808.5K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ترشک_خونگی
آلبالو رو با دو لیوان آب گذاشتم بپزه حین پخت ی تیکه نبات اندازه دو بند انگشت اضافه کردم
و بعد وقتی آبشو کشید دوباره دو لیوان آب اضافه کردم و آلو و زرشک بهش اضافه کردم و کمی نمک درشو گذاشتم تا همه له بشن
و قتی همه ی مواد نرم شدن گذاشتم سرد شد
دستکش دستم کردم و موادو با دلستم له گردم و به اصطلاح چنگ زدم
لازم نیست هسته هاشم جدا کنید
و بعد رب انار ترشو با آب کمی رقیق کردم
و بهش اضافه کردم
کمی برای جذاب شدنش بهش کیوی خشک و آلو شابلون خشک اضافه کردم
اگر که شما ندارین از لواشکم میتونید داخلش استفاده کنید🤤
و در آخر پودر غوره فراون و گلپر اضافه کنید که طعمشو چندین برابر دلچسب میکنه🤤
.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
14.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بلال_ماستی🌽•
یه جورایی خیلی خاص خوشمزه است🥰
.
.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
5.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دسر_رومانف 😍😋
شیر .....۲ لیوان
خامه....۲قاشق غذا خوری
نشاسته ذرت ......۴قاشق غذاخوری
شکر ......نصف پیمانه
موز .......۲ عدد خرد شده
پودر ژلاتین ......۲و نیم قاشق غذا خوری
آب سرد......۱پیمانه
طرز تهیه :
شیر را روی حرارت گذاشته.شکر و نشاسته بهش اضافه کنید.ژلاتین روی آب سرد بپاشید.روی بخار کتری قرار دهید.تا کاملا یکدست بشه.
مواد روی حرارت بزارید یکم خودشو بگیره و به غلظت فرنی برسه.خامه بهش اضافه کنید.سپس موز خرد شده و ژلاتین بن ماری شده رو اضافه کنید.داخل قالب از قبل چرب شده بریزد.داخل یخچال بزارید تا خودشو بگیره.
به جای موز در این دسر میتونید از آناناس هم استفاده کنید.
.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
3.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نون_پنیر_سبزی🍞😍😋
~🧡مواد لازم خمیر:
آرد نان ۴۰۰ گرم
شیر ۲۱۰ گرم
مخمر خشک فوری ۶ گرم (۱ ق چ سرپر)
تخم مرغ ۱ عدد
نمک ۱/۲ ق چ
شکر ۳۰ گرم
کره ۳۰ گرم
.
~🩵مواد میانی:
پنیر مورد علاقه تون (من از پنیر کوزه استفاده کردم) ۲۰۰ گرم
سبزیجات معطر شوید و گشنیز جعفری خرد شده یا خشک ۲ ق غ
پودر گردو اختیاری ۲-۳ ق غ
.
~🩷رومال تخم مرغ:
(تخم مرغ ۱ عدد، شیر ۱ ق چ، شکر ۱ ق چ)
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#توپک_کدو_و_نخود
مواد لازم
3 عدد کدوی متوسط (نیم کیلو)
2 لیوان نخود پخته
1 عدد فلفل سبز
1 عدد فلفل کاپیا یا فلفل دلمه ای
1 لیوان آرد
1ونیم قاشق چایخوری نمک
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری زیره
1 قاشق چای خوری فلفل قرمز
1 حبه سیر
1 پیمانه شوید تازه
برای سرخ کردن روغن مایع
طرز تهیه
در غذا ساز نخود پخته شده و سیر را در بریزید و مخلوط کنید.
سپس کدو ها را شسته و رنده کنید و با فشرده کردن آب کدو را خوب بگیرد (کدو آب نداشته باشد) و در یک کاسه بریزید و نخود و سیر پوره شده و ادویه ها را اضافه کنید و در آخر هم شوید وفلفل ریز خرد شده را اضافه و آرد را با کنترل و کم کم اضافه کنید و ورز دهید تا وقتی شروع به شکل گرفتن کرد ، بیایید با کمی روغن زدن به دستتان و بدون افزودن آرد ، آن را شکل دهید.
در یک ظرف سلفون ویا کیسه فریزر بکشید و کوفته ها را در ظرف گذاشته وبزارید 15دقیقه در فریزر بماند و بعد در روغن داغ شناور با حرارت متوسط سرخ
کنید
نوش جان
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#كرابيه_نمكي_خوشمزه
خيلي خوشمزه ميشه ترد ونمكي كه با پنيرلذتش چند برابر ميشه براي صبحانه عصرونه يك ايده عالي
كافيه ٢٥٠گرم كره نرم شده روبا سه چهارم ليوان روغن،دو قاشق سركه سفيد ،يك قاشق چاي خوري نمك،يك تخم مرغ كامل ويك عددسفيده تخم مرغ،رو باهم مخلوط كنيد وارد به مقدار لازم به موادتون اضافه كنيد تا يك خمير نچسبي بدست بياد يك قاشق چاي خوري بكينگ پودر هم به ارد اضافه كنيد
بعد بزاريدداخل فريزر نيم ساعت بمونه وبعد پهن كنيد وقالب بزنيد وبازرده تخم مرغ رومال كنيد روش رو پرازكنجد كنيد ودر دماي ١٨٠بپزيد
نوش جان 💖
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
مهربان خدایم
من عادت کردهام به تو
به معجزههای هر روزت
خدایا به تو توکل میکنم
و حس داشتنت
پناهگاهی میشود همیشگی
در اوج سختیهایم
روزهایم را با رحمتت به خیر بگردان
سلام؛
صبح بخیر
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
13.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#صبحانه_جذاب 🍳•
هم خیلی خوش طعم هم خیلی مفید😋
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
7.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#گوشت_شیشه ای
⚪️ گوشت 🍖
⚪️ پیاز 🧅
⚪️ فلفل دلمه 🫑
⚪️ سیر 🧄
⚪️ هویج 🥕
⚪️ سماق 🔴
⚪️ رز ماری🪻
⚪️ برگ بو🌱
⚪️ نمک 🧂
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
10.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#باقلوا_تابه ایی👌😍
نه فر میخواد نه همزن🤌
باقلوا تابه ای
موادلازم😍👇
✅برای خمیر:
آرد گندم ۲لیوان🌾
ماست ۲ قاشق غذاخوری🍥
روغن مایع ۵ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
پودر قند ۱قاشق غذاخوری
✅مواد میانی:
پودر هل نصف قاشق چایخوری
پودردارچین یک قاشق مرباخوری
✅شربت:
شکر نصف لیوان
آب نصف لیوان
گلاب و زعفران مقدارلازم🌺
اول مواد شربت رو باهم ترکیب میکنیم، میزاریم روی حرارت تا شکر حل بشه و بجوش بیاد و کنار میزاریم تا خنک بشه👌😍
مواد میانی رو با هم ترکیب میکنیم و کنار میزاریم 🤌🤩
برای تهیه خمیر تمام مواد جز آرد رو ترکیب میکنیم بعد آرد رو کم کم اضافه میکنیم تا جایی که خمیر به دست نچسبه و خمیر خیلی لطیف باشه👌
حالا خمیر رو دو قسمت میکنبم هر قسمت رو روی سطح کار با وردنه به اندازه تابه خوب باز میکنیم،
مواد میانی رو ترکیب و
تابه رو چرب میکنیم یه قسمت خمیر رو روش میزاریم و قسمت میانی رو روش پخش میکنیم و در آخر قسمت دوم خمیر رو پهن میکنیم، خوب با دست لبه ها رو میچسبونیم و با چاقو برش میدیم و روش مخلوط زرده و زعفران میمالیم و پودر پسته پخش میکنیم😍
شعله پخش کن با حرارت ملایم روی شعله متوسط میزاریم داغ بشه بعد تابه رو روش قرار میدیم درشو محکم میبندیم و مدت سی دقیقه زمان میبره تا آماده بشه
بعد پخت تا داغ هست از شربت سرد روش میریزیم و تمام🤗
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕