eitaa logo
آشپزخونه
196.6هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
9.2هزار ویدیو
301 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/AW9c.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
2.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#‬شربت_مجالس🍹 مواد لازم 👇 تخم شربتی به مقدار لازم گل پنیرک شربت دلخواه یخ راز ته نشین نشدن‌تخم‌شربتی اینه وقتی تخم‌شربتی رو‌ خیسوندی‌ در حد ۵ثانیه با میکسر میکس کنید تو‌کلیپ مشخصه 😍🤌🏻 درسته گفتم‌رازه ولی بفرست برای دوستات😄 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
9.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تمامی نکات داخل کلیپ گفته شده😋 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
6.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
__________♡♡♡♡___________ مواد لازم: بال کبابی ۱۴عدد کتف کبابی ۱۴عدد پیاز🧅 ۲عدد متوسط فلفل دلمه ایی🫑 ۱عدد ماست پر چرب ۱قاشق غذاخوری پر 🍶 نمک فلفل‌ سیاه زعفران🌶🧂 روغن زیتون یا روغن معمولی🫒 لیموترش🍋 . . . 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
8.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
(پیتزا کُردی)😍😋 توی خمیر کلانه در فصل بهار از گیاه کوهی پیچک و در سایر فصول از پیازچه استفاده میشه و روی ساج میپزن و با روغن حیوانی چرب میکنن و با دوغ صرف میشه مواد لازم برای چهار عدد کلانه : آرد گندم : ۲۰۰ آب ولرم : ۱۲۰ گرم نمک : نصف قاشق چای خوری مایه خمیر خشک : یک قاشق چای خوری سر خالی پیازچه : ۵۰۰ گرم‌ روغن حیوانی : میزان لازم اب رو کم کم اضافه کنید به آرد تا جایی که خمیر به دست نچسبه ، سفت هم نباشه خمیر ۱۰ دقیقه ورز بخوره ، ۱۵ دقیقه استراحت کنه خمیر بدست امده به چهار قسمت مساوری تبدیل بشه برای چهار عدد کلانه موقع پهن کردن خمیر باید به قدری خمیر پهش و نازک بشه که مثل شیشه اونطرفش مشخص باشه ، هر چه خمیر نازک تری داشته باشید کلانه خوشمزه تری دارید . . 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
5.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اول از همه پنیرها رو به صورت مکعبی ببرین سپس همه مواد تشکیل دهنده رو در یه کاسه ریخته و خوب مخلوط کنین. بذارین برای حداقل ۱۵ دقیقه خیس بخوره. مکعب های پنیر رو به طور منظم روی چهار سیخ کباب چوبی چیده و اونا رو روی زغال یا باربیکیوی برقی سرخ کنین تا زمانی که رنگشون در همه طرفهاش قهوه ای روشن بشه. اگه زغال یا باربیکیو در دسترستون نیست میتونین پنیرها رو داخل یه ماهیتابه سرخ کنین. نوش جان ❤️ . . . 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍬شکر قهوه ای: یک یک دوم فنجان 🍬آرد ذرت: یک چهارم فنجان 🍬شیر: سه فنجان 🍬زرده تخم مرغ: چهار عدد 🍬نمک: یک دوم چای خوری 🍬کره: دو قاشق غذاخوری 🍬خامه شیرین شده برای تزیین طرز تهیه تافی پودینگ: 🍥- در یک قابلمه شکر قهوه ای را می ریزیم. 🍥 نشاسته ذرت و کمی نمک به آن اضافه می کنیم. 🍥 در یک ظرف شیر و چهار عدد زرده تخم مرغ را اضافه کرده و کاملا مخلوط می کنیم. 🍥 مخلوط شیر و تخم مرغ را به قابلمه اضافه کرده و روی حرارت می گذاریم. 🍥- با حرارت متوسط تا زمانی پختن آن را ادامه می دهیم که پودینگ غلیظ شود. 🍥- از روی اجاق برداشته و به آن کره را اضافه می کنیم، در ظرف های مورد نظر ریخته و با سلیقه خود آن را تزیین کنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕