eitaa logo
آشپزخونه
196.6هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
9.2هزار ویدیو
301 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/AW9c.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
11.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 مواد لازم: یک قاشق پنیر لبنه کافیه 🧀(برا من اضافی اومد) کمی سیروپ بدون قند🍯 (یا عسل) مواد لازم برای خمیر کوکی: یک قاشق کره بادام یک عدد تخم مرغ🥚 نوک قاشق چایخوری وانیل🌸 یک قاشق استویا (برند بیلو) دو سوم پیمانه آرد بادام یک سوم قاشق چای‌خوری بیکینگ پودر🥄 یک عدد توت فرنگی بزرگ خرد شده 🍓 فر رو از قبل با دمای دویست و پنجاه دااااغ داغ کرده بودم، دما رو گذاشتم روی صد و هشتاد و کوکی‌ها رو به مدت بیست دقیقه داخل فر پختم . 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
12.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍪😍😋 زرده تخم مرغ : ۳ عدد پودر قند : ۷۵ گرم گردو : ۸۰ گرم وانیل : نوک قاشق چایخوری هل : نوک قاشق چایخوری . . 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
3.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برعکس اسمش خیلی ساده اس و خوشمزه 😍 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
مواد لازم سس مارینارا: ▫️رب گوجه فرنگی ▫️گوجه فرنگی ▫️روغن زیتون ▫️سیر یا پودر سیر ▫️پودر انبه ▫️پاپریکا ▫️آویشن ▫️ریحان و پونه خشک ▫️نمک و فلفل طرز تهیه: سیر را رنده کرده و حدود ۱دقیقه در روغن زیتون آن را تفت دهید. رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و به خوبی آن را سرخ کنید. حال گوجه فرنگی را به مواد افزوده و کمی تفت دهید تا آب آن تبخیر شود و سس حالت غلیظی به خود بگیرد. پونه کوهی، نمک، فلفل، پاپریکا، پودر انبه و آویشن(به جز ریحان) را به سس اضافه کنید و شعله را زیاد کنید و مرتب سس را هم بزنید تا سس به جوش بیاید بعد حرارت را کم کنید تا سس کم کم برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بجوشد. سس را از روی حرارت بردارید، میزان نمک آنرا تنظیم کنید و ریحان را اضافه کنید. سس را میتوانید گرم مصرف کنید یا سرد درون یک ظرف شیشه ای تمیز درون یخچال نگهداری کنید.این سس برای پاستا و روی خمیر پیتزا قبل از طبخ عالیه. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
صبح بوی زندگی🍎🍂 بوی راستگویی بوی دوست داشتن🍎🍂 وبوی عشق ومهربانے مےدهد الهی : زندگیتون مثل صبح🍎🍂 پراز عطر خوش مهربانی باشد روز خوبی داشته باشین🍎🍂 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
10.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🤩 این سری متفاوت درستش کن موادلازم: پنیر پیتزا زرده تخم مرغ نمک فلفل 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
14.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 ارد…..۲پیمانه تخم مرغ…..۱عدد شکر…..۱/۲ پیمانه روغن…..۱/۲ پیمانه بکین پودر…..۱/۲ قاشق چای خوری وانیل شکلات تخته ای تخم مرغ،شکر،روغن و وانیل را با همزن بزنید تا کرم رنگ بشه.بعد بکین پودر را به ارد اضافه کنید.در سه مرحله بریزد.دقت کنید،ارد زیادی باعث سفت شدن شیرینی هاتون میشه.حدود یک ساعت استراحت بدیذ.بعد خمیر را به قطر ۲ میل باز کنید با کاتر ۶ در ۶ برش بزنید.روی خمیر را با چاقو یا شیار زن خط بندازید و مثل کلیپ رول کنید.داخل سینی کاغذ روغنی بندازید.شیرینی ها را داخل فر از قبل گرم شده با درجه ۱۶۰ بمدت ۲۰ دقیقه قرار دهید،بزارید کامل خنک بشه.شکلات را اب کنید یک طرف شیرینی را داخلش بزنید. . 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕