eitaa logo
آشپزخونه
196.7هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
9.2هزار ویدیو
301 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/AW9c.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
چطوری عمر لیموها را دو برابر کنیم لیموها را بشویید و در ظرفی پر آب قرار داده و داخل یخچال نگهداری کنید با این کار لیموها تا ۳ ماه تازه خواهند ماند @ashpazzkhooneh😍👍❤️
🔶موادلازم: پیازچه2 لیوان هویج1عدد فلفل دلمه‌ای قرمز1 لیوان کدو سبز1 لیوان پیاز قرمزنصف لیوان آرد برنج3 قاشق غذاخوری آرد گندم6 قاشق غذاخوری تخم مرغ3عدد روغن کنجد2 قاشق غذاخوری 🔶طرز تهیه : برای شروع پیازچه‌ها را به صورت حلقه‌های ریزی در آورید سپس فلفل دلمه‌ای، هویج و کدوسبز را به صورت نوارهای نازک برش دهید. پیاز را نیز خلالی کرده و همه را با هم مخلوط کنید. آردها و نمک را به این مخلوط بیفزایید. زرده را نیز از سفیده جدا کنید و با همزن برقی، سفیده را آنقدر بزنید تا به صورت خامه‌ای سفت درآید. زرده را نیز به مخلوط اضافه کنید. در مرحله بعدی سفیده زده شده را افزوده و به عنوان آخرین مرحله دو طرف آن را در تابه‌ای که روغن کنجد در آن داغ شده، سرخ کنید. @ashpazzkhooneh😍
@ashpazzkhooneh☝️☝️☝️
🍋🍋🍋🍋🍋 لیمو عمانی خانگی مواد لازم : لیمو ترش ۱ کیلوگرم سرکه ۱ فنجان آب به مقدار لازم نمک به مقدار لازم طرز تهیه: ابتدا لیموترش ها را بشوئیدو سپس روی آنها نمک بپاشید و به مدت 1 روز کناری قرار دهید ، پس از 1 روز لیموها را با آب سرد بشوئید. بعد درون قابلمه چند لیوان آب بریزید و سرکه را اضافه کنید و اجازه دهید به جوش بیاید ، باید لیموها را در 2 مرحله به آب جوش مخلوط با سرکه اضافه کنید. در مرحله اول لیموها را داخل مخلوط آب جوش و سرکه بریزید و 10 ثانیه اجازه دهید بجوشند سپس لیموها را با آب سرد آبکشی کنید. در مرحله دوم لیموهای آبکشی شده را مجدد داخل آب جوش بریزید و این بار 1 دقیقه اجازه دهید لیموها بجوشند سپس داخل آبکش بریزید اما آبکشی نکنید. پس از خنک شدن لیموها با خلال دندان سوراخ ریزی روی هر لیمو ایجاد کنید ، پارچه ای را در آفتاب پهن کنید و لیموها را به مدت 10 روز روی پارچه قرار دهید ، پس از این مدت زمان لیموها را داخل سبد بریزید و در سایه قرار دهید تا کامل خشک شوند. @ashpazzkhooneh
@ashpazzkhooneh
🌼بادمجان شکم پُر مازندرانی🌼 مواد اولیه: بادمجان: 5عدد گوجه فرنگی: 3عدد پیاز (رنده شده) :3عدد گردو: 200گرم سیر: 3حبه سبزی (چوچاق و انارکجه یا سبزی معطر) :1پیمانه ساطوری شده رب انار :نصف پیمانه نمک: به میزان لازم فلفل :به میزان لازم زردچوبه: به میزان لازم روغن: به میزان لازم خلال بادام : مقداری طرز تهیه: ابتدا بادمجان‌ها را پوست گرفته و نمک می‌زنیم و اجازه میدهیم مدتی استراحت کنند تا تلخاب آنها برود. سپس شسته و خشک می‌‌کنیم. وسط بادمجان‌ها را یک چاک می‌‌دهیم به طوری که از ابتدا و انتها جدا نشوند و مناسب پر کردن مواد داخلشان باشند. بعد بادمجان‌ها را در تابه و با روغن سرخ کرده وکنار می‌‌گذاریم. داخل گوجه‌ها را نیز خالی کرده و پوره آنها را کنار می‌‌گذاریم. سپس گردو را پودر کرده، سیر و پیاز را رنده زده و سبزی‌ها را خرد می‌‌کنیم و همه مواد را با هم مخلوط نموده و رب انار، زردچوبه نمک و فلفل را به آن می‌‌افزاییم و این مواد را کمی تفت می‌دهیم تا آب آن کشیده شده و کمی سرخ شود. سپس مواد آماده شده را در شکم بادمجان سرخ شده ریخته، داخل گوجه‌فرنگی‌ها را نیز با مواد پر می‌‌کنیم و در تابه‌ای می‌چینیم، پوره‌های گوجه‌فرنگی را در تابه کنار بادمجان‌ها قرار داده و یکی دو قاشق از مواد تفت داده شده و نصف پیمانه آب می‌ریزیم و در تابه را می‌گذاریم تا باحرارت ملایم بخارپز شود. در آخر کمی خلال بادام روی آن می پاشیم. نکات: 👈به جای چوچاق و انارکجه می‌‌توانید از جعفری گشنیز و نعنا استفاده کنید. 👈می‌توانید اول داخل بادمجان‌ها را با مواد تفت داده شده پر کرده و بعد آنها را سرخ کنید.یا آنها را درون فر قرار دهید. نوش جان @ashpazzkhooneh
@ashpazzkhooneh
✏️مواد لازم برای۸ نفر 🔸مایه خمیر (مخمر) ۱ قاشق چای خوری 🔸نشاسته ۲ قاشق غذا خوری 🔸روغن مایع ۱ پیمانه 🔸تخم مرغ ۱ عدد 🔸شیره خرما ۱ پیمانه 🔸آب ۲ پیمانه 🔸آرد گندم ۲ پیمانه ♨️طرز تهیه 🔹ابتدا پودر مایه خمیر را با آرد گندم مخلوط کرده و سپس آب را کم کم اضافه می کنیم تا خمیر شود 🔹بعد خمیر را در ظرف در بسته ای ریخته ودر جای نسبتا گرم به مدت 2-3 ساعت نگهداری می کنیم تا به اصطلاح خمیر برسد 🔹پس از تخمیر خمیر یک عدد تخم مرغ را خوب هم میزنیم وهمراه با نشاسته به خمیر اضافه می کنیم تا خمیر نسبتا روانی بدست آید 🔹خمیر را در قیف مخصوص (قیف بامیه)ریخته و بصورت گرد گرد در روغن داغ انداخته و می پزیم تا طلائی رنگ شود 🔹سپس آنها را با کفگیر برداشته و در شیره خرما که قبلا کمی روی حرارت ملایم گرم کرده ایم می اندازیم تا شیره خرما را جذب کند و بعد در آب کش می ریزیم . 🔹شیرینی ما آماده است، ضمنا در صورتی که قیف نداشتید می توانید با قاشق غذا خوری این کار را انجام دهید. 🔸سایر نکات 🔹این شیرینی چون از شیره خرما درست می شود در واقع یک نوع شیرینی سالم می باشد و بخصوص برای بچه ها مفید پر کالری ،پر انرژی و خونساز و همچنین بسیار خوشمزه و خوش خوراک می باشد. @ashpazzkhooneh
@ashpazzkhooneh
موادلازم: گشنیز (تازه و خرد شده): ۱ قاشق سوپ خوری پیاز قرمز (خرد شده):۱/۳ فنجان پنیر موزارلا (موتزارلا) (رنده شده):۲ فنجان نان پیتزا (آماده):۱ بسته سس سویا:۱ قاشق چای خوری پوره فلفل قرمز:۱ قاشق سوپ خوری سس گوجه فرنگی (بدون نمک):۲۲۰ گرم ریشه زنجبیل (ریز خرد شده):۱ قاشق چای خوری مرغ:۳۰۰ گرم روغن گیاهی(تند یا ساده): ۱ قاشق سوپ خوری نخود فرنگی: ۱/۲ فنجان طرز تهیه: فر را با دمای ۳۷۵ درجه ی فارنهایت (۱۹۰ درجه سانتی گراد) گرم کنید. تابه ی ۲۵ سانتی متری را روی شعله ی زیاد داغ کنید. مرغ و ریشه ی زنجبیل را اضافه کنید. به مدت ۲ تا ۳ دقیقه یا تا زمانی که وسط مرغ دیگر صورتی نباشد هم بزنید و سرخ کنید. حرارت را روی متوسط بگذارید. سس گوجه فرنگی، پوره ی فلفل قرمز و سس سویا را اضافه کنید و هم بزنید. ۲ قاشق از مخلوط مرغ را روی نان پیتزا و به فاصله ی ۱ سانتی متری از لبه ی نان بمالید. روی آن را با بپوشانید. پنیر را روی پیتزا بپاشید. به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه یا تا زمانی که پیتزا داغ و پنیر آب شود بپزید. روی آن گشنیز بپاشید. @ashpazzkhooneh
@ashpazzkhooneh
بدون فر آرد 200گرم پودرقند150گرم کشمش100گرم بیکینگ پودر 1قاشق مرباخوری پودرهل نصف قاشق چایخوری تخم مرغ دوعدد کره 100گرم وانیل نصف قاشق چایخوری طرز تهیه: کره نرم شده را در ظرفی ریخته و پودرقند، هل، وانیل را هم اضافه می کنیم وباهمزن برقی خوب می زنیم تا کرم رنگ شودو بعد تخم مرغ را اضافه می کنیم و دوباره با همزن می زنیم. حالا آرد الک شده و بیکینگ پودر را اضافه می کنیم و با لیسک خوب هم می زنیم و کشمش ها را اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم.کف تابه را کمی چرب می کنیم با قاشق از مواد برداشته وبا فاصله در تابه می ریزیم ودر تابه را گذاشته و زیر آن شعله پخش کن قرار می دهیم و زمانی که زیر شیرینی ها طلایی شد و راحت از تابه جدا شد آماده برداشتن هستند. @ashpazzkhooneh