eitaa logo
آشپزخونه
196.6هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
9.2هزار ویدیو
301 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/AW9c.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
12.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم موز به ازای هر نفر ۱ عدد شکر به ازای هر موز ۱ ق غ شیر به ازای هر موز یه لیوان رنگ خوراکی آبی به مقدار لازم خامه قنادی فرم گرفته یا خامه صبحانه به مقدار لازم موز یخ زده رو با شکر میکس کنید بهش شیر رو اضافه کنید خوب مخلوط کنید هر چه شیرتون یخ زده تر باشه شیرموز غلیظ تر میشه در آخر بهش رنگ خوراکی بزنید بجای رنگ خوراکی می تونین از گل پنیرک استفاده کنین ولی حواستون باشه گل پنیرک خیلی زود رنگش میپره دیواره لیوان رو با خامه قنادی فرم گرفته ابر بکشید و نوشیدنی تون رو داخل لیوان ها بریزید و نوش جان😍 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
21.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد اولیه برای تهیه حلوا عربی آرد نول ۱۸۰ گرم شیرخشک شیرین قنادی ۱۵۰ گرم کره ۷۰ گرم روغن مایع ۱۵۰ گرم ____ آب ۳۵۰ میلی لیتر شکر ۳۰۰ گرم هل سه عدد زعفران غلیظ دم کرده دو الی سه ق غ _ ابتدا شهد رو درست میکنید شکر و آب و هل رو، روی حرارت میگذاریم، وقتی شکر حل شد زعفران رو اضافه کنید حرارت رو خاموش کنید تا شهد تبخیر نشه آرد نول رو ابتدا ده دقیقه تفت بدین شیرخشک رو الک کرده اضافه کنید، مدام مواد خشک رو از کناره های ظرف به وسط منتقل کرده ‌‌مواد رو هم بزنید، وقتی رنگ مواد خشک به نخودی تیره رسید، وقت اضافه کردن کره و روغن مایع است، مواد خشک حدودا پانزده دقیقه با چربیها سرخ بشه و در نهایت حرارت خاموش شهد به مواد اضافه میشه، با این مقادیر نیازی نیست حلوا دوباره روی حرارت قرار بگیره چون غلظت مناسبی پیدا میکنه ولی اگر احساس کردید حلواتون شله میتونید چند دقیقه روی دما قرار بدین اگر از شیرخشک ایرانی داخل حلوا استفاده کردید حتما بعد تفت دادن، از الک ریز ردش کنید چون شیر خشک ایرانی رطوبت بالایی داره و در اور حرارت، گلوله میشه امیدوارم این حلوا رو درست کنید و ازش نهایت لذت رو ببرید ‎‎‎‎ 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
12.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🥒🌶🍋 الان که فصل گذاشتن خیارشوره منم دست به کار شدم😊 این خیارشور علاوه بر طعم ترش، شور و تند خیلی ترد و خوش عطر میشه، چرا که ترکیب عطر لیمو و ترخون و سیر معرکه ست🤌 ‌‌‎‎‎‎@ashpazi_ba_reyhan ‌‌‎‎‎‎@ashpazi_ba_reyhan ‌‌‎‎‎ خیار ۱ کیلو 🥒 فلفل تند ۳ عدد 🌶 سیر ۲ بوته 🧄 لیموترش هسته گرفته ۳ عدد🍋 ترخون مقداری 🌿 نخود تعدادی 🥜 نمک ۳ قاشق غ🧂 سرکه نصف لیوان🍇 آب جوشیده ی سرد شده ۲ لیوان🥛 📍👈ابتدا خیارا شسته و کاملا خشک میکنیم ، هسته ی لیموترشا رو میگیریم که باعث تلخی خیارشور نشه، آب جوشیده ی سرد شده استفاده میکنیم👌 طبق فیلم در ظرف دردار بچینید و در یخچال یا درجای سرد نگهداری کنید، بعد از ۳ هفته آماده ست 😋 ‎‎‎‎ 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
9.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برای سس با انواع ادویه ها، سرکه ها، آبلیمو، عسل و حتی ارده بسته به ذائقه میشه ده ها طعم مختلف درست کرد 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
3.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم ۵ عدد گوجه فرنگی متوسط و سفت پنیر پیتزا ۳ ق غ ذرت شوید خرد شده ۱ ق غ مایونز یا ماست ۱ حبه سیر 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🗨روغن را روی حرارت داغ کرده، آرد سفید الک شده را اضافه کرده، تفت دهید تا رنگ آرد خرمایی شود. مغز فندق تفت داده شده را به صورت پوره درآورده و به مخلوط روغن و آرد اضافه کنید. بعد از کمی تفت مواد را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید تا سرد شود. پودر قند و هل را نیز اضافه کنید. ظرف مستطیلی پهنی را چرب کرده، مایه آماده شده را در آن بریزید روی آن را خوب صاف کنید، سپس به صورت دلخواه برش داده و با پودر قند، پسته یا شکلات رنده شده تزئین کنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
موادلازم سس سویا 2 قاشق غذاخوری شکر ریزدانه یک قاشق غذاخوری زنجبیل تازه رنده شده یک قاشق چای خوری فیله گوشت خرد شده به تکه های سه سانتیمتری 800 گرم پیاز خرد شده 4 عدد مایونز نیم فنجان سس خردل طرزتهیه ابتدا در کاسه متوسطی سس سویا، شکر و زنجبیل را بریزید و هم بزنید تا شکر حل شود. گوشت را اضافه کنید و مخلوط کنید تا خوب گوشت به آن آغشته شودروی آن را با پلاستیک بپوشانیدبگذارید 3 ساعت در یخچال بماند بعد از 3 ساعت گوشت را از سس جدا کنید و با پیازها به سیخ بکشید. گریل اجاق یا باربکیو را داغ کنیدسیخ ها را روی آن گذاشته و گوشت ها را 6 تا 8 دقیقه کباب کنید در همین حین مایونز و سس خردل را در کاسه کوچکی مخلوط کرده و با سیخ های کباب سرو کنید نوش جان 💖 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
صبح یعنی: یک سلام آبی که بوی زندگی بده🖐🏻 صبح یعنی: امید برای یک شروع زیبا😍 صبح یعنی: یک معجزه😍😇🥰 یعنی: یک ایمان دوباره به قدرت خداوند🙏🏻 ‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌🌸☘️سلام صبحتون بخیر ❤️ 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
10.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 اول یه مرغ زیر دو کیلو انتخاب کنید داخلش رو خوب تمیز کنید و با فلفل دلمه پیاز و زردچوبه یه ربع بزارید بپزہ تا باد کنه آبکشی کنید و با مخلوط روغن زیتون و سیر له شدہ و نمک و زعفران کل مرغ و ماساژ بدین ھمچنین لیمو ترش ھم بزنید سپس کف ظرف مورد نظر چند حلقه پیاز بزارید مرغ و بزارید روش سیب زمینی و ھویج ھم دورش بچینید حالا بریم سراغ مواد داخلش که یه پیاز نگینی رو تفت بدید به ھمراہ زرشگ آلو بی ھستہ گردو پودر شدہ و رب انار سبزیجات معطر نمک و فلفل خوب که تفت خوردن شکم مرغ و از این مواد پر کنید نمیخواد بدوزین فقط پاھای مرغ و ببندید تا موقع پخت وانرہ بعد ھم دو تا سه ساعت با حرارت ملایم داخل فر بپزید اگه دیدید پخته ولی پوستش طلایی نشدہ چند دقیقه گریل کنید و تمام. (با قلمو در حین پخت از آبگوشت روی مرغ بمالید که عالی میشه) 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕