#خاگینه_قالبی
✍ مواد لازم:
تخم مرغ ۳ عدد
آرد سفید قنادی ۴ قاشق سوپخوری
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخورى
روغن مایع یک چهارم پیمانه
ماست سفت یکی دو قاشق سوپخوری
✍مواد لازم برای شربت :
۱٫۵ پیمانه شکر
سه چهارم پیمانه آب
یک چهارم پیمانه گلاب
کمى محلول زعفران
✍ روش پخت :
شکر، آب، گلاب و محلول زعفران را با هم مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید تا قوام بیاید. شربت را کنار گذاشته تا خنک شود .ابتدا تخم مرغها را با همزن برقى کاملا بزنید تا کرم رنگ شود و بوى زُهم تخم مرغ از بین بره.آرد سفید و بکینگ پودر را الک کنید.روغن مایع ، ماست و آرد و بکینگ پودر را به تخم مرغ ها اضافه کنید و با هم مخلوط و با همزن دستی بزنید.مواد خاگینه را در قالب چرب شده ى کیک بریزید. بسته به ارتفاع مواد ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر داغ با دمای ۱۸۰ درجه بپزید.بعد از خارج کردن از فر شربت خنک را روی خاگینه داغ در همون قالب بریزید.بعد از یک ربع که شربت به خورد کیک رفت، خاگینه ها را از قالب خارج کنید.
@Lezat_ashpazi
#چیپس_فلفلی_خونگی
مواد لازم✍
سیب زمینی دو عدد
آب یخ به مقدار لازم
ب پ نصف ق غ
نمک و فلفل قرمز به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
پوست سیب زمینی ها رو گرفتم و با پوست کن حلقه کردم.
با آب شستم تا نشاسته ی اضافیش از بین بره و چند دقیقه داخل ظرف آب یخ و ب پ گذاشتم .
آبکش کردم و با حوله کاغذی آب اضافیشو گرفتم با روغن داغ سرخ کردم.
و داخل صافی ریختم تا روغن اضافیش گرفته شه همزمان نمک و فلفل چیلی بهش اضافه کردم.
به همین سادگی و بسیار ترد و خوشمزه .
👉 @Lezat_ashpazi
#چالش_لاغری_پاییزه🍂
🌼 #دوم_مهر
✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم
🧀 #صبحانه : یک کف دست نان سنگگ+20 گرم پنیر+1عدد گردو+چای+1حبه قند(180کالری)
🍏 #میان_وعده :یک فنجان قهوه+یک عدد بیسکوئیت ساقه طلایی
❤️یک ساعت قبل از ناهار چند حرکت شکم و پهلو
💚قبل از ناهار 2 لیوان آب
🍄 #ناهار: سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید + یک کفگیر لوبیاپلو+یک کاسه ماست کم چرب( 350کالری)
☕️میان وعده #عصر :یک لیوان قهوه + چهار عدد مغز
💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب
🍟 #شام:سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +سوپ جو 10 قاشق+2کف دست نان لواش(200کالری)
❣بعد از شام یک لیوان شیر کم چرب
#کیک_انگلیسی
مواد لازم✍
تخم مرغ:3عدد
شکر:نصف لیوان
آرد: 150گرم وانیل:1/2 قاشق چایخوری
شیر:1/3 لیوان
بکینگ پودر:1 قاشق مرباخوری
کاکایو: 1 قاشق مرباخوری
کره یا روغن جامد: 100G
کشمش،گردو خرد شده یا خلال بادامک :1/2 لیوان
رنده پوست پرتقال یا اسانس :به سلیقه
طرز تهیه✍
زرده و سفیده را از هم جدا کنید به طوری که زرده داخل سفیده نشود. نیمی از شکر را با سفیده مخلوط کنید و آنقدر بزنید تا اگر ظرف را برگردانید سفیده از ظرف نریزد. نیمی دیگر از شکر را با روغن یا کره مخلوط کنید و کمی بزنید تا به صورت کرم در آید. زرده ها را دانه دانه اضافه کنید . وانیل را اضافه کنید و مایه را هم بزنید تا بصورت کرم درآید. 3-2 قاشق شیر اضافه کنید و بعد تمام شیر را اضافه کنید، همزن را خاموش کنید. ظرف سفیده را با زرده ها قاطی کنید( با لیسک) . بکینگ پودر را به آرد اضافه کنید و آرد را کم کم با الک کردن به مایه اضافه کنید . ته قالب را کاغذ می اندازیم و چرب می کنیم . نصف مایه را داخل قالب می ریزیم . یکی دو قاشق از مایه را کاکایو اضافه می کنیم . روی مایه ساده مایع کاکائویی رو میریزیم و گردو و کشمش یا خلال بادوم بوداده شده می پاشیم و بعد بقیه مایع سفید را روی آن می ریزیم و روی کیک گردو و کشمش میپاشیم (کشمشی که خیسوندیم و در پارچه خشک کردیم و در آرد غلطوندیم و بعدالکش کردیم که سنگین نشه که بره ته کیک ) پخت 1 ساعت ، درجه 180
@Lezat_ashpazi