eitaa logo
آشپزخونه
192.6هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
9.7هزار ویدیو
301 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/AW9c.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
9.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👨‍🍳👩‍🍳 1 سینه مرغ 1 قاشق چایخوری نمک 1/2 قاشق چایخوری پودر چیلی قرمز 1/2قاشق چایخوری فلفل سیاه پودر سیر با نوک یک قاشق چای خوری 1 تخم مرغ 2 قاشق غذاخوری شیر 1 کاسه آرد 1 کاسه کنجد (بو داده یا برشته نشده) روغن برای سس سالاد: 5-6 قاشق غذاخوری ماست 1 قاشق چایخوری خردل 1 قاشق غذاخوری سرکه 1 قاشق غذاخوری روغن نصف قاشق چایخوری کاری 1 قاشق چایخوری شکر 1/2 قاشق چایخوری نمک 1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه 1 قاشق غذاخوری آب لیمو 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
8.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد اولیه 16 تکه بیکن ؛ 4 پیاز سفید متوسط ​​؛ 500 گرم گوشت چرخ کرده ؛ 1 تخم مرغ ؛ 2 قاشق غذاخوری جعفری ، خرد شده ؛ سیر؛ سس باربکیو طرز تهيه گوشت چرخ کرده را با نمک ، فلفل ، جعفری ، تخم مرغ و سیر خرد شده مخلوط کنید. پیازها را از وسط نصف کرده و ورقه بالایی را بردارید. پیازها را خرد کرده و به گوشت اضافه کنید. کوفته های بزرگ تهیه کرده و آنها را در 2 ورقه پیاز ببندید. روی تکه های بیکن را بپوشانید و با پیش غذا محکم کنید. کوفته ها را در دمای 190 درجه به مدت 40 دقیقه بپزید. سس باربکیو را با برس بمالید و 5 دقیقه دیگر بپزید 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
8.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم آرد سفید قنادی نیم کیلو پودر قند 250 گرم یعنی نصف مقدار آرد روغن نصف لیوان کره 50 گرم در صورت دلخواه روغن مایه نصف فنجان پودر هل يک قاشق غذاخوری زعفران دم کرده غلیظ‌ 5 الی 6 قاشق غذاخوری گلاب دو قاشق غذاخوری آرد را چند بار الک کرده روی حرارت ملایم گذاشته هم میزنیم تا داغ که شد روغن را افزوده و با پشت قاشق چوبی بخرد آرد می‌دهیم و انقدر تفتش می‌دیم تا سبک بشه مقدار کمی از مواد را با قاشق داخل آب می‌زنیم اگه صدای جز داد زیرش را خاموش می‌کنیم. و کره را می‌ریزیم این کره را بخاطر نرمی حلوا میزنیم تا زیاد پودر نشه. بعد که یه مقدار از داغی افتاد پودر قند را الک می‌کنیم روش و با کمک قاشق چوبی خوب مخلوط کرده بعد گلاب و پودر هل وزعفران را می‌ریزیم اگه خواستی حلوا زنجبیلی باشه جای زعفران زنجبیل اضافه می‌کنی در تمام مراحل بعد از افزودن پودر قند مواد را با دست در حد مخلوط شدن ترکيب می‌کنیم و زیادی ورز نداده و یه گوشه ظرف یا در قالب جمع کرده و فشار می‌دهیم تا گرم هست با کفگیر یا کاتر زده یا با کارد برش زده و در ظرف مورد نظر میکشیم کمی عسل را با لیسک به روی حلوا کشیده و پودر پسته یا گل محمدی میپاشیم پ.ن در صورت تمایل میتوان هر کدوم از اندازه ها را تغییر داد مثلا اگر خواسته باشیم حلوا شیرینیش زیاد باشه نثار اضافه میکنیم 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥣مواد لازم روغن يك پيمانه پياز يك عدد درشت خرد شده سير4 پركوبيده ادويه ي خورشي يك قاشق چايخوري فلفل قرمز يك قاشق چايخوري گوشت500 گرم خرد شده ليموعماني 4 عدد گشنيز ساطوري يك كيلوگرم گرد ليمو عماني يك قاشق سوپخوري سيب زميني 3عدد خرد شده نمك يك و نيم قاشق چايخوري محلول زعفران يك قاشق سوپخوري 🧂طرز تهیه مقداري از روغن را در قابلمه بريزيد و روي حرارت قرار دهيد. سپس پياز را به آن اضافه كرده، اجازه دهيد تا طلايي رنگ شود. سير، ادويه ها و گوشت را اضافه كنيد و 2 تا 3 دقيقه ي ديگر هم بزنيد تا گوشت خرمايي رنگ شود. 3 پيمانه آب اضافه كنيد و اجازه دهيد تا گوشت بپزد.ليمو عماني ها را سوراخ كرده و در يك پيمانه آب خيس كنيد و پس از آن كه گوشت كمي پخت به خورش بيفزاييد.گشنيز را هم در مقداري روغن خوب سرخ كنيد و در اواخر طبخ، گرد ليمو عماني و گشنيز را به همراه سيب زميني به خورش بيفزاييد و به مدت 45 دقيقه ي ديگر خورش را بپزيد تا قوام آمده و به روغن بيفتد. در آخر نمك و محلول زعفران را اضافه و خورش را بعد از يكي دو جوش از حرارت برداريد. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
عدس پلو با قارچ چگونه تهیه میشود؟😋😍 🍚مواد لازم یک کیلو برنج 250 گرم عدس 250 گرم قارچ 250 گرم گوشت چرخ کرده 2 قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی یک فنجان روغن مایع 3-2 قاشق سوپخوری پیاز سرخ شده یک قاشق چایخوری زعفران ساییده به مقدار لازم نمک و فلفل ✅طرز تهیه برنج را شسته و با نمک خیس می کنیم. عدس را 3-2 ساعت قبل خیس کرده و می گذاریم با 3 فنجان آب بپزد تا آب آن کشیده شود. گوشت چرخ کرده را با روغن و پیاز داغ تفت می دهیم. قارچ را حلقه حلقه می کنیم و با رب گوجه فرنگی، نمک و فلفل به گوشت اضافه می کنیم.سپس یک فنجان آب به گوشت اضافه می کنیم و می گذاریم بپزد. عدس پخته شده را هم به گوشت و قارچ پخته اضافه کرده و پس از پختن برنج، آن را لابلای برنج می ریزیم. مقداری روغن روی برنج ریزیم و می گذاریم دم بکشد. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🌸ســلام به 🌺دلهای پاک ومهربان 🌸سـلامی به 🌺زیبایی گل 🌸به قلب 🌺شما دوستانم 🌸آرزومیکنم 🌺امروز 🌸ازشادی سر ریزباشید 🌺ولبخندی 🌸به بلندی آسمان 🌺رولباتون نقش ببندد 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍥مواد لازم هويج يک کيلو گردو به مقدار لازم آب 6پيمانه شکر يک کيلو وانيل يک چهارم قاشق چايخوري 🥣طرز تهیه هويج ها را با رنده چيپسي به صورت ورقه هاي نازک برش دهيد. گردوها را 4قسمت کرده،سپس روي هر کدام يک تکه گردو قرار دهيد. هويج را لوله کرده و با خلال دندان محکم کنيد.سپس هويج ها را به همراه آب و شکر روي حرارت قرار دهيد تا کمي بپزد و شيره قوام آيد. بعد از قوام آمدن شيره وانيل را اضافه کرده و ظرف را از روي حرارت برداريد. 🥕نکات🥕 اگر از گردوي پوست کنده استفاده کنيد رنگ مربا روشن تر مي شود. به جاي وانيل از هل هم مي توانيد استفاده کنيد.پودر هل باعث تيره شدن مربا مي شود بهتر است پودر هل را داخل پارچه ي توري چند لايه ريخته و داخل ليوان قرار داده و روي آن آبجوش بريزد بعد از ته نشين شدن براي مربا مصرف کنيد. يا از دانه هاي هل استفاده کنيد. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
12.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🥳🥳🥳 مدل اول :سیب زمینی خامه ای مواد لازم : سیب زمینی ۵۰۰ گرم ،پیاز ۱عدد،سیر ۳ حبه ، خامه ۱۰۰ گرم ، کره ۵۰ گرم ،قارچ ۱۰۰ گرم ،شوید خرد شده ۲ ق غ ، ادویه(پودر سیر،آویشن،پاپریکا،پول بیبر از هر کدام ۱ق چ و لیموفلفلی ۱/۲ ق چ ، نمک بمقدار لازم ) ، شوید خرد شده ۲ ق غ مدل دوم : سیب زمینی با سس قارچ مواد لازم : سیب زمینی ادویه (نمک و فلفل و آویشن ) برای سس قارچ : قارچ ۷الی ۸ عدد،کره ۱ ق غ ، آرد سفید ۱ ق غ ، شیر ۱ الی ۱/۵ لیوان ، خامه ۱۰۰ گرم ، نمک و فلفل سیاه و در صورت تمایل پنیر پیتزا 2 ۲ ق غ یا پنیر گودا۲ورق مدل سوم : سیب زمینی با دیپ پنیر گودا سیب زمینی نمک و فلفل و آویشن برای دیپ پنیر : آرد سفید ۲ ق ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎ 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
7.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅مواد لازم کشک ۱تا۱ونیم لیوان رقیق شده گردو خرد شده نصف تا ۱لیوان پیاز ۱عدد سیر ۳حبه(قابل حذف) نعنا یا پونه خشک شده ۱تا ۲قاشق نمک فلفل زردچوبه ✅پیاز رو نگینی خرد کنین و با روغن تفت بدین تا طلایی بشه سیرو رنده کنین و اضافه کنین گردو و نعنا و فلفل و زردچوبه رو اضافه کنین ۱تا۲لیوان اب اضافه کنین و ۱۰دقیقه بزارین با حرارت کم بجوشه.کشک رقیق شده رو اضافه کنین نمکش رو بچشین اگه کم نمک بود نمک اضافه کنین وقتی از کناره ها شروع به جوشیدن کرد از حرارت بردارین کشک نباید بجوشه این غذا نونی هست که در کنار پیاز و با نون خشک و برشته که تلیت میکنن و میل میکنن ✅یه غذای بسیار مقوی و خوشمزه ✅اگه از کشک محلی استفاده کنین عالیه ✅اگه کشکتون تیکه ای هست خیسش کنین و رقیق کنین و بعد استفاده کنین 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕