#پنکیک_پیازچه
🔶موادلازم:
پیازچه2 لیوان
هویج1عدد
فلفل دلمهای قرمز1 لیوان
کدو سبز1 لیوان
پیاز قرمزنصف لیوان
آرد برنج3 قاشق غذاخوری
آرد گندم6 قاشق غذاخوری
تخم مرغ3عدد
روغن کنجد2 قاشق غذاخوری
🔶طرز تهیه :
برای شروع پیازچهها را به صورت حلقههای ریزی در آورید سپس فلفل دلمهای، هویج و کدوسبز را به صورت نوارهای نازک برش دهید. پیاز را نیز خلالی کرده و همه را با هم مخلوط کنید. آردها و نمک را به این مخلوط بیفزایید. زرده را نیز از سفیده جدا کنید و با همزن برقی، سفیده را آنقدر بزنید تا به صورت خامهای سفت درآید. زرده را نیز به مخلوط اضافه کنید. در مرحله بعدی سفیده زده شده را افزوده و به عنوان آخرین مرحله دو طرف آن را در تابهای که روغن کنجد در آن داغ شده، سرخ کنید.
@ashpazzkhooneh😍
🍋🍋🍋🍋🍋
لیمو عمانی خانگی
مواد لازم :
لیمو ترش ۱ کیلوگرم
سرکه ۱ فنجان
آب به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا لیموترش ها را بشوئیدو سپس روی آنها نمک بپاشید و به مدت 1 روز کناری قرار دهید ، پس از 1 روز لیموها را با آب سرد بشوئید.
بعد درون قابلمه چند لیوان آب بریزید و سرکه را اضافه کنید و اجازه دهید به جوش بیاید ، باید لیموها را در 2 مرحله به آب جوش مخلوط با سرکه اضافه کنید.
در مرحله اول لیموها را داخل مخلوط آب جوش و سرکه بریزید و 10 ثانیه اجازه دهید بجوشند سپس لیموها را با آب سرد آبکشی کنید.
در مرحله دوم لیموهای آبکشی شده را مجدد داخل آب جوش بریزید و این بار 1 دقیقه اجازه دهید لیموها بجوشند سپس داخل آبکش بریزید اما آبکشی نکنید.
پس از خنک شدن لیموها با خلال دندان سوراخ ریزی روی هر لیمو ایجاد کنید ، پارچه ای را در آفتاب پهن کنید و لیموها را به مدت 10 روز روی پارچه قرار دهید ، پس از این مدت زمان لیموها را داخل سبد بریزید و در سایه قرار دهید تا کامل خشک شوند.
@ashpazzkhooneh
🌼بادمجان شکم پُر مازندرانی🌼
مواد اولیه:
بادمجان: 5عدد
گوجه فرنگی: 3عدد
پیاز (رنده شده) :3عدد
گردو: 200گرم
سیر: 3حبه
سبزی (چوچاق و انارکجه یا سبزی معطر) :1پیمانه ساطوری شده
رب انار :نصف پیمانه
نمک: به میزان لازم
فلفل :به میزان لازم
زردچوبه: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم
خلال بادام : مقداری
طرز تهیه:
ابتدا بادمجانها را پوست گرفته و نمک میزنیم و اجازه میدهیم مدتی استراحت کنند تا تلخاب آنها برود.
سپس شسته و خشک میکنیم. وسط بادمجانها را یک چاک میدهیم به طوری که از ابتدا و انتها جدا نشوند و مناسب پر کردن مواد داخلشان باشند.
بعد بادمجانها را در تابه و با روغن سرخ کرده وکنار میگذاریم.
داخل گوجهها را نیز خالی کرده و پوره آنها را کنار میگذاریم.
سپس گردو را پودر کرده، سیر و پیاز را رنده زده و سبزیها را خرد میکنیم و همه مواد را با هم مخلوط نموده و رب انار، زردچوبه نمک و فلفل را به آن میافزاییم و این مواد را کمی تفت میدهیم تا آب آن کشیده شده و کمی سرخ شود.
سپس مواد آماده شده را در شکم بادمجان سرخ شده ریخته، داخل گوجهفرنگیها را نیز با مواد پر میکنیم و در تابهای میچینیم، پورههای گوجهفرنگی را در تابه کنار بادمجانها قرار داده و یکی دو قاشق از مواد تفت داده شده و نصف پیمانه آب میریزیم و در تابه را میگذاریم تا باحرارت ملایم بخارپز شود.
در آخر کمی خلال بادام روی آن می پاشیم.
نکات:
👈به جای چوچاق و انارکجه میتوانید از جعفری گشنیز و نعنا استفاده کنید.
👈میتوانید اول داخل بادمجانها را با مواد تفت داده شده پر کرده و بعد آنها را سرخ کنید.یا آنها را درون فر قرار دهید.
نوش جان
@ashpazzkhooneh
#شیرینی_لگیمات
✏️مواد لازم برای۸ نفر
🔸مایه خمیر (مخمر) ۱ قاشق چای خوری
🔸نشاسته ۲ قاشق غذا خوری
🔸روغن مایع ۱ پیمانه
🔸تخم مرغ ۱ عدد
🔸شیره خرما ۱ پیمانه
🔸آب ۲ پیمانه
🔸آرد گندم ۲ پیمانه
♨️طرز تهیه
🔹ابتدا پودر مایه خمیر را با آرد گندم مخلوط کرده و سپس آب را کم کم اضافه می کنیم تا خمیر شود
🔹بعد خمیر را در ظرف در بسته ای ریخته ودر جای نسبتا گرم به مدت 2-3 ساعت نگهداری می کنیم تا به اصطلاح خمیر برسد
🔹پس از تخمیر خمیر یک عدد تخم مرغ را خوب هم میزنیم وهمراه با نشاسته به خمیر اضافه می کنیم تا خمیر نسبتا روانی بدست آید
🔹خمیر را در قیف مخصوص (قیف بامیه)ریخته و بصورت گرد گرد در روغن داغ انداخته و می پزیم تا طلائی رنگ شود
🔹سپس آنها را با کفگیر برداشته و در شیره خرما که قبلا کمی روی حرارت ملایم گرم کرده ایم می اندازیم تا شیره خرما را جذب کند و بعد در آب کش می ریزیم .
🔹شیرینی ما آماده است، ضمنا در صورتی که قیف نداشتید می توانید با قاشق غذا خوری این کار را انجام دهید.
🔸سایر نکات
🔹این شیرینی چون از شیره خرما درست می شود در واقع یک نوع شیرینی سالم می باشد و بخصوص برای بچه ها مفید پر کالری ،پر انرژی و خونساز و همچنین بسیار خوشمزه و خوش خوراک می باشد.
@ashpazzkhooneh
#پیتزا_چینی_تند
موادلازم:
گشنیز (تازه و خرد شده): ۱ قاشق سوپ خوری
پیاز قرمز (خرد شده):۱/۳ فنجان
پنیر موزارلا (موتزارلا) (رنده شده):۲ فنجان
نان پیتزا (آماده):۱ بسته
سس سویا:۱ قاشق چای خوری
پوره فلفل قرمز:۱ قاشق سوپ خوری
سس گوجه فرنگی (بدون نمک):۲۲۰ گرم
ریشه زنجبیل (ریز خرد شده):۱ قاشق چای خوری
مرغ:۳۰۰ گرم
روغن گیاهی(تند یا ساده): ۱ قاشق سوپ خوری
نخود فرنگی: ۱/۲ فنجان
طرز تهیه:
فر را با دمای ۳۷۵ درجه ی فارنهایت (۱۹۰ درجه سانتی گراد) گرم کنید.
تابه ی ۲۵ سانتی متری را روی شعله ی زیاد داغ کنید.
مرغ و ریشه ی زنجبیل را اضافه کنید.
به مدت ۲ تا ۳ دقیقه یا تا زمانی که وسط مرغ دیگر صورتی نباشد هم بزنید و سرخ کنید. حرارت را روی متوسط بگذارید.
سس گوجه فرنگی، پوره ی فلفل قرمز و سس سویا را اضافه کنید و هم بزنید.
۲ قاشق از مخلوط مرغ را روی نان پیتزا و به فاصله ی ۱ سانتی متری از لبه ی نان بمالید. روی آن را با بپوشانید. پنیر را روی پیتزا بپاشید.
به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه یا تا زمانی که پیتزا داغ و پنیر آب شود بپزید. روی آن گشنیز بپاشید.
@ashpazzkhooneh
#شیرینی_کشمشی بدون فر
آرد 200گرم
پودرقند150گرم
کشمش100گرم
بیکینگ پودر 1قاشق مرباخوری
پودرهل نصف قاشق چایخوری
تخم مرغ دوعدد
کره 100گرم
وانیل نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
کره نرم شده را در ظرفی ریخته و پودرقند، هل، وانیل را هم اضافه می کنیم وباهمزن برقی خوب می زنیم تا کرم رنگ شودو بعد تخم مرغ را اضافه می کنیم و دوباره با همزن می زنیم.
حالا آرد الک شده و بیکینگ پودر را اضافه می کنیم و با لیسک خوب هم می زنیم و کشمش ها را اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم.کف تابه را کمی چرب می کنیم با قاشق از مواد برداشته وبا فاصله در تابه می ریزیم ودر تابه را گذاشته و زیر آن شعله پخش کن قرار می دهیم و زمانی که زیر شیرینی ها طلایی شد و راحت از تابه جدا شد آماده برداشتن هستند.
@ashpazzkhooneh