیر : ۱ ق مایه خمیر ۱ ق شکر نصف پیمانه آب ولرم 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🪅🎊 بعضی نعمتها آنقدر بزرگند؛ که برای خودت هم حیرت‌آورند! • چه شد که قسمتِ من شد این نعمت؟ • چرا من؟ • من که از همه، بر آنچه در من جریان دارد، واقف‌ترم، و این نعمت بر من، فقط منّتی است که در فهم آن مانده‌ام، چه رسد به شکر آن. بخیر 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
3.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍳 سرشار از پتاسيم، ويتامين آ، كلسيم، فسفر، آهن و پروتئين🤩 مواد لازم📝 يك دسته اسفناج ٢ عدد تخم مرغ ١ ق چ نمك كنجد . طرز تهيه: - اسفناج رو شسته آبپز كن خورد كن و تخم مرغ نمك ريخته هم بزن تو تابه داغ ريخته كنجد بپاش و پشت و رو 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
2.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کی تا حالا پلو شلغم خورده؟خود شلغم به تنهایی مزه خاصی نداره ولی میتونید با دستور من که خودم اولین بار درستش کردم وتجربه خوبی بود وهر سال فصل شلغم حتما چندین بار درست می کنم بسیار خوشمزه ومعطر است حتما خوشتون میاد واینکه توی این اوضاع خراب اقتصادی غذای کم هزینه ای است طرز تهیه...... اول از هر کاری ماش را جدا گانه بپزید طوریکه له نشه معجون پیاز ...... یه پیاز متوسط را ریز خرد کنید با پوره یه حبه سیر ونمک وپودر لیموعمانی سیاه وزردچوبه وکمی روغن مخلوط کنید وسرظرف را بذاربدتا عطرادویه کاملا بخورد پیاز بره برنج را طبق معمول توی اب ونمک جوشانده چند دقیقه قبل ابکش کردن ماش پخته وشلغم خرد شده خام باشه وشوید تازه یا منجمد را اضافه مخلوط وسریع ابکش کنید کف قابلمه روغن بریزید تهدیگ دلخواه را بذارید ومعجون پیاز را لای برنج گذاشته ودم کنید مثل پلوهای معمولی بعد پخت پلو را مخلوط کنید تا پیاز وسط برنج در کل پلو پخش بشه وببینید چی می شه از عطر وطعم خوشمزه این پلوی مخلوط نکته..... کمی برنج را خوش نمک تر ودونه تر بردارید 🏡 @e_khanevadeh 🏡 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
😍😋 تخم‌مرغ : ۶ عدد آرد ۱۰۰ گرم (هر پیمانه ارد ۱۲۵ گرم) پودر کاکائو ۲۰ گرم (دو ق) نشاسته ذرت (سه ق غ) شکر ۱۵۰ گرم (سه چهارم پیمانه) آب جوش : ۱/۴ پیمانه روغن ۵ ق غ بیکینگ پودر یک ق چ وانیل یک قاشق چ ارد ، بکینگ پور، نشاسته ذرت ، پودر کاکائو رو سه بار باهم الک کنید.سفیده تخم مرغ رو هم بزنید تا کامل فرم بگیره سپس دو قاشق از شکر رو بهش اضافه کنید و هم بزنید سپس زرده‌ها را همراه با شکر و وانیل با همزن بزنید تا کش دار و کرم رنگ بشه همینطور ک همزن روشنه آب جوش را اضافه کنید و با دور متوسط همزن بزنیدسپس روغن رو اضافه کنید آرد, بیکینگ‌ پودر و پودر کاکائو و نشاسته ذرت را به مواد اضافه کنید و با لیسک هم بزنید حالا سفیده‌ها رو به مخلوط زرده و آرد اضافه کنید و مواد کیک را به صورت دورانی مخلوط کنید تا یکدست شودمواد را در قالب ۲۰ سانتی‌متری که کف آن را کاغذ روغنی قرار داده اید بریزید قالب را در فر با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد به مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید تا بپزد بعد ازاینکه کیک آماده شد یکی دو دقیقه صبر کنید سپس از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شود . 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕