#اسپاگتی_پیتزا
مواد لازم برای۵ نفر:
پنیر موزارلا (موتزارلا) خرد شده ۲ پیمانه
شیر ۱/۴ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
اسپاگتی نیم کیلو
پونه خشک ۱ قاشق چای خوری
سس اسپاگتی ۱ پیمانه
سیر ۱ حبه
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
سوسیس پپرونی خرد شده ۳۰۰ گرم
ریحان خشک ۱/۴ قاشق چای خوری
طرز تهیه:
برای تهیه اسپاگتی پیتزا، ابتدا فر را بر روی درجه 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) تنظیم کنید.
بعدیک قابلمه بزرگ را تا نیمه آب كنید و كمی نمك به آن اضافه نمایید تا به جوش آید و سپس اسپاگتی را اضافه كنید و به مدت 8 تا 10 دقیقه در آب جوش بریزید تا زمانی که خوب پخته شود. سپس آن را آبکش کنید.
سپس در کاسه بزرگ تخم مرغ را هم بزنید و شیر، و نصف فنجان پنیر موتزارلا، نمک و سیر را اضافه كنید و هم بزنید.
سپس این مواد را به اسپاگتی پخته شده اضافه نمایید وخوب مخلوط کنید.
در ظرف فر به میزان مساوی از مواد در ظرف بریزید و به مدت 15 دقیقه در فر قرار دهید.
سپس آن را از فر خارج نمایید و پونه کوهی، ریحان و 1 و نیم فنجان باقی مانده پنیر موتزارلا را بر روی آن بپاشید و دوباره به مدت 30 دقیقه در فر قرار دهید.
سپس ظرف را از فر خارج نمایید و آن را برش دهید، اسپاگتی پیتزا را سرو كنید. روی آن سس اسپاگتی بریزد.
@ashpazzkhooneh
🍪🍨🍰🎂🍧
چیز کیک شکلاتی نپختنی
مواد لازم برای۱۶ نفر:
کراکر یا بیسکوئیت خرد شده نصف پیمانه
کره آب شده ۲ قاشق غذا خوری
ژلاتین (ورق) ۱ عدد
شیر کم چرب ۳/۴ پیمانه
پنیر خامه ای (کم چرب و نرم شده) ۵۵۰ گرم
پنیر خامه ای بدون چربی نرم شده 220 گرم
خامه ترش کم چرب 220 گرم
شکر ۱/۳ پیمانه
وانیل ۲ قاشق چای خوری
شکلات تلخ آب شده ۱۱۰ گرم
تمشک یا توتفرنگی تازه (اختیاری) به مقدار لازم
طرز تهیه:
برای تهیه کیک زیر چیزکیک، در یک کاسه متوسط، بیسکوئیتهای خرد شده و کره آب شده را با یکدیگر مخلوط کنید تا نرم شوند.
بعد آن را کف یک قالب گرد فشار دهید تا شکل ظرف را به خود بگیرد. روی آن را بپوشانید و کنار بگذارید تا مواد روی کیک آماده شوند.
بعد برای قسمت پنیری، در یک قابلمه کوچک، ژلاتین را در شیر بریزید و 5 دقیقه کنار بگذارید.
سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا ژلاتین کاملا حل شود. سپس آن را 15 دقیقه کنار بگذارید.
سپس در یک کاسه بزرگ، پنیرهای خامهای رابا همزن برقی هم بزنید تا کاملا نرم شوند. خامه ترش، شکر و وانیل را به آنها اضافه کنید و خوب هم بزنید.
و سپس مخلوط شیر و ژلاتین را بیفزایید و هم بزنید. مخلوط را دو نیم کنید. شکلات آب شده را روی نیمی از آن بریزید و هم بزنید.
حالا نیمی از مخلوط شکلاتی را روی کیک بریزید و کاملا روی سطح آن پخش کنید. نیمی از مخلوط سفید را روی آن بریزید و با قاشق باریکی آنها را به صورت دایرهای هم بزنید تا فرم ابروباد به خود بگیرند.
شما دوباره همین مراحل را تکرار کنید. چیز کیک را به مدت 6 ساعت یا بیشتر در یخچال بگذارید تا کاملا خودش را بگیرد و سفت شود.
برای سرو، خیلی با احتیاط چیزکیک را از درون قالب خارج کنید. روی آنها را با تمشک یا توتفرنگی تازه تزئین و سرو کنید.
🎂این چیزکیک خوشطعم به فر یا پخته شدن نیازی ندارد و میتوانید خیلی راحت در خانه تهیه کنید و از طعم عالی آن لذت ببرید.
@ashpazzkhooneh😍😍
کلوچه شکلاتی
مواد لازم :
یک فنجان آرد همه منظوره
یک سوم فنجان پودر کاکائو شیرین نشده
نصف قاشق چای خوری بکینگ پودر
یک چهارم قاشق چای خوری جوش شیرین
یک چهارم قاشق چای خوری نمک
هشت قاشق غذاخوری کره
یک فنجان شکر
یک عدد تخم مرغ بزرگ
یک قاشق چای خوری عصاره وانیل
دو سوم فنجان شکلات
طرز تهیه :
ابتدا فر را روی دمای 175 درجه سانتی گراد قرار داده و سینی فر را چرب کرده و رویش کاغذ روغنی قرار میدهیم.
آرد، کاکائو، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را در یک کاسه ریخته و مخلوط میکنیم و در یک کاسه دیگر کره و شکر را ترکیب کرده و با هم زن، هم میزنیم تا کاملا مخلوط شوند سپس تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و هم میزنیم و پس از آن مواد ظرف اول را به تدریج اضافه میکنیم و در پایان شکلات ها را مخلوط میکنیم.
سپس مواد را به صورت کلوچه دایرهای در آورده و به مدت 10 تا 12 دقیقه درون فر قرار میدهیم.
@ashpazzkhooneh
@pokhtopaaz
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
#ترشی
🌷ترشی مخلوط🌷
مواد لازم:
گل كلم يك كيلو و نيم.
كلم برگ سفيد: نيم كيلو.
سبزی معطر پاك شده: نيم كيلو.
كرفس خرد شده: نيم كيلو.
هويچ خرد شده نيم كيلو.
سير: به مقداردلخواه.
فلفل قلمی سبز تند: 200 گرم.
خیار : 200 گرم.
بادمجان : يك كيلو.
پياز ريز :300 گرم.
موسير: 100 گرم.
سيب ترشی: نيم كيلو.
نمك ، فلفل سياه ، زردچوبه و ادويه ترشی: به دلخواه.
سركه قرمز: به مقدار لازم .
طرز تهيه:
ابتدا سبزی را پاك كنيد و خوب بشوئيد و بگذاريد تا كاملا خشك شود . بعد ريز خرد كنيد و كنار بگذاريد .
كلم برگ ، گل كلم ، كرفس ، هويچ ، سيب ترشی و خيار را نيز ابتدا خوب بشوئيد و خشك كنيد بعد به اندازه مورد نظر خرد كنيد و كنار بگذاريد . ( سعی كنيد تا جاي ممكن اندازه ها يكدست باشند ).
بادمجان را هم با پوست و به اندازه دلخواه خرد كنيد و بعد در مقداری سركه به مدت 10 دقيقه با حرارت خيلی كم بجوشانيد .
سركه بادمجانها را دور نريزيد . سير را هم بعد از حبه كردن در همان سركه كمی بجوشانيد تا وقتی ترشی كاملا آماده مصرف شد ، سيرها سفت و خام نمانده باشند .
موسير را از شب قبل خيس كنيد و چند بار آب آن را عوض كنيد . يك سفره تميز پهن كنيد و مواد را كم كم روی آن بريزيد و خوب با هم مخلوط كنيد .
در اين مرحله از مخلوط نمك ، فلفل سياه و كمی زرد چوبه مرحله به مرحله به مواد اضافه كنيد و كاملا مواد را مخلوط كنيد . اگر از ادويه ترشي استفاده ميكنيد در آخر كار ادويه را روي مواد بپاشيد و هم بزنيد .
حالا در ظرف مورد نظرتان ، مخلوط مواد را بريزيد و بعد سركه قرمز را روی مواد بريزيد تا تمام سطح ظرف را پركند . دقت كنيد كه روی مواد كاملا با سركه پوشانده شود .
@ashpazzkhooneh
#پنکیک_پیازچه
🔶موادلازم:
پیازچه2 لیوان
هویج1عدد
فلفل دلمهای قرمز1 لیوان
کدو سبز1 لیوان
پیاز قرمزنصف لیوان
آرد برنج3 قاشق غذاخوری
آرد گندم6 قاشق غذاخوری
تخم مرغ3عدد
روغن کنجد2 قاشق غذاخوری
🔶طرز تهیه :
برای شروع پیازچهها را به صورت حلقههای ریزی در آورید سپس فلفل دلمهای، هویج و کدوسبز را به صورت نوارهای نازک برش دهید. پیاز را نیز خلالی کرده و همه را با هم مخلوط کنید. آردها و نمک را به این مخلوط بیفزایید. زرده را نیز از سفیده جدا کنید و با همزن برقی، سفیده را آنقدر بزنید تا به صورت خامهای سفت درآید. زرده را نیز به مخلوط اضافه کنید. در مرحله بعدی سفیده زده شده را افزوده و به عنوان آخرین مرحله دو طرف آن را در تابهای که روغن کنجد در آن داغ شده، سرخ کنید.
@ashpazzkhooneh😍
🍋🍋🍋🍋🍋
لیمو عمانی خانگی
مواد لازم :
لیمو ترش ۱ کیلوگرم
سرکه ۱ فنجان
آب به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا لیموترش ها را بشوئیدو سپس روی آنها نمک بپاشید و به مدت 1 روز کناری قرار دهید ، پس از 1 روز لیموها را با آب سرد بشوئید.
بعد درون قابلمه چند لیوان آب بریزید و سرکه را اضافه کنید و اجازه دهید به جوش بیاید ، باید لیموها را در 2 مرحله به آب جوش مخلوط با سرکه اضافه کنید.
در مرحله اول لیموها را داخل مخلوط آب جوش و سرکه بریزید و 10 ثانیه اجازه دهید بجوشند سپس لیموها را با آب سرد آبکشی کنید.
در مرحله دوم لیموهای آبکشی شده را مجدد داخل آب جوش بریزید و این بار 1 دقیقه اجازه دهید لیموها بجوشند سپس داخل آبکش بریزید اما آبکشی نکنید.
پس از خنک شدن لیموها با خلال دندان سوراخ ریزی روی هر لیمو ایجاد کنید ، پارچه ای را در آفتاب پهن کنید و لیموها را به مدت 10 روز روی پارچه قرار دهید ، پس از این مدت زمان لیموها را داخل سبد بریزید و در سایه قرار دهید تا کامل خشک شوند.
@ashpazzkhooneh