eitaa logo
آشپزخونه
196.6هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
9.2هزار ویدیو
301 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/AW9c.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
صبحتون به درخشش آفتاب و روزتان سرشار از رویش مهر طلوعی دیگر و امیدی دیگر و نگاهی دیگر به خورشید آفرینش ســـــــــلام امروزتون پر از اتفاقات خوب صبح تون بخیر 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام سلام دوستان گل و عزیزم چطورین...این ایده خیلی جذاب و خوشمزه است عاشقش میشید چهار عدد کیوی رو پوست بگیرید خرد کنید پوره کنید و از صافی رد کنید تا دانه های سیاه جدا بشه داخل یک ظرف یک ق غ ژلاتین رو با یک چهارم لیوان آب سرد مخلوط میکنیم و کنار میزاریم در یک قابلمه یک سوم لیوان آب و یک لیوان پر شکر و پوره کیوی رو مخلوط میکنیم روی حرارت ملایم میزلریم تا شکر حل بشه بعد ژلاتین رو اضافه میکنیم میزاریم دو سه دقیقه بمونه تا حل بشه بعد هم خاموش میکنیم و ده دقیقه با همزن برقی میزنیم تا پفکی بشه و داخل ظرف می ریزیم و داخل یخچال میزاریم دو سه ساعت بمونه و بعد برش میدیم 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
6.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلااام دوستان ❤ عزیزانی که به طالبی وعسل حساسیت دارند شکر رو جایگزین کنن نوشیدنی سالم و خوشمزه ترکیب شیر وطالبی میخواید خوشمزه تر باشه از بستنی وانیلی استفاده کنید. خیلیا خامه میریزن راستش با خامه امتحان نکردم نمیدونم خوشمزه میشه یا نه عزیزانی که امتحان کردن کامنت بزارن 🤩 این مقدار پنج ویا شش لیوان طالبی متوسط یک عدد شیر یک تا یک ونیم لیوان بستنی سنتی وانیلی دو اسکوپ پر گلاب دو الی سه قاشق شکر سه قاشق عزیزانی که شیرین دوست ندارن میتونید شکر رو حذف کنید طالبی رو پوست بگیرید خرد کنید حدود یک الی یکساعت ونیم بزارید داخل فریزیر شیر هم بزارید داخل فریزیر اما نبنده همه مواد رو داخل مخلوط کن بریزید آنقدر بزنید تا یکدست بشه عزیزان من ابتدا یک لیوان شیر ریختم اگه دیدید شیر طالبی غلیظه کم کم نصف دیگه لیوان بزنید. اگه طالبی بره داخل فریزیر یخ لازم نداره اینجوری خوشمزه تره یخ کمی بی مزش میکنه. بریزید تو لیوان سرو ونوش جان کنید اینجا یک اسکوپ بستنی بریزید دیگه نور علی نور 😋 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
برای درست کردن کباب شش عدد بیسگوئیت پتی فور را با یک قاشق غذاخوری روغن مایع ودو عدد خرمای سیاه پوست گرفته خوب میکس میکنیم ۰نصف بسته ژله آلوئه ورا را با نصف لیوان آب جوش حل کرده ومواد میکس شده را داخل ژله میریزیم ۰خوب با دست ورز میدیم که ژله به خورد مواد بره۰وبه شکل خمیر در بیاد۰روی یک ظرف مواد را با قاشق میریزیم وبا دست فرم میدیم۰ تا به شکل کباب در بیاد ۰کباب آماده شده را داخل یخچال قرار میدیم تا سفت بشه ۰برای گوجه از ژله انار استفاده میکنیم وبرای ریحان از ژله سیب ترش یا کیوی۰برای برنج هم یک بسته ژله آلوئه ورا را با یک لیوان آب جوش حل کرده بعد از سرد شدن نصف لیوان شیر اضافه میکنیم ۰دو سوم از ژله آماده را داخل یخچال قرار میدیم تا خودشو بگیره بعد از گرفتن ژله را رنده میکنیم تا به شکل برنج در بیاد۰و یک سوم باقیمانده را رنگ غذای زرد اضافه میکنیم وبعد از گرفتن ژله را رنده کرده تابه شکل برنج زعفرانی دربیاد 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕