eitaa logo
آشپزخونه
192.6هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
9.7هزار ویدیو
301 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/AW9c.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
❗️این روش بهترین روش نگهداری برگ مو است و مزیتش اینه که در هر دمایی به مدت طولانی نگهداری می شود مواد لازم: ☘️برگ تازه و بزرگ مو به تعداد دلخواه ☘️نمک کمی ☘️آب به میزان لازم ☘️شیشه مخصوص کنسرو به تعداد لازم طرز تهیه: 🥄ابتدابرگها را شسته و چند چند دسته می کنیم بعد برگها را مثل رولت می پیچیم و داخل شیه می گذاریم تا زمانی که شیشه پرشود و پیچیدن برگها به این خاطره که در شیشه بتوانیم برگهای زیادی جا بدهیم بعد اب را جوشانده و نمک را ریخته و خنک کرده و روی برگها می ریزیم تا شیشه ها پر شود و درب شیشه ها را می بندیم بعد در یک قابلمه بزرگ که پر از آب کردیم و آب را به جوش آوردیم شیشه ها را قرار میدهیم و به مدت 15 دقیقه شیشه های محتوی برگها را می جوشانیم سپس شیشه ها را از داخل قابلمه در آورده و می گذاریم تا سرد شوند بعد در جای دلخواه و در هر دمای به مدت خیلی طولانی نگه می داریم 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
‍ ‍ ☕💜 🌾زيباترين سلام دنيا 🌸طلوع خورشيد است 🌾آن را بدون غروبش تقدیم تون میکنم 🌸براتون قلبی خالی از کدورت💜 زندگی عاشقانه ولحظاتی ناب آرزومندم😍 ‌‌‌ ‌ 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
4.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش 😋😍 شیر ترجیحا پرچرب 440 گرم (دو پیمانه لبریز) نشاسته ذرت 5 گرم (1/2 قاشق غذاخوری استاندارد سرصاف) پودر ژله با طعم دلخواه 1 بسته خامه قنادی 400 گرم 🍓وقتی به شیر طبق ویدئو پودر ژله و نشاسته ذرت حل شده را اضافه کردید قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید به صورت مداوم مواد را هم بزنید دقت کنید شیر نباید بجوشد وگرنه به خاطر ژله ای که داخلش هست شیر بریده میشود همینکه ذرات ژله در شیر کاملا حل و یکدست شدند مواد را بلافاصله از روی حرارت بردارید در این مرحله مواد به صورت فرنی کاملاااا رقیق در می آید 🍓اگر مایه اولیه از حالت کاملا رقیق درآید و شروع به غلیظ شدن کند در نهایت باعث سفت و ژله ای شدن بافت بستنی شده و به جای اینکه بستنی حالت طبیعی و آب شدنی داشته باشد به صورت دسری جویدنی در می آید 🍓مایه بستنی را از روی حرارت برداشته و در طرفی بریزید و صبر کنید تا در دمای محیط کاملا خنک شود 🍓سپس خامه قنادی را با دور تند همزن بزنید تا تقریبا فرم بگیرید، نیازی به فرم گیری صد در صد خامه قنادی نیست بهتر است از خامه قنادی که بافت سبک و خوش طعم دارد مثل خامه ترکار، سولیانو کاله یا میهن استفاده کنید و بعد خامه فرم گرفته را به مایه بستنی که تا الان کاملا در دمای محیط خنک شده اضافه کرده و با دور تند همزن در حد مخلوط و یکدست شدن مواد را هم بزنید 🍓داخل قالب پاپسیکلز چوب بستنی بگذارید و قالب را با مواد بستنی پر کنید و برای چند ساعت در فریز بگذارید تا بستنی سفت شود 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
14.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم👇 پوره طالبی: ۲لیوان بستنی وانیلی: ۱لیوان پودر ژله طالبی: ۱بسته آب جوش:۱لیوان پودر ژلاتین: ۲ق.غ آب سرد: یک چهارم لیوان عسل یا شکر: دو سه ق.غ رنگ خوراکی سبز: یه قطره ‌‎‎‎‎‌ ‌‌‎‎‌‎‎‎‌‎‎‎‎‌ ‌‌ 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
8.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم ( ٤ نفر) سينه مرغ ١ عدد ( نصفه ) پياز و هويج و سير و كرفس براي پخت مرغ نمك و فلفل سياه و زرد چوبه از هر كدام نصف قاشق مربا خوري آب ٥ ليوان،پياز ١ عدد زيره،هويچ،كرفس برنج قهوه اي ١٠٠ گرم رب ١ قاشق غ خ،گوجه ٦ عدد آب مرغ ٤ ليوان 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
14.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
* * [مواد لازم]👇 آرد قنادی ۲ لیوان فرانسوی ماست شیرین ۵ قاشق غذاخوری تخم‌مرغ یک عدد روغن مایع ۵ قاشق غذاخوری شکر ۳ قاشق غذاخوری بیکینگ پودر یک و نیم قاشق چایخوری پودر دارچین و شکر 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
12.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍝 خيلي راحت و سريع درست ميشه بيا تا بهت بگم😍😋 مواد لازم:👇 پاستا پنه ٢٥٠ گرم خامه ٥٠ گرم پياز يك عزد سير سه حبه قارچ يك بسته گوجه فرنگي دو عدد ريحان تازه يك مشت ليمو يك عدد پنیر پیتزا ۵۰ گرم نمک و فلفل طرز تهیه : 👇 اول پیاز و خرد کن تفت بده سیر رو هم ساطوری کن و اضافه کن قارچ و آب لیمو رم بریز گوجه و ریحان و یکم لیمو رو میکس کن و اضافه کن حالا خامه رو با اب يا شير رقيق كن و اضافه كن پاستا ها رو تو اب و نمك بجوشون و ابكش كن و اضافه كن در نهايت هم شعله رو خاموش كن و پنير و اضافه كن و سريع تو طرف بكش 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
9.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😋• هم ساده هم خوشمزه چی میخواین دیگه🤤 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕