eitaa logo
آشپزخونه
196.6هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
9.2هزار ویدیو
301 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/AW9c.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
7.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🥳🥳🥳🥳 یعنی👈 کلممم شوووور😍😍 مواد لازم👇 گل کلم ۱ عدد دوکیلویی هویج نیم کیلو کرفس ۳۰۰ گرم فلفل تند ۷ تا ۱۰ عدد(میزان به دلخواه) سیر ۱۵ تا ۲۰ عدد حبه(میزان به دلخواه) سبزیجات(شوید مرزه ترخون) سرکه سفید یا خونگی نصف لیوان نمک ۴ تا ۵ قاشق غذاخوری(شوریش به اندازه آب برنج برای آبکش کردن برنج باشه) آب (تاجاییکه دبه کامل پر بشه) ........ این مقدار مواد برای یک دبه هفت کیلویی کافیه تو عکس خیار هست ولی من نریختم خیارمون تموم شده بود😁 ....... طبق فیلم لایه به لایه مواد رو رو هم بریزید و روی دبه حتما حتما سبزی بزارید که شورتون هوا نکشه و کپک نزنه بعد سرکه و آب و نمک رو بهش اضافه کنید تا جایی که دبه کامل پر بشه یه کیسه فریزر بکشید و درشو محکم ببندید و در جای خنک و سایه و خشک بزارید به مدت دو هفته تا کامل جا بیوفته. ...... نوش جونتون😍 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌ 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
11.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش 😍😋 نوع‌ و‌ مقدار سبزی ها تو کپشن👇🏻👇🏻 ترش و یا شیرین بودن رب انار بسته به ذائقه خودتون داره 🙆🏻‍♀️ می تونید مقدار هر کدوم از مواد رو بسته به سلیقه کم و یا زیاد کنید سبزی ها: چوچاق ( زلنگ ) : ۲ دسته گشنیز: ۱ دسته پونه ( اوجی ): ۱ دسته اناریجه: ۱ دسته اگر این سبزی هارو نداشتید از سبزی های معطر مثل جعفری و‌ نعنا هم می تونید استفاده کنید ‎‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌ 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
5.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چغاله بادام ۳۰۰گرم گوشت ۴۰۰تا ۵۰۰ گرم سبزی نعنا وجعفری ۲۰۰ گرم مقدار جعفری بیشتر از نعنا باشه پیاز 1 عددبزرگ لیمو عمانی ۲ عدد روغن ، نمک ، فلفل سیاه وفلفل قرمز ، زردچوبه طرز تهیه: پیاز رو خرد شده را با کمی روغن تفت دهید ، گوشت را نیز اضافه کرده و خوب تفت دهید زردچوبه وفلفل سیاه وفلفل قرمز بزنید.وباهاش سرخ کنید سپس به میزان لازم آب اضافه کرده اجازه دهید با شعله ملایم بپزد تا زمانیکه گوشت نیم پز شود. نعنا وجعفری را سرخ کرده؛ دم چغاله ها را بکنید و آنها را تمیز شسته و وقتی گوشت نیم پز شد سبزی سرخ شده ،چغاله بادام به همراه لیمو عمانی به خورشت اضافه کنید و زمان دهید تا پخت گوشت و چغاله ها کامل شود و خورشت جا بیفتد. در اواخر پخت نمک اضافه کنید و به همراه برنج زعفرانی سرو کنید. آگه نعنا وجعفری نداشتید میتونید از سبزی قورمه استفاده کنید ‎‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌ 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
ی غذای خوشمزه و متفاوت ،ک پیشنهاد میدم شما هم درستش کنین 😍 💜همه مواد رو1 قاشق روغن داخل هواپز سرخ کردم 💜داخل ظرف مورد نظر ریخته و سس رو آماده کرده وبهش اضافه کردم. و به مدت 10 دقیقه در فر میپزیم . 💜و در نهایت ورقه های پنیر پیتزا و گوجه گیلاسی رو اضافه کردم و وقتی پنیر آب شد از فر خارج میکنیم. 💜کسانی که سرخ کن ندارند می تونن تمام سبزی ها را در فر با روغن بسیار کم به مدت 10-15 دقیقه بپزند و سس و پنیر را اضافه کرده و در فر بزارن. برای سس🌱 💜1 قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی 💜1 لیوان آب 💜فلفل سیاه، پاپریکا، نمک مواد رتتویی🌱 💜بادمجان نگینی ۳ عدد 💜کدو ۳ عدد 💜سیب زمینی نگینی ۱ عدد بزرگ 💜فلفل چیلی رنگی نگینی ی پیمان 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🫔 😋 ▫️گوشت راسه گوساله ۲۵۰ گرم ▫️قارچ۵-۶ عدد ▫️خامه ۳۵ گرم ▫️شیر نصف لیوان ▫️آرد ۱ قاشق چایخوری ▫️نمک و فلفل ،آویشن و رزماری ▫️روغن زیتون مقدار لازم ▫️پنیر پیتزا و گودا مقدار لازم 🔸گوشتی که انتخاب میکنید حتما باید راسته گوساله باشه که نرم و لطیفه،گوشت رو فقط با مقداری نمک و فلفل و رزماری ساطوری شده و روغن زیتون مزه دار میکنیم،در تابه گریل و سپس ریش ریش یا خرد میکنیم،برای تهیه سس قارچ خامه ای هم قارچ را اسلایس کرده سرخ میکنیم مقدار کمی آرد اضافه کرده تفت میدیم تا بوی خامی آرد گرفته بشه سپس شیر اضافه کرده و اجازه میدیم سس غلیظ بشه و مقداری خامه صبحانه و آویشن و نمک و فلفل میرنیم و در آخر کار پنیر پیتزا و‌گودا را توی سس ریخته روی حرارت ملایم میزاریم تا سس غلیظ و پنیر آب شود،نان ساندویچی را باز کرده سس پنیر را لای نان ریخته و از گوشت خرد شده روی پنیر و قارچ ریخته و تا داغ هست میل میکنیم،در کنارش هم سیب زمینی تنوری و یه مقدار سالاد(کاهو،کلم،هویج،خیارشور و پیاز و سس سیر میل میکنیم) 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
زندگی بهشت است... برای آنانی که عاشقانه عشق میورزند بی پروا محبت میکنند وکمتر از دیگران انتظار دارند بخیر 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
9.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍳😋 عالی میشه حتما درستش کن 👌😍 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
5.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش 😋😍 این پیراشکی متفاوت و جذاب سیو کن😍❤️ . شیر ۲۵۰ گرم خمیرمایه یک ق چ سرپر شکر ۲ ق غ نمک ۱/۴ ق چ تخم مرغ یک عدد کره ۴۰ گرم بکینگ پودر ۴ گرم آرد حدودا ۵۰۰ گرم . تمام مراحل تو فیلم توضیح داده 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
9.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گوجه ها رو بشورید و ته شو با یه چاقو یه علامت + بزنید و بندازین داخل آب جوش. بعد از ۵ دقیقه درش بیارین و بندازین داخل آب و یخ یک دقیقه بمونه. بعد خیلی راحت از قسمتی که علامت زدین پوستشو جدا کنید سر گوجه رو هم بگیرید و بریزید داخل میکسر. این پوره رو میتونید صاف کنید تا تخمه هاش گرفته بشه. برای رب ، ترشی گوجه و املت بسیار مناسبه. نکته: اگه برای ترشی گوجه و رب خواستین استفاده کنید حتما تخمه هاشو جدا کنید تا کپک نزنه. نکته: برای املت هم میتونید داخل زیپ کیپ ریخته و داخل فریزر نگهداری کنید ‎‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌ 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
12.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم برنج نیم کیلو پیاز رنده شده یک عدد فلفل سیاه، نمک به میزان لازم پودر زیره سبز نصف قاشق چایخوری زردچوبه به میزان لازم سیر رنده شده نصف قاشق چایخوری زنجبیل تازه رنده شده نصف قاشق چایخوری گوشت چرخکرده نیم کیلو روغن به مقدار لازم هويج چهار تا پنج عدد خلال بادام و پسته دو قاشق سوپخوری طرز تهیه: برنج را شسته، با نمک خیس کرده و بگذارید بماند. هویج ها را پوست کنده و رنده کنید و روي حرارت بگذاريد پس از آنكه كمي آب هويج كشيده شد روغن ريخته و بعد خلال بادام و پسته كه از قبل شسته ايد مخلوط کرده و دو تا سه دقيقه ديگر روي حرارت تفت دهيد . پیاز را رنده کرده، نمک، فلفل، سير و زنجبیل رنده شده و گوشت چرخ کرده و پودر زیره را مخلوط کنید. از گوشت گلوله هایی به اندازه یک فندق درست کرده و در کمی روغن تفت دهید، سپس کنار بگذاريد. برنج را به روش معمول آبكش كنيد ؛ و در قابلمه يك لايه برنج و يك لايه از مخلوط هويج ريخته و در پايان کوفته های گوشتی را روی برنج بگذارید. زمان سرو روي غذا كمي روغن زعفراني ريخته ، كوفته ها را روي پلو بگذاريد و با خلال پسته تزيين كنيد . 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕